Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bugün kocişe ayran detoksu yapıyoruz sabhta 2 tane büsbüyük halı sildim 2 tane daha sileceğim öldüm spor yapmayı düşünmüyorum

menünü çok beğendim canım, ayran diyeti umarım işe yarar ben de çok heveslendim:))

haydi kolay gelsin şimdilik iyi gidiyor açlık krizi çekmedim fakat 4 yemek kaşığı kuru bakliyat haşlayınca çoğalıyor bilemediğim için haşlandıktan sonra 4 yemek kaşığı ölçtüm az gibi oldu malzemeler

ben de aynısını düşündüm fakat eşimle toprağa bişey olmadı, ya da ben regl olmak üzereyim sanırım ondan midem hassaslaştı.

kalori sepetine ben de bakıyorum, kilo vermek için demekki kaçırmışsın:) canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin üzülme, tabi anne yüreği dayanmıyor biliyorum fakat sen iyi düşün:))

güzeeeeeellllllll, akşamki lohusa şerbetini bilmiyorum fazla olabilir kalorisi:)

menü çok iyi de öğlen de yeseymişsin daha iyi olacakmış canısı, bu arada makina için üzüldüm umarım tamir olur çok sinir bir durum (

olsun en azından ekmeği sadece sabah yemişsin fakat kekler biraz kaçmış:)

diyetisyen listeleri böyle oluyor genelde fakat senin kilo durması bu kadar az yemenden de kaynaklanıyor olabilir, doktora danış yine istersen

teşekkür ederim canım, sağolasın

canım aklını takma biz bekleriz seni kolay gelsin, öptüm:))

çok güzel olmuş bravo :))

kızlar bugün kocişe ayran detoksu yapıyoruz sabhta 2 tane büsbüyük halı sildim 2 tane daha sileceğim öldüm spor yapmayı düşünmüyorum
çok merak ediyorum ben de başladım sanırım bugün 3 kişi olduk başlayan ne çıkacak sonuçlar görücez, gerçi ben çok zor kilo verdiğim için 2 kilodan pek ümitli değilim ama olsun

canım geçmiş olsun öncelikle; tekrar hoşgeldin. diyeti çok aşmamışsın yinede dikkat etmişsin. önümüzdeki günlerde biz seni daha çok motive ederiz

bendekızım büyümeden birşeyler istemeye başlamadan kiloları versem süper olacak. menün kötü değilbence

bir ayrancı daha :))

oh inşallah vcanım buhafta birincilik bizde :))

Bir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?
canım ayda en çok 2 kez yapılabiliyormuş

kolay gelsin. bu koşuşturmacada yağlar gider biraz daha

canım haşlanmış nohut dediği için ben haşlanmış üzerinden ölçtüm

kızlar herkese günaydın,
biras geç oldu ama benim minik beni bırakmıyor ki, kalktım önce onu doyurdum sonra biras oynadık, şimdi sıra bana geldi
dün;
sabah 2 adet tam tahıllı ekmekten yağsız tost, 1 yumurta, 4-5 fincan şekersiz çay
öğle yok
öğleden sonra 2 adet kivi
akşam üstü 1 kupa nescafe şekersiz
akşam küçük bir parça et ızgara, bol yeşillik tükettim
3 lt su içtim
spor olarak yürüyüş planlıyordum dün yapamadım, spor olarak dün benim minikle oynadık :)))

birde paylaşımlarda ayran detoksu diye birşey okuyorum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım, nasıl bişi acaba, nasıl uygulanıyor? bende uygulamak isterim...

bence kilo almazsın. hadi onu bırak.zayıfladın istediğin kiloya ulaştın. kilonu muhafaza etmek için hep azmı yiyeceksin??. bence bi uzmanla görüş eğer bu kadar az yeme ve spora rağmen zaıflayamıyorsan altında yatan bir sebep vardır. psikolojik olaak zaten kendin şartlandırıyorsun ben bunları yersem zayıflayamam diye. biliyorum bize kızıyorsun. ama gerçekten çok emek verdğini görüyorum boşa gitmemesi için söylüyorum.en öenmlisi sağlığını kaybemnden korkuyorum. az yiyerek değil doğru beslenerek zayıflanır.

canım menün güzel olmuş spor olarak leslie walk yapabilirsin youtube yaz çıkar zaten. ayran detoksunu tkrar paylaşacağı senin için. bu arada hoşgeldin dememiştim sanırım hoşgeldin.
adım esin ankarada yaşıyorum asya adında 1 yaşında pıtırcığım var. şu anda çalımıyorum doğum iznindeyim

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

dün mehmet özü dinledim yine saat 1 de home tv de çıkıyor
vücut tipine göre beslenmelisin diyor:

elma tipindekiler: glisemk indeks düşük gıdalar tüketmeli
armut tipindekiler: lifli gıda tüketmelidir diyor
kutu şeklinde olanlar iyot ve selenyum açısından zengin gıdalar tüketmeli diyor

merhaba esin, hoşbulduk, ben peyker, benimde bebeğim 5 aylık, en zor dönemi, yerinde duramıyor, ama henüz emekleyemiyor, beni yer değiştirici olarak kullanıyor :))) bende halen doğum iznindeyim, çalışmıyorum şu ara, ama 1 nisanda başlayacağım

canım bı haftadr spor olarak sadece 500 calorı czamı yaptım spora gtmıorum bu ay harcamalarım oldu yemeklerımıde artırdım ama yarım kılo gtmıs almadm kılo yedıgıme gre ama su var braz fazla yıorum bu ara bunyem olagan dsı bı drum gstersın dye cnm

menun ıyı grunuoda cnm ama bebe bskuvsı kc tane ydın?

peyker benım adımda merve
evlı falan dehılım okuyorum
aramıza hosgeldın byum 1.69 kılom gecen hfta 81 dı bu hfta tam bkmadm 2 gundur hedfım 58 snada basarılar dlıorum cnm

gcen ay gttım cnm kas yag oranıma flan bktı hep
bı lıste yazdı fazla geldı yıemem dedım ayda 4 kılo dedı bn 6 kılo verdm ondan snra
ama kansızlıgım ve demır eksıklıgım var zaten bunlar normal ınsanlara gore dha az kılo vermemı saglıyor
guatrım var ama zarrarsız bebegım
baska bseyım yok bde sekerım 105 yerıne 110 a ckmıstı ama bu dyet yapmadn öncydı snırı braz gecmısım ama canm zaten kan ılacı yzunden sıstm braktm dktr kan ılacna baslıyayım dedı goze alamadm ıstahımı artrıo cnku

bu detoksta paso ayranmı ıcıoruzzz

canım sanırım bende senden duydum kalori sepetini aranızdan biri söyledi ama kim hatırlamıyorum bu arada ii dileklerin için saol

kızlar su içmenin pratik bir yolunu buldum, dün kendime 500 ml lik bir bardak aldım, sadece su içme amaçlı, günde ondan 6 bardak su içiyorum, oluyor toplamda 3 litre.. :))) çok pratik bir hesap

kızlar su içmenin pratik bir yolunu buldum, dün kendime 500 ml lik bir bardak aldım, sadece su içme amaçlı, günde ondan 6 bardak su içiyorum, oluyor toplamda 3 litre.. :))) çok pratik bir hesap

evet en ıyısı zaten :)bnmde bardagım byuk gzel oluo ole bn syu zor ıcenlerdenm bde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…