menünü çok beğendim canım, ayran diyeti umarım işe yarar ben de çok heveslendim:))Bu da benim dünkü menüm:
sabah: 2 dilim ekmek + bir k.kutusu beyaz peynir + domates
ara: 1 çorba kaşığı kuru cornflakes
öğle: 1 küçük şinitzel , 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase çorba + 1 küçük tabak patates yemeği
su: 2lt
spor: yapamadımyürüyüş arkadaşlarım ortadan kayboldular ben de karanlıkta tek başıma korktum
azzzıcık daha kilo vermişim yüzüm güldü:) bugün ve yarın ayran detoksunun da faydasını görürsem deymeyin keyfime:)
haydi kolay gelsin şimdilik iyi gidiyor açlık krizi çekmedim fakat 4 yemek kaşığı kuru bakliyat haşlayınca çoğalıyor bilemediğim için haşlandıktan sonra 4 yemek kaşığı ölçtüm az gibi oldu malzemelerGünaydııın hepinize:) Bugün önce geçmişe baktım sonra da menümü yazarım. Bu arada bugün o ayran detoksuna başladım ben çok güzelmiş :)
Ohh kekler :) Ama sabag yediğini öğlen aç kalarak ödemişsin. Spor eksik kalmış ben de yeni geldim ukala oldum
Kızlaaar siz öğle yemeklerini nasıl boş geçebiliyorsunuz böyleeee...
Ben çok beğendim menüyüü. Makarna akşama kalmasaymış iyiymiş o da nazar boncuğu :)
Oooo ayran detoksunda bugün beraberiz demekki. Başlayabildin mi? Çok lezzetli buldum ben.
ben de aynısını düşündüm fakat eşimle toprağa bişey olmadı, ya da ben regl olmak üzereyim sanırım ondan midem hassaslaştı.sabah yenilen öğünler zengin olunca öğleden sonraya kada idare ediliyorgüzel canım akşamki kek hariç
evet bendehesaplıyorum oradan ama tek sorun porsiyonlar vee grlar sen nasıl hallediyorsun
acaba tavukmu dokundu ki
kalori sepetine ben de bakıyorum, kilo vermek için demekki kaçırmışsın:) canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin üzülme, tabi anne yüreği dayanmıyor biliyorum fakat sen iyi düşün:))günaydın kızlar ben geldim memleketten durumum vahim kilo aldımannemler saolsun bunuda ye şunuda ye misafirsin diye diye niyeti de diyetide bozdurdular. bu arada kızlarımdan biri gözlük kullanacak onun için gitmiştik çok üzülüyorum yavruma daha 3.5 yaşında, inş. Allah başka dert vermez bunada şükür
dukan diyetini bıraktım çünkü çarpıntı yapmaya başlamıştı. o yüzden daha sağlıklı bi diyete başladım kalori sayarak deneyecem umarım sonuç alırım
dün ne yedim
sabah şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
yeşil zeytin
zeytin yağlı salça sosu yedim sabah sabah :)
ara yarım avuç fındık
öylen
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış biber ve yoğurt
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
akşam dışardaydık
1 lahmacun ve salata
toplamda aldığım kalori 1500 normalde 1000 ile 1200 arasında olması lazımmış kilo vermek için bu arada kalorilerini kalori sepetinden hesaplıyorum çok güzel bi site
güzeeeeeellllllll, akşamki lohusa şerbetini bilmiyorum fazla olabilir kalorisi:)günaydın herkeseee menümü yazıyım hemen kaçıcam bugün çok yoğunum
sabah
çeyrek simit
kalper
çay
öğle
mercimek çorbası
köfte ( 3 adet)
salata
yoğurt
akşam
makarna
tavuk
salata
bebek ziyaretine gittim şerbet içtim küçük bir kadeh:)
spor malesef geç döndüm eve
2lt su:)
menü çok iyi de öğlen de yeseymişsin daha iyi olacakmış canısı, bu arada makina için üzüldüm umarım tamir olur çok sinir bir durumgünaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
dün misafirlerim vardi gelemedim kizlar
hemen yediklerimi yazip kahvaltiya gidiyorum
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 kase yogurt
ögle yok
ara
2 cilek,yarim mandalina,3-4 üzüm
aksam
2 kasik makarna,1 kase kiymali kabak crbasi yagsiz
su
3 lt
spor
30 dk body workout
mesaj sasymayi unuttum
bulasik makinam bozuldu kizlar,esim sonra onu tamre bakacak,ögleden sonra burdayim,öptüm hepiniziiiiii
olsun en azından ekmeği sadece sabah yemişsin fakat kekler biraz kaçmış:)Gunayyydiiiinnn kizllarrr
Bu saat olmus daha hic yazan olmamiss, kalkin kalkin hadiiii:))
Dunku menumu yaziyorum
bir kac haftadir agzima bir lokma ekmek koymuyordum, dun yedim valla:)
Sabah
1 sandvic ekmegiyle salamli tost
2 dilim kek (cok azicik yag koydum keke)
Oglen yok
Aksam ustu
Yarim elma
Aksam
Bir parca tavuk (2 but kadar )
1 kase kabak salatasi
Su
1,5-2 lt
Spor yok
Msaj
6-7 galiba
diyetisyen listeleri böyle oluyor genelde fakat senin kilo durması bu kadar az yemenden de kaynaklanıyor olabilir, doktora danış yine istersencnım dyetsyene gttım ama onun verdgı lıste cok gunde 6 dlım ekmek .2 kbrıt ktusu byaz peynır falan var hftada 2 gun et uc gun byaqz et hergun 3 kofte byuklugunde 4 kasık sebze yemegı öglen .ve aksam .dahada yazmıyım lste kabarık ben o lısteyı yesem kılo alırım canım
teşekkür ederim canım, sağolasıncanımişingereği bu tarz ortamalrda bulunman geekeiyorsa bununla yaşamayı öğrenmelisin. tani zayıfladıktan sonra daha kolay olur. en azından birazdaha kontrollü davranacağından şüphem ok.
çokaz yiyorsun canım b ence bi beslenme uzmanıyla görüşmelisin. yaptüın şeyin doğrumu yanlışmı olduğuu bence sormalısın.
süper canım teşekkürler bizi ayınlattın.
valla benide heveslendirdin trambolin konusunda .seninki i gidiyor
geçmiş olsun canım bendedeneyeceğim ayran detoksunu. bide gerçekten işe yarıyorsa süper olur
geçmiş olsun cANIM
iyi geceler
canım aklını takma biz bekleriz seni kolay gelsin, öptüm:))selam kızlar.cumartesi sabahı dört gözle beklediğim misafirlerim geldi:)))yemekti,bulaşıktı,kızçeydi,gezmeydi derken buraya zaman ayıramıyorum bir türlü.cuma günü kilo bildiriminde bulunurum mutlaka.ancak annemler gidene kadar hoşgörünüze sığınıyorum...
çok güzel olmuş bravo :))günaydın kuzlar meümü yazayım geçmişiokuyacağım
sabah: nesfit yulaf ezmesi 1 porsiyon meyve süt karışımı
1 elma
öğlen: 3 taNE BOL DOMATESLİ BİBERLİ AZ YAĞLI KÖFTE 2 dilim k. ekmek
ara: 1 dilim beyaz ekmek ve bir parça peynir
akşam: 1 kase yoğurt çorbası tane cicibebe
su:2-3 ltr
spor:30 dk leslie walk
çok merak ediyorum ben de başladım sanırım bugün 3 kişi olduk başlayan ne çıkacak sonuçlar görücez, gerçi ben çok zor kilo verdiğim için 2 kilodan pek ümitli değilim ama olsunkızlar bugün kocişe ayran detoksu yapıyoruz sabhta 2 tane büsbüyük halı sildim 2 tane daha sileceğim öldüm spor yapmayı düşünmüyorum
günaydın kızlar ben geldim memleketten durumum vahim kilo aldımannemler saolsun bunuda ye şunuda ye misafirsin diye diye niyeti de diyetide bozdurdular. bu arada kızlarımdan biri gözlük kullanacak onun için gitmiştik çok üzülüyorum yavruma daha 3.5 yaşında, inş. Allah başka dert vermez bunada şükür
dukan diyetini bıraktım çünkü çarpıntı yapmaya başlamıştı. o yüzden daha sağlıklı bi diyete başladım kalori sayarak deneyecem umarım sonuç alırım
dün ne yedim
sabah şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
yeşil zeytin
zeytin yağlı salça sosu yedim sabah sabah :)
ara yarım avuç fındık
öylen
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış biber ve yoğurt
ara kuru üzüm ve şekersiz çay
akşam dışardaydık
1 lahmacun ve salata
toplamda aldığım kalori 1500 normalde 1000 ile 1200 arasında olması lazımmış kilo vermek için bu arada kalorilerini kalori sepetinden hesaplıyorum çok güzel bi site
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bu sabah ayran detoksuna niyetlendim hadi hayırlısı bozmadan yapabilecek miyim:)
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
4-5 kaşık pilav üzerine barbunya
öğleden sonra saat 16-16.30 arası
doktordan sonra alışveriş merkezine uğradık yine tavuk istedi toprak bey ben de 3 crispi tavuk ve 1 bisküvit dedikleri ekmekten yedim azıcıkta kola içtim
akşam çok fenaydım hiç bişey yemedim daha doğrusu toprakla su çorba içtiler biz bişey yemedik. Sporda yalan oldu sadece dün yine bayağı yürüdük o kadar
ama bu sabah güzel spor yaptım:))
su 2 lt anca olmuştur
mesaj hemen sayıcam 6 olmuş anca(
Günaydııın hepinize:) Bugün önce geçmişe baktım sonra da menümü yazarım. Bu arada bugün o ayran detoksuna başladım ben çok güzelmiş :)
Ohh kekler :) Ama sabag yediğini öğlen aç kalarak ödemişsin. Spor eksik kalmış ben de yeni geldim ukala oldum
Kızlaaar siz öğle yemeklerini nasıl boş geçebiliyorsunuz böyleeee...
Ben çok beğendim menüyüü. Makarna akşama kalmasaymış iyiymiş o da nazar boncuğu :)
Oooo ayran detoksunda bugün beraberiz demekki. Başlayabildin mi? Çok lezzetli buldum ben.
Bu da benim dünkü menüm:
sabah: 2 dilim ekmek + bir k.kutusu beyaz peynir + domates
ara: 1 çorba kaşığı kuru cornflakes
öğle: 1 küçük şinitzel , 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase çorba + 1 küçük tabak patates yemeği
su: 2lt
spor: yapamadımyürüyüş arkadaşlarım ortadan kayboldular ben de karanlıkta tek başıma korktum
azzzıcık daha kilo vermişim yüzüm güldü:) bugün ve yarın ayran detoksunun da faydasını görürsem deymeyin keyfime:)
canım ayda en çok 2 kez yapılabiliyormuşBir de , ben bu ayran detoksunu çok beğendim. Acaba haftada bir yapsam etkisi düşer mi? Mesela her çarşamba, perşembe ayran detoksu günü olsa?
selam kızlar.cumartesi sabahı dört gözle beklediğim misafirlerim geldi:)))yemekti,bulaşıktı,kızçeydi,gezmeydi derken buraya zaman ayıramıyorum bir türlü.cuma günü kilo bildiriminde bulunurum mutlaka.ancak annemler gidene kadar hoşgörünüze sığınıyorum...
menünü çok beğendim canım, ayran diyeti umarım işe yarar ben de çok heveslendim:))
haydi kolay gelsin şimdilik iyi gidiyor açlık krizi çekmedim fakat 4 yemek kaşığı kuru bakliyat haşlayınca çoğalıyor bilemediğim için haşlandıktan sonra 4 yemek kaşığı ölçtüm az gibi oldu malzemeler
diyetisyen listeleri böyle oluyor genelde fakat senin kilo durması bu kadar az yemenden de kaynaklanıyor olabilir, doktora danış yine istersen
cnım dyetsyene gttım ama onun verdgı lıste cok gunde 6 dlım ekmek .2 kbrıt ktusu byaz peynır falan var hftada 2 gun et uc gun byaqz et hergun 3 kofte byuklugunde 4 kasık sebze yemegı öglen .ve aksam .dahada yazmıyım lste kabarık ben o lısteyı yesem kılo alırım canım
kızlar herkese günaydın,
biras geç oldu ama benim minik beni bırakmıyor ki, kalktım önce onu doyurdum sonra biras oynadık, şimdi sıra bana geldi
dün;
sabah 2 adet tam tahıllı ekmekten yağsız tost, 1 yumurta, 4-5 fincan şekersiz çay
öğle yok
öğleden sonra 2 adet kivi
akşam üstü 1 kupa nescafe şekersiz
akşam küçük bir parça et ızgara, bol yeşillik tükettim
3 lt su içtim
spor olarak yürüyüş planlıyordum dün yapamadım, spor olarak dün benim minikle oynadık :)))
birde paylaşımlarda ayran detoksu diye birşey okuyorum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım, nasıl bişi acaba, nasıl uygulanıyor? bende uygulamak isterim...
canım menün güzel olmuş spor olarak leslie walk yapabilirsin youtube yaz çıkar zaten. ayran detoksunu tkrar paylaşacağı senin için. bu arada hoşgeldin dememiştim sanırım hoşgeldin.
adım esin ankarada yaşıyorum asya adında 1 yaşında pıtırcığım var. şu anda çalımıyorum doğum iznindeyim
bence kilo almazsın. hadi onu bırak.zayıfladın istediğin kiloya ulaştın. kilonu muhafaza etmek için hep azmı yiyeceksin??. bence bi uzmanla görüş eğer bu kadar az yeme ve spora rağmen zaıflayamıyorsan altında yatan bir sebep vardır. psikolojik olaak zaten kendin şartlandırıyorsun ben bunları yersem zayıflayamam diye. biliyorum bize kızıyorsun. ama gerçekten çok emek verdğini görüyorum boşa gitmemesi için söylüyorum.en öenmlisi sağlığını kaybemnden korkuyorum. az yiyerek değil doğru beslenerek zayıflanır.
günaydın kuzlar meümü yazayım geçmişiokuyacağım
sabah: nesfit yulaf ezmesi 1 porsiyon meyve süt karışımı
1 elma
öğlen: 3 taNE BOL DOMATESLİ BİBERLİ AZ YAĞLI KÖFTE 2 dilim k. ekmek
ara: 1 dilim beyaz ekmek ve bir parça peynir
akşam: 1 kase yoğurt çorbası tane cicibebe
su:2-3 ltr
spor:30 dk leslie walk
merhaba esin, hoşbulduk, ben peyker, benimde bebeğim 5 aylık, en zor dönemi, yerinde duramıyor, ama henüz emekleyemiyor, beni yer değiştirici olarak kullanıyor :))) bende halen doğum iznindeyim, çalışmıyorum şu ara, ama 1 nisanda başlayacağım
menünü çok beğendim canım, ayran diyeti umarım işe yarar ben de çok heveslendim:))
haydi kolay gelsin şimdilik iyi gidiyor açlık krizi çekmedim fakat 4 yemek kaşığı kuru bakliyat haşlayınca çoğalıyor bilemediğim için haşlandıktan sonra 4 yemek kaşığı ölçtüm az gibi oldu malzemeler
ben de aynısını düşündüm fakat eşimle toprağa bişey olmadı, ya da ben regl olmak üzereyim sanırım ondan midem hassaslaştı.
kalori sepetine ben de bakıyorum, kilo vermek için demekki kaçırmışsın:) canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin üzülme, tabi anne yüreği dayanmıyor biliyorum fakat sen iyi düşün:))
güzeeeeeellllllll, akşamki lohusa şerbetini bilmiyorum fazla olabilir kalorisi:)
menü çok iyi de öğlen de yeseymişsin daha iyi olacakmış canısı, bu arada makina için üzüldüm umarım tamir olur çok sinir bir durum(
olsun en azından ekmeği sadece sabah yemişsin fakat kekler biraz kaçmış:)
diyetisyen listeleri böyle oluyor genelde fakat senin kilo durması bu kadar az yemenden de kaynaklanıyor olabilir, doktora danış yine istersen
teşekkür ederim canım, sağolasın
canım ayda 2 kur yapılıyormuş o da 75 kg üstü için. Ben de beğendim tabi tuz olsaymış daha iyi olurmuş:) Bir de hemen peşinden sıcak bir çay içtim çünkü içimi dondurdu:) Bu arada ne hikmetse wc den çıkamıyorum
kalori sepetine ben de bakıyorum, kilo vermek için demekki kaçırmışsın:) canım çok geçmiş olsun, allah dermansız dert vermesin üzülme, tabi anne yüreği dayanmıyor biliyorum fakat sen iyi düşün:))
canım geçmiş olsun öncelikle; tekrar hoşgeldin. Diyeti çok aşmamışsın yinede dikkat etmişsin. önümüzdeki günlerde biz seni daha çok motive ederiz
kızlar su içmenin pratik bir yolunu buldum, dün kendime 500 ml lik bir bardak aldım, sadece su içme amaçlı, günde ondan 6 bardak su içiyorum, oluyor toplamda 3 litre.. :))) çok pratik bir hesap
hoşbulduk canım, diyeti aştım kilo aldım hemde dün yeniden başladım inş. Bozmam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?