Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o sulu gözlük ve karamsarlik burctan kaynakli cnm,sekil A ben oluyorum
eski kotlarina olmada sevindim,onlarinda bol gelecegi günler gelecek

bununla kac kilo kaybin olabiliyor,onuda söyledimi acaba:44:

ıns bebegım zaten bazıları oluo okadar kılo almısımkı dsun 68 dım 93 e kadar cktım ama ıncelıncede bayaga bden oynuomus az kaldı azzz

deneyeyim bakalim,insallah olureyey
benim sistem ters calisiyor galiba,yesil cayi seve seve iciyorum

günaydinnn

kolay gelsin sana
zaten listeleri ya aksam,yada sonraki sabah yayinliyorz,senin dün yediklerin nerde bkim:103:

canısım dünki yediklerimin listesi

sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz

arkasından bir saatten fazla spor yaptım

ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su

öglen yok

ara; yok

akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata

bir barkak yagsız süt

şimdi temizligime devam ediyim mutfak fayanslarımı cifliyim akşam görüşmek üzere öpüldünüz hanımlar :)

ögle meyve yeseydin keske,spor olarak ne yaptin mesela,bizde faydalanalim
kolay gelsin,

Allah ım inanamıyorum, uzun süredir sürekli acıkan ben, bugün sabah 7 de kahvaltı yapmış olmama rağmen hala acıkmadım ve çok heycanlıyım. Sanki çok önemli bir görev almış ilkokul çocukları gibiyim. Kendi kendimi çok fazla kasıp, Dukan ve MEvsimlerden Roma diyetlerini denemiştim . Bu diyetlerde saat ve ara öğünler çok önemli olduğundan kendimi baskı altında hissettim hep ve aşırı baskıdan sıkılıp diyetlerimi yarım bıraktım. Bugün ara öğün bile aklıma gelmedi hiç acıkmadım. Ama şu an oyun oynıyor gibiyim.

Dün bu sayfada okuduğum başarı öykülerinden birinde ismini hatırlamıyorum, birisi acıktıkça su içtiğini yazmıştı. Ben de bugün aklıma geldikçe su içtim belkide ondan acıkmamışımdır. Ama saat 9 da bir dilim yaş pasta yedim arkadaşımın doğum günüydü ikram ettiler geri çeviremedim çok güzel görünüyordu.

. Sizi bulduğuma çok seviniyorum. Eminim bana çok faydanız olacak bunu şimdiden hissediyorum. Ama hala takım için üstüme düşen şeyleri bilmiyorum.

tabı acıkmazsın canım 1 dlım pasta ne demek onca seker anam anammm
ee kahvaltıda yapmısın bnce acıkma sımdı
ben su ıle acıkıorum mesela ınsandan ınsana fark edıo bu sanırsam

Ben yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmadan size özel mesaj gönderemiyormuşum. O yüzden takımın kurallarını ve yapmam gerekenleri hala öğrenemedim. Biri bana anlatabilir mi?

Tamamdır kaptan
Hepsini gece yazarım o zaman ya da ertesi sabah .
Mesajlarımı saymaya hala üşeniyorum ama onu da denerim

3 günde kaç kilo gidiyormuş bu şokla

Hayatımda yaptığım tek şok diyet yıllar yıllar önce isveç diyetiydi , 13 günde 11 kilo

canım hiç kırmızı et yokmu bu listede ben yaşayamam etsiz

Haklısın canım ya , yazmayı unutmuşum pardon .

Ben bu diyete başlarken kolestrolüm yüksek çıkmıştı o yüzden kırmızı et 0 dı . Daha sonra düştü tabii , o zaman tavuk/ balık yerine ızgara köfte ya da et geldi tabii

Bana yedikleriniz az geldi.
Hani bir kaç gün içinde tartıda 2-3 kilo bile fark görebilirsiniz ama su kaybı olur bu liste ile.

Mutlaka , kepek ekmek , salata , yoğurt , sebze , et ekleyin . Bir de Öğün atlamayın. Öğlen yok demişsiniz mesela , iki dilim kepek ekmeği arasına peynir , salata ile yapılan bir sandviç bile yanında çorba ile yememekten daha çok kilo verdirir.

bnde hıc alısamadım su yesıl caya ıskence gbı ıcıodumm

Yeşil çay hayatımın anlamı oldu benim.
Markette en sevdiğim reyon

benım mıdem pek sevmedı onu dun yazdgına cvap verdım grdunmu bılmem benım bunyem brazcık degısık bebegım

Ben yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmadan size özel mesaj gönderemiyormuşum. O yüzden takımın kurallarını ve yapmam gerekenleri hala öğrenemedim. Biri bana anlatabilir mi?

canım dun pegasus arkadasımız sna yazmıs kuralları gormemısın ordan kopyalıorum

hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra

2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun

baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin

saglikli kilo vermeler

heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle

benım mıdem pek sevmedı onu dun yazdgına cvap verdım grdunmu bılmem benım bunyem brazcık degısık bebegım

Evet okumuştum canım , 60 cm incelmen aklımdan hiç çıkmıyor ayrıca

Tabii herkesin farklı çalışan bir metabolizması , bünyesi var. Kişi en iyi kendini tanır.

Ben mesela su içsem yarıyorgillerden değilim . Dengeli yersem anında kilo veriyorum .
Yeter ki abartmayayım.

ben yıyınce anam anam cok fena yıodum 1 ayda 10 kılo almıslıgımı bılırım ama azmın elınden bsey kurtulamaz ıns hepımız basarıcaz

ne güzel,kafanda bitrmissin demekki
mevsimlerden roma ne oluyor cnm,ilk defa duydum
canim o pasta olmamis,nedenmi bak sana söyleyeyim
bir dl pasta eritmwk icin 2 saat tempolu yürüyüs yapmalisin veya 5000 den fazla mekik cekmen gerekiyor,cünkü 1 dilim cikolatali pasta 400 kalori den fazla,100 mekik cekerek harcanan kalori ise 5 kalori,artik gerisini sen hesapla
kacamak yapacaksak haftasonu yapalim lütfen
tatlim yazmistim fakat görmemissin galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6650.html
burda tiklarsan okuyabilirsin

Son düzenleme:

tesekkürler cnm

60 cm i okuyunca akli cikan tek sen degilsin,bizde ilk basta 6 cm dedik ama sonra acikladi arkadasimiz,60 mis gercekten

60 cm i okuyunca akli cikan tek sen degilsin,bizde ilk basta 6 cm dedik ama sonra acikladi arkadasimiz,60 mis gercekten

:)) bu ay spora gtmıorum ama gdınce nıce 60 lar yapcam

ama okadar ac drup okadar spora o snucu almam gzel oldu yemedım ama degdı kılom suan 80 olsada kımse 80 demıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…