o sulu gözlük ve karamsarlik burctan kaynakli cnm,sekil A ben oluyorum
eski kotlarina olmada sevindim,onlarinda bol gelecegi günler gelecek
bununla kac kilo kaybin olabiliyor,onuda söyledimi acaba:44:
deneyeyim bakalim,insallah olureyeykılon sıstemıne alısmıs dıyetını sasrt canım oglen meyve yıyecegıne sabah kahvaltı yerıne meyve ye .. boylece vucudunn aa pegasus bana baska mama vermıs dıyecek ve napcagını sasracak ve metabolızman boyle calısacak
ben az yıorum ama bı ara cok yemıstım ve o ara ınan vcudum sasrdıgı ıcın obrgun tartya eksık cktım uzun zaman almadgmız bı besın bıle vucudumuza az mktarda bıle alsak degsık falıyet gstermesnı saglıo metabolızmanın bende boyle oluo
benim sistem ters calisiyor galiba,yesil cayi seve seve iciyorumyesılcaydan guzel yınede tarcın ama ıkısını bı anda ıcıodum btkı cayı ıcmedım su ara herseye bı ara vermek lazım
evet ama ben cıkolata falan yemıorum myve syu yok kola yok bı kahvesu ıcmemm gerek suuu nefret etsemde ıcmem lazım off off
günaydinnn
kolay gelsin sana
zaten listeleri ya aksam,yada sonraki sabah yayinliyorz,senin dün yediklerin nerde bkim:103:
canım mesela yarım elma 1 ç.b. süt ekleyebilirsin
ögle meyve yeseydin keske,spor olarak ne yaptin mesela,bizde faydalanalimcanısım dünki yediklerimin listesi
sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz
arkasından bir saatten fazla spor yaptım
ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su
öglen yok
ara; yok
akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata
bir barkak yagsız süt
şimdi temizligime devam ediyim mutfak fayanslarımı cifliyim akşam görüşmek üzere öpüldünüz hanımlar :)
deneyeyim bakalim,insallah olureyey
benim sistem ters calisiyor galiba,yesil cayi seve seve iciyorum
Dün bu sayfada okuduğum başarı öykülerinden birinde ismini hatırlamıyorum, birisi acıktıkça su içtiğini yazmıştı. Ben de bugün aklıma geldikçe su içtim belkide ondan acıkmamışımdır. Ama saat 9 da bir dilim yaş pasta yedim arkadaşımın doğum günüydü ikram ettiler geri çeviremedim çok güzel görünüyordu.
. Sizi bulduğuma çok seviniyorum. Eminim bana çok faydanız olacak bunu şimdiden hissediyorum. Ama hala takım için üstüme düşen şeyleri bilmiyorum.
günaydin cnm
senin ana ögünler az olmus,aralarda cok olmus,cok arali bir gün yapmssin
su güzel,sporun zorluk derecesini bilmedigimden yorum yapmiyorum,leslie yapanlarin yorumlarini bekliyorum
mesaj sayma nedenimiz su cnm,kimin ne kadar katilimda bulundugnu görmekbir kisi günlük sohbetini sürdürürken,digeri sadce cee diyip gidiyorsa onu tespit etmek
listeni toplu paylasmanida su sebeple istedm,liste toplu olarak göz önünde olursa yanlisida dogruyuda daha net görürüz,kopuk kopuk oldugu zaman her ögüne ayri yorum yapmak gerekiyor ve bazen gözdende kacirabiliyoruz
ayrica niye utandinki,benim acemilik zamanlarimi anlatmayayim
cnm bende dün örgü örüyordum,bitirim diye gelemedim burayada,bilseeydim ugrardim,anlatmak istersen dinlerim
bu arada 3 günlük diyetisyenimin verdiği şok diyeti yazayım
uyandığında;2 bardak ılık su 1 y.k. elma sirkesi ilaveli 2 kayısı
sabah;2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek bol yeşillik limonlu
ara;1 ç.b. yağsız süt
öğle; 3köfte kadar tavuk haşlama yağsız salata 1 dilim light ekmek
ara;1 ç.b. yağsız süt
akşam;6 y.k. kabakyemeği 1 ç.b. yağsız yoğurt dereotlu 1 dilim light ekmek
ara; 1 büyük boyelma 2 ceviziçi
canım hiç kırmızı et yokmu bu listede ben yaşayamametsiz
canısım dünki yediklerimin listesi
sabah küçük bir kase çorba ekmeksiz
arkasından bir saatten fazla spor yaptım
ara : bir fincan kahve bir bardak sıcak su
öglen yok
ara; yok
akşama 3 kasık yagsız makarna bol satata
bir barkak yagsız süt
şimdi temizligime devam ediyim mutfak fayanslarımı cifliyim akşam görüşmek üzere öpüldünüz hanımlar :)
bnde hıc alısamadım su yesıl caya ıskence gbı ıcıodumm
Tamamdır kaptan
Hepsini gece yazarım o zaman ya da ertesi sabah .
Mesajlarımı saymaya hala üşeniyorum ama onu da denerim
3 günde kaç kilo gidiyormuş bu şokla
Hayatımda yaptığım tek şok diyet yıllar yıllar önce isveç diyetiydi , 13 günde 11 kilo
Haklısın canım ya , yazmayı unutmuşum pardon .
Ben bu diyete başlarken kolestrolüm yüksek çıkmıştı o yüzden kırmızı et 0 dı . Daha sonra düştü tabii , o zaman tavuk/ balık yerine ızgara köfte ya da et geldi tabii
Bana yedikleriniz az geldi.
Hani bir kaç gün içinde tartıda 2-3 kilo bile fark görebilirsiniz ama su kaybı olur bu liste ile.
Mutlaka , kepek ekmek , salata , yoğurt , sebze , et ekleyin . Bir de Öğün atlamayın. Öğlen yok demişsiniz mesela , iki dilim kepek ekmeği arasına peynir , salata ile yapılan bir sandviç bile yanında çorba ile yememekten daha çok kilo verdirir.
Yeşil çay hayatımın anlamı oldu benim.
Markette en sevdiğim reyon
Ben yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmadan size özel mesaj gönderemiyormuşum. O yüzden takımın kurallarını ve yapmam gerekenleri hala öğrenemedim. Biri bana anlatabilir mi?
benım mıdem pek sevmedı onudun yazdgına cvap verdım grdunmu bılmem benım bunyem brazcık degısık bebegım
Evet okumuştum canım , 60 cm incelmen aklımdan hiç çıkmıyor ayrıca
Tabii herkesin farklı çalışan bir metabolizması , bünyesi var. Kişi en iyi kendini tanır.
Ben mesela su içsem yarıyorgillerden değilim . Dengeli yersem anında kilo veriyorum .
Yeter ki abartmayayım.
ne güzel,kafanda bitrmissin demekkiAllah ım inanamıyorum, uzun süredir sürekli acıkan ben, bugün sabah 7 de kahvaltı yapmış olmama rağmen hala acıkmadım ve çok heycanlıyım. Sanki çok önemli bir görev almış ilkokul çocukları gibiyim. Kendi kendimi çok fazla kasıp, Dukan ve MEvsimlerden Roma diyetlerini denemiştim . Bu diyetlerde saat ve ara öğünler çok önemli olduğundan kendimi baskı altında hissettim hep ve aşırı baskıdan sıkılıp diyetlerimi yarım bıraktım. Bugün ara öğün bile aklıma gelmedi hiç acıkmadım. Ama şu an oyun oynıyor gibiyim.
canim o pasta olmamis,nedenmi bak sana söyleyeyimDün bu sayfada okuduğum başarı öykülerinden birinde ismini hatırlamıyorum, birisi acıktıkça su içtiğini yazmıştı. Ben de bugün aklıma geldikçe su içtim belkide ondan acıkmamışımdır. Ama saat 9 da bir dilim yaş pasta yedim arkadaşımın doğum günüydü ikram ettiler geri çeviremedim çok güzel görünüyordu.
. Sizi bulduğuma çok seviniyorum. Eminim bana çok faydanız olacak bunu şimdiden hissediyorum. Ama hala takım için üstüme düşen şeyleri bilmiyorum.
tatlim yazmistim fakat görmemissin galibaBen yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmadan size özel mesaj gönderemiyormuşum. O yüzden takımın kurallarını ve yapmam gerekenleri hala öğrenemedim. Biri bana anlatabilir mi?
canım dun pegasus arkadasımız sna yazmıs kuralları gormemısın ordan kopyalıorum
hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle
tesekkürler cnm
Evet okumuştum canım , 60 cm incelmen aklımdan hiç çıkmıyor ayrıca
Tabii herkesin farklı çalışan bir metabolizması , bünyesi var. Kişi en iyi kendini tanır.
Ben mesela su içsem yarıyorgillerden değilim . Dengeli yersem anında kilo veriyorum .
Yeter ki abartmayayım.
60 cm i okuyunca akli cikan tek sen degilsin,bizde ilk basta 6 cm dedik ama sonra acikladi arkadasimiz,60 mis gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?