Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

60 cm i okuyunca akli cikan tek sen degilsin,bizde ilk basta 6 cm dedik ama sonra acikladi arkadasimiz,60 mis gercekten

Ya gerçi bende cm hesabı yapmadım hiç ama 100 kilo iken giydiğim bir pantalonum vardı , sonradan neredeyse 40 kilo verip giymek ve aynanın karşına geçmek ....Muhteşemdi yaa , yeniden istiyorum yenidennn

:)) bu ay spora gtmıorum ama gdınce nıce 60 lar yapcam

ama okadar ac drup okadar spora o snucu almam gzel oldu yemedım ama degdı kılom suan 80 olsada kımse 80 demıo

Bende de o durum var , spor acayip sıkılaştırıyor insanı . Kilo kaybına oranla daha fit gözüküyorsun.

Devam devammm...

40 kilo dile kolayicinden bir sen daha cikarmissin resmen
sende bu kararlilik oldukca yeniden yasarsin,merak etme:112:

ögle meyve yeseydin keske,spor olarak ne yaptin mesela,bizde faydalanalim
kolay gelsin,

yorldum mola verdim biraz hemen buraya geldim

spor olarak haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 20 dakıka plates 45 dakika spor + ben evde internetten plateste yapıyorum

Evet ama sabotajcım var evde

Oğlum var 3,5 yaşında şimdi çikolata yerken , şimdi sırada anneeee diyerek bana uzatıyor ama yemiyorum canım , yok yok anne oynamıyor diyorum

100 kilodan 60 kiloya düşmek harika bir duygu olmalı tebrik ederim seni azminden dolayı canım bende en son oglumu sünnettinde 59 kiloya kadar düşmüstüm bu sefer cok kararlıyım 55 görücem kızlar

spor olarak haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 20 dakıka plates 45 dakika spor + ben evde internetten plateste yapıyorum

Herşeyi yaptım da şu platesle aram hiç hoş olamadı nedense :26:

Bende oğlum öğlen uykusuna yatınca spor köşeme çekileceğim ama önce bir program ayarlamam lazım kendime , eski dosyalarımı bir karıştırayım , fazla yüklenmeden başlamalıyım ilk günden

yemek yedigim zaman kendimde sucluluk duygusu hissediyorum kendime cezalar veriyorum mesela uyumayı cok severim yemegin dozajını biraz kacırıyım sabah erken uyumuyorum evde ne kadar cam varsa siliyorum :) bu arada suyumu hiç ihmal etmiyorum günlük 3 lt su içmeye calısıyorum su içmeyi cok sevmiyorum

palates o kadar kolay geliyorki bana yorulmuyor insan topun üzerinde kendimi kuş gbi hissediyorum :)

o sulu gözlük ve karamsarlik burctan kaynakli cnm,sekil a ben oluyorum
Eski kotlarina olmada sevindim,onlarinda bol gelecegi günler gelecek

Bununla kac kilo kaybin olabiliyor,onuda söyledimi acaba:44:

canım onu söylemedi ama eski diyet listelerime baktım 3 er gün bu şekilde iki hafta üst üste diyet yapmıştım ve diğer günlerdede normal diuyet uygulamıştım yağdan tam 1.5 kg vermiştim

Sende bu kararlilik oldukca yeniden yasarsin,merak etme:112:

evet resmen 2 kişi yaşıyormuşsun bu gidişle bende öyleolacağım şimdi 1.5 kişiyim :))

palates o kadar kolay geliyorki bana yorulmuyor insan topun üzerinde kendimi kuş gbi hissediyorum :)

plates yormuyor gerçekten ama güzel sıkılaştırıyor

selam kızlar..yarın saat 10:30da iş görüşmesine gitcem.kızlar nolur benim için dua edinde ohayırlısıyla olsun bu iş.çünkü ya ben konya'ya yencem ya da konya beni.şu sıralarda konya önde gidiyor.kafayı sıyırcam:18::18:

arada dinlen cnm,misafirde insani yoruyor valla
Evet ama sabotajcım var evde

Oğlum var 3,5 yaşında şimdi çikolata yerken , şimdi sırada anneeee diyerek bana uzatıyor ama yemiyorum canım , yok yok anne oynamıyor diyorum
bende 3 tane var onlardanbir elim nutellada,bir elim kaymaklida,gerisini sen düsün
100 kilodan 60 kiloya düşmek harika bir duygu olmalı tebrik ederim seni azminden dolayı canım bende en son oglumu sünnettinde 59 kiloya kadar düşmüstüm bu sefer cok kararlıyım 55 görücem kızlar
insallah cnm,beraber 55 oluruz,bende öyle umuyorum ama,60 barajini kiramadim bir türlü
bende sabah yapiyorum spor yaparsam,bu gün sabah muhabbete daldim,spor kaldi,ögleden sonrada yogun oluyorum,bakalim artik biraz zaman bulmam lazim
su cok önemli cnm,sevmesende icbitki caylarida icebilirsin arada,ceza sisteminde cok hosuma gitti
yanlis anlama ama plates denildimi bosa zaman harcaniyor gibi geliyor bana,bazen arada callen yapiyorum,oda plates hareketleri,hizli bir spor olmadiginmadir nedir pek ilgimi cekmiyor
2 haftada 1.5 kg yagdan cok güzel cnm,devami gelir insallah
1,5 kisimisin

Son düzenleme:

insallah olur cnm,hakkinda hayirlisi
senin dün yediklerini göremedim,korkma tatlim yaz:94::94:

canım hoşgeldin.ben merve.aynı yaştaymışız.gerçi ben hala kendini 22,5 yaşında hissediyorum ama kütükde 28 yazıyor

bende geçen sene diyetisyene gittiğimde aynı diyeti vermişti.hatta sonra başka birine gittim o da aynı listeyi verdi.göya düğüne kadar zayıflayacaktım da zayıf gelin olacaktım ama nerdeeeeee yavaş kilo vermek isteyen hanımlara şiddetle tavsiye edilir.mutlaka kilo veriyorsunuz ve hiç aç kalmıyorsunuz

3 kalbım olmusss
msaj sayısına gore oluo heralde 16 ocak 2013 katıldım steye yanı byaga knusmusum demekkı
bde az knustum gbı burda cenem dusuk demıstım
enn fazla kaç tane kalp olabılıyorrrrr :)))

ocaktan bu yana 1000den fazla mesajı nasıl yaptın..baya sohbet etmişsin

suyuda fazlalaştırdın iyiye gidiyorsun

günaydınlarrr kızlar ben uyumadım hıc o yuzden bana gunaymadn

nedennnnnnn

valla nerdeyse hiç yemiyorsun

barbunyaya gemicimi diyorsunuz yoksa o başka bir tarif mi?

senin dün yediklerini göremedim,korkma tatlim yaz:94::94:

şimdi o konuya geliyordum:18::18::18:

akşam gittiğimiz evin sahibi baya beceriksiz bize superfreshin mantılarından yaptı.şimdi yememek olmaz sadece 3 kaşık yedim bide mecbur 1 dilim baklava yedimama bi sorun neden şimdi şimdi kayınvalidesi eşimin akrabası oda vardı yemezsem diyettemisin diyeceklerdi.yeni gelinim ya açık vermemek için yedim valla.bak kendime kızdım kaptan..sabah tartıda 400 gram fazla çıktım sabah 1,5 saat dışarda yürüdüm ve 1 saat aerobik yaptım.

hakkında hayırlısı olsun diye klasik bir laf edeyim

Senin dün yediklerini göremedim,korkma tatlim yaz:94::94:

hımmm pegasustanda birşey kaçmıyo

Hayrılısı olsun canım , dualarımız seninle
bende 3 tane var onlardanbir elim nutellada,bir elim kaymaklida,gerisini sen düsün

Allah bağışlasın .

Kaptan sen kaçamak yapınca senin cezaları kim veriyor

Yahu diyetteyim de ne var ki... Hem diyet bozacaksan değsin bari canım , hazır mantı için değil diyet bozmak , sofraya oturmam

Hadi herkesbir bardak suiçsin. Burada oturabildiğinize göre spor da yapabilirsiniz ben spora gdiyorum byeeees

İnan okur okumaz bir büyük bardak devirdim suyumu .Spor programımı hazırlamadım daha az önce misafir vardı gitti , şimdi ayarlayayım onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…