60 cm i okuyunca akli cikan tek sen degilsin,bizde ilk basta 6 cm dedik ama sonra acikladi arkadasimiz,60 mis gercekten
:)) bu ay spora gtmıorum ama gdınce nıce 60 lar yapcam
ama okadar ac drup okadar spora o snucu almam gzel oldu yemedım ama degdı kılom suan 80 olsada kımse 80 demıo
Ya gerçi bende cm hesabı yapmadım hiç ama 100 kilo iken giydiğim bir pantalonum vardı , sonradan neredeyse 40 kilo verip giymek ve aynanın karşına geçmek ....Muhteşemdi yaa , yeniden istiyorum yenidennn
Bende de o durum var , spor acayip sıkılaştırıyor insanı . Kilo kaybına oranla daha fit gözüküyorsun.
Devam devammm...
ögle meyve yeseydin keske,spor olarak ne yaptin mesela,bizde faydalanalim
kolay gelsin,
40 kilo dile kolayicinden bir sen daha cikarmissin resmen
sende bu kararlilik oldukca yeniden yasarsin,merak etme:112:
sende bu kararlilik oldukca yeniden yasarsin,merak etme:112:
yorldum mola verdim biraz hemen buraya geldim
spor olarak haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 20 dakıka plates 45 dakika spor + ben evde internetten plateste yapıyorum
Tamamdır kaptan
Hepsini gece yazarım o zaman ya da ertesi sabah .
Mesajlarımı saymaya hala üşeniyorum ama onu da denerim
3 günde kaç kilo gidiyormuş bu şokla
Hayatımda yaptığım tek şok diyet yıllar yıllar önce isveç diyetiydi , 13 günde 11 kilo
Haklısın canım ya , yazmayı unutmuşum pardon .
Ben bu diyete başlarken kolestrolüm yüksek çıkmıştı o yüzden kırmızı et 0 dı . Daha sonra düştü tabii , o zaman tavuk/ balık yerine ızgara köfte ya da et geldi tabii
Bana yedikleriniz az geldi.
Hani bir kaç gün içinde tartıda 2-3 kilo bile fark görebilirsiniz ama su kaybı olur bu liste ile.
Mutlaka , kepek ekmek , salata , yoğurt , sebze , et ekleyin . Bir de Öğün atlamayın. Öğlen yok demişsiniz mesela , iki dilim kepek ekmeği arasına peynir , salata ile yapılan bir sandviç bile yanında çorba ile yememekten daha çok kilo verdirir.
Yeşil çay hayatımın anlamı oldu benim.
Markette en sevdiğim reyon
o sulu gözlük ve karamsarlik burctan kaynakli cnm,sekil a ben oluyorum
Eski kotlarina olmada sevindim,onlarinda bol gelecegi günler gelecek
Bununla kac kilo kaybin olabiliyor,onuda söyledimi acaba:44:
Sende bu kararlilik oldukca yeniden yasarsin,merak etme:112:
palates o kadar kolay geliyorki bana yorulmuyor insan topun üzerinde kendimi kuş gbi hissediyorum :)
arada dinlen cnm,misafirde insani yoruyor vallayorldum mola verdim biraz hemen buraya geldim
spor olarak haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 20 dakıka plates 45 dakika spor + ben evde internetten plateste yapıyorum
bende 3 tane var onlardanEvet ama sabotajcım var evde
Oğlum var 3,5 yaşında şimdi çikolata yerken , şimdi sırada anneeee diyerek bana uzatıyor ama yemiyorum canım , yok yok anne oynamıyor diyorum
insallah cnm,beraber 55 oluruz,bende öyle umuyorum ama,60 barajini kiramadim bir türlü100 kilodan 60 kiloya düşmek harika bir duygu olmalı tebrik ederim seni azminden dolayı canım bende en son oglumu sünnettinde 59 kiloya kadar düşmüstümbu sefer cok kararlıyım 55 görücem kızlar
bende sabah yapiyorum spor yaparsam,bu gün sabah muhabbete daldim,spor kaldi,ögleden sonrada yogun oluyorum,bakalim artik biraz zaman bulmam lazimHerşeyi yaptım da şu platesle aram hiç hoş olamadı nedense :26:
Bende oğlum öğlen uykusuna yatınca spor köşeme çekileceğim ama önce bir program ayarlamam lazım kendime , eski dosyalarımı bir karıştırayım , fazla yüklenmeden başlamalıyım ilk günden
su cok önemli cnm,sevmesende icyemek yedigim zaman kendimde sucluluk duygusu hissediyorum kendime cezalar veriyorum mesela uyumayı cok severim yemegin dozajını biraz kacırıyım sabah erken uyumuyorum evde ne kadar cam varsa siliyorum :) bu arada suyumu hiç ihmal etmiyorum günlük 3 lt su içmeye calısıyorum su içmeyi cok sevmiyorum
yanlis anlama ama plates denildimi bosa zaman harcaniyor gibi geliyor bana,bazen arada callen yapiyorum,oda plates hareketleri,hizli bir spor olmadiginmadir nedir pek ilgimi cekmiyorpalates o kadar kolay geliyorki bana yorulmuyor insan topun üzerinde kendimi kuş gbi hissediyorum :)
2 haftada 1.5 kg yagdan cok güzel cnm,devami gelir insallahcanım onu söylemedi ama eski diyet listelerime baktım 3 er gün bu şekilde iki hafta üst üste diyet yapmıştım ve diğer günlerdede normal diuyet uygulamıştım yağdan tam 1.5 kg vermiştim
evet resmen 2 kişi yaşıyormuşsun bu gidişle bende öyleolacağım şimdi 1.5 kişiyim :))
plates yormuyor gerçekten ama güzel sıkılaştırıyor
selam kızlar..yarın saat 10:30da iş görüşmesine gitcem.kızlar nolur benim için dua edinde ohayırlısıyla olsun bu iş.çünkü ya ben konya'ya yencem ya da konya beni.şu sıralarda konya önde gidiyor.kafayı sıyırcam:18::18:
Hayırlısı olsun...İnşallah iyi geçer...
Davetiniz için teşekkür ederim. Geçen hafta tartıldım en son 75,8 di. Akşam eve gidince tartılır son halimi yazarım. Boy 1,54 yaş 28
Ayrıca internette aktifim ama bugüne kadar hiç foruma üye olmamıştım. İlk başta aksaklık olursa ikaz edin lütfen. Ayyy çok heycanlıyım. Sanırım aradığım buymuş...
Hoşbulduuum canım
Diyet listemi zaten günlük olarak uygulayacağım için burayada yazacağım.
Listem ilk olarak 100 kilo için verilmişti , sonra 75 e kadar aynı listede devam ettim çünkü kilo vermem durmadı.75 den sonra ufak değişiklikler oldu.En son da 62 de koruma programı listesi verilmişti ama de ki kim korudu
Sabah :
1 fincan şekersiz yeşil çay
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-5 adet zeytin
2-3 adet ceviz içi
Sınırsız yeşillik
Öğlen :
1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 pors. beyaz et
4 kaşık yağsız yoğurt
Sınırsız yeşil salata
2 dilim esmer ekmek
Akşam :
1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim yağsız peynir
Sınırsız yeşil salata
2 Kaşık yoğurt yağsız
1 dilim esmer ekmek
3 ara öğün var , 1 çay bardağı kadar yağsız süt ve 1 porsiyon meyve ya da 2-3 adet bisküvi ve meyve şeklinde.Bir porsiyon sütlü tatlı da olabilir bu sadece bir ara öğünde.
İşte ben bu liste ile 9 ayda 38 kilo verdim . Ama harfi harfine uyguladım.Dışarıdayım yiyemedim yok , bildiğim yemeğimi yanımda taşıdım.
Şİmdi de bu liste ile yola başladım .Hadi hayırlısı hepimiz için...
3 kalbım olmusss
msaj sayısına gore oluo heralde 16 ocak 2013 katıldım steye yanı byaga knusmusum demekkı
bde az knustum gbı burda cenem dusuk demıstım
enn fazla kaç tane kalp olabılıyorrrrr :)))
günaydın menümü yazayım birazdan çıkacağım
sabah 2 dilim ekmek 1 küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 çay bardağı süt
akşam 4 kaşık börülce 2 kaşık pilav 1 küçük kase yoğurt
spor 1.5 saat yürüyüş 115 mekik
mesaj 23
su 1.5 2 lt arası
günaydınlarrr kızlar ben uyumadım hıc o yuzden bana gunaymadn
benım menumde 3 dlım peksımet yaptım pynır domates ınce kepek ekmegını frına verıp sabah 1 tanede kahve
öglen bse yemedım
aksam 1 kaseden braz az sebze yemegı 4 kasık lıght yogrt yedım
1 bcuk ltrede su
günaydın herkeseeee:)
bugün ablam( topraks) çocuklarla evde kalıcak evde bilgisayar olmadığı için foruma gelemeyebilir bilgi vermek istedim
dünkü menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
mercimek çorbası
tavuk
cacık
ara
meyve çayı
akşam
gemici ( barbunya)
yarım tabak pilav
yoğurt
2lt su
yarım saat bisiklet
yarım saat trambolin
günaydın kıslaaaaaaar;
sabah:2 dilim peynir ve 1dilim lighte ekmek bol yeşillik
ara; 1 ç.b. süt 1 kivi
öğle; 2 köfte 1 dilim light ekmek
ara; 1 armut küçük yarım ç.b. leblebi
ara2; 1galeta 1 ç.b. süt
akşam; 6 y.k. bamya
ara; 1 ç.b. süt çeyrek ayva çeyrek portakal
su;2-3 ltre
spor;30 dk. leslie walk
mesaj;10
geçmişi okuyup geliyorum[/QUOTE
bence çok güzel olmuş
insallah olur cnm,hakkinda hayirlisi
senin dün yediklerini göremedim,korkma tatlim yaz:94::94:
selam kızlar..yarın saat 10:30da iş görüşmesine gitcem.kızlar nolur benim için dua edinde ohayırlısıyla olsun bu iş.çünkü ya ben konya'ya yencem ya da konya beni.şu sıralarda konya önde gidiyor.kafayı sıyırcam:18::18:
insallah olur cnm,hakkinda hayirlisi
Senin dün yediklerini göremedim,korkma tatlim yaz:94::94:
bende 3 tane var onlardanbir elim nutellada,bir elim kaymaklida,gerisini sen düsün
şimdi o konuya geliyordum:18::18::18:
akşam gittiğimiz evin sahibi baya beceriksiz bize superfreshin mantılarından yaptı.şimdi yememek olmaz sadece 3 kaşık yedim bide mecbur 1 dilim baklava yedimama bi sorun neden şimdi şimdi kayınvalidesi eşimin akrabası oda vardı yemezsem diyettemisin diyeceklerdi.yeni gelinim ya açık vermemek için yedim valla. bak kendime kızdım kaptan..sabah tartıda 400 gram fazla çıktım sabah 1,5 saat dışarda yürüdüm ve 1 saat aerobik yaptım.
Hadi herkesbir bardak suiçsin. Burada oturabildiğinize göre spor da yapabilirsiniz ben spora gdiyorum byeeees
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?