Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amanda aman,hazir mantiyami kaldin sen,acidim valla
diyetteyim demek istemiyorsan pembe yalanlar söyleyeceksin,bak cnm iyi oku,bidahakine bunlardan birini secersin
"bu siralar midemden rahatsizim ne yesem dokunuyor,hic almim,sabaha kadar uyuyamam yoksa"
"gecen tv de doktor konusurken duydum,seker her türlü hastaligin habercisiymis,bende azaltttim,su genc yasimda hasta olmak istemiyorum"
sen bunlari cesitlendirebilirsin cnm,tatli dokunuyor,tuzlu dokunuyor,yagli dokunuyor seklinde
bi daha yeme ok
simdi gelelim cezalara,bütün gün ac kaldigin icin ve kacamaklarin icin
1 adet baklava 112 kalori
bunun icin yarim saat merdiven cikmalisinveya 15 dk dans etmelisin veya 15 dk kosabilirsin...
bütün gün yediklerin bunlarsa sadece baklavaya ceza var,yok unuttugun varsa cezalar artabilir
sende ilk cezani aldin hayirli olsun

hakkında hayırlısı olsun diye klasik bir laf edeyim

hımmm pegasustanda birşey kaçmıyo
su gözlere baksana cnm,kacarmi:111:
Hadi herkesbir bardak suiçsin. Burada oturabildiğinize göre spor da yapabilirsiniz ben spora gdiyorum byeeees
hemen ictim tatlim,tskrlr hatirlatma icin
bana ceza yok dermisim
yardimcim verebilir,yada aranizda ortaklasa verirsiniz
:18::18:

walla çok haklısın bende kalori aldığıma değmeyecek şeyleriyemiyorum. heheheh

bayıldım ve çok güldüm o gözlere

Aşkolsun size yaa, sorcağım birsürü soru var . YAzcağım bir sürü şey var. Niye kimse benimle muhattap olmuyor? Anlamadım ki ben neyi yanlış yapıyorum.

Anlaşıldı , sizden bana cevap gelmiycek

Neye ne ceza veriliyor, ne zaman ne yapılıyor, kendi imkanlarımla sayfayı kurcalaya kurcalaya öğreniyorum.

canim bu mesaji kac defa yazdim bilmiyorum,gecmis sayfalarda 3 defa kurallar ve bir cok kezde sana cevap verildigi yazili,sanirim gecmisi okumuyorsun,lütfen bi kac sayfa geriye bakarmisin,eminim cevaplari göreceksin,takimin bir diger kuralida geldiginde gecmis sayfalari okuyup,cevaplamaktir,lütfen dikat edelim bunlara

Aşkolsun size yaa, sorcağım birsürü soru var . YAzcağım bir sürü şey var. Niye kimse benimle muhattap olmuyor? Anlamadım ki ben neyi yanlış yapıyorum.

lütfen öyle düsünme,ne demek muhattab olmamak,burdaki her üyeye elimden geldigi kadar cevap vermeye calisiyorum,sanada bi cok kez verdim,sanirim acemilikten gecmise bakmadin,simdi tekrar yazacagim,lütfen son olsun ve oku

bak tatlim alinti yaptim yazdigim mesaji,bu mesaj 3 defa yazildi senin okuman icin,daha dikkatli bakalim lütfen,kuralar bunlar ve gecmisi okumak

lütfen okudum dee ve soracagın seyler varsa burdayım ıstedıgını sorabılırsın;sordugun hıc bır soru cevapsız kalmaz;yeterkı bakalım

Oh çok şükür , tamam anladım. Çokk teşekkür ederim. Sanırım eksiğim geçmişi okumamakmış. Kurallar da tamam Anlaşıldı herşey.
O zaman ben yarın sabahtan bugün yediklerimin hepsini yazıyorum. SAnırım bu gün yediğim 1 dilim pasta için ceza alıcam. Neyse onu da yarın görücez bakalım

evet okudum şimdi, nasıl mutluyum anlatamam. Ben sandım ki mesajlar hep sona ekleniyor, o yüzden geriye dönüş hiç yapmadım. Ama olayı şimdi anladım. Kusura bakmayın dediğim gibi forum olayında çok yeniyim

oleyyyyyyyyyyyyy sonunda okudun

evet cnm,gecmise mutlaka bakmalisin,önemli birsey olabilir,biz baktin saniriz,sen bakmais olursun,kacirisin

bu gün kurallardan haberdar olmadigin icin yediklerinden ceza alamiyorsun,kurallari kabul ediyorsan yarindan itibaren ceza sistemine tabi olacaksin

yok cnm,kusur olmaz böyle seylerde,israrla sormandan belliydi gecmisi okumadiginneyse hallettik bu olayida,yoksa sabaha kadar kural kopyalayacaktim sana

kizlar sonra misafirim gelebilir,olurda gelirse bu gün ugrayamam,yarin bakarim yazdiklariniza:82:

Yardımcın kim ?

Ben bu arada spor çalışma programımı ayarladım sanırım , yarın başlarım ona da.

Yarın yazacağım biliyorum ama bugünden çıtlatayım , diyetimin ilk günü gayet iyi geçiyor

walla çok haklısın bende kalori aldığıma değmeyecek şeyleriyemiyorum. heheheh

Değil mi ama ?

Madem bir ihlal yapıyoruz bari hiç pişman olmayacağız bir lezzet olsun

Tek zorlandığım şey oğlumun o küçücük parmakları ile uzatıp '' al sen yeee '' dediği abur cuburlar . Ama pes etmek yok

kizlar bide sey dicem

immmmm,,ummmmmm,yaniii y iste,durun söylicemmmmmmmm

simdi yarin varya,benim dogum günüm,bizimkilerde pasta almis,kücücük bir dilime izin varmi:18:gün icinde dengelerim yediklerimle
hadi ama bende ize veriyordum izin

yardimcim topraks,sali günleri evde oluyoyr,gelemiyor,yarin gelir yine

diyetinin iyi gecmesi iyi olmus,cümlenin güzelligine bakarmisiniz,sarilip yatasim geldi valla

evet ben ihlal yapacagim zaman icli köfte yiycem,sizde ona göre ceza hazirlarsiniz

ha bide 2 haftadir birinciyiz,aslinda arada 1 hafta baska bir takim birinci oldu,ondan önceki 2 haftada biz birinciydik,arayi kacirmasaydik 5 hafta üst üste birinci olacaktik neyse,sunu diyecektim,birinci oldugumuz her hafta sonu 1 gün serbest beslenebiliyoruz,dereceye girmesekte yaptigimiz kacamagin 2 kati ceza aliyoruz,nasil ama

Süpermiş.

Nasıl oranlar canım ?

Yani ben kendimi biliyorum mesala , ilk hafta 2 kg veririm bu diyetle . Sonra 1,5 / 1 kiloya iner . Bir ay kadar böyle devam eder.Yai ilk ay 5-6 kilo veririm kesin

Eh artık ona arkadaşlar karar versin , bunca zamandır onlara verdiğin izinlerin karşılığını alırsın elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…