amanda aman,hazir mantiyami kaldin sen,acidim vallaşimdi o konuya geliyordum:18::18::18:
akşam gittiğimiz evin sahibi baya beceriksiz bize superfreshin mantılarından yaptı.şimdi yememek olmaz sadece 3 kaşık yedim bide mecbur 1 dilim baklava yedimama bi sorun neden şimdi şimdi kayınvalidesi eşimin akrabası oda vardı yemezsem diyettemisin diyeceklerdi.yeni gelinim ya açık vermemek için yedim valla. bak kendime kızdım kaptan..sabah tartıda 400 gram fazla çıktım sabah 1,5 saat dışarda yürüdüm ve 1 saat aerobik yaptım.
su gözlere baksana cnm,kacarmi:111:hakkında hayırlısı olsun diye klasik bir laf edeyim
hımmm pegasustanda birşey kaçmıyo
hemen ictim tatlim,tskrlr hatirlatma icinHadi herkesbir bardak suiçsin. Burada oturabildiğinize göre spor da yapabilirsiniz ben spora gdiyorum byeeees
bana ceza yok dermisimHayrılısı olsun canım , dualarımız seninle
Allah bağışlasın .
Kaptan sen kaçamak yapınca senin cezaları kim veriyor
Yahu diyetteyim de ne var ki... Hem diyet bozacaksan değsin bari canım , hazır mantı için değil diyet bozmak , sofraya oturmam
İnan okur okumaz bir büyük bardak devirdim suyumu .Spor programımı hazırlamadım daha az önce misafir vardı gitti , şimdi ayarlayayım onu da.
Hayrılısı olsun canım , dualarımız seninle
Allah bağışlasın .
Kaptan sen kaçamak yapınca senin cezaları kim veriyor
Yahu diyetteyim de ne var ki... Hem diyet bozacaksan değsin bari canım , hazır mantı için değil diyet bozmak , sofraya oturmam
İnan okur okumaz bir büyük bardak devirdim suyumu .Spor programımı hazırlamadım daha az önce misafir vardı gitti , şimdi ayarlayayım onu da.
amanda aman,hazir mantiyami kaldin sen,acidim valla
diyetteyim demek istemiyorsan pembe yalanlar söyleyeceksin,bak cnm iyi oku,bidahakine bunlardan birini secersin
"bu siralar midemden rahatsizim ne yesem dokunuyor,hic almim,sabaha kadar uyuyamam yoksa"
"gecen tv de doktor konusurken duydum,seker her türlü hastaligin habercisiymis,bende azaltttim,su genc yasimda hasta olmak istemiyorum"
sen bunlari cesitlendirebilirsin cnm,tatli dokunuyor,tuzlu dokunuyor,yagli dokunuyor seklinde
bi daha yeme ok
simdi gelelim cezalara,bütün gün ac kaldigin icin ve kacamaklarin icin
1 adet baklava 112 kalori
bunun icin yarim saat merdiven cikmalisinveya 15 dk dans etmelisin veya 15 dk kosabilirsin...
bütün gün yediklerin bunlarsa sadece baklavaya ceza var,yok unuttugun varsa cezalar artabilir
sende ilk cezani aldin hayirli olsun
su gözlere baksana cnm,kacarmi:111:
hemen ictim tatlim,tskrlr hatirlatma icin
bana ceza yok dermisim
yardimcim verebilir,yada aranizda ortaklasa verirsiniz:18::18:
Anlaşıldı , sizden bana cevap gelmiycek
Neye ne ceza veriliyor, ne zaman ne yapılıyor, kendi imkanlarımla sayfayı kurcalaya kurcalaya öğreniyorum.
Aşkolsun size yaa, sorcağım birsürü soru var . YAzcağım bir sürü şey var. Niye kimse benimle muhattap olmuyor? Anlamadım ki ben neyi yanlış yapıyorum.
bak tatlim alinti yaptim yazdigim mesaji,bu mesaj 3 defa yazildi senin okuman icin,daha dikkatli bakalim lütfen,kuralar bunlar ve gecmisi okumakhos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle
Oh çok şükür , tamam anladım. Çokk teşekkür ederim. Sanırım eksiğim geçmişi okumamakmış. Kurallar da tamam Anlaşıldı herşey.
O zaman ben yarın sabahtan bugün yediklerimin hepsini yazıyorum. SAnırım bu gün yediğim 1 dilim pasta için ceza alıcam. Neyse onu da yarın görücez bakalım
evet okudum şimdi, nasıl mutluyum anlatamam. Ben sandım ki mesajlar hep sona ekleniyor, o yüzden geriye dönüş hiç yapmadım. Ama olayı şimdi anladım. Kusura bakmayın dediğim gibi forum olayında çok yeniyim
amanda aman,hazir mantiyami kaldin sen,acidim valla
diyetteyim demek istemiyorsan pembe yalanlar söyleyeceksin,bak cnm iyi oku,bidahakine bunlardan birini secersin
"bu siralar midemden rahatsizim ne yesem dokunuyor,hic almim,sabaha kadar uyuyamam yoksa"
"gecen tv de doktor konusurken duydum,seker her türlü hastaligin habercisiymis,bende azaltttim,su genc yasimda hasta olmak istemiyorum"
sen bunlari cesitlendirebilirsin cnm,tatli dokunuyor,tuzlu dokunuyor,yagli dokunuyor seklinde
bi daha yeme ok
simdi gelelim cezalara,bütün gün ac kaldigin icin ve kacamaklarin icin
1 adet baklava 112 kalori
bunun icin yarim saat merdiven cikmalisinveya 15 dk dans etmelisin veya 15 dk kosabilirsin...
bütün gün yediklerin bunlarsa sadece baklavaya ceza var,yok unuttugun varsa cezalar artabilir
sende ilk cezani aldin hayirli olsun
su gözlere baksana cnm,kacarmi:111:
hemen ictim tatlim,tskrlr hatirlatma icin
bana ceza yok dermisim
yardimcim verebilir,yada aranizda ortaklasa verirsiniz:18::18:
walla çok haklısın bende kalori aldığıma değmeyecek şeyleriyemiyorum. heheheh
yardimcim topraks,sali günleri evde oluyoyr,gelemiyor,yarin gelir yineYardımcın kim ?
Ben bu arada spor çalışma programımı ayarladım sanırım , yarın başlarım ona da.
Yarın yazacağım biliyorum ama bugünden çıtlatayım , diyetimin ilk günü gayet iyi geçiyor
Değil mi ama ?
Madem bir ihlal yapıyoruz bari hiç pişman olmayacağız bir lezzet olsun
Tek zorlandığım şey oğlumun o küçücük parmakları ile uzatıp '' al sen yeee '' dediği abur cuburlar . Ama pes etmek yok
yardimcim topraks,sali günleri evde oluyoyr,gelemiyor,yarin gelir yine
diyetinin iyi gecmesi iyi olmus,cümlenin güzelligine bakarmisiniz,sarilip yatasim geldi valla
evet ben ihlal yapacagim zaman icli köfte yiycem,sizde ona göre ceza hazirlarsiniz
ha bide 2 haftadir birinciyiz,aslinda arada 1 hafta baska bir takim birinci oldu,ondan önceki 2 haftada biz birinciydik,arayi kacirmasaydik 5 hafta üst üste birinci olacaktik neyse,sunu diyecektim,birinci oldugumuz her hafta sonu 1 gün serbest beslenebiliyoruz,dereceye girmesekte yaptigimiz kacamagin 2 kati ceza aliyoruz,nasil ama
kizlar bide sey dicem
immmmm,,ummmmmm,yaniii y iste,durun söylicemmmmmmmm
simdi yarin varya,benim dogum günüm,bizimkilerde pasta almis,kücücük bir dilime izin varmi:18:gün icinde dengelerim yediklerimle
hadi ama bende ize veriyordum izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?