Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpermiş.

Nasıl oranlar canım ?

Yani ben kendimi biliyorum mesala , ilk hafta 2 kg veririm bu diyetle . Sonra 1,5 / 1 kiloya iner . Bir ay kadar böyle devam eder.Yai ilk ay 5-6 kilo veririm kesin
haftada 1 kilo versem süper olur da nerde,tas catlasa 500,detoks yaparsam 700-800 gr mi buluyor,oranlar derken takim yüzdesini sordun galiba,% 1 in üzerindeyiz 2 haftadir,diger bir kac takimin yüzdeside buna yakin oluyor genelde,yani siki cekisme var,o yüzden kacamaklara ceza sistemi getirdik
Eh artık ona arkadaşlar karar versin , bunca zamandır onlara verdiğin izinlerin karşılığını alırsın elbet
demi ama verirler onlar ya kiyamazlar bana,su güzellige kim kiyar demi:86::86::86:

Süpersin Pegasus. Sayende çözüyorum bu işi.

oyy oyy kiyamam sana ben,kilo cizelgeside yap istersen,bide gecmis sayfalarda ikonlari nasil yapilacagini anlatmistim,resimli olarak,simdi zamanim yok ama aksam o mesaji bulur tekrar kopyalarim,yeni gelenlere faydasi olsun

amanin zaman nasil gecmis,saat 6 olmus, ben yemege kactim kizlar,gec kaldim bu gün,sonra bulasikti,couklari yatirmakti,sonrada buraya gelirim,öptüm

amanin zaman nasil gecmis,saat 6 olmus, ben yemege kactim kizlar,gec kaldim bu gün,sonra bulasikti,couklari yatirmakti,sonrada buraya gelirim,öptüm

Ooooo ben yedim bile kaptan

Geç kalmışsın geç , buna da ceza gelsin

( der ve ausencia susar , zira hatırlar ki daha deneme süresindedir ve takıma alınmamıştır
)

Ooooo ben yedim bile kaptan

Geç kalmışsın geç , buna da ceza gelsin

( der ve ausencia susar , zira hatırlar ki daha deneme süresindedir ve takıma alınmamıştır
)
afiyet olsun
cnm arada 1 saat fark var ama yinede haklisin,en gec 6 da yiyordum her gün daha dogrusu 6 yi hic bulmamisti,olursa 6 olsun diyordum,bu gün 15 dk gecti 6 yiyarin 15 dk erken yerim artik
cnm buna ceza verme düsüncesi beni pek sarmadi,hadi ben evdeyim erken yerimde,calisan arkadaslar var,eve gidip yemek hazirliyorlar,haliyle gec yiyorlar,onlarida düsünelim,her türlü fikrini rahatlikla sunabilirsin,bunun icin takima alinman gerekmiyor,sonucta burda birlikteyizbizim takimda fikir özgürlügü var

Son düzenleme:
Hmmm saat farkını hesaplamamışım evet.

Bende 18:00 18:30 gibi akşam yemeği faslımı bitiririm diyetteyken.Sonra 3 saat kadar sonra ara ve son öğün .

Aslında çok geç yatarım hergün , o sebeble geç yemek benim için mesele değil ama yinede bir sistem oturtmak iyi oluyor.

Ben her gece 3-4 gibi yatarım , sabahta oğlum artık 7 demi gelir uyandırmaya , 8 de mi ona göre değişir kalkışım.

bende gec yatiyorum kendimce,tabi seni yakalayamam hafta ici 1 i buluyor,cocuklari uyutup,etrafi temizliyorum,güya sabah her yer temiz kalsin diyye ama nerdee
sonrada dizi bakioyrum
sabahta 6:30 da kalkiyorum,öyle,aslinda diyette erken uyumak metabolizmayi dahada hizlandiriyormus,bizim metabolizma bize ayak uyduracak artik

kızlar hedef kiloya ulaştığım gün 58 e düşünce yani saçlarımı maviye boyatacağım hep hayalimdi . nede olsa 1 yıl daha izinliyim :)))

kızlar hedef kiloya ulaştığım gün 58 e düşünce yani saçlarımı maviye boyatacağım hep hayalimdi . nede olsa 1 yıl daha izinliyim :)))

Hedef kilomuz aynıymış bende mor yapayım bari , ya da yeşil mi yapsam ... ne de bol bol yeşillikle geçecek ömrüm bu ara

yaaa hazır mantı.bide ayıp olmasın diye çok güzelmiş dedik.bide sofraya kaşık gelmedi çatalla mantı yedik.allah bilir bundan sonra daha neler görcemaslında bahaneler çok hoşuma gitti.hiç aklıma gelmemişti.bundan sonra bunları kullanacağım.cezama uydum tam 15dak deliler gibi tepindim

canım bence oğlunun doğum günü pastasından yemen hiç sorun değil.yani oğlunun doğum günü kaçamak bile olmaz

3 gibi yatıp 7de kalkmak ne demek.çok imreniyorum böyle az uyuyanlara.gün içerisinde hiç yorgun olmuyormusun.ben çoooooooooook uyuyorum

bildiğimiz mavi hemde saçının hepsini.heyecanla bekliyorum boyatınca fotonuda koyarsın artık

kızlar ben bu kuşan amcayı bırakıyorum çorba salataya geri dönüyorum.evlenmeden önce böyle diyetler yapıyordum ama evlendikten sonra olmuyor.eskisi gibi çorbamı içerim salatamı yerim.ohhh misss

cezani uyguladigin icin tesekkürler

oglumun dogum günü 9. aydabu benimki1 oy aldim tskrlr

kızlar ben bu kuşan amcayı bırakıyorum çorba salataya geri dönüyorum.evlenmeden önce böyle diyetler yapıyordum ama evlendikten sonra olmuyor.eskisi gibi çorbamı içerim salatamı yerim.ohhh misss

sen normaldede güzel veriyorsun,kusanlarla ugrasma bencede

mavimibilemedim simdi,zevk meselesi:18:
Hedef kilomuz aynıymış bende mor yapayım bari , ya da yeşil mi yapsam ... ne de bol bol yeşillikle geçecek ömrüm bu ara

sayenizde takim renklendi valla

benim annem "yi guzum yi" der bende sana öööööle diyim "yi guzum yi"
ara öğün olarak tüketirsin canım öğle ve akşamlardanda 1 er dilim ekmek eksilttinmi tamamdır bu iş. neden güzel şeyler zararlı anlamıyorumki

pfff bendede aynı durum var motor takış gibi çalışıyorum

canım az uyumakta yağ yakmayı engelliyomuş yani ne az ne çok tam 7 saat uyumalıymış çoğuda zararmış azıda

benim metabolizma tavan yapıyo o zxaman

tabisi koyucam foto o benim mezuniyet fotom olacak

mavimibilemedim simdi,zevk meselesi:18:

sayenizde takim renklendi valla

ya bu annelik beni çok değiştirdi o eski çılgın ben gitti yerine otursklı biri geldi. sanırım içimdeki baskıladığım eski esin dürtüyor bi taraftan. mavi yakışacak bana

sen yakistirdiktan sonra tabiki yakisir

yirim cnm,tskrlr

3 gibi yatıp 7de kalkmak ne demek.çok imreniyorum böyle az uyuyanlara.gün içerisinde hiç yorgun olmuyormusun.ben çoooooooooook uyuyorum

canım az uyumakta yağ yakmayı engelliyomuş yani ne az ne çok tam 7 saat uyumalıymış çoğuda zararmış azıda

benim metabolizma tavan yapıyo o zxaman

İnanın karı-koca erken yatma özürlüyüz biz. Oğlum olmadan önce 4-5 de yatıp öğlene kadar da uyurdum ama şimdi o en geç 10 da yatar , ona göre en geç 9 gibi kalkar.Eeee annelik işte , sıkıysa oğlum ben gece 4 de yattım de

ma
erhaba iyi akşamlar bıktım maç seyretmekten oglan bir taraftan babası bir taraftan üfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…