Ben İzmirde yaşıyorum 28 yaşındayım Adım Dilek.1,53 bıyundayım ve 55,8 kiloyla bu gruba katıldım. 5,5 yıllık evliyim. 2 yaşında bir kızım var Elif Duru. Haftanın 6 günü çalışıyorum . Malesef 19:30 da eve geliyorum ve 20:de akşam yemeğimi yiyorum. Ben de evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum yani 58. Bu sefer olacak biliyorum...
İş yerinde devamlı internete giremiyorum ara sıra bazen hiç. Ama en kötü akşam size dönüş yaparım ya da yorum yaparım ya da yazdıklarınızı okurum.
Tekrar teşekkür ederim
Ben artık yatıyorum hala hiç uykum yok ama 2,5 saat sonra işe gidicem. Bugün bana nooldu anlamadım . Her zaman 11 de 12 de uyurdum. Neyse çenem düştü.
İşten gelir gelmez uyuduğum için gece 1.30 da uyandım. Uykum kaçtı bende sizinle MEVSİMLERDEN ROMAyı paylaştım. Diyet içinde yazan tavsiyeler ve uyarılar diyetisyene aittir. Normalde bu diyeti yaparken 12 gün hiç tartılmamak gerekiyor ama biz mecburen cuma tartılıcaz. Ben cuma bu diyete başlıyorum. Eğer diyeti beğendiyseniz ve uygulamak isterseniz 12 gün sonra ikinci etabını da yazarım. Benim uykum gelmeye başladı.
Bugün (SALI ) yediklerim
Sabah 07:00 de
1 dilim ekmek
1 ince dilim peynir
yarım domates
ara 10:00
1 ince dilim yaş pasta
Öğlen 12:30
1 kase çorba
3 köfte+ 3 dilim haşlanmış patates
Akşam
1 kase çorba
3 köfte
Ha bi de gece 1.30 da 1 bardak süt içtim maalesef ölüyodum açlıktan. Diyetimin cuma günü başlıyacağı göz önüne alınarak cezamın biraz hafif olmasını umuyorum
1.5 litreden fazla su içtim tam ne kadar bilmiyorum.
spor yapmadım ama iş yerinde gün boyu belki 40 kere alt kata inip çıkıyorum ayrıca evde 40 pedal çevirdim az ama kızım benle oynamak istediği için yarım kaldı
ben diyeti beğendim canım uygun bir zamanda 2. paylaşırsan sevinirim
Bugün (SALI ) yediklerim
Sabah 07:00 de
1 dilim ekmek
1 ince dilim peynir
yarım domates
ara 10:00
1 ince dilim yaş pasta
Öğlen 12:30
1 kase çorba
3 köfte+ 3 dilim haşlanmış patates
Akşam
1 kase çorba
3 köfte
Ha bi de gece 1.30 da 1 bardak süt içtim maalesef ölüyodum açlıktan. Diyetimin cuma günü başlıyacağı göz önüne alınarak cezamın biraz hafif olmasını umuyorum
1.5 litreden fazla su içtim tam ne kadar bilmiyorum.
spor yapmadım ama iş yerinde gün boyu belki 40 kere alt kata inip çıkıyorum ayrıca evde 40 pedal çevirdim az ama kızım benle oynamak istediği için yarım kaldı
Artık yatıyorum. Forum takip etmeyi de , 4. takımın kurallarını da öğrendim. Vatana millete hayırı olsun. Emeği geçenlere sabırlarından ve nezaketlerini hiç kaybetmediklerinden ötürü teşekkür ederim özellikle Pegasus...
Ha bu arada geçmişi taramayı yeni öğrendiğim için bana Hoşgeldin diyenlere, tavsiyelerde bulunanlara ve yorum yapanlara hiç cevap yazmamışım. Kusura bakmayın acemilikten oldu. Ama bundan sonra her şey kontrol altında merak etmeyin
Kendi diyetime cuma başlıycam cumaya kadar kafama göre takılmayı düşünüyorum sorun varmı?
Kilo çizelgesi eklemeyi ve yazı tipini değiştirmeyi de öğrenirsem benden mutlusu yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?