Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kusura bakmayın kızlar alıntılar biraz karışık oldu koyu renkle yazmaya çalıştım ama okuyabilene bravo:)))

gözün aydin cnm
menüler güzel de o N**** (Siyahi) hic olmamis,bide kendine kilif ariyo bakinda bakin,ben yedigimde hafta sonu izin günüydü bi kere:76::76::76:
kurtulusun yok,negronun kalorisini tane olarak bulamadim,gram olarak baktim bende,100 gr mi 482 kalori yapiyor,4 N**** (Siyahi) kac gram taramayacagima göre kafadan 200 kalorilik ceza veriyorum cnm,arik bisikletmi cevirirsin,hoppidi hoppidi trampolinmi yaparsin sana kalmis,kolay gelsin:76:
pastamız gelmiş :) benden de doğum günü şarkısı:))

nice mutlu senelere arkadaşım

2010 Yılının En Güzel Doğum Günü Şarkısı Seçildi ! - YouTube

Eki Görüntüle 656192
cok cok tesekkürler cnm
ben yedigimde hafta sonuydu valla,1. oldugumuzdan izin vardi,hafta ici diyet arasi yemedimki:84::96:
olur tabi cnm,niye olmasin,netten bir cok spor programi bulabilirsin,bulamazsan bizde yardimci oluruz,bir spor düzeni oturtman lazim bir an önce,topraks inda dedigi gibi,bu sabahta olabilir,aksamda
canısı gemici usulü barbunya, kuru barbunya biraz pirinçle sıcak yemek olarak pişiriliyor, zeytinyağlıdan biraz farklı:)
N**** (Siyahi) için cezalık olduk cidden
sen cezalik oldun,ben degilhafta sonu yeseydin yine affedebilirdim,tartidan 2 gün önce yedin,af yok
canim istedikten sonra spora zaman ayrilabilir,ayiramiyorum diyene cok kiziyorum,bu aradarde, eftelya nerde,bu gün göremedim kacagi:111:

Kusura bakmayın kızlar alıntılar biraz karışık oldu koyu renkle yazmaya çalıştım ama okuyabilene bravo:)))

Ben okudum hepsini

Ama okurken sergilediğim performansla 400 gr verdim sanki

Bu da bir taktikti değil mi itiraf et hadi

teşekkür ederim tatlım, çocukları özlemese bizim de göreceğimiz yok torun sevdasına yani:))
evet ya ben o ayrıntıyı atlamıştım akşama çekerim cezamı:) eftelya da bugün geç gitti işe annem gelince, şimdi aradım işler yığılmış öğleden sonra gelicem dedi:) ben fırçasını attım merak etme

ben sene çok iyi anlıyorum bende diyete başlamadan önceki dönemde 5 saatte rahat 5000 kalori alıyorumdur ama bi yerden başlamak lazım yavaş yavaş küçülecek miğden ve daha az yemeye başlıyacaksın

valla ben diyeti beğendim en çok da diyet yapıyorum dememeyi beğendim.diyet lafından nefret ediyorum

akşam 1 dilimde ekmek ye.bide sütten bişey olmaz hatta diyeisyenler öneriyor

ohh ohh diyelerde diyetler tam olarak uyulmuş diyetlersüper valla.bizimde ankaradaki sitede akşam yürüyüş yapanlar vardı çok hoş oluyordu ama nerde konyada öyle şeyler...gündüz yürüseler ona bile razıyım

canım çok güzel olmuş menün

hani diyet yapmayacaktın gene şoka dönmüşsün

Kaptanım tamam ya , ben düşünemedim 1. olmanın ödülü olduğunu o negroların . Yok dedim yani ben ödül verecek olsam kendime N**** (Siyahi) falan hikaye

Şimdi oğlumu yatırayım , spora çekiliyorum kısa bir süre.:119::119::119:

selam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..

1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )

canim o bisküvilerin yani sira börek ve lahmacunda vardi izinde
bol kalori yakmalar

Ben okudum hepsini

Ama okurken sergilediğim performansla 400 gr verdim sanki

Bu da bir taktikti değil mi itiraf et hadi
sağol canım ya sen okurken 400 verdin ben hem okuyup hem yazarken 800 şimdi daha zayıf bir takımız :)))))

kızlar iş görüşmesine gittim.bence olumlu geçti insan kaynakları müdürü genel müdürlede tanışmanı istiyorum dedi onunlada tanıştım amaaaaaaa adamlar 2 ay deneme süresi var diyor ve bu sürede asgari ücret vereceklermiş.allah aşkına bu nasıl bi mantık.bu arada asgari ücret ne kadar bileniniz varmı.bu konya benim sinir sistemimi bozdu.valla içim daralıyor.ben spor yapmaya gidiyorum.gelince girerim.hepinizi öptüm

yok kiz firca icin sormadim,isyerinde yine sorunmu var diye merak ettim,iyice kötü kadin müzeyyenmi oldum ben ne:78:

1 bardak süt
2 bardak su

selam kızlar bugün annem geldi de işyerine geç geldim işleri toparlamam biraz zaman aldı sonra öğle yemeğine çıktım yeni geldim kuzucuklar hemen menümü paylaşıyorum:)

sabah
çeyrek simit
çay

ara
meyve çayı

öğle

sulu köfte
salata

ara
badem

akşam

gemici
yarım tabak pilav
yoğurt

2lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
20 dakka trambolin

benim de bir arkadaşım Konya'ya taşındı oranın çok farklı olduğunu söylüyor.

kolay gelsin canım

1 bardak süt
2 bardak su
canım sen bademcik ameliyatı mı oldun? geçmiş olsun ben kaçırdım senin konunu sanırım. Kısa zamanda iyileşmeni diliyorum.

750 tl canım, olsun zaten kriz var iş yok , sen bilirsin tabi ama orada hayat buralara göre daha ucuz sanırım. Hayırlısı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…