Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hain köfte ben uyudum sen spor yaptın di mi akşama benim de cezam var beraber yapalım

selaaaaaaaaaaaaam ben geldiiim bugün ankarada hava güzeldi :)) bizde kızımla çıktık yürüyüş yaptık oradan babamıza uğradık onuda alıp eve geldiiik şimdi kızımuyudu biraz size takılıp önce evi toarlayacağım sonrada tramboline devam :)))

kolay gelsin canım iyi zıplamalar:)) dağlkarına bahar gelmiş memleketimin :))) burası da güzel

efettt yaptım valla napıyım sen sabahları yapabiliyorsun ben sabahları yapamıyorum tamam bu akşam çocuklara annem baksın biz bol bol spor yapalım

annem bugün yol yorgunu çocuk bakamaz , erken uyutup gece yaparız derkeeeeeeeeeeen kendim bile inanamadım söylediğime ya neyse

canim o bisküvilerin yani sira börek ve lahmacunda vardi izinde
bol kalori yakmalar

Heh tamam şimdi oldu işte , yoksa kuru kuru bisküvi ile ödül mü olurmuş yahu ?

Asgari ücret net 774 canım.
Bulmuşken kaçırma yine de , sen onları onlar seni dener , deneşir gidersiniz

İş ne üzerine ?

selam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..

1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )

Geçmiş olsun canım , ne cezası yahu , bence sana bir de rahatsızlığın bitince ödül verilmeli

Gemici + trambolin ??? Yoksa siz kardeş misiniz

evet canım biz kardeşiz eftelya bizimle yaşıyor, yani 3. çocuğum:)))

Canım diyet benimkinin şoka girmiş hali

3 günde ne kadar kilo kaybı oluyormuş bu diyetle

hahahaha umarım benim metabolizmada bi şoka girer

pts ara öğün eklesen daa güzel olrmuş mesela bir büyük elmanın yarısını kuşlukta yarısını ikindi de yiyebilirsin.

canım benimde 1 yaşında kızım var bugün mesela aldım dışarı arabayla yüyrüyüşe çıktık. hemonu itmekte güç harcatıyor. evde kaldığımızdada mutlaka günde 2 saat uyuyordur. artık uyuduğunda ev işini çok acil olmayanlar dışında yapmıyorum akşam babası gelince yapıyorum. o uyurkende yarım saat tramboline çıkıyorum tabi ben onu ancak 45 dakikada yapıyorum 15 dakikada duş 1 ssatini ayırdınmı tamamdır bu iş. o 1 saatlik zaman diliminde yapacaklarımı akşam babası gelince yapıyorum.yemeğimiakşamdan hazırlıyorum filan.

canısı gemici usulü barbunya, kuru barbunya biraz pirinçle sıcak yemek olarak pişiriliyor, zeytinyağlıdan biraz farklı:)
N**** (Siyahi) için cezalık olduk cidden

ayyy ben o barbunyayı çok severim annemde çok güzel yapar.

hani diyet yapmayacaktın gene şoka dönmüşsün
adı şok diyet ama bunuı bana diyetisyenim eskiden vermişti. 2 haftalık programın 3 günlük parçası bu . kuşkadır isveçtir dkandır onlara göre çokdaha insaflı ve sağlıkı olduğunu düşündüğüm için başladım. birdeetkisini gözlemlediim için. bu diyetle 15 günde yağdan 1.5 kg vermiştim üstelik o dönemde spor yapmıyordum ve çokta dikkat etmiyordum. tabi ozaman metabolizma yaşım daha gençti. bundan 3 sene önceydi.şekerim daha dengeliydi

selam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..

1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )

canım çoook geçmiş olsun. bazı pastanelerde diyet dondurma bulunuyor eğer ihtiyacın olacaksa haberin olsun istedim.

canım menün gayet güzel sporda var suda iyi

bir yerden başlamak lazım canım sen bi başla çalışmaya diğer yerlerede bakarsın.

Kaptanın bugün doğum günüymüş , N**** (Siyahi) yemiş afiyet olsun da bu negronun arkasından yaş pastanın tadına da bakılır mı bu gece onu merak ediyorum.. Eyvah eyvah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…