selam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..
1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )
tesekkülerr... ewet bademcik ameliyatı oldum cnm..
hain köfte ben uyudum sen spor yaptın di miselam kızlar bugün annem geldi de işyerine geç geldim işleri toparlamam biraz zaman aldı sonra öğle yemeğine çıktım yeni geldim kuzucuklar hemen menümü paylaşıyorum:)
sabah
çeyrek simit
çay
ara
meyve çayı
öğle
sulu köfte
salata
ara
badem
akşam
gemici
yarım tabak pilav
yoğurt
2lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
20 dakka trambolin
pastamız gelmiş :) benden de doğum günü şarkısı:))
nice mutlu senelere arkadaşım
2010 Yılının En Güzel Doğum Günü Şarkısı Seçildi ! - YouTube
Eki Görüntüle 656192
hain köfte ben uyudum sen spor yaptın di miakşama benim de cezam var beraber yapalım
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim...
selaaaaaaaaaaaaam ben geldiiim bugün ankarada hava güzeldi :)) bizde kızımla çıktık yürüyüş yaptık oradan babamıza uğradık onuda alıp eve geldiiik şimdi kızımuyudu biraz size takılıp önce evi toarlayacağım sonrada tramboline devam :)))
efettt yaptım valla napıyım sen sabahları yapabiliyorsun ben sabahları yapamıyorumtamam bu akşam çocuklara annem baksın biz bol bol spor yapalım
canim o bisküvilerin yani sira börek ve lahmacunda vardi izinde
bol kalori yakmalar
kızlar iş görüşmesine gittim.bence olumlu geçti insan kaynakları müdürü genel müdürlede tanışmanı istiyorum dedi onunlada tanıştım amaaaaaaa adamlar 2 ay deneme süresi var diyor ve bu sürede asgari ücret vereceklermiş.allah aşkına bu nasıl bi mantık.bu arada asgari ücret ne kadar bileniniz varmı.bu konya benim sinir sistemimi bozdu.valla içim daralıyor.ben spor yapmaya gidiyorum.gelince girerim.hepinizi öptüm
1 bardak süt
2 bardak su
selam kızlar bugün annem geldi de işyerine geç geldim işleri toparlamam biraz zaman aldı sonra öğle yemeğine çıktım yeni geldim kuzucuklar hemen menümü paylaşıyorum:)
sabah
çeyrek simit
çay
ara
meyve çayı
öğle
sulu köfte
salata
ara
badem
akşam
gemici
yarım tabak pilav
yoğurt
2lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
20 dakka trambolin
geçmiş olsun canım , ne cezası yahu , bence sana bir de rahatsızlığın bitince ödül verilmeli
Heh tamam şimdi oldu işte , yoksa kuru kuru bisküvi ile ödül mü olurmuş yahu ?
Asgari ücret net 774 canım.
Bulmuşken kaçırma yine de , sen onları onlar seni dener , deneşir gidersiniz
İş ne üzerine ?
Geçmiş olsun canım , ne cezası yahu , bence sana bir de rahatsızlığın bitince ödül verilmeli
Gemici + trambolin ??? Yoksa siz kardeş misiniz
Canım diyet benimkinin şoka girmiş hali
3 günde ne kadar kilo kaybı oluyormuş bu diyetle
günaydın kızlar şükür kavuşturana:))
dün benim veletlerle başbaşaydım, bu sabah da bir baktım annem süpriz yapmış ayvalıktan gelmiş, kahvaltıya kaldım anca işe geldim:)
menülerimi yazayım hemen sonra bakayım neler kaynatılmış ben yokken
pazartesi
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
1 dilim ekmek
mercimek çorba
akşam
yarım tabak gemici
çok az pilav yoğurt
su 2 lt
spor yok(
mesaj unuttum bakıcam şimdi
salı
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
4 yeşil zeytin
ara
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 kase çorba, yarım dilim ekmek
ara
4 N**** (Siyahi):18:
çay heppegasusun suçu ondan gördüm ben de bandırdım
akşam
yarım tabak gemici
arada N**** (Siyahi) yediğim için akşam bişey yemedim
spor
sabah 35 dk trambolin+bisiklet
ayrıca dün öğlene kadar çocuklarla bahçedeydik toprak okula gittikten sonra su hanım da tutturdu okula gidicem diyer onu da okula götürdüm toprakğın beden dersi varmış koşturup durduk dün bütün gün ayaktaydım çok yoruldum
o yüzden de kızı uyuturken ben de uyudum:)
dün hiç mesaj yazamadım umarım en kısa zamanda eve tekrar bir bilgisayar alabilirim(
kızım 2 yaşında benim salona gitme durumum şu an için yok çünkü zaten bütün gün görmüyorum onu bide dışarı çıkamam onu bırakıp ta. Havalar düzeliyor, günler uzuyor umarım akşamları yürüyüşe çıkabilirm ama onun dışında evde cimnastik mi yapsama acaba . Bir spor programım yok henüz. Daha önce platese gitmiştim olmadı orada öğrendiğim şeyleri yapayım olur di mi?
canısı gemici usulü barbunya, kuru barbunya biraz pirinçle sıcak yemek olarak pişiriliyor, zeytinyağlıdan biraz farklı:)
N**** (Siyahi) için cezalık olduk cidden
adı şok diyet ama bunuı bana diyetisyenim eskiden vermişti. 2 haftalık programın 3 günlük parçası bu . kuşkadır isveçtir dkandır onlara göre çokdaha insaflı ve sağlıkı olduğunu düşündüğüm için başladım. birdeetkisini gözlemlediim için. bu diyetle 15 günde yağdan 1.5 kg vermiştim üstelik o dönemde spor yapmıyordum ve çokta dikkat etmiyordum. tabi ozaman metabolizma yaşım daha gençti. bundan 3 sene önceydi.şekerim daha dengeliydihani diyet yapmayacaktın gene şoka dönmüşsün
1 bardak süt
2 bardak su
selam kızlar bugün annem geldi de işyerine geç geldim işleri toparlamam biraz zaman aldı sonra öğle yemeğine çıktım yeni geldim kuzucuklar hemen menümü paylaşıyorum:)
sabah
çeyrek simit
çay
ara
meyve çayı
öğle
sulu köfte
salata
ara
badem
akşam
gemici
yarım tabak pilav
yoğurt
2lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
20 dakka trambolin
canım çoook geçmiş olsun. bazı pastanelerde diyet dondurma bulunuyor eğer ihtiyacın olacaksa haberin olsun istedim.
kızlar iş görüşmesine gittim.bence olumlu geçti insan kaynakları müdürü genel müdürlede tanışmanı istiyorum dedi onunlada tanıştım amaaaaaaa adamlar 2 ay deneme süresi var diyor ve bu sürede asgari ücret vereceklermiş.allah aşkına bu nasıl bi mantık.bu arada asgari ücret ne kadar bileniniz varmı.bu konya benim sinir sistemimi bozdu.valla içim daralıyor.ben spor yapmaya gidiyorum.gelince girerim.hepinizi öptüm
bol erimeler, kolay gelsinben çıkar kızlar evimi toparlayıp trambolin eçıkacağım
Ooooo hem kaptan hem yardımcısı çaya negroları batırsın bakalım
Tez getirin 4. takım ihtiyar heyetini , cezaları kesile
Arkadaşım selamlarListende tek dikkatimi çeken gemici oldu , netten baktım gemici usulu kuru fasulye çıktı karşıma :26:
Aynı hırs bende de var canım bu ara , çok kıpır kıpırım
Evet mutlaka meyve yanında onun şeker etkisini dengeleyecek süt,yoğurt ya da bir kaç bisküvi , galeta vs... yenilmeli
evet canım biz kardeşiz eftelya bizimle yaşıyor, yani 3. çocuğum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?