Kaptanın bugün doğum günüymüş , N**** (Siyahi) yemiş afiyet olsun da bu negronun arkasından yaş pastanın tadına da bakılır mı bu gece onu merak ediyorum.. Eyvah eyvah...
NAsıl yaa??? :26:
Dün gece forum olayı ile takımı çözecem diye uykusuz kaldım. Şimdi bi de takım arkadaşlarımı mı çözmeye çalışıcam? Kim kimin kardeşi , kim kimin 3. çocuğu? Eyvah bu daha zor...
Dün gece forum olayı ile takımı çözecem diye uykusuz kaldım. Şimdi bi de takım arkadaşlarımı mı çözmeye çalışıcam? Kim kimin kardeşi , kim kimin 3. çocuğu? Eyvah bu daha zor...
annem bugün yol yorgunu çocuk bakamaz , erken uyutup gece yaparız derkeeeeeeeeeeen kendim bile inanamadım söylediğime yaneyse
topraks benim ablam biz aynı evde yaşıyoruz ablam eniştem ben ve yiğenlerimablam beni kastederek 3. çocuğum demiş
Bilmiyorum farkında mısınız ama yazı tipini de başardım görüldüğü üzere ....
AAA ne güzelAranızda kaç yaş var peki ?
yok canısı negroyu ben yedim kaptana da pasta izni var doğum günü diye
afferin sannnnnaaaaaaaaaaaaBilmiyorum farkında mısınız ama yazı tipini de başardım görüldüğü üzere ....
3,5 yaş var nüfusta, pratiktekini ne sen sor ne ben söyliyimAAA ne güzelAranızda kaç yaş var peki ?
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt kızlar harikasınız
Hızlı ilerliyorsunuz ,kilo vermede de bu azmini görürsek korksunlar 4. takımdan
Liderliği kimseye kaptırmayız
kesinlikle katılıyorum, kurtulamadığım kısmına3,5 yaş:)çocuğu olmak için her ne kadar büyük olsam da evlendiğinden bu yana benden kurtulamadı onunla yaşadığım için bi nevi çocuğu oldum
sen de biraz eski seni de görücez bakalım arada kaçamaklar gelicek mi :)) siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayınAfiyet olsun da balık baştan kokar demeden geçemiycem yaniii
Hızlı ilerliyorsunuz ,kilo vermede de bu azmini görürsek korksunlar 4. takımdan
Liderliği kimseye kaptırmayız
Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük
Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük
hadi İnşallah çok daha zor bi takım olucaz sanırım, zehir gibi hatunlar geldi:))
Takım ruhu iyidir ya , gaza gelirsin her daim
Ya bu arada takımların kişi sayısı eşit değil , nasıl hesaplama yapılıyor ? Ortalama mı alınıyor takımlarda ?
kızlar cumartesiden bu tarafa 1 kilo vermişim acım ama cok mutluyum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?