Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanın bugün doğum günüymüş , N**** (Siyahi) yemiş afiyet olsun da bu negronun arkasından yaş pastanın tadına da bakılır mı bu gece onu merak ediyorum.. Eyvah eyvah...

yok canısı negroyu ben yedim kaptana da pasta izni var doğum günü diye

Dün gece forum olayı ile takımı çözecem diye uykusuz kaldım. Şimdi bi de takım arkadaşlarımı mı çözmeye çalışıcam? Kim kimin kardeşi , kim kimin 3. çocuğu? Eyvah bu daha zor...

topraks benim ablam biz aynı evde yaşıyoruz ablam eniştem ben ve yiğenlerim ablam beni kastederek 3. çocuğum demiş

AAA ne güzel Aranızda kaç yaş var peki ?

Bilmiyorum farkında mısınız ama yazı tipini de başardım görüldüğü üzere ....
afferin sannnnnaaaaaaaaaaaa

AAA ne güzel Aranızda kaç yaş var peki ?
3,5 yaş var nüfusta, pratiktekini ne sen sor ne ben söyliyim

Hızlı ilerliyorsunuz ,kilo vermede de bu azmini görürsek korksunlar 4. takımdan

Liderliği kimseye kaptırmayız
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt kızlar harikasınız

3,5 yaş:) çocuğu olmak için her ne kadar büyük olsam da evlendiğinden bu yana benden kurtulamadı onunla yaşadığım için bi nevi çocuğu oldum
kesinlikle katılıyorum, kurtulamadığım kısmına

Afiyet olsun da balık baştan kokar demeden geçemiycem yaniii
sen de biraz eski seni de görücez bakalım arada kaçamaklar gelicek mi :)) siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın

Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük

hadi İnşallah çok daha zor bi takım olucaz sanırım, zehir gibi hatunlar geldi:))

hey ben de renklendim :)) deneme 1 2
olmamııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşş (

Son düzenleme:
Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük

hadi İnşallah çok daha zor bi takım olucaz sanırım, zehir gibi hatunlar geldi:))

Takım ruhu iyidir ya , gaza gelirsin her daim

Ya bu arada takımların kişi sayısı eşit değil , nasıl hesaplama yapılıyor ? Ortalama mı alınıyor takımlarda ?

Takım ruhu iyidir ya , gaza gelirsin her daim

Ya bu arada takımların kişi sayısı eşit değil , nasıl hesaplama yapılıyor ? Ortalama mı alınıyor takımlarda ?

evet canım, kişisel ortalamalar toplanarak kişi sayısına bölünüyor, takım yüzdesi bulunuyor

selam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye

hemen dünki menümü yazayım sabah

1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir 3 tane zeytin bir bardak cay

ara yok ögle yok

saat beş gibi 2 dilim şefteli 1 tane erik

akşam 2 kasık yeşil fasulye tavuk etli 2 kaşık pilav bollll salata 2 dilim kepek ekmegi

saat 11 gbi bir tane elma

sabah 9 da evden cıktım sporumu yaptım aletlerle çalıştım ve yarım saat yürüyüş yaptım daha sonra çarşıda gezdim :)eve yeni geldim solugu burda aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…