selam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye
hemen dünki menümü yazayım sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir 3 tane zeytin bir bardak cay
ara yok ögle yok
saat beş gibi 2 dilim şefteli 1 tane erik
akşam 2 kasık yeşil fasulye tavuk etli 2 kaşık pilav bollll salata 2 dilim kepek ekmegi
saat 11 gbi bir tane elma
sabah 9 da evden cıktım sporumu yaptım aletlerle çalıştım ve yarım saat yürüyüş yaptım daha sonra çarşıda gezdim :)eve yeni geldim solugu burda aldım :)
selam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
ara yok ögle yok
akşam 2 kasık yeşil fasulye tavuk etli 2 kaşık pilav bollll salata 2 dilim kepek ekmegi
Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük
kızlar cumartesiden bu tarafa 1 kilo vermişim acım ama cok mutluyum :) :)
afferin sannnnnaaaaaaaaaaaa
3,5 yaş var nüfusta, pratiktekini ne sen sor ne ben söyliyim
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt kızlar harikasınız
kesinlikle katılıyorum, kurtulamadığım kısmına
sen de biraz eski seni de görücez bakalım arada kaçamaklar gelicek mi :)) siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın
öğle yemeği de yeseydin çok acıkmazdın bence öğlenleri de hafif bişeyler ye mutlaka öğün atlama bence
ben çok hırslıyım eger takımızıa girersem hırslı oldugumu sizde görüceksiniz kendime bir hedef belirledim 3 ,3.5 ayda fazlalıklardan kurtulucam
tebrikler canım
hoşgeldin fıstık, spor iyi güzel de menün az gibi geldi bana, öğün atlamasan daha iyi olur bence:)
25 kilo canım benim biri gitti kaldı 24 :)
bu arada simgeleri kullanamıyorum ben
canim asgari ucreti bilmiyorum ama söyle düsün,kabul etmesen,2 ay daha bos gezeceksein,kabul edersen ayligin gelecekkızlar iş görüşmesine gittim.bence olumlu geçti insan kaynakları müdürü genel müdürlede tanışmanı istiyorum dedi onunlada tanıştım amaaaaaaa adamlar 2 ay deneme süresi var diyor ve bu sürede asgari ücret vereceklermiş.allah aşkına bu nasıl bi mantık.bu arada asgari ücret ne kadar bileniniz varmı.bu konya benim sinir sistemimi bozdu.valla içim daralıyor.ben spor yapmaya gidiyorum.gelince girerim.hepinizi öptüm
oy cnm benim ne demek cezaselam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..
1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )
cok güzelselam kızlar bugün annem geldi de işyerine geç geldim işleri toparlamam biraz zaman aldı sonra öğle yemeğine çıktım yeni geldim kuzucuklar hemen menümü paylaşıyorum:)
sabah
çeyrek simit
çay
ara
meyve çayı
öğle
sulu köfte
salata
ara
badem
akşam
gemici
yarım tabak pilav
yoğurt
2lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
20 dakka trambolin
tamam tatlim,sabah görmeyince merak ettim sadece,aliskanlik,gözüm seni aradai:111:işyerinde sorun yok canım annem geldiği için geç geldim biraz işe:)
bisiklet ve trampolini vardiyali kullanin artikhain köfte ben uyudum sen spor yaptın di miakşama benim de cezam var beraber yapalım
tesekkürler cnm,bende cok begendimçok beğendim:) DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PEGASUS NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM:)
sporu düzene oturtman güzel olmusefettt yaptım valla napıyım sen sabahları yapabiliyorsun ben sabahları yapamıyorumtamam bu akşam çocuklara annem baksın biz bol bol spor yapalım
tesekkürler cnmbu arada doğum günün kutlu olsun PEGASUS
buraya üfürsene o havayi,kar yagiyor ya:95::95:selaaaaaaaaaaaaam ben geldiiim bugün ankarada hava güzeldi :)) bizde kızımla çıktık yürüyüş yaptık oradan babamıza uğradık onuda alıp eve geldiiik şimdi kızımuyudu biraz size takılıp önce evi toarlayacağım sonrada tramboline devam :)))
buranin daglari görsün artik baharikolay gelsin canım iyi zıplamalar:)) dağlkarına bahar gelmiş memleketimin :))) burası da güzel
kolay geklsinben çıkar kızlar evimi toparlayıp trambolin eçıkacağım
amanin,hafta sonu hesabi sorulmayan negroya bakin sizKaptanın bugün doğum günüymüş , N**** (Siyahi) yemiş afiyet olsun da bu negronun arkasından yaş pastanın tadına da bakılır mı bu gece onu merak ediyorum.. Eyvah eyvah...
o isler biraz arisik cnm:44:Dün gece forum olayı ile takımı çözecem diye uykusuz kaldım. Şimdi bi de takım arkadaşlarımı mı çözmeye çalışıcam? Kim kimin kardeşi , kim kimin 3. çocuğu? Eyvah bu daha zor...
tebriklerBilmiyorum farkında mısınız ama yazı tipini de başardım görüldüğü üzere ....
bu güzeldipehhhh uyuya kalıyosun be seni uyandırmak deveye hendek atlatmaktan daha zorrrrrrrr
aykut 1 sen 2 uyku konusunda
süphen olmasin cnm,liderlik bizde gücü yeten alsin
Hızlı ilerliyorsunuz ,kilo vermede de bu azmini görürsek korksunlar 4. takımdan
Liderliği kimseye kaptırmayız
3,5 yaş:)çocuğu olmak için her ne kadar büyük olsam da evlendiğinden bu yana benden kurtulamadı onunla yaşadığım için bi nevi çocuğu oldum
biz eskimiyiz cnm simdi:44:afferin sannnnnaaaaaaaaaaaa
3,5 yaş var nüfusta, pratiktekini ne sen sor ne ben söyliyim
eveeeeeeeeeetttttttttttttttttttt kızlar harikasınız
kesinlikle katılıyorum, kurtulamadığım kısmına
sen de biraz eski seni de görücez bakalım arada kaçamaklar gelicek mi :)) siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın
cnm birinci biziz 2 haftadir,bu haftada süphem yok takimimdanTabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük
topraks yazmis,aynen katiliyorum onaTakım ruhu iyidir ya , gaza gelirsin her daim
Ya bu arada takımların kişi sayısı eşit değil , nasıl hesaplama yapılıyor ? Ortalama mı alınıyor takımlarda ?
aksam hem pilav,hem ekmek olmamis,ikisinden birini tercih etmeliydin,sebze yemeklerini 5-6 kasik yiyebilirsinyaninada biraz yogurt daa doyuruu olurdu,ekmegide öglen sandi yapip yiyebilirdinselam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
ara yok ögle yok
masalla nmsabah 9 da evden cıktım sporumu yaptım aletlerle çalıştım ve yarım saat yürüyüş yaptım daha sonra çarşıda gezdim :)eve yeni geldim solugu burda aldım :)
tebriklerkızlar cumartesiden bu tarafa 1 kilo vermişim acım ama cok mutluyum :) :)
aynen katiliyorum e ekliyorum,bu Hafta kilo alan Varsa korksun bendenbu hafta da bomba gibi geliyoruz hadi hanımlar gösterelim takımımızın gücünü
bensiz evin neşesi eksilir be su 1 ben 2 neşe kaynağıyızyaş ortalaması da benzer bizim onla birbirimize
anim ne kadar Cok katilim,o kadar Cabuk takima alinmaben çok hırslıyım eger takımızıa girersem hırslı oldugumu sizde görüceksiniz kendime bir hedef belirledim 3 ,3.5 ayda fazlalıklardan kurtulucam
atlama Cnm yemegitemizlik yaptım yemek yemek alkıma gelmedi :)
bi kaC sayfa geride yazdim nasil kullanilaCagini25 kilo canım benim biri gitti kaldı 24 :)
bu arada simgeleri kullanamıyorum ben
kolay gelsin,aksam görüsürüzsize doyum olmuyor daha çok yeniyim aranızda ama çok sevdim sizleri ben
akşama salata yapıcam yeşilliklerimiz yıkıyım gidiyim de :) akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakım
eşim gelmedende azcık yürüyüş yapıyım :)
bende diyorum bi eksiklikl Var burdabenn geldım dun arkadasımda kaldım aksam 2 gundr uyumuodum eve geldım ykandm uyudum smdı kalktım canlarım :))
evet su kıloları bnde hızlı vermeyıo ıstıorum vallahı
tesekkürler tatlimbu arada Dogum gunun kutlu olsun pegasuscum :))
nıce mtlu saglıklı zayıf olarak nıce yıllara
klasik wuwum menüsü olmus,afiyet olsundün ne yedım
sabah 1 ınce sımıt 1 kahve rıze sımıdı susamsız olanından yanı buyuk deıl :))
aksam 1 crba 1 kase salata
10 cvarı kahve ıctım maçi izledım felan bgunde yattım yattım yattım hnuz pek yemedım bse yıycem gecmısı okudum ama cvap veremedım bgendım vallahı bayagı kaynamıs burası :))
afiyet olsunyemek yıyıp gelıorum bu pc ısındı bı kapım yıyınce acarım sgumus olur hemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?