Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 9 da evden cıktım sporumu yaptım aletlerle çalıştım ve yarım saat yürüyüş yaptım daha sonra çarşıda gezdim :)eve yeni geldim solugu burda aldım :)

hoşgeldin fıstık, spor iyi güzel de menün az gibi geldi bana, öğün atlamasan daha iyi olur bence:)

öğle yemeği de yeseydin çok acıkmazdın bence öğlenleri de hafif bişeyler ye mutlaka öğün atlama bence

bensiz evin neşesi eksilir be su 1 ben 2 neşe kaynağıyız yaş ortalaması da benzer bizim onla birbirimize

ben çok hırslıyım eger takımızıa girersem hırslı oldugumu sizde görüceksiniz kendime bir hedef belirledim 3 ,3.5 ayda fazlalıklardan kurtulucam

size doyum olmuyor daha çok yeniyim aranızda ama çok sevdim sizleri ben
akşama salata yapıcam yeşilliklerimiz yıkıyım gidiyim de :) akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakım

eşim gelmedende azcık yürüyüş yapıyım :)

25 kilo canım benim biri gitti kaldı 24 :)

bu arada simgeleri kullanamıyorum ben

3 ayda 24 kilo çok sıkı çalışman gerek, ben yavaş vermeyi tercih ediyorum daha doğrusu çok zorlayınca iyice kası yo vücudum ve çabuk vazgeçiyorum. O yüzden ağır ağır vermek bana daha uygun

kullanıcı kontrol panelinden ayarlaman gerekiyor sanırım

benn geldım dun arkadasımda kaldım aksam 2 gundr uyumuodum eve geldım ykandm uyudum smdı kalktım canlarım :))
evet su kıloları bnde hızlı vermeyıo ıstıorum vallahı

bu arada Dogum gunun kutlu olsun pegasuscum :))
nıce mtlu saglıklı zayıf olarak nıce yıllara

dün ne yedım
sabah 1 ınce sımıt 1 kahve rıze sımıdı susamsız olanından yanı buyuk deıl :))
aksam 1 crba 1 kase salata
10 cvarı kahve ıctım maçi izledım felan bgunde yattım yattım yattım hnuz pek yemedım bse yıycem gecmısı okudum ama cvap veremedım bgendım vallahı bayagı kaynamıs burası :))

yemek yıyıp gelıorum bu pc ısındı bı kapım yıyınce acarım sgumus olur hemm

canim asgari ucreti bilmiyorum ama söyle düsün,kabul etmesen,2 ay daha bos gezeceksein,kabul edersen ayligin gelecekis ne isi bu arada:26:
selam kızlarr... menümü yazayım dicem ama pek bisey yok..
1 bardak süt
2 bardak su
500 gr dondurma (dondurma ilaç niyetine ama ceza olur mu bilemem :)) )
oy cnm benim ne demek cezahasta hasta ceza verecek birimiyim ben,teessüf ederim
afiyet olsun tatlim,sifa olsun
cok güzel
sporda var,daha ne olsun,N**** (Siyahi) yiyenler düsünsün
işyerinde sorun yok canım annem geldiği için geç geldim biraz işe:)
tamam tatlim,sabah görmeyince merak ettim sadece,aliskanlik,gözüm seni aradai:111:
hain köfte ben uyudum sen spor yaptın di mi akşama benim de cezam var beraber yapalım
bisiklet ve trampolini vardiyali kullanin artik
çok beğendim:) DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PEGASUS NİCE MUTLU YILLAR DİLERİM:)
tesekkürler cnm,bende cok begendim
efettt yaptım valla napıyım sen sabahları yapabiliyorsun ben sabahları yapamıyorum tamam bu akşam çocuklara annem baksın biz bol bol spor yapalım
sporu düzene oturtman güzel olmus
bu arada doğum günün kutlu olsun PEGASUS
tesekkürler cnm
buraya üfürsene o havayi,kar yagiyor ya:95::95:
kolay gelsin
kolay gelsin canım iyi zıplamalar:)) dağlkarına bahar gelmiş memleketimin :))) burası da güzel
buranin daglari görsün artik bahari
ben çıkar kızlar evimi toparlayıp trambolin eçıkacağım
kolay geklsin
Kaptanın bugün doğum günüymüş , N**** (Siyahi) yemiş afiyet olsun da bu negronun arkasından yaş pastanın tadına da bakılır mı bu gece onu merak ediyorum.. Eyvah eyvah...

amanin,hafta sonu hesabi sorulmayan negroya bakin siz
Dün gece forum olayı ile takımı çözecem diye uykusuz kaldım. Şimdi bi de takım arkadaşlarımı mı çözmeye çalışıcam? Kim kimin kardeşi , kim kimin 3. çocuğu? Eyvah bu daha zor...
o isler biraz arisik cnm:44:
Bilmiyorum farkında mısınız ama yazı tipini de başardım görüldüğü üzere ....
tebrikler
pehhhh uyuya kalıyosun be seni uyandırmak deveye hendek atlatmaktan daha zorrrrrrrr
aykut 1 sen 2 uyku konusunda
bu güzeldi

Hızlı ilerliyorsunuz ,kilo vermede de bu azmini görürsek korksunlar 4. takımdan

Liderliği kimseye kaptırmayız
süphen olmasin cnm,liderlik bizde gücü yeten alsin
3,5 yaş:) çocuğu olmak için her ne kadar büyük olsam da evlendiğinden bu yana benden kurtulamadı onunla yaşadığım için bi nevi çocuğu oldum

biz eskimiyiz cnm simdi:44:
Tabi korksunlar... Lider olamazsak çok üzülürüm ama hiç yılmıycam fena gaza gelmiş durumdayım. Bu arada benim ilerleyişimde sizin payınız da çok büyük
cnm birinci biziz 2 haftadir,bu haftada süphem yok takimimdan
Takım ruhu iyidir ya , gaza gelirsin her daim

Ya bu arada takımların kişi sayısı eşit değil , nasıl hesaplama yapılıyor ? Ortalama mı alınıyor takımlarda ?
topraks yazmis,aynen katiliyorum ona
aksam hem pilav,hem ekmek olmamis,ikisinden birini tercih etmeliydin,sebze yemeklerini 5-6 kasik yiyebilirsinyaninada biraz yogurt daa doyuruu olurdu,ekmegide öglen sandi yapip yiyebilirdin
sabah 9 da evden cıktım sporumu yaptım aletlerle çalıştım ve yarım saat yürüyüş yaptım daha sonra çarşıda gezdim :)eve yeni geldim solugu burda aldım :)
masalla nm
kızlar cumartesiden bu tarafa 1 kilo vermişim acım ama cok mutluyum :) :)
tebrikler
bu hafta da bomba gibi geliyoruz hadi hanımlar gösterelim takımımızın gücünü
aynen katiliyorum e ekliyorum,bu Hafta kilo alan Varsa korksun benden bu arada klaVyem kafayi yedi V Ve H Ve bi kaC arfi daHa küCük yazmiyor :18:
bensiz evin neşesi eksilir be su 1 ben 2 neşe kaynağıyız yaş ortalaması da benzer bizim onla birbirimize

ben çok hırslıyım eger takımızıa girersem hırslı oldugumu sizde görüceksiniz kendime bir hedef belirledim 3 ,3.5 ayda fazlalıklardan kurtulucam
anim ne kadar Cok katilim,o kadar Cabuk takima alinma
temizlik yaptım yemek yemek alkıma gelmedi :)
atlama Cnm yemegi
25 kilo canım benim biri gitti kaldı 24 :)

bu arada simgeleri kullanamıyorum ben
bi kaC sayfa geride yazdim nasil kullanilaCagini
kolay gelsin,aksam görüsürüz
benn geldım dun arkadasımda kaldım aksam 2 gundr uyumuodum eve geldım ykandm uyudum smdı kalktım canlarım :))
evet su kıloları bnde hızlı vermeyıo ıstıorum vallahı
bende diyorum bi eksiklikl Var burdaHos geldin,ya bu Harfler olmuyor,sinir oldum
bu arada Dogum gunun kutlu olsun pegasuscum :))
nıce mtlu saglıklı zayıf olarak nıce yıllara
tesekkürler tatlim
klasik wuwum menüsü olmus,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…