Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü güzel ayrıca doğum günü kızı olduğn için cezaya bile gerek yok

menün sağlıklı ama ara öğünleri de atlamamayı öneriyor diyetisyenler

menü süper olmuş özellikle de akşam ki salata çok güzel

toplu halde yürüyüşe bayıldım devam ettirin bence

kahvaltı da olsaymış süpermiş

spor süper ötesi olmuuşş )

geçmiş olsun cnm

kabul edilmesi umuduyla ) .... listeyi her hafta farklı kisiler mi yapıyor ?

[FONT=Comic Sans MS]Bahar aramıza hoşgeldin. Gerçi ben de daha yeni geldim, hatta daha geldim sayılmaz bile deneme süresindeyim [/FONT] Yine de takıldığın bişey olursa çekinme sor ben seve seve yardımcı olurum

sagol canım benim hoşbulduk sende hoş geldin bende deneme sürecindeyim dün katıldım :)

sonucu güzel olur inşallah )

ya bu keten tohumu mevzusu benimde aklıma geldi. diyetisyenim banada vermişti ve oönemde çok fazla yağ verömiştim acaba denesemmi diye düşünüyorum.

canım buşekildesağlıklı kioveremezsin gün içerisinde yediklerinin yayman gerekiyr. kahvaltı yok ara yokçok yanlış kalori yakman çokazalır

spor çok iyi bakalım haftaya derece yaparız

canım bende aynı şeyidüşündüm bu ayran olayı bozdu bizi sen oara kio verdin en azından benonuda veremedim regl dönemine denkgeldi. durdu yani olduğu yerde

bende 30 una yaklaşırorum 29 ubitirmemeaz kaldı ama biyolojik yaşım geçen yıl 36 idi ((

sana kolay gelsin bu arada muhallebili kadayıfa bayılırım:) dün akşam bizde konuştuk eğer bu hafta da ödül alırsak o tatlıdan yapıcaz

olsada yesek. ama bu hafta kendime ödül vermeyeceğim

menü süper olmuş özellikle de akşam ki salata çok güzel

toplu halde yürüyüşe bayıldım devam ettirin bence

Salata harbiden güzeldi ,hem doyurucu da oldu hem de her şey vardı içinde ,yağ tuz hariç .

Yürüyüşler süper yaa , sitemiz çok müsait bu iş için .Geçen yazda sürekli yapmıştık .

Keten tohumu metabolizma hızlandırıp , yağ yakma özelliğine sahip.

Eeee bizde bunu istediğimize göre , özellikle salatada ve yoğurtta kullanıyorum ben.

Bence sizlerde mtlaka katın yediklerinize.

mesajı düzelttiğini yeni gördüm tamam kendisi de istediğine göre alabiliriz. Listedeki diğer arkadaşlar da oylarını kullansınlar lütfen:))

1- Pegasus bende sana "kaptan" diyebilir miyim? Çok hoşuma gitti?

2- Röpörtaj olayına biz de katılcaz dimi? Çok alınırız valla katılmazsak.

3- kilo çizelgesiyle daha ilgilenemedim bugün en geç yarın onu halletçem, boşverdim sanma hep aklımda ama iş yerinde çok yoğunum o yüzden
.

tadı nasıl kızlar ben bu gibi şeyleri pek yiyemiyorum çok kötü değilse deniyim

önümüzdeki hafta bakalım ben verdimde geçen hafta aldım bu haftada uğraşıyorum uğraşıyorum tık yok, bugün çok tuvalete gittim, yeşil çay içiyorum ödem varsa çıksın bari:)

sagol canım benim hoşbulduk sende hoş geldin bende deneme sürecindeyim dün katıldım :)
baharcım ben de hoşgeldin dedim ama çok geride kaldı sanırım sonra topraks bana bakmadı deme yani :))) sağlıklı kilo vermeler diliyorum

b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor

sayenizde neler neler öğrenicez ben duymamıştım hemen araştıratım hoş gerçi yapacakn imkanım yok

çok geçmiş olsun canım neden olmuş bi fikrin varmı

ben herkese evet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…