günaydin güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bastan söylim,yarin tarti günü bu gün kacamak yapana acimam
hemen dün yediklerimi yaziyorum
sabah
2 dl ekmek,ince beyaz peynir,bi ac tane zeytin,saymadim
ögle
esimin agzima zorla tikistirdigi yarim dl ekmek arasi et(ekmek beyaz ekmekti)
ara
5 adet yaprak sarma
aksam
2 biber dolmasi,4-5 yaprak sarma,1 dl ekmek
sonrasi
1 dl den az pasta,üst kremasini yemedim yani,1,5-2 kadeh arasi sampanya,yarim kase antep fistigi
su
2 lt den fazla
spor
30 dk body workout,45 dk zumba,300 ip atlama,200 mekik
mesaj sayip yazarim simdi
vee gelelim cezalara
ohh pegasus hanim masallah daha yokmuydu,dogum günün diye cozutmussun bakiyorumdaye dedik sen öldürmüssün
2 kadeh sampanya 182 kalori
yarim kase fistik,kase olarak bulamadim,avuc olarak baktim,2 avuc olarak hesaba aldim o da 300 kalori
masallah sana toplamda482 kalorilik cezan var,biz agzini düzleyelim 500 olsun,hadi hadi kaldir totonu,anca bitirirsin
az oldu diyen varsa hesaplayip ekleyebilir
menün sağlıklı ama ara öğünleri de atlamamayı öneriyor diyetisyenlergünaydın takımımın güzel hatunları:))
önce menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
kibrit kutusu b.peynir
2 küp dil peyniri
4 yeşil zeytin
çay
öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
akşam
az mercimek çorba
susuz et sote yarım tabak
1 dilim tam buğday
yoğurtlu havuç salatası
su 1.75 lt
sporüzgünüm dün akşam bizim kızın uyumama krizi tuttu eşimle birlikte 1,5- 2 saatte zor uyuttuk. Diş mi çıkarıyor acaba anlamadım (
sabah kalkıp bugünkü sporumu yaptım bi aksilik olmazsa akşamda ceza için spor yaparım
öpüldünüz
menü süper olmuş özellikle de akşam ki salata çok güzelİşte bu da benim mönüm ;
Sabah :
1 fincan şekersiz çay
Omlet ( yağsız peynir ,dereotu ve zeytinli ; sıfır yağ )
2 Adet kepek ekmek
Ara :
2-3 adet kuru kayısı
2 kaşık yağsız yoğurt , keten tohumu karıştırdım içine
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yağsız yoğurt
1 dilim etimek
Ara:
1 adet muz
Akşam :
Yine çorba ile başlangıç
Ardından aslında listemde olan herşeyi salata yaptım bu kez.
Bol yeşillikli , tavuklu , etimekleride içine kırdım salatanın , 2-3 cevizde kırdım içine
Salatayı bir güzel yağsız yoğurtla da karıştırdım .
Ara:
2 fincan şekersiz bitki çayı
Kendim hazırlıyorum , içinde ne ararsan var
Gelelim dün yaptığım sporlara ,
öğleden sonra niyetlendim sıkı bir başlangıcı ama beden alışmamış kısa sürdü .
15 dakika kadar kondisyon bisikleti , sonrasında ağırlık çalıştım 10 dakika kadar . Benim daha irice kalan kısmın üst bölgem ve kollarım çünkü.
Akşam , dün bahsettiğim gece yürüyüşüne katıldım . 8 tur sanırım , 5 km kadar mesafe yürüdük hızlı tempoda.
canını sıkma cnm kilo verimi bazen durabiliyormuşmoralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa
günaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
dün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
mesaji düzeltiyorum
sadece rapunzel icin oylama yapiyoruz,listeye alinip alinmamasi konusunda,benim oyum alinmasindan yana,sizinde düsüncelerinizi bekliyrum
bide yarin listeyi quiel hazirlayacakti,ayrildigi icin sira beyaz_leblebiye gecti,oda gelemeyecek gibi gözüküyor,yarin ben aldim hazirlama isini,haftaya yeni bir liste hazirayip sunacagim
topraks cnm,beyaz leblebiyle mesaj gönderme hakkinda biz yaziniz vardi,bu konuyu uygulamaya gecirdinizmi,yarin gelmezse nasil haber alacagiz,bir bilgin varmi:44:
nasıl oldun canım toprarlandın mı biraz
[FONT=Comic Sans MS]Bahar aramıza hoşgeldin. Gerçi ben de daha yeni geldim, hatta daha geldim sayılmaz bile deneme süresindeyim [/FONT] Yine de takıldığın bişey olursa çekinme sor ben seve seve yardımcı olurum
menü güzel ayrıca doğum günü kızı olduğn için cezaya bile gerek yok
menü süper olmuş özellikle de akşam ki salata çok güzel
Teşekkür ederim . Spora sizin sayenizde başladım , vaktim yok diye kendime bahane buluyormuşum isteyince her yerde oluyormuş gerçekten. Menüye gelince özellikle hazırlanmış bişey değil aslında ama yine de sağol. Asıl menüm cuma günü başlıyor Mevsimlerden Roma ya başlıyorum yarın. Birkaç gün önce paylaşmıştım ya. :Bakalım nasıl olcak?
Püf noktalarını kaçırmamak lazım canım ya ,
Ama bugün canım kısır istiyor feci halde , sanki aş eriyorum o derece . Sanırım öğle mönüme ayranla beraber kısır sıkıştıracağım bugün .
günaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
dün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
bişey diyim mi bana da aynısı oluyor sinirim bozuldu havadan mı yoksa acaba yaptığımız ayran detoksundan mı nedersin? ağlıyacam tartıyı gördükçe mıh gibi çakıldı:))
ay lütfen ben daha 30 yaş bunalımını atlatamadım, değinmeyelim böyle konulara ayıp oluyogenciz biz, fıstık gibiyiz, yaşımız her sene geri gidiyo zaten
sana kolay gelsin bu arada muhallebili kadayıfa bayılırım:) dün akşam bizde konuştuk eğer bu hafta da ödül alırsak o tatlıdan yapıcaz
kabul edilmesi umuduyla) .... listeyi her hafta farklı kisiler mi yapıyor ?
çOK GEÇMİŞ OLSUN. iNŞALLAH ÇABUK TOPARLARSIN...
menü süper olmuş özellikle de akşam ki salata çok güzel
toplu halde yürüyüşe bayıldım devam ettirin bence
ya bu keten tohumu mevzusu benimde aklıma geldi. diyetisyenim banada vermişti ve oönemde çok fazla yağ verömiştim acaba denesemmi diye düşünüyorum.
canım buşekildesağlıklı kioveremezsin gün içerisinde yediklerinin yayman gerekiyr. kahvaltı yok ara yokçok yanlış kalori yakman çokazalır
spor çok iyi bakalım haftaya derece yaparız
canım bende aynı şeyidüşündüm bu ayran olayı bozdu bizi sen oara kio verdin en azından benonuda veremedim regl dönemine denkgeldi. durdu yani olduğu yerde
bende 30 una yaklaşırorum 29 ubitirmemeaz kaldı ama biyolojik yaşım geçen yıl 36 idi((
olsada yesek. ama bu hafta kendime ödül vermeyeceğim
mesaji düzeltiyorum
sadece rapunzel icin oylama yapiyoruz,listeye alinip alinmamasi konusunda,benim oyum alinmasindan yana,sizinde düsüncelerinizi bekliyrum
bide yarin listeyi quiel hazirlayacakti,ayrildigi icin sira beyaz_leblebiye gecti,oda gelemeyecek gibi gözüküyor,yarin ben aldim hazirlama isini,haftaya yeni bir liste hazirayip sunacagim
topraks cnm,beyaz leblebiyle mesaj gönderme hakkinda biz yaziniz vardi,bu konuyu uygulamaya gecirdinizmi,yarin gelmezse nasil haber alacagiz,bir bilgin varmi:44:
slm kizlar
gecmise sonra baksam ayip olmaz demi,hepsini okudum,cevaplari sonra vercem
röportaj gününde top pokemondaydi,ben ondan haber bekledim,bi daha hatirlatalim,zamani yoksa aramizda bir kisi belirleriz,o yürütür bu isi
ilk rapunzel olacakti,taninmak isteyen,o da rahatsiz,liste olusturalim her gün bir kisilik,bu sekilde sirayla devam ederiz,basta gönüllü arkasdaslari yazalim,sonrada gönülsüzlri zorla taniyalim
tadı nasıl kızlar ben bu gibi şeyleri pek yiyemiyorumSalata harbiden güzeldi ,hem doyurucu da oldu hem de her şey vardı içinde ,yağ tuz hariç .
Yürüyüşler süper yaa , sitemiz çok müsait bu iş için .Geçen yazda sürekli yapmıştık .
Keten tohumu metabolizma hızlandırıp , yağ yakma özelliğine sahip.
Eeee bizde bunu istediğimize göre , özellikle salatada ve yoğurtta kullanıyorum ben.
Bence sizlerde mtlaka katın yediklerinize.
önümüzdeki hafta bakalım ben verdimde geçen hafta aldım bu haftada uğraşıyorum uğraşıyorum tık yok, bugün çok tuvalete gittim, yeşil çay içiyorum ödem varsa çıksın bari:)ya bu keten tohumu mevzusu benimde aklıma geldi. diyetisyenim banada vermişti ve oönemde çok fazla yağ verömiştim acaba denesemmi diye düşünüyorum.
canım buşekildesağlıklı kioveremezsin gün içerisinde yediklerinin yayman gerekiyr. kahvaltı yok ara yokçok yanlış kalori yakman çokazalır
spor çok iyi bakalım haftaya derece yaparız
canım bende aynı şeyidüşündüm bu ayran olayı bozdu bizi sen oara kio verdin en azından benonuda veremedim regl dönemine denkgeldi. durdu yani olduğu yerde
bende 30 una yaklaşırorum 29 ubitirmemeaz kaldı ama biyolojik yaşım geçen yıl 36 idi((
olsada yesek. ama bu hafta kendime ödül vermeyeceğim
baharcım ben de hoşgeldin dedim ama çok geride kaldı sanırım sonra topraks bana bakmadı deme yani :))) sağlıklı kilo vermeler diliyorumsagol canım benim hoşbulduk sende hoş geldin bende deneme sürecindeyim dün katıldım :)
b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
mesaji düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?