Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

adin ne
Hayatindaki en ler nelerdir?
En sevdigin hayvan,renk,ve ugurlu sayidigin sayin?
Burcun ne?
Esinle aranda yas veya boy farki varmi?
Dünyaya insan olarak gelmeseydin ne olmak isterdin?
Evlenmeden önekiyle,evlendikten sonraki yasamin arasindaki farklar ne,yani bekarlara evlenin diyebilirmisin?
Ünlü biri olmak istermiydin?
Etrafinda sana zarar verdigine inandigin insanlar var diyelim,sen anlyorsun fakat direk kanitlayamiyorsun,nasil kurtulmaya calisirsin bunlardan?yada kurtulmak yerine sende ayni sekilde karsilikmi verirsin?
Simdilik bunlari yanitla,ac karinla aklima bu kadar geldi,karimi doyurim,devami gelecek,dün acemilikti,bu gün ustaliga gecis yapiyoruz

günaydınlarrrrr;

asya zibidisi isyan çıkartmadan menümü hemen paylaşayım

sabah;1 dl. çavdar ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik
ara 1 çb. süt 1 küçük ayva
öğle;6 y.k. kereviz 1küçük kaseyoğut 1 dl çavdar ekmek
ara;1çb. süt 1 küçük elma (normalde gaelta vardı ma ölenki yemeğimde patatesde oduğu için galetayı yemedim)
akşam 3 ızgara inegöl köfte bol marul
gece7-8 adet fındık 1 armut

spor 1 saat 10 dakika trambolin yaklaşık 600 kaloriyapıyor 300ü cezama kesebiliriz. bunu yaparken bile canım çıktı hala heryerim ağrıyor artı 200+200 mekik cezamın 200 ünü tamamladım 200 üde bugüne inşallah
su;2-3 ltre
mesaj 11

canım menün gayet güzel

canım meyve çayını şekerlimi içiyorsun onun yerine kuru meyve yada meyve suyu tercih edebilirsin nun dışında gayet güzel

günaydinnnnnnnnnnnnn

günaydınnnn :))))

canım süper spor yapmışsın neredeyse 800-900 kalori menünde çok güzel bu hafta iyi bir sonuç gelecek sanırım senden

aksam az olmus sanki,yanina ekmek yiyebilirdin,veya corba olsaymis daha iyi olurmus
cezani cektigin icin tesekkürler cnm

Günaydınlarrr

Listemi bildireyim öncelikle arkadaşlar ,

Sabah :

Dereotlu , zeytinli yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
1 fincan yeşil çay

Ara:

1 küçük kase muhallebi (yağsız sütle)
:26:Öğle :

Tavuklu Şehriye çorbası 1 kase
Yoğurlu kereviz salatası
1 dilim kepek ekmek

Ara:

3 kaşık yağsız yoğurt içine bir adet kivi ezmesi ile meyveli yoğurt:))

Akşam :

1 kase yayla çorbası
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
1 etimek

Ara:

Yok , unuttum .
:26:

Bol bol su , sanırım 3 litre kadar.
Belimden dolayı spor yok .
:26:

ben bu hafta regl oluyorum,ve cok az geliyor,sisligim inmedi,neden bilmiyorum,tartidada baya fazla gösteriyorum,o yüzden sporla belki indiririm diye gayret ediyorum
alttaki disari cikti,bende stepperin tepesine ciktim

Gemici vardı , şimdide ormanlı hamsi entresannnn

Hep dediğim gibi doyurucu ama ölçülü yediklerin canım .

Kaptan en beğendiğim mönün bu oldu , ama dün bana oğlumdan kalan pilavı yedirmemiştin

Öğlen ikimizde kereviz yemişiz canım .

Güzel yine beğendim

Trambolin eşim demişti geçen gün , 3 yaşında oğlum var ya onun odasına alalım diye , acaba kendime aldırsam :26:

ben bu hafta regl oluyorum,ve cok az geliyor,sisligim inmedi,neden bilmiyorum,tartidada baya fazla gösteriyorum,o yüzden sporla belki indiririm diye gayret ediyorum
alttaki disari cikti,bende stepperin tepesine ciktim

Ya bende aynen öyle oluyorum kaptanım . Bende bu hafta bekliyorum , şişti her yerim

Arkadaşlar , şimdi oğlum kahvaltı etmedi daha , o yesin hemen gelip zevkle sorularınızı yanıtlamaya başlayacağım .

Kaptan zaten sıkı sıkı sorularla gelmiş , gözümden kaçmadı . :18:

Açılınnnnnnnnnnnn Ausencia Geliyooooooooooooooor

canım herşey güzelde beni iki ögündede pilav olması rahatsız etti bide su ve spor biraz az sanki :44:

valla ç karnına bunları soruysan kaptantok karnına olan soruları düşünemiyorum :18:

menün gayet güzel canım bence herşeyi yapmışsın hiç eksik yok

menü için teşekkürler canım benim
meyve suyunu içmeyin diyor diyet doktorları meyve suyu yerine meyvenin kendisini yiyin diyor çünkü meyve suyu hem çok kaloriliymiş bişeyler daha diyorlardıda unuttum tüh :44:

menün gayet güzel canım belinde düzelir inşallah fıtık çok zor annemdede var çok iş yapınca kitleniyor acillik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…