Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sohbetinize maşallah,kıskandım sizi
dünkü menü
sabah

1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay bile demliyemedim

akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim kek
1 bardak ayran

akşam 2 çay bardağı çay
su az,egzersiz yook

kızlar bişey rica etsem 3 haftadır hastayım,nazar olduğunu düşünüyorum benim için felak nas okurmusunuz lütfeeen

Eyvaaaah aç karnına sorular böyle ise

1. Adım Ausencia (forumda isim paylaşmıyorum kaptanım,isteyene özelden :26:)

2.Hayatımda '' en '' çok benim . Sıralaması var tabii , en vazgeçilmezim oğlum mesela . En olmazsa olmazım huzurum En kadim dostum eşim En büyük saplantım ideallerimEn büyük tutkum Fenerbahçe

3.Maymunları çok severim , sonra atlar ...Maymunların zekası kadar atların asaleti beni çok çeker . Mavi renk favorimdir ama mor tonlarının huzuruna da bayılırım . 4 sayısına çocukluğumdan beri saplantım var ; nedenleri için sallayın sarkacı çocukluğuma inin

4.Kova. Hemen her özelliğini taşırım . Yükselenim aslan .

5.Yaş farkı yok , ay farkı var .Ben ondan 10 ay büyüğüm İkimizde 79 doğumluyuz . Boy farkı var tabii ben 1.63 , o 1.76

6.Dünyaya insan olarak gelmeseydim....Rabbimin beni melek olarak yaratmasını isterdim

7.Sondan başlayayım ...Bekarlara eğer evlenmek için evlenmezlerse , doğru insan , doğru zaman dengesini yakaladıkları anda durmayın evlenin derim

Evlilik öncesi ve sonrası ...Düşündüm de ; evet çok değişmişim .Ama bunda etken evlilik mi ; geçen yıllarla beraber edindiklerim mi bilemedim :26:

8.Kendi çapımda ünlü biriyim zaten Kitlelerin beni tanımasını ister miydim ? Evet . Mesela yıllardır bitiremediğim kitabımı yayınladığımda ,kitabı bestseller olmuş bir yazar olarak tanınmak isterdim

9.Direkt kurtulurum .Eğer bir şeyden eminsem , onu diğer insanlara kanıtlamaya çalışmam . Varsayalım değil zaten hayatımda çokça örneği vardır . Eğer bir kişinin hayatımdaki varlığı beni huzursuz ediyorsa ; görüşmem . Canımı acıtan herkesin canını acıtmam , kişiye göre değişir ... Bazılarını umursamam hiç , bazılarını ise doğduğuna pişman edebilirim Etmişliğim vardır da

Eveeeeeeeeeeeeeet ....Başka soru ?

Son düzenleme:

bn okuudum canım iyi olursun inşallah moralin bozulmasında menün pek iç açıcı degil canım ya inşallah toparlanıp dengeli beslenerek zayıflarsın canım çok geçmiş olsun

günaydın kızlar öncelikle dünkü bömba menümü paylaşayım:18: sonra pegasus hanımla hesaplaşayım

sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay

öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran

ara
1 ince dilim pasta( arkadaşımın doğumgünüydü)
sütlü nescafe

akşam
yarım kase yayla çorbası
bir tabağın yarısına fırında oturtma+ bulgur pilavı
ta ta ta taaaaammmmmmmm
annem ormanlı hamsi yapmış maalesef beyaz ekmekle yaklaşık 3 dilim
2 tane salatalık

kadına laz böreğini yasakladık diyetteyiz diye gitmiş ormanlı yapmış aslında çok zararlı değil fakat ekmeksiz de yenmiyor kardeşim:)))

spor yok
su 2 lt
mesaj 14

ben şimdiden ağlamaya başlıyım belki acırsınız bana:26:

bn okuudum canım iyi olursun inşallah moralin bozulmasında menün pek iç açıcı degil canım ya inşallah toparlanıp dengeli beslenerek zayıflarsın canım çok geçmiş olsun

teşekkürler biliyorum canım düzenli beslenmiyorum,kendimi en kısa zamanda toparlarım inşallah

1 : aus diyebilirmiyim canım
2 : allah analı babalı büyütsün canım benim bende ilerde eşimin en kadi dostum olmasını çok isterim canım ya
3 : mavi çok güzel renk insanın için açıyo
4 : kovalaarın özelligi bilmiyorum :44:
5 : eşin nasıl yaşını gösteriyormu benimde erkek arkadaşımla aramızda 6 ay var ben büyügüm :) yanındada ben ondan büyükmüşüm gibi durmak istemiyorum
6 : annelerin hepsi birer melektir zaten auscum
7 : hımm bu soru güzel olmuş bence bizler için sizin tecrübeleriniz iyi olur
8 : aayy kitabını okumayıı çok isterim canım ya ne üzerine yazıyorsun :44:
9 : bende sevmedigim insana etmedigimi bırakmam
sorular bayaa uzundu canım :)

topraks çok tatlısın yaaaağla ağla belki indirim alırsın cezalarda
menüne yorum yapamam ben sendeen beterim

abbaaaawww topraks ne yapmışın böyle canım ya bence baya bi spor yapıp dengelemen gerek canım ya su az spor da yok bi daha kendini frenle canım benim :) kolay gelsinn

günaydın canlarım ben geldim evimdeyim pegasus canım listemi birazdan yazıcam canım eşim evde izinli pazara çıkıcaz şimdi müsait olur olmaz burdayım hemen

Aus diyebilirsin canım , genelde forumda herkes öyle diyor zaten

Eşim yaşını göstermez canım ama bende göstermem

Kitap çalışmam yıllardır elimde canım , biri deneme tarzında yaşamdan kesitler tadında , diğeri siyasi

:111::111::111::111::111::111::111::111:

Duygularımı yeterince ifade edebildin mi toprakscım ?

aayy başım döndü

aus canm sorum sana

ne zamandır diyet yapıyorsun ?
kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun kaç kilo olmak istoyrsun ve ne zamana ?
seni diyet yapmaya iten neden ne auscum

selam kızlar dünkü menümü yazayım

sabah;canım bişey istemiyordu

ara;yarım muz,5 fındık

öğle;3 tane krep(yağsız),peynir,domates

ara;1 kase yoğurt

akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek

yatsı;1 kase yoğurt,yarım muz,1 portakal

aus canm sorum sana

ne zamandır diyet yapıyorsun ?
kaç kiloyla başladın şimdi kaç kilosun kaç kilo olmak istoyrsun ve ne zamana ?
seni diyet yapmaya iten neden ne auscum

Canım son diyetime burada 4. takımla beraber başladım 11 Martta 68.8 ile ...58 olmak istiyorum

Özellikle bir süre koymadım ama yaza kilolarımı vermiş girsem hiç fena olmayacak .

Beni diyet yapmaya iten sebeb ;

Zaten 3 yıl kadar önce 100 kiloydum . 62 ye kadar indim . Son bir yılda kiloların yavaş yavaş geri geldiğini görünce tekrar başlamak istedim.

Alışverişi severim , mağazaya gittiğimde bu bana olur mu acaba derdi yaşamak istemiyorum , daha da önemlisi 2. çocuğu düşünüyorum ve kilolarımla hamile kalmak istemiyorum

Sabah mutlaka metabolizmamızı hızlandırmak için birşeyler yemek gerek canım ya , keşke iki lokma bir şey ataydın ağzına.

Onun dışında muzu arada yoğurtla yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…