Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aksam az olmus sanki,yanina ekmek yiyebilirdin,veya corba olsaymis daha iyi olurmus
cezani cektigin icin tesekkürler cnm

canım çok afedersin 1 dilim ekmek yemiştim unutmuşum yazmayı

canım inşallah belin düzelir sahaklara dönersin biran önce :)) menün güzel yine beğendim :))

bence al canım benim aldığım trambolin mi öyle bilmiyorum ama 3 yaşında çocuk zıplayabileceği kadar yumuşak değil. ama kendin çin şiddetle tavsiye ederim.inan bağrsaklarım bile çalışıyo. trambolinle yapılan workoutlar var

ausa sorularım sorayım.

zamanı geri alma şansın olsa ve sadece 1 şeyi değiştirmehakkın olsa neyi değiştirrdin.

kıskançmısın ne tip kişileri kıskanırsın

seni en mutlu eden olany nedir

oğlunun adı nedir isim hikayesi nedir

bu dünyadan silmek istediğin ilk 3 kişi

kendinden bahsederisin kısa özgeçmişin

hayaında dönüm noktaları nelerdir

kendinde en sevdiğin özellik

canım senin de menün benim kadar kötü olmasa da pek içaçıcı değil neyse bugün ben favori olacağım için sen arada kaybolursun

evet kesinlikle ifade ettin:)))

topraks
canım ama yorumların çok tatlı yaa :) senin menülerini okumak zevk veriyor bana :)

abbaaaawww topraks ne yapmışın böyle canım ya bence baya bi spor yapıp dengelemen gerek canım ya su az spor da yok bi daha kendini frenle canım benim :) kolay gelsinn
ah canım bu akşam erken kaçıp spor yapmayı düşünüyorum çok kötüyüm ben ama annem daha kötü

kitabin ciktiginda bizede imzalarsin artik

en siralaman cok gzeldi,koyu bir fb li sin anlasildi
kova ve yükselen aslan:18:
seni cok iyi taniyorum diyebilirim,benim 2 nmara kova ve yükseleni aslan,ne kadar inatci oldugunuzu ve dediginizi yaptirana kadar savastiginizi bilirim,ayrica burnu düsse kaldirmaz,yönetmeyi sever,her oyunda en önemli karakter kendisidir,isine gelmedimide duymamazliktan gelir ve kendini orali bile etmez

canim kovada,aslanda uzun boylu olur,yani aslanlar kemikli olur,kovalarda uzun olur,senin boy bunlara göre az kisami kalmis
:18:

ayrica benimde yükselenim kova veher iki burcumunda özelliklerini tasirim

simdi gelelim diger sorulara

Elinde bir sihirli deynek olsa neleri degistirmek isterdin

Lambadan cin ciksa hangi 3 dilegi dilerdin

Kendinle celistigin konularda nasil karar verirsin,yani duygusalmi davranirsin,akilcimi olursun

vee sana deselerki su dunyani civisi cikmis,sen takarmisin,nasil bir yol yürütürdün
:18:

bu soruyu kendime sordumda bir an,ben almim derdim herlade

Sac rengin ne

Yapacagin en büyük cilginlik ne olurdu

En cok görmek ve gezmek istedigin 3 yer

Bide hamam böceklerinin gözüne sabun kacarmi
:18::18:

sabah kalvaltısı önemli canım ama canın istememiş akşmda az olmuş sanki canım bide yatacak zaman neden yiyorsun ne yersen ye o yinede direk kilo yapar bence

hımmanladım canım inşallah yaza hepsini verirsin ve bi bebişimiz olur :) aayy ne güzel yaaa oda kız olur inşallah

1.2003 senesine gitsem ve annemi hastaneye erken yetiştirsem:26:

2.İnsanları ciddi anlamda hiççç kıskanmam . Belki konuşunca şiir gibi dinleten , tarih konusunda derin bilgisi olanlara hayranlığım var,onu söyleyebilirim.
3.Sanırım bir anne olarak çok klasik olacak ama oğlumu kucağıma aldğımda , hastanede ilk emzirme anı

4.Adı Yusuf . Eşimle beraber birbirimzin listesine hiç bakmadan 10 adet isim listesi hazırladık .Sonra listeleri karşılaştırdık , ortak olanlara baktık . 3 tane vardı , hiç olmasa ortak isim ne yapardık bilemem.
O üç isimden ilk üç yaptık , yine birbirimize bakmadan ....öyle öyle derken Yusuf kaldı sonunnda.

5.3 azmış yaa Kendi hayatımdan değil ama dünya tarihini etkileyen , acımasız diktatörlerin hepsini , kendi ülkemde de terörist başını yok etmek isterdim.Çok derin konulara dalmayalım neyse...

6.79 İstanbul doğumluyum . Kendince mutlu bir ailede geçti gençliğim. Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik okudum , o yıllarda turizm sektöründe çalıştım uzunca süre.2003 de annemi kaybettim , sanırım dönüm noktam oldu , 2004 de eşimle tanıştım ve bir yıl içinde evlendim.
3 yaşında oğlumla ve eşimle sanırım huzurlu bir çekirdek aileyiz. Okuyorum şuan tekrar , Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf öğrencisiyim . İdealist bir yapım var , kim bilir belki 40 yaşından sonra diplomat olurum

7.Bu soruyu görmeden yukarıda yazmışım , ilki annemin vefatı , sonra evlilik ve oğlum...

8.İnsan ilişkilerimde oturttuğum dengeyi severim . Güçlü bir kadınım , kolay yılmam , dediğim gibi idealist bir yapım var , düzene ayak uydurmam .100 kişinin ak dediğinin kara olduğunu biliyorsam , susmam. İsyansa alayına isyan

bu sabahki sorular pek bi sıkı :)))

evet benimde trambolinden sonra hemen tuvalete koşuyorum, benim kız iki yaşında pek zıplayamasa da üstündeler oğlanla beraber, zıpızıp diyo ona:))

sabah da olasymış iyiymiş ama bence güzel bir gün olmuş

topraks çok tatlısın yaaaağla ağla belki indirim alırsın cezalarda
menüne yorum yapamam ben sendeen beterim
evet ağlıyım hatta bak biraz daha ağlıyorum pegasus gör bunu bak gözyaşlarım sel oldu

ben bu hafta regl oluyorum,ve cok az geliyor,sisligim inmedi,neden bilmiyorum,tartidada baya fazla gösteriyorum,o yüzden sporla belki indiririm diye gayret ediyorum
alttaki disari cikti,bende stepperin tepesine ciktim
kolay gelsin her ay şu şişlik insanın motivasyonunu düşürüyo

geçmiş olsun tatlım, sen ne zaman kaçamak yapıcan ya bizde sana yazalım şu olmamış diye:)) yine çok başarılı

özellikle spor muhteşem canım tebrikler

gunaydın canlarım gunduz işim var aksama grcem hepınızı öptumm
kolay gelsin canım

kesinlikle ustalığa geçilmiş sıkı sorular bekliyodum senden zaten, ben okumaktan daha sorularımı bulamadım

çok güzel canım, menüde spor da güzel bravo

dün akşam kalabalıktı iyki sana masada yer kalmamış bak yiyemedin:) sen yırttın ben kaldım

Aus, Şu 8. madde sayesinde üniversiteyi bir sene geç bitirmiştim. Ne günlerdi

bu çok iyi bir fikir oldu ben seni tanımaktan çok memnun oldum, cevaplarını da ayrıca çok beğendim

pegasuscum bugün süpersin şimdiden korkmaya başladım 1 Nisan'a kadar sen iyice prof olursun yandım ben:))) bu arada menüme de cevap yazmamışsın gerilim yaratma da ver ne vereceksen

canım ben de sorayım bişeyler bakalım:))

1-Kitap yazdığına göre iyi bir okursun, ne tür kitaplar okursun? en son okuduğun kitap hangisidir?
2-Güçlü kadınların korkuları cılız görünür ama tehlikelidir. Hayattaki korkuların nelerdir?
3-Yolun yarısına yaklaşmışken hayatı kaçırdığını düşünüp paniklediğin anlar olur mu? Nasıl bu psikolojiden kurtulursun?
4-Eşine nasıl aşık oldun?

Kaptan az soluklan yahu , sen radyo tv okumalıymışsın , şöyle sana en fiyakalısından konuk ağırlamalı bir program yaptırırlardı

Kova burcu özelliklerine gelince evet , liderlik severim mesala . Okuduğum her okulda sınıf başkanlığı hep benimdi.Boya gelince ne yapayım canım benim 1.70 babadan , 1.53 anneden burcum kovada olsa ancak bu kadar olabilmişimKemiklerim iridir ama

Sorulara gelinceeeee;

1. İnsanların hırslarını yok etmek isterim , içlerine kardeşlik duygusunu bol bol şırıngalardım.

2. Cine derdim ki ; cin efendi cin efendi , artık ömrüm boyunca benim dileklerimi yerine getir derdim .Tek atış

3.Genelde kararlarımı akıllıcı yollarla alırım ama çeliştiğim konu ise orada duygularım devreye girer .Neden dersen , o kadar kararsız kaldığım bir konuda ancak gerçek manada yüreğim ne istiyorsa , o karar beni mutlu edecektir.

4.Dünyanın çivisi çıkmışsa, ki çıktı bence . Annelerden başlardım çiviyi oturtmamaya.Her bireyi dünyaya hazırlayan annelerin bilinçlenmesi ile ancak bir şeyler düzelebilir sanırım .

(Bende kendimi güzellik yarışmasında soru sorulan aday gibi hissettim bu soruda )

5.Çok koyu kahve hatta siyah saç olmaz derler ama hiç beyazsız siyah

6.Bilemedim kaptan yaa , galiba hiç çılgın bir kadın değilim :26:

7.Türkiye de her noktayı gördüğümü farzedersek ; Kübayı görmek isterim , Tanzanya da Klimanjaro ya tırmanmak isterim ,Birde Afrika da cape town ya da Maldivler de bir tatil fena olmazdı

8.Kaçar kaptan kaçar , ahtapotonun tırnağının kırılma olasılığı kadar da yüksektir ayrıca

neyi bekliyorsun formülü vermek için canımcım bence geç kaldın hemen ver bende diyete başlıyım ama yarın olurmu bugün evde kadayıf varda

kizlar cok isim var,birazdan bütün gecmise cevap verecem
topraks cnm gerilim yaratmiyorum,okudum cezalar birazdan

topraks,zeynepcer ve aus ceza alacaksiniz maalesef,sebepleri az sonra
cocuklar gelecek,ögle yemeklerini verim,sonra gecmisi okudum,cevap vercem
aus bu arada radyo ve tv okumayi istemistim de olmadi cnm,neyse artik,bi daha dünyaya gelirsem okurum

Bugün sorular fena valla :18:

Kaçamak dün yapacaktım işte , pilav yiyecektim oğlumdan kalan , izin vermediniz .Bir dahakine verin de bari eleştirin beni de

Aus, Şu 8. madde sayesinde üniversiteyi bir sene geç bitirmiştim. Ne günlerdi

Ebushummm , zayıflıyoruz burada fazla derin mevzular benim topikte

1.Kitap sık okurdum , şu aralr öğrencilik dolayısıyla az okuyorum .Ayda 2 okursam ne mutlu bana , en son yüzbaşı corellinin mandolinini okudum . Tarih kitaplarını severim , yakın tarih ama

2.Evet korkularım var elbette . Ama başedilmeyecek dert vermeyeceğini düşünürüm Rabbimin. Yine de oğlum diyeceğim ona bir şey olmasından korkarım çok.

3.Hiççç olmuyor , ömür yaşım ne kadar bilemem ama 30 dan sonra hayatın anlam kazandığını düşünüyorum benim için. Ha tabii şimdiki aklıma geçmişe gitsem , evet çok şey kaçırmışımdır.

4.Eşime ilk gördüğümde değil de ikinci görüşte aşık oldum . Önce evet bununla evlenilir sanki demiştim , sonraki buluşmamaızda '' offf yaaa bu neymiş böyle '' level ına atladım .

Tabii tanışmamız Fenerbahçe sayesinde oldu

Kaptan cezanın başımın üstünde yeri var da , eğer muhallebiden aldıysam benim diyet listemde var , biliyorsun sende .Kaçamak değil yani , hemde yağsızdı :26:

Ben en baştan sadece listemi uygulayacağımı , çünkü onunla kilo verdiğimi söylemiştim.Listemide takıma ilk geldiğimde yazmıştım , dondurma ve sütlü tatlı da vardı .

neyi bekliyorsun formülü vermek için canımcım bence geç kaldın hemen ver bende diyete başlıyım ama yarın olurmu bugün evde kadayıf varda

Yat kalk , sabah akşam roka ye canım .Bir de yağsız bulgur pişir , hem doyurucu hem de süt depolarsın .

Bir de soğan yanına.

Seyren sen o mutfak maceralarınla diyete zor başlarsın be canım , 7/24 evinde hamur işi , tatlı var senin

Son düzenleme:
aaaaah belim ağrıyo zeynepcerin uyarılarını dikkate almadım tramboline fazla yüklendim. gerçi mekik daha zorladı beni. acaba mekiktenmi???

aus a ne sorsam ne sorsaaaamm

eşinle nasıl tanıştın bir aşk hikayesi alalım.
hayatından sildiğin ve sonra pişman olduğun biri varmı
enbüyük pişmanlığın nedir
verdiğin en güzel karar nedir
ne tip insanlardan hoşlanmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…