aksam az olmus sanki,yanina ekmek yiyebilirdin,veya corba olsaymis daha iyi olurmus
cezani cektigin icin tesekkürler cnm
Günaydınlarrr
Listemi bildireyim öncelikle arkadaşlar ,
Sabah :
Dereotlu , zeytinli yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 küçük kase muhallebi (yağsız sütle):26:Öğle :
Tavuklu Şehriye çorbası 1 kase
Yoğurlu kereviz salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 kaşık yağsız yoğurt içine bir adet kivi ezmesi ile meyveli yoğurt:))
Akşam :
1 kase yayla çorbası
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
1 etimek
Ara:
Yok , unuttum .:26:
Bol bol su , sanırım 3 litre kadar.
Belimden dolayı spor yok .:26:
Gemici vardı , şimdide ormanlı hamsi entresannnn
Hep dediğim gibi doyurucu ama ölçülü yediklerin canım .
Kaptan en beğendiğim mönün bu oldu , ama dün bana oğlumdan kalan pilavı yedirmemiştin
Öğlen ikimizde kereviz yemişiz canım .
Güzel yine beğendim
Trambolin eşim demişti geçen gün , 3 yaşında oğlum var ya onun odasına alalım diye , acaba kendime aldırsam :26:
canım senin de menün benim kadar kötü olmasa da pek içaçıcı değil neyse bugün ben favori olacağım için sen arada kaybolursunsohbetinize maşallah,kıskandım sizi
dünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay bile demliyemedim
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim kek
1 bardak ayran
akşam 2 çay bardağı çay
su az,egzersiz yook
kızlar bişey rica etsem 3 haftadır hastayım,nazar olduğunu düşünüyorum benim için felak nas okurmusunuz lütfeeen
evet kesinlikle ifade ettin:)))
Aus diyebilirsin canım , genelde forumda herkes öyle diyor zaten
Eşim yaşını göstermez canım ama bende göstermem
Kitap çalışmam yıllardır elimde canım , biri deneme tarzında yaşamdan kesitler tadında , diğeri siyasi
:111::111::111::111::111::111::111::111:
Duygularımı yeterince ifade edebildin mi toprakscım ?
topraks
canım ama yorumların çok tatlı yaa :) senin menülerini okumak zevk veriyor bana :)
ah canım bu akşam erken kaçıp spor yapmayı düşünüyorum çok kötüyüm ben ama annem daha kötüabbaaaawww topraks ne yapmışın böyle canım ya bence baya bi spor yapıp dengelemen gerek canım ya su az spor da yok bi daha kendini frenle canım benim :) kolay gelsinn
kitabin ciktiginda bizede imzalarsin artikEyvaaaah aç karnına sorular böyle ise
1. Adım Ausencia(forumda isim paylaşmıyorum kaptanım,isteyene özelden :26:)
2.Hayatımda '' en '' çok benim . Sıralaması var tabii , en vazgeçilmezim oğlum mesela . En olmazsa olmazım huzurumEn kadim dostum eşim En büyük saplantım ideallerim En büyük tutkum Fenerbahçe
3.Maymunları çok severim , sonra atlar ...Maymunların zekası kadar atların asaleti beni çok çeker . Mavi renk favorimdir ama mor tonlarının huzuruna da bayılırım . 4 sayısına çocukluğumdan beri saplantım var ; nedenleri için sallayın sarkacı çocukluğuma inin
4.Kova. Hemen her özelliğini taşırım . Yükselenim aslan .
5.Yaş farkı yok , ay farkı var .Ben ondan 10 ay büyüğümİkimizde 79 doğumluyuz . Boy farkı var tabii ben 1.63 , o 1.76
6.Dünyaya insan olarak gelmeseydim....Rabbimin beni melek olarak yaratmasını isterdim
7.Sondan başlayayım ...Bekarlara eğer evlenmek için evlenmezlerse , doğru insan , doğru zaman dengesini yakaladıkları anda durmayın evlenin derim
Evlilik öncesi ve sonrası ...Düşündüm de ; evet çok değişmişim .Ama bunda etken evlilik mi ; geçen yıllarla beraber edindiklerim mi bilemedim :26:
8.Kendi çapımda ünlü biriyim zatenKitlelerin beni tanımasını ister miydim ? Evet . Mesela yıllardır bitiremediğim kitabımı yayınladığımda ,kitabı bestseller olmuş bir yazar olarak tanınmak isterdim
9.Direkt kurtulurum .Eğer bir şeyden eminsem , onu diğer insanlara kanıtlamaya çalışmam . Varsayalım değil zaten hayatımda çokça örneği vardır . Eğer bir kişinin hayatımdaki varlığı beni huzursuz ediyorsa ; görüşmem . Canımı acıtan herkesin canını acıtmam , kişiye göre değişir ... Bazılarını umursamam hiç , bazılarını ise doğduğuna pişman edebilirimEtmişliğim vardır da
Eveeeeeeeeeeeeeet ....Başka soru ?
selam kızlar dünkü menümü yazayım
sabah;canım bişey istemiyordu
ara;yarım muz,5 fındık
öğle;3 tane krep(yağsız),peynir,domates
ara;1 kase yoğurt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
yatsı;1 kase yoğurt,yarım muz,1 portakal
Canım son diyetime burada 4. takımla beraber başladım 11 Martta 68.8 ile ...58 olmak istiyorum
Özellikle bir süre koymadım ama yaza kilolarımı vermiş girsem hiç fena olmayacak .
Beni diyet yapmaya iten sebeb ;
Zaten 3 yıl kadar önce 100 kiloydum . 62 ye kadar indim . Son bir yılda kiloların yavaş yavaş geri geldiğini görünce tekrar başlamak istedim.
Alışverişi severim , mağazaya gittiğimde bu bana olur mu acaba derdi yaşamak istemiyorum , daha da önemlisi 2. çocuğu düşünüyorum ve kilolarımla hamile kalmak istemiyorum
ausa sorularım sorayım.
zamanı geri alma şansın olsa ve sadece 1 şeyi değiştirmehakkın olsa neyi değiştirrdin.
kıskançmısın ne tip kişileri kıskanırsın
seni en mutlu eden olany nedir
oğlunun adı nedir isim hikayesi nedir
bu dünyadan silmek istediğin ilk 3 kişi
kendinden bahsederisin kısa özgeçmişin
hayaında dönüm noktaları nelerdir
kendinde en sevdiğin özellik
bu sabahki sorular pek bi sıkı :)))ausa sorularım sorayım.
zamanı geri alma şansın olsa ve sadece 1 şeyi değiştirmehakkın olsa neyi değiştirrdin.
kıskançmısın ne tip kişileri kıskanırsın
seni en mutlu eden olany nedir
oğlunun adı nedir isim hikayesi nedir
bu dünyadan silmek istediğin ilk 3 kişi
kendinden bahsederisin kısa özgeçmişin
hayaında dönüm noktaları nelerdir
kendinde en sevdiğin özellik
evet benimde trambolinden sonra hemen tuvalete koşuyorum, benim kız iki yaşında pek zıplayamasa da üstündeler oğlanla beraber, zıpızıp diyo ona:))canım çok afedersin 1 dilim ekmek yemiştim unutmuşum yazmayı
canım inşallah belin düzelir sahaklara dönersin biran önce :)) menün güzel yine beğendim :))
bence al canım benim aldığım trambolin mi öyle bilmiyorum ama 3 yaşında çocuk zıplayabileceği kadar yumuşak değil. ama kendin çin şiddetle tavsiye ederim.inan bağrsaklarım bile çalışıyo. trambolinle yapılan workoutlar var
selam kızlar dünkü menümü yazayım
sabah;canım bişey istemiyordu
ara;yarım muz,5 fındık
öğle;3 tane krep(yağsız),peynir,domates
ara;1 kase yoğurt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
yatsı;1 kase yoğurt,yarım muz,1 portakal
evet ağlıyım hatta bak biraz daha ağlıyorum pegasus gör bunu bak gözyaşlarım sel oldutopraks çok tatlısın yaaaağla ağla belki indirim alırsın cezalarda
menüne yorum yapamam ben sendeen beterim
kolay gelsin her ay şu şişlik insanın motivasyonunu düşürüyoben bu hafta regl oluyorum,ve cok az geliyor,sisligim inmedi,neden bilmiyorum,tartidada baya fazla gösteriyorum,o yüzden sporla belki indiririm diye gayret ediyorum
alttaki disari cikti,bende stepperin tepesine ciktim
geçmiş olsun tatlım, sen ne zaman kaçamak yapıcan ya bizde sana yazalım şu olmamış diye:)) yine çok başarılıGünaydınlarrr
Listemi bildireyim öncelikle arkadaşlar ,
Sabah :
Dereotlu , zeytinli yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 küçük kase muhallebi (yağsız sütle):26:Öğle :
Tavuklu Şehriye çorbası 1 kase
Yoğurlu kereviz salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 kaşık yağsız yoğurt içine bir adet kivi ezmesi ile meyveli yoğurt:))
Akşam :
1 kase yayla çorbası
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
1 etimek
Ara:
Yok , unuttum .:26:
Bol bol su , sanırım 3 litre kadar.
Belimden dolayı spor yok .:26:
özellikle spor muhteşem canım tebriklergünaydınlarrrrr;
asya zibidisi isyan çıkartmadan menümü hemen paylaşayım
sabah;1 dl. çavdar ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik
ara 1 çb. süt 1 küçük ayva
öğle;6 y.k. kereviz 1küçük kaseyoğut 1 dl çavdar ekmek
ara;1çb. süt 1 küçük elma (normalde gaelta vardı ma ölenki yemeğimde patatesde oduğu için galetayı yemedim)
akşam 3 ızgara inegöl köfte bol marul
gece7-8 adet fındık 1 armut
spor 1 saat 10 dakika trambolin yaklaşık 600 kaloriyapıyor 300ü cezama kesebiliriz. bunu yaparken bile canım çıktı hala heryerim ağrıyor artı 200+200 mekik cezamın 200 ünü tamamladım 200 üde bugüne inşallah
su;2-3 ltre
mesaj 11
kolay gelsin canımgunaydın canlarım gunduz işim var aksama grcem hepınızı öptumm
kesinlikle ustalığa geçilmiş sıkı sorular bekliyodum senden zaten, ben okumaktan daha sorularımı bulamadımadin ne
Hayatindaki en ler nelerdir?
En sevdigin hayvan,renk,ve ugurlu sayidigin sayin?
Burcun ne?
Esinle aranda yas veya boy farki varmi?
Dünyaya insan olarak gelmeseydin ne olmak isterdin?
Evlenmeden önekiyle,evlendikten sonraki yasamin arasindaki farklar ne,yani bekarlara evlenin diyebilirmisin?
Ünlü biri olmak istermiydin?
Etrafinda sana zarar verdigine inandigin insanlar var diyelim,sen anlyorsun fakat direk kanitlayamiyorsun,nasil kurtulmaya calisirsin bunlardan?yada kurtulmak yerine sende ayni sekilde karsilikmi verirsin?
Simdilik bunlari yanitla,ac karinla aklima bu kadar geldi,karimi doyurim,devami gelecek,dün acemilikti,bu gün ustaliga gecis yapiyoruz
çok güzel canım, menüde spor da güzel bravosabah
2 dl ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta beyazi,cay
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
1 kase sebze corbasi,3 izgara köfte,ayran
ara
1 caybardagi ilik süt,1 dilim ananas
aksam
2 kasik pilav,4 kasik ciger kavurma,yagsiz yapilmis,salata
su
2,5 lt
spor
1 saate yakin hizli yürüyüs,1 saat stepper(550 kalori gösterdi),bide temizlik,dün ütü yapacaktim kaldi yine,masayi kurdum,2-3 tane yaptim,misafirlerim aradi 10 dk ya ordayiz:84:
bu gün gelen giden olmazsa yapmaya niyetliyim artik
simdi biraz gecmise bakip kahvati hazirlamaya gdicem
dün akşam kalabalıktı iyki sana masada yer kalmamış bak yiyemedin:) sen yırttın ben kaldımgünaydın hanımlar menümü yazıp çıkıcam hemen bugün işlerim biraz yoğun tekrar geçmişe bakarım döndüğümde
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
azcık bulgur pilavı
etli kağıt kebabı
salata
yoğurt
ara
meyve çayı
akşam
2 çatal ormanlı hamsi
bulgur pilavı
cacık
2lt su
yarım saat bisiklet
8.İnsan ilişkilerimde oturttuğum dengeyi severim . Güçlü bir kadınım , kolay yılmam , dediğim gibi idealist bir yapım var , düzene ayak uydurmam .100 kişinin ak dediğinin kara olduğunu biliyorsam , susmam. İsyansa alayına isyan
1.2003 senesine gitsem ve annemi hastaneye erken yetiştirsem:26:
2.İnsanları ciddi anlamda hiççç kıskanmam . Belki konuşunca şiir gibi dinleten , tarih konusunda derin bilgisi olanlara hayranlığım var,onu söyleyebilirim.
3.Sanırım bir anne olarak çok klasik olacak ama oğlumu kucağıma aldğımda , hastanede ilk emzirme anı
4.Adı Yusuf . Eşimle beraber birbirimzin listesine hiç bakmadan 10 adet isim listesi hazırladık .Sonra listeleri karşılaştırdık , ortak olanlara baktık . 3 tane vardı , hiç olmasa ortak isim ne yapardık bilemem.
O üç isimden ilk üç yaptık , yine birbirimize bakmadan ....öyle öyle derken Yusuf kaldı sonunnda.
5.3 azmış yaaKendi hayatımdan değil ama dünya tarihini etkileyen , acımasız diktatörlerin hepsini , kendi ülkemde de terörist başını yok etmek isterdim.Çok derin konulara dalmayalım neyse...
6.79 İstanbul doğumluyum . Kendince mutlu bir ailede geçti gençliğim. Akdeniz Üniversitesi Turizm Otelcilik okudum , o yıllarda turizm sektöründe çalıştım uzunca süre.2003 de annemi kaybettim , sanırım dönüm noktam oldu , 2004 de eşimle tanıştım ve bir yıl içinde evlendim.
3 yaşında oğlumla ve eşimle sanırım huzurlu bir çekirdek aileyiz. Okuyorum şuan tekrar , Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf öğrencisiyim . İdealist bir yapım var , kim bilir belki 40 yaşından sonra diplomat olurum
7.Bu soruyu görmeden yukarıda yazmışım , ilki annemin vefatı , sonra evlilik ve oğlum...
8.İnsan ilişkilerimde oturttuğum dengeyi severim . Güçlü bir kadınım , kolay yılmam , dediğim gibi idealist bir yapım var , düzene ayak uydurmam .100 kişinin ak dediğinin kara olduğunu biliyorsam , susmam. İsyansa alayına isyan
kitabin ciktiginda bizede imzalarsin artik
en siralaman cok gzeldi,koyu bir fb li sin anlasildi
kova ve yükselen aslan:18:
seni cok iyi taniyorum diyebilirim,benim 2 nmara kova ve yükseleni aslan,ne kadar inatci oldugunuzu ve dediginizi yaptirana kadar savastiginizi bilirim,ayrica burnu düsse kaldirmaz,yönetmeyi sever,her oyunda en önemli karakter kendisidir,isine gelmedimide duymamazliktan gelir ve kendini orali bile etmez
canim kovada,aslanda uzun boylu olur,yani aslanlar kemikli olur,kovalarda uzun olur,senin boy bunlara göre az kisami kalmis:18:
ayrica benimde yükselenim kova veher iki burcumunda özelliklerini tasirim
simdi gelelim diger sorulara
Elinde bir sihirli deynek olsa neleri degistirmek isterdin
Lambadan cin ciksa hangi 3 dilegi dilerdin
Kendinle celistigin konularda nasil karar verirsin,yani duygusalmi davranirsin,akilcimi olursun
vee sana deselerki su dunyani civisi cikmis,sen takarmisin,nasil bir yol yürütürdün:18:
bu soruyu kendime sordumda bir an,ben almim derdim herlade
Sac rengin ne
Yapacagin en büyük cilginlik ne olurdu
En cok görmek ve gezmek istedigin 3 yer
Bide hamam böceklerinin gözüne sabun kacarmi:18::18:
kitabin ciktiginda bizede imzalarsin artik
en siralaman cok gzeldi,koyu bir fb li sin anlasildi
kova ve yükselen aslan:18:
seni cok iyi taniyorum diyebilirim,benim 2 nmara kova ve yükseleni aslan,ne kadar inatci oldugunuzu ve dediginizi yaptirana kadar savastiginizi bilirim,ayrica burnu düsse kaldirmaz,yönetmeyi sever,her oyunda en önemli karakter kendisidir,isine gelmedimide duymamazliktan gelir ve kendini orali bile etmez
canim kovada,aslanda uzun boylu olur,yani aslanlar kemikli olur,kovalarda uzun olur,senin boy bunlara göre az kisami kalmis:18:
ayrica benimde yükselenim kova veher iki burcumunda özelliklerini tasirim
simdi gelelim diger sorulara
Elinde bir sihirli deynek olsa neleri degistirmek isterdin
Lambadan cin ciksa hangi 3 dilegi dilerdin
Kendinle celistigin konularda nasil karar verirsin,yani duygusalmi davranirsin,akilcimi olursun
vee sana deselerki su dunyani civisi cikmis,sen takarmisin,nasil bir yol yürütürdün:18:
bu soruyu kendime sordumda bir an,ben almim derdim herlade
Sac rengin ne
Yapacagin en büyük cilginlik ne olurdu
En cok görmek ve gezmek istedigin 3 yer
Bide hamam böceklerinin gözüne sabun kacarmi:18::18:
Hayırlı geceler sana da seyren , sen daha bebek emziriyorum diye bekle bakalım öyle , hem emzir hem diyet yap , bak diyete başlarsan sana zayıflatan süt artırma formülümüde veririm hem
Sana daha önce uyur gezer olduğumdan bahsetmiş miydim canım ben ?
Aslında uyuyorum şuan ben , çok isterdim sorularını yanıtlamayı ama uyuyorum işte ne ne yaparsın ?
Sabah ola hayrola hem , gece gece şeytan kaçar o soruların içine şimdi
bu sabahki sorular pek bi sıkı :)))
evet benimde trambolinden sonra hemen tuvalete koşuyorum, benim kız iki yaşında pek zıplayamasa da üstündeler oğlanla beraber, zıpızıp diyo ona:))
sabah da olasymış iyiymiş ama bence güzel bir gün olmuş
evet ağlıyım hatta bak biraz daha ağlıyorum pegasus gör bunu bak gözyaşlarım sel oldu
kolay gelsin her ay şu şişlik insanın motivasyonunu düşürüyo
geçmiş olsun tatlım, sen ne zaman kaçamak yapıcan ya bizde sana yazalım şu olmamış diye:)) yine çok başarılı
özellikle spor muhteşem canım tebrikler
kolay gelsin canım
kesinlikle ustalığa geçilmiş sıkı sorular bekliyodum senden zaten, ben okumaktan daha sorularımı bulamadım
çok güzel canım, menüde spor da güzel bravo
dün akşam kalabalıktı iyki sana masada yer kalmamış bak yiyemedin:) sen yırttın ben kaldım
Aus, Şu 8. madde sayesinde üniversiteyi bir sene geç bitirmiştim. Ne günlerdi
bu ço
1-Kitap yazdığına göre iyi bir okursun, ne tür kitaplar okursun? en son okuduğun kitap hangisidir?
2-Güçlü kadınların korkuları cılız görünür ama tehlikelidir. Hayattaki korkuların nelerdir?
3-Yolun yarısına yaklaşmışken hayatı kaçırdığını düşünüp paniklediğin anlar olur mu? Nasıl bu psikolojiden kurtulursun?
4-Eşine nasıl aşık oldun?
kizlar cok isim var,birazdan bütün gecmise cevap verecem
topraks cnm gerilim yaratmiyorum,okudum cezalar birazdan
topraks,zeynepcer ve aus ceza alacaksiniz maalesef,sebepleri az sonra
cocuklar gelecek,ögle yemeklerini verim,sonra gecmisi okudum,cevap vercem
aus bu arada radyo ve tv okumayi istemistim de olmadi cnm,neyse artik,bi daha dünyaya gelirsem okurum
neyi bekliyorsun formülü vermek için canımcım bence geç kaldın hemen ver bende diyete başlıyım ama yarın olurmu bugün evde kadayıf varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?