adin ne
Hayatindaki en ler nelerdir?
En sevdigin hayvan,renk,ve ugurlu sayidigin sayin?
Burcun ne?
Esinle aranda yas veya boy farki varmi?
Dünyaya insan olarak gelmeseydin ne olmak isterdin?
Evlenmeden önekiyle,evlendikten sonraki yasamin arasindaki farklar ne,yani bekarlara evlenin diyebilirmisin?
Ünlü biri olmak istermiydin?
Etrafinda sana zarar verdigine inandigin insanlar var diyelim,sen anlyorsun fakat direk kanitlayamiyorsun,nasil kurtulmaya calisirsin bunlardan?yada kurtulmak yerine sende ayni sekilde karsilikmi verirsin?
Simdilik bunlari yanitla,ac karinla aklima bu kadar geldi,karimi doyurim,devami gelecek,dün acemilikti,bu gün ustaliga gecis yapiyoruz
hafta ici tatli okudummu benim hatlar kisa devre yapyor heraldeKaptan cezanın başımın üstünde yeri var da , eğer muhallebiden aldıysam benim diyet listemde var , biliyorsun sende .Kaçamak değil yani , hemde yağsızdı :26:
Ben en baştan sadece listemi uygulayacağımı , çünkü onunla kilo verdiğimi söylemiştim.Listemide takıma ilk geldiğimde yazmıştım , dondurma ve sütlü tatlı da vardı .
süpersin arkadaşım yaaaaaaaaaKaptan az soluklan yahu , sen radyo tv okumalıymışsın , şöyle sana en fiyakalısından konuk ağırlamalı bir program yaptırırlardı
Kova burcu özelliklerine gelince evet , liderlik severim mesala . Okuduğum her okulda sınıf başkanlığı hep benimdi.Boya gelince ne yapayım canım benim 1.70 babadan , 1.53 anneden burcum kovada olsa ancak bu kadar olabilmişimKemiklerim iridir ama
Sorulara gelinceeeee;
1. İnsanların hırslarını yok etmek isterim , içlerine kardeşlik duygusunu bol bol şırıngalardım.
2. Cine derdim ki ; cin efendi cin efendi , artık ömrüm boyunca benim dileklerimi yerine getir derdim .Tek atış
3.Genelde kararlarımı akıllıcı yollarla alırım ama çeliştiğim konu ise orada duygularım devreye girer .Neden dersen , o kadar kararsız kaldığım bir konuda ancak gerçek manada yüreğim ne istiyorsa , o karar beni mutlu edecektir.
4.Dünyanın çivisi çıkmışsa, ki çıktı bence . Annelerden başlardım çiviyi oturtmamaya.Her bireyi dünyaya hazırlayan annelerin bilinçlenmesi ile ancak bir şeyler düzelebilir sanırım .
(Bende kendimi güzellik yarışmasında soru sorulan aday gibi hissettim bu soruda)
5.Çok koyu kahve hatta siyah saç olmaz derler ama hiç beyazsız siyah
6.Bilemedim kaptan yaa , galiba hiç çılgın bir kadın değilim :26:
7.Türkiye de her noktayı gördüğümü farzedersek ; Kübayı görmek isterim , Tanzanya da Klimanjaro ya tırmanmak isterim ,Birde Afrika da cape town ya da Maldivler de bir tatil fena olmazdı
8.Kaçar kaptan kaçar , ahtapotonun tırnağının kırılma olasılığı kadar da yüksektir ayrıca
O hooo yenilerin hepsi burda , kıdemliler yok ortada !!!
menün çok fena değil hatta az bile ,gofret haricinde onu da gördüm iki gün değil bir gün yedim yanlış yazmışım dedin, bulgur pilavı ne kadar??pazar
sabah
çingene salatası (domates -peynir-maydanoz ince doğranır üzerine zeytinyağı)
1 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba
akşam
yağsız makarna 3-4 yemek kaşığı
2 lt su
mesaj 2 ( bütün birikmiş ütülerimi yaptım, temzlik vs. zaten gündüz kimse yoktu)
kaçamak
1 küçük çikolatalı gofret
PAZARTESİ
sabah nesfit
1 ceviz,
ara
2 kuru kayısı
öğle
çorba
5-6 kaşık kıymalı kabak yemeği
ara
2 ceviz
akşam
bulgur pilavı ayran
su 2 lt yi geçmişimdir
spor
1 küçük çikolatalı gofret ( çok canım istedi)
günlük koşuşturmayı saymıyorsunuz ben de anlatmıyorum ama inip çıktığım merdiveni Allah biliyor)
50 mekik çektim yatmadan plates yapıcam
cezamı bekliyorum merakla 2 gündür vicdan azabından motivasyonum düştü valla. Cezamı çekeyimde rahatlıyayım bari
menün çok fena değil hatta az bile ,gofret haricinde onu da gördüm iki gün değil bir gün yedim yanlış yazmışım dedin, bulgur pilavı ne kadar??
ha ha yakaladım senibizi çekiştiriyordun ha yazdım bunu kenara
Yat kalk , sabah akşam roka ye canım .Bir de yağsız bulgur pişir , hem doyurucu hem de süt depolarsın .
Bir de soğan yanına.
Seyren sen o mutfak maceralarınla diyete zor başlarsın be canım , 7/24 evinde hamur işi , tatlı var senin
aus a ne sorsam ne sorsaaaamm
eşinle nasıl tanıştın bir aşk hikayesi alalım.
hayatından sildiğin ve sonra pişman olduğun biri varmı
enbüyük pişmanlığın nedir
verdiğin en güzel karar nedir
ne tip insanlardan hoşlanmazsın
hafta ici tatli okudummu benim hatlar kisa devre yapyor heralde
listeni unuttum ben,o yüzden öyle yazdim,tamam listende varsa sorun yok,yani simdi senin dokunulmazliginmi var:44:
süpersin arkadaşım yaaaaaaaaa1. ve 4. cevap tam benlikti
ha ha yakaladım senibizi çekiştiriyordun ha yazdım bunu kenara
bekliyoruz talimgunaydın canlarım gunduz işim var aksama grcem hepınızı öptumm
afiyet olsun,belini incitmeyecek sporlari arastir bence,kondisyon bisikleti beli agtiyormu:44:Günaydınlarrr
Listemi bildireyim öncelikle arkadaşlar ,
Sabah :
Dereotlu , zeytinli yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 küçük kase muhallebi (yağsız sütle):26:Öğle :
Tavuklu Şehriye çorbası 1 kase
Yoğurlu kereviz salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 kaşık yağsız yoğurt içine bir adet kivi ezmesi ile meyveli yoğurt:))
Akşam :
1 kase yayla çorbası
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
1 etimek
Ara:
Yok , unuttum .:26:
Bol bol su , sanırım 3 litre kadar.
Belimden dolayı spor yok .:26:
ormanli hamsiyi bende merak ettim:44:Gemici vardı , şimdide ormanlı hamsi entresannnn
Kaptan en beğendiğim mönün bu oldu , ama dün bana oğlumdan kalan pilavı yedirmemiştin
Trambolin eşim demişti geçen gün , 3 yaşında oğlum var ya onun odasına alalım diye , acaba kendime aldırsam :26:
sismeden oluru yokmu bu isin ya:26:Ya bende aynen öyle oluyorum kaptanım . Bende bu hafta bekliyorum , şişti her yerim
bende kendimden korktum bir an:18:valla ç karnına bunları soruysan kaptantok karnına olan soruları düşünemiyorum:18:
bir an önce iyiles artik ya,özledik valla,sohbetinize maşallah,kıskandım sizi
dünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay bile demliyemedim
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim kek
1 bardak ayran
akşam 2 çay bardağı çay
su az,egzersiz yook
kızlar bişey rica etsem 3 haftadır hastayım,nazar olduğunu düşünüyorum benim için felak nas okurmusunuz lütfeeen
aglama cnm ya,kiyamam vallagünaydın kızlar öncelikle dünkü bömba menümü paylaşayım:18: sonra pegasus hanımla hesaplaşayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
ara
1 ince dilim pasta( arkadaşımın doğumgünüydü)
sütlü nescafe
akşam
yarım kase yayla çorbası
bir tabağın yarısına fırında oturtma+ bulgur pilavı
ta ta ta taaaaammmmmmmm
annem ormanlı hamsi yapmış maalesef beyaz ekmekle yaklaşık 3 dilim
2 tane salatalık
kadına laz böreğini yasakladık diyetteyiz diye gitmiş ormanlı yapmış aslında çok zararlı değil fakat ekmeksiz de yenmiyor kardeşim:)))
spor yok
su 2 lt
mesaj 14
ben şimdiden ağlamaya başlıyımbelki acırsınız bana:26:
hafta sonundan beri yoksun,yenimi döndünüz,hadi beklyorum,ne kacamagin varsa bu gün yaz,baya iyi günümdeyimgünaydın canlarım ben geldim evimdeyim pegasus canım listemi birazdan yazıcam canım eşim evde izinli pazara çıkıcaz şimdi müsait olur olmaz burdayım hemen
selam kızlar dünkü menümü yazayım
sabah;canım bişey istemiyordu
ara;yarım muz,5 fındık
öğle;3 tane krep(yağsız),peynir,domates
ara;1 kase yoğurt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
yatsı;1 kase yoğurt,yarım muz,1 portakal
ben susim en iyisi,sira banada gelecek:18:bu çok iyi bir fikir oldu ben seni tanımaktan çok memnun oldum, cevaplarını da ayrıca çok beğendim
pegasuscum bugün süpersin şimdiden korkmaya başladım 1 Nisan'a kadar sen iyice prof olursun yandım ben:))) bu arada menüme de cevap yazmamışsın gerilim yaratma da ver ne vereceksen
gezmek istedigin yerleri sevdim,giderken benide at bavulunaKaptan az soluklan yahu , sen radyo tv okumalıymışsın , şöyle sana en fiyakalısından konuk ağırlamalı bir program yaptırırlardı
Kova burcu özelliklerine gelince evet , liderlik severim mesala . Okuduğum her okulda sınıf başkanlığı hep benimdi.Boya gelince ne yapayım canım benim 1.70 babadan , 1.53 anneden burcum kovada olsa ancak bu kadar olabilmişimKemiklerim iridir ama
Sorulara gelinceeeee;
1. İnsanların hırslarını yok etmek isterim , içlerine kardeşlik duygusunu bol bol şırıngalardım.
2. Cine derdim ki ; cin efendi cin efendi , artık ömrüm boyunca benim dileklerimi yerine getir derdim .Tek atış
3.Genelde kararlarımı akıllıcı yollarla alırım ama çeliştiğim konu ise orada duygularım devreye girer .Neden dersen , o kadar kararsız kaldığım bir konuda ancak gerçek manada yüreğim ne istiyorsa , o karar beni mutlu edecektir.
4.Dünyanın çivisi çıkmışsa, ki çıktı bence . Annelerden başlardım çiviyi oturtmamaya.Her bireyi dünyaya hazırlayan annelerin bilinçlenmesi ile ancak bir şeyler düzelebilir sanırım .
(Bende kendimi güzellik yarışmasında soru sorulan aday gibi hissettim bu soruda)
5.Çok koyu kahve hatta siyah saç olmaz derler ama hiç beyazsız siyah
6.Bilemedim kaptan yaa , galiba hiç çılgın bir kadın değilim :26:
7.Türkiye de her noktayı gördüğümü farzedersek ; Kübayı görmek isterim , Tanzanya da Klimanjaro ya tırmanmak isterim ,Birde Afrika da cape town ya da Maldivler de bir tatil fena olmazdı
8.Kaçar kaptan kaçar , ahtapotonun tırnağının kırılma olasılığı kadar da yüksektir ayrıca
yakinda gazetelerde haberimiz cikacakaaaaah belim ağrıyo zeynepcerin uyarılarını dikkate almadım tramboline fazla yüklendim. gerçi mekik daha zorladı beni. acaba mekiktenmi???
o begendigin sorular sanada gelecek cnm,simdiden hazirlanKaptan sen naaptın yaaa? Valla sabah sabah döktürmüşsün. Çok beğendim soruları cevapları da bi o kadar merak ettim şimdi...
günaydın kızlar öncelikle dünkü bömba menümü paylaşayım:18: sonra pegasus hanımla hesaplaşayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
ara
1 ince dilim pasta( arkadaşımın doğumgünüydü)
sütlü nescafe
akşam
yarım kase yayla çorbası
bir tabağın yarısına fırında oturtma+ bulgur pilavı
ta ta ta taaaaammmmmmmm
annem ormanlı hamsi yapmış maalesef beyaz ekmekle yaklaşık 3 dilim
2 tane salatalık
kadına laz böreğini yasakladık diyetteyiz diye gitmiş ormanlı yapmış aslında çok zararlı değil fakat ekmeksiz de yenmiyor kardeşim:)))
spor yok
su 2 lt
mesaj 14
ben şimdiden ağlamaya başlıyımbelki acırsınız bana:26:
canım herşey güzelde beni iki ögündede pilav olması rahatsız etti bide su ve spor biraz az sanki :44:
5 kasiktan fazla yeme zaten cnm,1 tabak pilav yenilirmi diyette1 tabak doldurdum ama 5-6 kaşık yedim tıkandım .
ben görmedim onlari,dahada geriye bakmamlazim benim acilen:26::26::26::26:
Eyvah biri geçmişi didikliyo, valla yakalandık , dermişim....
Tabiki de öyle demiyorum, ben sizin okuycağınızı bilerek yazdım kiiiii
bencede hakli,sen diyet yemekleri yarismalarina katil bennceeeeeesanırım haklısın bebeğim
afiyet olsun cnm,bisey demedim,diyenide vururum bak1.Aşk hikayemiz çok orjinal değil canım .
Ben bir internet sitesinde , genel kültür yarışması vardı online , orada moderatördüm .Eşimde yarışmacı
Yazdıklarım dikkatini çekmiş , ben bu kızı tanımalıyım demiş
Sonrasında bir fenerbahçe maçı sohbeti ve maça daveti ile tanıştık
2. Yok canım , sildiğim var ama keşke silmeseydim dediğim kimse yok.
3.Zamanında yaşımın haylazlığına dalıp , o yılları laylaylom geçirip ; 34 ümde Uluslararası İlişkiler okuyor olmak.Keşke zamanımı daha iyi değerlendirseydim:26:
4.Evliliğimin 4. senesinde '' eeee artık ne bekliyoruz adam ? Bir çocuğumuz olsun '' demiştim .O da nihayet demişti . Sanırım bundan isabetli kararım yok
5.Yanlış anlaşılmasın ama aptal insanlara tahammülüm yok , gözünü hırs bürümüş insan sevmem . Gelmişim , gidiyooooorum işte diye boş yaşayan insan sevmem.
Bu kadar canım
Yok kaptanım ne dokunulmazlığı , aşk olsun .
Haftada iki kezi aşamayacak sütlü tatlı (küçücük bir kase ) ya da sade dondurma hakkım var diyette . Çikolatalı yersem cezalıyım mesela
O da ara öğün yerine , meyve ve sütümü içmek yerine bir kez bunu tercih edebilirim o gün , haftada da en fazla iki .
Sağol canım .O cevaplar hoşuna gittiğine göre demek ki sende süpersin
Ya evet bende bunu kim görecek diyordum ,arada kaynadı sanmıştım
5 dk önce yazzsaydin dikkate alirdim,o kadar aglamaya dayanamadi yufka yüregim,karar okundu ve geri dönüsü yokacımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenlir mi yawww aaaa
gelsin cezalar
canım menün gayet güzel
canım meyve çayını şekerlimi içiyorsun onun yerine kuru meyve yada meyve suyu tercih edebilirsin nun dışında gayet güzel
günaydınnnn :))))
canım süper spor yapmışsın neredeyse 800-900 kalori menünde çok güzel bu hafta iyi bir sonuç gelecek sanırım senden
bekliyoruz talim
afiyet olsun,belini incitmeyecek sporlari arastir bence,kondisyon bisikleti beli agtiyormu:44:
ormanli hamsiyi bende merak ettim:44:
pilava izin vermememin 2 sebebi vardi,
1. sebep muhallebiye ceza verememe sebebi,yani listende yok
2. sebepte sen ekmek yiyorsun her ögünde,ben ekmek yerine yedim pilavi
sismeden oluru yokmu bu isin ya:26:
bende kendimden korktum bir an:18:
bir an önce iyiles artik ya,özledik valla,
kiskanma tatlim,her firsatta gel,senide alalim sefkatli kollarimiza
yediklerine gelince tam cezaliksin valla,ama rahatsizligini göz önüne aliyorum ve
elde olmayan sebeplerden kacamak yaptigindan ceza verilmemesine karar veriyorum,bundan sonra daha dikkat et tatlim,her zaman bu kadar anlayisli olmayabilirim
aglama cnm ya,kiyamam valla
simdi zeynep hastaliktan yirtti,aus listesinde varmis,dokunamiyorum,
topraksin sucu ne demi ama,o neyden yirtacak,sanada kendi insiyatifimi kullaniyorum ve karari acikliyorum
annesinin kurdugu tuzaga bilinci yerinde olmadan düstügünden,1 defaya mahsus affina,kan bagi olmayanlarin yedigi pastadan bir daha ceza alacaginin hatirlatilmasina ve günlük düzenli sporuna dönmesine karar verilmistir
hafta sonundan beri yoksun,yenimi döndünüz,hadi beklyorum,ne kacamagin varsa bu gün yaz,baya iyi günümdeyim
sabah kahvalti yapmazsan,öglen yersin 3 krep i,az da olsa ye biseyler sabahlari
onun harici güzel olmus,afiyet olsun
ben susim en iyisi,sira banada gelecek:18:
gezmek istedigin yerleri sevdim,giderken benide at bavuluna
yakinda gazetelerde haberimiz cikacak
4. takimin kacik kaptani,zayiflayin diye diye tüm takimi hastanelik etti,en son kendiside hastaneye kaldirilan kaptan,spor yapin diye sayikliyordu:18:
canim o kadar trampoline yüklenme,20-30 dk yap,araya baska seylerde sikistir,valla siz böyle oldukca ben kendimi sporumlu tutuyorum
o begendigin sorular sanada gelecek cnm,simdiden hazirlan
acımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenilir mi yawww aaaa
gelsin cezalar
sabah
2 dl ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta beyazi,cay
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
1 kase sebze corbasi,3 izgara köfte,ayran
ara
1 caybardagi ilik süt,1 dilim ananas
aksam
2 kasik pilav,4 kasik ciger kavurma,yagsiz yapilmis,salata
su
2,5 lt
spor
1 saate yakin hizli yürüyüs,1 saat stepper(550 kalori gösterdi),bide temizlik,dün ütü yapacaktim kaldi yine,masayi kurdum,2-3 tane yaptim,misafirlerim aradi 10 dk ya ordayiz:84:
bu gün gelen giden olmazsa yapmaya niyetliyim artik
simdi biraz gecmise bakip kahvati hazirlamaya gdicem
günaydınlarrrrr;
asya zibidisi isyan çıkartmadan menümü hemen paylaşayım
sabah;1 dl. çavdar ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik
ara 1 çb. süt 1 küçük ayva
öğle;6 y.k. kereviz 1küçük kaseyoğut 1 dl çavdar ekmek
ara;1çb. süt 1 küçük elma (normalde gaelta vardı ma ölenki yemeğimde patatesde oduğu için galetayı yemedim)
akşam 3 ızgara inegöl köfte bol marul
gece7-8 adet fındık 1 armut
spor 1 saat 10 dakika trambolin yaklaşık 600 kaloriyapıyor 300ü cezama kesebiliriz. bunu yaparken bile canım çıktı hala heryerim ağrıyor artı 200+200 mekik cezamın 200 ünü tamamladım 200 üde bugüne inşallah
su;2-3 ltre
mesaj 11
Günaydınlarrr
Listemi bildireyim öncelikle arkadaşlar ,
Sabah :
Dereotlu , zeytinli yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 küçük kase muhallebi (yağsız sütle):26:Öğle :
Tavuklu Şehriye çorbası 1 kase
Yoğurlu kereviz salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
3 kaşık yağsız yoğurt içine bir adet kivi ezmesi ile meyveli yoğurt:))
Akşam :
1 kase yayla çorbası
Izgara tavuk
Salata
Köz biber
1 etimek
Ara:
Yok , unuttum .:26:
Bol bol su , sanırım 3 litre kadar.
Belimden dolayı spor yok .:26:
sohbetinize maşallah,kıskandım sizi
dünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay bile demliyemedim
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim kek
1 bardak ayran
akşam 2 çay bardağı çay
su az,egzersiz yook
kızlar bişey rica etsem 3 haftadır hastayım,nazar olduğunu düşünüyorum benim için felak nas okurmusunuz lütfeeen
hazir cevapligim var evet,bu da kovaliktan geliyor tatlim,yükselenim agir basiyor bu konuda,bide kova burclarinda braz hizli konusma vardir,sendede varmi,azcik ucundan banada bulasmis sanki:99:Kaptan az hazır cevap değilsin haa , zeki insanları çok severim demiş miydim ?
Pilava cevabına karşılık önünde saygıyla eğiliyorum
Keşke imkan olsa da tüm dünyayı dolaşsak bu arada. Ben ancak google earth te geziyorum dünyayı
KOndisyon bisikletinde sorun olmaz sanmıyorum ama mekik aletimi bir süre kullanmayacağım o kesin kaptanım.
Kardeşin böylesi dostlar başına
tesekkürler cnm,duyurunada cani yürekten katiliyorumooo kaptanım süper menü spora da diyecek yok işte kaptan dediğin böyle olur kaptan yardımcısına da duyrulur
süper kesinlikle çok dengeli bir menü olmuş beğendim spor da zaten gayet iyi
muhallebinin yağsız sütle olması iyi olmuş bence arada böyle sütlü tatlılar olabilir bence gayet güzel menün
öğle yemeği nerdeeeee
akşam da börek kek oh maşallah dikkat dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?