Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan sen naaptın yaaa? Valla sabah sabah döktürmüşsün. Çok beğendim soruları cevapları da bi o kadar merak ettim şimdi...

hafta ici tatli okudummu benim hatlar kisa devre yapyor heralde

listeni unuttum ben,o yüzden öyle yazdim,tamam listende varsa sorun yok,yani simdi senin dokunulmazliginmi var:44:

süpersin arkadaşım yaaaaaaaaa 1. ve 4. cevap tam benlikti

menün çok fena değil hatta az bile ,gofret haricinde onu da gördüm iki gün değil bir gün yedim yanlış yazmışım dedin, bulgur pilavı ne kadar??

sanırım haklısın bebeğim

1.Aşk hikayemiz çok orjinal değil canım .

Ben bir internet sitesinde , genel kültür yarışması vardı online , orada moderatördüm .Eşimde yarışmacı

Yazdıklarım dikkatini çekmiş , ben bu kızı tanımalıyım demiş

Sonrasında bir fenerbahçe maçı sohbeti ve maça daveti ile tanıştık

2. Yok canım , sildiğim var ama keşke silmeseydim dediğim kimse yok.

3.Zamanında yaşımın haylazlığına dalıp , o yılları laylaylom geçirip ; 34 ümde Uluslararası İlişkiler okuyor olmak.Keşke zamanımı daha iyi değerlendirseydim:26:

4.Evliliğimin 4. senesinde '' eeee artık ne bekliyoruz adam ? Bir çocuğumuz olsun '' demiştim .O da nihayet demişti . Sanırım bundan isabetli kararım yok

5.Yanlış anlaşılmasın ama aptal insanlara tahammülüm yok , gözünü hırs bürümüş insan sevmem . Gelmişim , gidiyooooorum işte diye boş yaşayan insan sevmem.

Bu kadar canım

hafta ici tatli okudummu benim hatlar kisa devre yapyor heralde

listeni unuttum ben,o yüzden öyle yazdim,tamam listende varsa sorun yok,yani simdi senin dokunulmazliginmi var:44:

Yok kaptanım ne dokunulmazlığı , aşk olsun .

Haftada iki kezi aşamayacak sütlü tatlı (küçücük bir kase ) ya da sade dondurma hakkım var diyette . Çikolatalı yersem cezalıyım mesela

O da ara öğün yerine , meyve ve sütümü içmek yerine bir kez bunu tercih edebilirim o gün , haftada da en fazla iki .

süpersin arkadaşım yaaaaaaaaa 1. ve 4. cevap tam benlikti

Sağol canım .O cevaplar hoşuna gittiğine göre demek ki sende süpersin

ha ha yakaladım seni bizi çekiştiriyordun ha yazdım bunu kenara

Ya evet bende bunu kim görecek diyordum ,arada kaynadı sanmıştım

gunaydın canlarım gunduz işim var aksama grcem hepınızı öptumm
bekliyoruz talim

afiyet olsun,belini incitmeyecek sporlari arastir bence,kondisyon bisikleti beli agtiyormu:44:
ormanli hamsiyi bende merak ettim:44:
pilava izin vermememin 2 sebebi vardi,
1. sebep muhallebiye ceza verememe sebebi,yani listende yok
2. sebepte sen ekmek yiyorsun her ögünde,ben ekmek yerine yedim pilavi

Ya bende aynen öyle oluyorum kaptanım . Bende bu hafta bekliyorum , şişti her yerim
sismeden oluru yokmu bu isin ya:26:
valla ç karnına bunları soruysan kaptantok karnına olan soruları düşünemiyorum :18:
bende kendimden korktum bir an:18:
bir an önce iyiles artik ya,özledik valla,
kiskanma tatlim,her firsatta gel,senide alalim sefkatli kollarimiza

yediklerine gelince tam cezaliksin valla,ama rahatsizligini göz önüne aliyorum ve
elde olmayan sebeplerden kacamak yaptigindan ceza verilmemesine karar veriyorum,bundan sonra daha dikkat et tatlim,her zaman bu kadar anlayisli olmayabilirim

aglama cnm ya,kiyamam valla
simdi zeynep hastaliktan yirtti,aus listesinde varmis,dokunamiyorum,
topraksin sucu ne demi ama,o neyden yirtacak,sanada kendi insiyatifimi kullaniyorum ve karari acikliyorum
annesinin kurdugu tuzaga bilinci yerinde olmadan düstügünden,1 defaya mahsus affina,kan bagi olmayanlarin yedigi pastadan bir daha ceza alacaginin hatirlatilmasina ve günlük düzenli sporuna dönmesine karar verilmistir

günaydın canlarım ben geldim evimdeyim pegasus canım listemi birazdan yazıcam canım eşim evde izinli pazara çıkıcaz şimdi müsait olur olmaz burdayım hemen
hafta sonundan beri yoksun,yenimi döndünüz,hadi beklyorum,ne kacamagin varsa bu gün yaz,baya iyi günümdeyim

sabah kahvalti yapmazsan,öglen yersin 3 krep i,az da olsa ye biseyler sabahlari
onun harici güzel olmus,afiyet olsun

ben susim en iyisi,sira banada gelecek:18:
gezmek istedigin yerleri sevdim,giderken benide at bavuluna
aaaaah belim ağrıyo zeynepcerin uyarılarını dikkate almadım tramboline fazla yüklendim. gerçi mekik daha zorladı beni. acaba mekiktenmi???
yakinda gazetelerde haberimiz cikacak
4. takimin kacik kaptani,zayiflayin diye diye tüm takimi hastanelik etti,en son kendiside hastaneye kaldirilan kaptan,spor yapin diye sayikliyordu:18:

canim o kadar trampoline yüklenme,20-30 dk yap,araya baska seylerde sikistir,valla siz böyle oldukca ben kendimi sporumlu tutuyorum
Kaptan sen naaptın yaaa? Valla sabah sabah döktürmüşsün. Çok beğendim soruları cevapları da bi o kadar merak ettim şimdi...
o begendigin sorular sanada gelecek cnm,simdiden hazirlan

acımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenilir mi yawww aaaa
gelsin cezalar

1 tabak doldurdum ama 5-6 kaşık yedim tıkandım .
5 kasiktan fazla yeme zaten cnm,1 tabak pilav yenilirmi diyette
:26::26::26::26:

Eyvah biri geçmişi didikliyo, valla yakalandık , dermişim....

Tabiki de öyle demiyorum, ben sizin okuycağınızı bilerek yazdım kiiiii
ben görmedim onlari,dahada geriye bakmamlazim benim acilen
sanırım haklısın bebeğim
bencede hakli,sen diyet yemekleri yarismalarina katil bennceeeeee
afiyet olsun cnm,bisey demedim,diyenide vururum bak
acımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenlir mi yawww aaaa
gelsin cezalar
5 dk önce yazzsaydin dikkate alirdim,o kadar aglamaya dayanamadi yufka yüregim,karar okundu ve geri dönüsü yok

meyve çayını şekersiz içiyorum.... şirkette makinada 3 ü bir arada ile meyve çayı var ben şekersiz meyve çayını tercih ediyorum arada bir

Kaptan az hazır cevap değilsin haa , zeki insanları çok severim demiş miydim ?
Pilava cevabına karşılık önünde saygıyla eğiliyorum

Keşke imkan olsa da tüm dünyayı dolaşsak bu arada. Ben ancak google earth te geziyorum dünyayı

KOndisyon bisikletinde sorun olmaz sanmıyorum ama mekik aletimi bir süre kullanmayacağım o kesin kaptanım.

acımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenilir mi yawww aaaa
gelsin cezalar

Kardeşin böylesi dostlar başına

auscugum yeni sorularin geliyor
Gözlerin ne renk,
Kac dil biliyorsun
Hic keske erkek olsaydim dedinmi
Bir renk olsaydin hangisi olurdun
Sevgi nedir sence
seni en sinirlendiren sey nedir
Hic büyük olacak derecede yalan söyledinmi,(pembe yalanlari sormuyorum,yani cocuguna seni leylek getirdi gibi
:26:)
Yardimsevermisindir,karsiliksiz yardim edermisin yani
Son olarak benim hakkimda ne düsünüyorsun
:18:

ooo kaptanım süper menü spora da diyecek yok işte kaptan dediğin böyle olur kaptan yardımcısına da duyrulur

süper kesinlikle çok dengeli bir menü olmuş beğendim spor da zaten gayet iyi

muhallebinin yağsız sütle olması iyi olmuş bence arada böyle sütlü tatlılar olabilir bence gayet güzel menün

öğle yemeği nerdeeeee
akşam da börek kek oh maşallah dikkat dikkat

hazir cevapligim var evet,bu da kovaliktan geliyor tatlim,yükselenim agir basiyor bu konuda,bide kova burclarinda braz hizli konusma vardir,sendede varmi,azcik ucundan banada bulasmis sanki:99:

belini incitmeden kondisyon bisikletiyle calis o zaman,aman bi yerinizi incitmeden yapin,toptan sporsuz kalmayalim:18:

Valla tebrik ederim dünkü acemilikten sonra süper bir röpörtaj olmuş bugün, sorular da cevaplarda çok profesyonelce. İş yerinde olduğum için okuyup çıkıyorumcevap yazamadan ya da yorum yapamadan tekrar girdiğimde konu değişmiş oluyor. Benim dünden beri aklımda tasarladığım soruların çoğu sorulmuş zaten, neyse cevaplarını da okudum.

Bunlara ekleyebileceğim daha bir sürü şey çıkar tabi ama şu an aklıma gelen

1- Bu kadar kiloyu verdikten sonra 2. çocuk seni korkutmuyor mu tekrar kilo almak anlamında soruyorum.

2- Bu ülkede yaşamaktan mutlu musun? Türk Siyasi tarihinde ve Dünya tarihinde silmek istediğin 1 er olay söyleyebilir misin?

3- monoton geçti dediğin bir gününü ve çok yoğundum dediğin bir gününü kısaca özetleyebilir misin?

4- Oğlun çok küçük ama geleceği ile ilgili hayaller kuruyor musun? Mesela ne iş yapar , kiminle evlenir ... gibi?

5- Sevdiğin insanların zevklerine ve tarzlarına müdahele eder misin?

5- Hatır için çiğ tavuk yenir mi?

tesekkürler cnm,duyurunada cani yürekten katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…