Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yürüyüse gidiyorum,auscugum sorularin birikmis,simdi senin agzin kurumustur,1 bardak su ic te rahat rahat cevap ver,bizde ausu yanliz birakmayalm,suyumuzu icelim
cevaplari gelirsem okurum artik

doğru söze bişey diyemiycem, imam yardımcısı ...... naparsa cemaat napar di mi ya

seni seviyorum

acımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenilir mi yawww aaaa
gelsin cezalar
koynumda yılan beslemişim ben sorarım sana akşam hain evlat

canım seni seviyorum tekrardan, bu arada arkadaşım dediğim beraber çalıştığım kişi de teyzemin kızı hem de süt kardeşim, ben yazarken bakıyodu bende hatta dedimki şimdi kardeşim yazarsam karıştırırlar o yüzden arkadaşım yazayım:))
ben yine de bu akşam erken kaçıp bi spor yapmayı planlıyorum
gazete haberine bayıldım
ben senin soruları şimdiden hazırlamaya başlıyım bari

teşekkürler tatlım o senin inceliğin

Kaptanımdan dur durak yok valla.Eeee seninde günü gelecek kaptan , bekle kılıcımı kuşandım şimdiden

1. Koyu kahve
2.Ana dilim hariç mi İngilizcem var , turizm sektöründen kalma . Osmanlıca kursuna gitmiştim ama tırt çıktım

3.Keşke demedim hiç ama şöyle bir günlüğüne olasaydım fena olmazdı dedim , kadın olmanın her türlü avantajlarını kullandığım için cinsiyetimden memnunum

4.Mavi kadar özgür olmak isterdim

5.Sevgi huzur demektir. Birini sevmişsem , onun yanında huzur vardır bence . Sevgi görmemek değilde eksilerini , onu eksikleri ile sevmektir.

6.Aptal olan , aptalı oynayan , üç maymun gibi dolanan insanlar beni sinirlendirir , hakkımın yenmeye çalışılması sinirlendirir , emeğimin takdir görmemesi sinirlendirir

7.Ooooooo işte beklediğim soru aslında , kim soracak diyordum

Kaptanım , yıkama yağlama faslını , kçrler sağırlar birbirini ağırlar kısmınıda geçiyorum .Yazdığım cevaplardan zeki bir kadın olduğunu , kaliteli bir yaşamın ve aile hayatın olduğunu , espri anlayışının yüksek olduğunu , kuralcı ve biraz da ciddi mizaçlı olduğunu düşünüyorum . Ayakları yere sağlam basan , içi sıcak bir anne görüyorum

Bu kırmızı ile işaretlediğim yere 3 kez güldüm canım yaaa

1.Yok canım , ilk hamileliğimde de sadece 6 kilo almıştım ve doğumla beraber daha da zayır bir halde çıkmıştım hastaneden.Hamilelik dönemimi bilnçli geçiriyorum , oğlumda gayet iyi bir kiloda doğmuştu.

2.Evet ülkemi seviyorum ama eksikliklerinide görmüyor değil. Bu coğrafyayı seviyorum , tarihimizi seviyorum . Siyasete fazlaca girmiş olacağız ama Türk siyasi tarihinin kara lekesi idamları silerdim , her iki görüşünde hiç farketmez.Ne Menderesler gelir bir daha , ne Gezmişler Dünya'da ise Dünya savaşlarını silerdim .Tek bir olay dedin yoksa aklımda milyon cevap var.

3.Kurmuyorum canım , sanata düşkünlüğünü görüyorum bu ara .Tek istediğim yeteneklerini keşfedebilecek bir anne olmak , gerisi ona kalmış.Ama talibi çok , gelin adaylarım sırada

4.Ederim. Zevklerine , kararlarına müdahale ederim.Sorarlar çünkü . Bana edilmesinden hoşlanmam ama , sormam da o sebeble

5.Yenmez Hatır gönül işlerini sevmem .Yapmayacağım , fıtratıma , şartlarıma vs.. uymayan bir şeyi surf karşımdaki istiyor diye yapmam .Hayır ' ı çok biriyim yani.

olmazzzz kahvaltısız olmazzzz eksik:26: kahvaltı en iyi öğün olmalı diğer öğünlerde sıkıntı yok da kahvaltıya dikkat canım

kızlar ben kaçıyorum mesainn bitmesine 1 saat var işlerimi toparlamam lazım
geçmişi okuyorum ama sürekli yazamıyorum şirkette internet girişleri kontrol ediliyor o yüzden arada bir katılıp çıkıyorum keşke daha çok sohbetlere katılabilsem sevgilim bilgisayarıma el koyduğu için evde de bi bilgisayarım yok ama çok yakında sevgili ablacığım bilgisayar alır eve bol bol muhabbet ederiz böylece

bizim eve bir yetmez tam 5 bilgisayar lazım:)) ben bir tane alayım kalan 4 taneyi de sen al

Evet ya , gece muhabbetlerimize gelin artık .Alın bir pc kızlar ya :26:

Artık hanginizin odasında durur , kim kimin yancısı gibi yan sandalyede oturur bilemem ama

bizim eve bir yetmez tam 5 bilgisayar lazım:)) ben bir tane alayım kalan 4 taneyi de sen al

oldu canım para basıyodum ben valla oğlunun tableti var kocanın laptopu senle bana birer tane alsak yeter
gerçi aykut bey şu bilgisayarımı verse güzel olcak da o da vermiyo zaten diğer verdiğini de annem aldı götürdü kaldık bilgisayarsız yaw

Wuwum bu arada aramızdaki bu haftaki yarışı unuttum sanma , cumayı beklemeden dayanamadım tartıldım bugün ; muhteşem şeyler gördüm tartıda haberin ola

arkadaşlar ben de çıkıcam sevgili pegasuscum bugün bana insaflı davransa da erken gidip spor yapmak istiyorum.

rapunzel ve aus tanıştığıma çok memnun oldum.

yarın görüşmek üzere:) bugün aç yaşadım duyrulur:)))

bu arada kızım uyku konusunda beni çok zorlamaya başladı, dün tam 1 saat 10 dk sürdü uyutmam tabi sonunda ben de uyudum bu hafta yeni bir yöntem deniycem ama karar veremiyorum. Bazı psikologlar ağlasa da bazı şeyleri öğrenene kadar dayanmamız gerektiğini söylüyor, fakat son dönemde okuduğum ve dinlediğim bir pedagog 2 yaşına kadar daha ılımlı olmamız gerektiği hatta gerekirse koyun koyuna yatmak gerektiğini söylüyor. Bi karma yapıcam bakalım nasıl olacak
öpüldünüz

Bende memnun oldum canım , bir ara yazarım bu çocuk uyutma konusunda bildiklerimi ve uyguladıklarımı , okursun yarın inşallah canım .Belki bir faydası olur

Wuwum bu arada aramızdaki bu haftaki yarışı unuttum sanma , cumayı beklemeden dayanamadım tartıldım bugün ; muhteşem şeyler gördüm tartıda haberin ola
tebrikler simdden,zaten bu hafta o basari öyküsünü senden beklyorum:13:
2 tane alalım odadan odaya yazışırız
bu fikre bayildim:126:
iyi aksamlarrr
ac yasama tatlim,bünyene yazik,vicdanini rahatlatmak icin yap sporu,annen gidene kadar daha ne cezalar alacan gibime geliyor sanki

cocuk uyutma konusunda her tecrübeyi yasadim,
1.ayakta sallayarak uyuyordu,cok yorucuydu
2.karnini doyurur,yatagina atardim,hic varmi yokmu bilmezdim,3 saatte bir kalkar,mamasini yer,uyurdu,cokkkk rahattimm
ücünüde hic yatagima almadim,hep kendi yataklarinda uyudular
2 büyügüm 3 yasindan sonra artik kendileri gidip uyudular,
ben"kizlar uyku saati,disleri fircalayin,cisinizi yapin,yataga"
kizlar"tamammmm"
tabi tamamdan sonra bi 10-15 dk geciyor yataga girmeleri

3.kucaginda yanaklarimi tutarak uyumayi seviyor,veya kafasini omzuma koyup uyumayi,cok zor olmuyor aslinda,ikisinin arasi diyeyim bunada
yani bence ikinizinde rahat edecegi bir yol bulsan fena olmaz

Son düzenleme:
slm 4.takım güzelleri
ben 84 kilo ve 12 günlük bi bebk ve 4 yaşında bi fıstık annesi olaraktan geri aranıza dönmek istiyrm.malumunuz geçen sene hazirana kadar aranızdaydım.gerçi elemanlar değişmiş bi pegasusum beni tanır.hamilelik sebebiyle ayrıldım ve doğum yaptığım gibi tekrar aranıza döndm.tabi beni kabul edersenizzzz:)lütfennnn benide alın aranıza size ihtiyacım var.acil bu yağ tabakasından kurtulmam lazım.hazır emziriyorken.tek sorunum sezeryanla doğum yaptım dikişlerim iyileşmedi spor yapamıcam bi zaman daha.ama beslenmeme cok tikkat etecem söz veriyhorumm.noluyyyy benide alın aranıza :

canım maşllah 1 saat stepper çok fazla.evlenmeden önce bende de vardı 10 dak zor dayanıyordum

çok sağlam sorular yarın bana da böyle sorular gelecek herhalde

canım çok geçmiş olsun.hasta olduğun için mi bu kadar az yiyorsun.üzerklik otu varsa onu yak evde tütsüle nazara çok iyi gelir

korktum valla ne zamandi benim günüm,elimi ari soksun emi:18:
bu arada ne kadar merakli oldugumu kesfettim bu gün,aslinda icim sor daha aklindakileri diyor,diger taraftanda sorda gör bakalim diyor,yok valla bu kadar yeter
:18:

sevgi tanimini cok sevdim

düsüncelerin icinde tesekkür ederim cnm,utandim ama simdi bak:78:

zaten böyle bir soruda kimden gelirki

Son düzenleme:
kızlar geçmişe cevap vereyim dedim maşallah sohbet almış başını gitmiş.birazdan eşim gelecek çıkmam lazım.yanlız bugün giremediğim için çok üzüldüm.sohbet çok şahaneymiş.auscum seni tanıdığıma çok sevindim.çok orijinal cevaplar vermişsin.bende uluslararsı mezunuyum bence hiç birşey için geç değildir.ayrıca bacım senin ağzın bu kadar iyi laf yapıyorsa senden çok iyi bir siyasetçi olurakşam tekrardan girerim.bugün bütün işlerimi hallettin yarın bütün sorularınıza cevap vermek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…