doğru söze bişey diyemiycem, imam yardımcısı ...... naparsa cemaat napar di mi yaooo kaptanım süper menü spora da diyecek yok işte kaptan dediğin böyle olur kaptan yardımcısına da duyrulur
süper kesinlikle çok dengeli bir menü olmuş beğendim spor da zaten gayet iyi
muhallebinin yağsız sütle olması iyi olmuş bence arada böyle sütlü tatlılar olabilir bence gayet güzel menün
öğle yemeği nerdeeeee
akşam da börek kek oh maşallah dikkat dikkat
seni seviyorum5 kasiktan fazla yeme zaten cnm,1 tabak pilav yenilirmi diyette
ben görmedim onlari,dahada geriye bakmamlazim benim acilen
bencede hakli,sen diyet yemekleri yarismalarina katil bennceeeeee
afiyet olsun cnm,bisey demedim,diyenide vururum bak
5 dk önce yazzsaydin dikkate alirdim,o kadar aglamaya dayanamadi yufka yüregim,karar okundu ve geri dönüsü yok
koynumda yılan beslemişim ben sorarım sana akşamacımayın acımayın bu kadar şey bir günde yenilir mi yawww aaaa
gelsin cezalar
canım seni seviyorum tekrardan, bu arada arkadaşım dediğim beraber çalıştığım kişi de teyzemin kızı hem de süt kardeşim, ben yazarken bakıyodu bende hatta dedimki şimdi kardeşim yazarsam karıştırırlar o yüzden arkadaşım yazayım:))bekliyoruz talim
afiyet olsun,belini incitmeyecek sporlari arastir bence,kondisyon bisikleti beli agtiyormu:44:
ormanli hamsiyi bende merak ettim:44:
pilava izin vermememin 2 sebebi vardi,
1. sebep muhallebiye ceza verememe sebebi,yani listende yok
2. sebepte sen ekmek yiyorsun her ögünde,ben ekmek yerine yedim pilavi
sismeden oluru yokmu bu isin ya:26:
bende kendimden korktum bir an:18:
bir an önce iyiles artik ya,özledik valla,
kiskanma tatlim,her firsatta gel,senide alalim sefkatli kollarimiza
yediklerine gelince tam cezaliksin valla,ama rahatsizligini göz önüne aliyorum ve
elde olmayan sebeplerden kacamak yaptigindan ceza verilmemesine karar veriyorum,bundan sonra daha dikkat et tatlim,her zaman bu kadar anlayisli olmayabilirim
aglama cnm ya,kiyamam valla
simdi zeynep hastaliktan yirtti,aus listesinde varmis,dokunamiyorum,
topraksin sucu ne demi ama,o neyden yirtacak,sanada kendi insiyatifimi kullaniyorum ve karari acikliyorum
annesinin kurdugu tuzaga bilinci yerinde olmadan düstügünden,1 defaya mahsus affina,kan bagi olmayanlarin yedigi pastadan bir daha ceza alacaginin hatirlatilmasina ve günlük düzenli sporuna dönmesine karar verilmistir
hafta sonundan beri yoksun,yenimi döndünüz,hadi beklyorum,ne kacamagin varsa bu gün yaz,baya iyi günümdeyim
sabah kahvalti yapmazsan,öglen yersin 3 krep i,az da olsa ye biseyler sabahlari
onun harici güzel olmus,afiyet olsun
ben susim en iyisi,sira banada gelecek:18:
gezmek istedigin yerleri sevdim,giderken benide at bavuluna
yakinda gazetelerde haberimiz cikacak
4. takimin kacik kaptani,zayiflayin diye diye tüm takimi hastanelik etti,en son kendiside hastaneye kaldirilan kaptan,spor yapin diye sayikliyordu:18:
canim o kadar trampoline yüklenme,20-30 dk yap,araya baska seylerde sikistir,valla siz böyle oldukca ben kendimi sporumlu tutuyorum
o begendigin sorular sanada gelecek cnm,simdiden hazirlan
teşekkürler tatlım o senin inceliğin1.Aşk hikayemiz çok orjinal değil canım .
Ben bir internet sitesinde , genel kültür yarışması vardı online , orada moderatördüm .Eşimde yarışmacı
Yazdıklarım dikkatini çekmiş , ben bu kızı tanımalıyım demiş
Sonrasında bir fenerbahçe maçı sohbeti ve maça daveti ile tanıştık
2. Yok canım , sildiğim var ama keşke silmeseydim dediğim kimse yok.
3.Zamanında yaşımın haylazlığına dalıp , o yılları laylaylom geçirip ; 34 ümde Uluslararası İlişkiler okuyor olmak.Keşke zamanımı daha iyi değerlendirseydim:26:
4.Evliliğimin 4. senesinde '' eeee artık ne bekliyoruz adam ? Bir çocuğumuz olsun '' demiştim .O da nihayet demişti . Sanırım bundan isabetli kararım yok
5.Yanlış anlaşılmasın ama aptal insanlara tahammülüm yok , gözünü hırs bürümüş insan sevmem . Gelmişim , gidiyooooorum işte diye boş yaşayan insan sevmem.
Bu kadar canım
Yok kaptanım ne dokunulmazlığı , aşk olsun .
Haftada iki kezi aşamayacak sütlü tatlı (küçücük bir kase ) ya da sade dondurma hakkım var diyette . Çikolatalı yersem cezalıyım mesela
O da ara öğün yerine , meyve ve sütümü içmek yerine bir kez bunu tercih edebilirim o gün , haftada da en fazla iki .
Sağol canım .O cevaplar hoşuna gittiğine göre demek ki sende süpersin
Ya evet bende bunu kim görecek diyordum ,arada kaynadı sanmıştım
auscugum yeni sorularin geliyor
Gözlerin ne renk,
Kac dil biliyorsun
Hic keske erkek olsaydim dedinmi
Bir renk olsaydin hangisi olurdun
Sevgi nedir sence
seni en sinirlendiren sey nedir
Hic büyük olacak derecede yalan söyledinmi,(pembe yalanlari sormuyorum,yani cocuguna seni leylek getirdi gibi:26:)
Yardimsevermisindir,karsiliksiz yardim edermisin yani
Son olarak benim hakkimda ne düsünüyorsun:18:
ooo kaptanım süper menü spora da diyecek yok işte kaptan dediğin böyle olur kaptan yardımcısına da duyrulur
süper kesinlikle çok dengeli bir menü olmuş beğendim spor da zaten gayet iyi
muhallebinin yağsız sütle olması iyi olmuş bence arada böyle sütlü tatlılar olabilir bence gayet güzel menün
öğle yemeği nerdeeeee
akşam da börek kek oh maşallah dikkat dikkat
Valla tebrik ederim dünkü acemilikten sonra süper bir röpörtaj olmuş bugün, sorular da cevaplarda çok profesyonelce. İş yerinde olduğum için okuyup çıkıyorumcevap yazamadan ya da yorum yapamadan tekrar girdiğimde konu değişmiş oluyor. Benim dünden beri aklımda tasarladığım soruların çoğu sorulmuş zaten, neyse cevaplarını da okudum.
Bunlara ekleyebileceğim daha bir sürü şey çıkar tabi ama şu an aklıma gelen
1- Bu kadar kiloyu verdikten sonra 2. çocuk seni korkutmuyor mu tekrar kilo almak anlamında soruyorum.
2- Bu ülkede yaşamaktan mutlu musun? Türk Siyasi tarihinde ve Dünya tarihinde silmek istediğin 1 er olay söyleyebilir misin?
3- monoton geçti dediğin bir gününü ve çok yoğundum dediğin bir gününü kısaca özetleyebilir misin?
4- Oğlun çok küçük ama geleceği ile ilgili hayaller kuruyor musun? Mesela ne iş yapar , kiminle evlenir ... gibi?
5- Sevdiğin insanların zevklerine ve tarzlarına müdahele eder misin?
5- Hatır için çiğ tavuk yenir mi?
selam kızlar dünkü menümü yazayım
sabah;canım bişey istemiyordu
ara;yarım muz,5 fındık
öğle;3 tane krep(yağsız),peynir,domates
ara;1 kase yoğurt
akşam;1 kase çorba,1 dilim ekmek
yatsı;1 kase yoğurt,yarım muz,1 portakal
kızlar ben kaçıyorum mesainn bitmesine 1 saat var işlerimi toparlamam lazım
geçmişi okuyorum ama sürekli yazamıyorum şirkette internet girişleri kontrol ediliyor o yüzden arada bir katılıp çıkıyorum keşke daha çok sohbetlere katılabilsemsevgilim bilgisayarıma el koyduğu için evde de bi bilgisayarım yok ama çok yakında sevgili ablacığım bilgisayar alır eve bol bol muhabbet ederiz böylece
kızlar ben kaçıyorum mesainn bitmesine 1 saat var işlerimi toparlamam lazım
geçmişi okuyorum ama sürekli yazamıyorum şirkette internet girişleri kontrol ediliyor o yüzden arada bir katılıp çıkıyorum keşke daha çok sohbetlere katılabilsemsevgilim bilgisayarıma el koyduğu için evde de bi bilgisayarım yok ama çok yakında sevgili ablacığım bilgisayar alır eve bol bol muhabbet ederiz böylece
bizim eve bir yetmez tam 5 bilgisayar lazım:)) ben bir tane alayım kalan 4 taneyi de sen al
Evet ya , gece muhabbetlerimize gelin artık .Alın bir pc kızlar ya :26:
Artık hanginizin odasında durur , kim kimin yancısı gibi yan sandalyede oturur bilemem ama
arkadaşlar ben de çıkıcam sevgili pegasuscum bugün bana insaflı davransa da erken gidip spor yapmak istiyorum.
rapunzel ve aus tanıştığıma çok memnun oldum.
yarın görüşmek üzere:) bugün aç yaşadım duyrulur:)))
bu arada kızım uyku konusunda beni çok zorlamaya başladı, dün tam 1 saat 10 dk sürdü uyutmam tabi sonunda ben de uyudumbu hafta yeni bir yöntem deniycem ama karar veremiyorum. Bazı psikologlar ağlasa da bazı şeyleri öğrenene kadar dayanmamız gerektiğini söylüyor, fakat son dönemde okuduğum ve dinlediğim bir pedagog 2 yaşına kadar daha ılımlı olmamız gerektiği hatta gerekirse koyun koyuna yatmak gerektiğini söylüyor. Bi karma yapıcam bakalım nasıl olacak
öpüldünüz
tebrikler simdden,zaten bu hafta o basari öyküsünü senden beklyorum:13:Wuwum bu arada aramızdaki bu haftaki yarışı unuttum sanma , cumayı beklemeden dayanamadım tartıldım bugün ; muhteşem şeyler gördüm tartıda haberin ola
bu fikre bayildim:126:2 tane alalım odadan odaya yazışırız
iyi aksamlarrrarkadaşlar ben de çıkıcam sevgili pegasuscum bugün bana insaflı davransa da erken gidip spor yapmak istiyorum.
rapunzel ve aus tanıştığıma çok memnun oldum.
yarın görüşmek üzere:) bugün aç yaşadım duyrulur:)))
bu arada kızım uyku konusunda beni çok zorlamaya başladı, dün tam 1 saat 10 dk sürdü uyutmam tabi sonunda ben de uyudumbu hafta yeni bir yöntem deniycem ama karar veremiyorum. Bazı psikologlar ağlasa da bazı şeyleri öğrenene kadar dayanmamız gerektiğini söylüyor, fakat son dönemde okuduğum ve dinlediğim bir pedagog 2 yaşına kadar daha ılımlı olmamız gerektiği hatta gerekirse koyun koyuna yatmak gerektiğini söylüyor. Bi karma yapıcam bakalım nasıl olacak
öpüldünüz
sabah
2 dl ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta beyazi,cay
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
1 kase sebze corbasi,3 izgara köfte,ayran
ara
1 caybardagi ilik süt,1 dilim ananas
aksam
2 kasik pilav,4 kasik ciger kavurma,yagsiz yapilmis,salata
su
2,5 lt
spor
1 saate yakin hizli yürüyüs,1 saat stepper(550 kalori gösterdi),bide temizlik,dün ütü yapacaktim kaldi yine,masayi kurdum,2-3 tane yaptim,misafirlerim aradi 10 dk ya ordayiz:84:
bu gün gelen giden olmazsa yapmaya niyetliyim artik
simdi biraz gecmise bakip kahvati hazirlamaya gdicem
adin ne
Hayatindaki en ler nelerdir?
En sevdigin hayvan,renk,ve ugurlu sayidigin sayin?
Burcun ne?
Esinle aranda yas veya boy farki varmi?
Dünyaya insan olarak gelmeseydin ne olmak isterdin?
Evlenmeden önekiyle,evlendikten sonraki yasamin arasindaki farklar ne,yani bekarlara evlenin diyebilirmisin?
Ünlü biri olmak istermiydin?
Etrafinda sana zarar verdigine inandigin insanlar var diyelim,sen anlyorsun fakat direk kanitlayamiyorsun,nasil kurtulmaya calisirsin bunlardan?yada kurtulmak yerine sende ayni sekilde karsilikmi verirsin?
Simdilik bunlari yanitla,ac karinla aklima bu kadar geldi,karimi doyurim,devami gelecek,dün acemilikti,bu gün ustaliga gecis yapiyoruz
sohbetinize maşallah,kıskandım sizi
dünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
çay bile demliyemedim
akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim kek
1 bardak ayran
akşam 2 çay bardağı çay
su az,egzersiz yook
kızlar bişey rica etsem 3 haftadır hastayım,nazar olduğunu düşünüyorum benim için felak nas okurmusunuz lütfeeen
korktum valla ne zamandi benim günüm,elimi ari soksun emi:18:Kaptanımdan dur durak yok valla.Eeee seninde günü gelecek kaptan , bekle kılıcımı kuşandım şimdiden
1. Koyu kahve
2.Ana dilim hariç miİngilizcem var , turizm sektöründen kalma . Osmanlıca kursuna gitmiştim ama tırt çıktım
3.Keşke demedim hiç ama şöyle bir günlüğüne olasaydım fena olmazdı dedim , kadın olmanın her türlü avantajlarını kullandığım için cinsiyetimden memnunum
4.Mavi kadar özgür olmak isterdim
5.Sevgi huzur demektir. Birini sevmişsem , onun yanında huzur vardır bence . Sevgi görmemek değilde eksilerini , onu eksikleri ile sevmektir.
6.Aptal olan , aptalı oynayan , üç maymun gibi dolanan insanlar beni sinirlendirir , hakkımın yenmeye çalışılması sinirlendirir , emeğimin takdir görmemesi sinirlendirir
7.Ooooooo işte beklediğim soru aslında , kim soracak diyordum
Kaptanım , yıkama yağlama faslını , kçrler sağırlar birbirini ağırlar kısmınıda geçiyorum .Yazdığım cevaplardan zeki bir kadın olduğunu , kaliteli bir yaşamın ve aile hayatın olduğunu , espri anlayışının yüksek olduğunu , kuralcı ve biraz da ciddi mizaçlı olduğunu düşünüyorum . Ayakları yere sağlam basan , içi sıcak bir anne görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?