Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hos geldin cnmm
gözünüz aydin,Allah anali, babali büyütsün,saglikli ve hayirli bir evlat olsun

biraz cok almissin sanki ama sen merak etme ,onlari yok ederiz biz,burdaki yerin her zaman hazir,sen kararliysan gel cnm,kurallari hatirlatmama gerek yok heralde,eski bir kaptan olarak biliyorsun

takim olarak atlattigimiz badireler oldu,bunlarda kurallarda biraz degisiklige gitmemize neden oldu,bunlari anlatayim sana

eskilere ek olarak herkes kendi kilosunu kendisi ekliyor listeye ve her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyor
bide yapilan her kacamaga ceza var,ceza cekmek mecburidir,simdi sen sezeryanlisin,seni hos görürüz,sen ne zaman istersen gelebilirsin,yarin diyorsan yarin baslarsin yediklerini paylasmaya,bu arada kaptanda benim artik

Son düzenleme:
senin icin aksamdan uzun bir liste hazirliyorum cnm
sohbet baya iyidi,aus her soruya cok güzel cevaplar verdi,bizde onu daha iyi tanidik,ben sizin yerinizide sordum sorulari,artik benim günümdede ebnim yerime verirsiniz cevaplari:26:
aksam zaman bulabilirsem gelirim,devam ederiz sohbete
:13:

canim ben her 10 dk da bir,10-15 saniye dinlenip tekrarliyorum,bir defada 87 dakika yapmisligim var,gel gelelimki komsum rahatsiz olmasin diye rafa kaldirdim,o yokken yapiyorum

Son düzenleme:
ben yemek hazirlamaya kactim, sonra gelir gecmise bakarim,bu arada gecmiste cevap yazmadigim menüler olmus galiba,onlarida bulup cezaliklara ceza veririm

aus ya sormicam diyorumda simdi sormasam catlarim,
Esin ne is yapiyor
bide nerelisin demismiydim
baska yok,artik son insallah tabi
:18:
sen farzetki bunlari wuwum sordu,ben onunda soru sorma hakkini aldim,hangi hakla aliyorsam

aminnn çok teşekkr edderim kaptanım tatlım.tahmin ettiğin giibi 20 kilo aldım.90la doğum yaptım 87le eve geldim.10 günde 3 kilo daha gitti.84,200düm sabah.liste hazırlamaya alışığım o kurallara uyarım tabikide.uyamadığım zaman bildiririm.benm ufaklığın ne zaman uyuyup uyanacağı hiç belli olmuyor.uyanıkkende hep emiyor.10 dakikalık uyku molalarıyla.
kaptanlığında hayırlı olsunn.geçmişi elimden geldiğince okudum.sayfaya bi renk getirmişsin.yeni üyelerde aktifler.hep beraber birer cıtır olacaz inşallah.

22 Mart:pegasus07
29 mart:topraks
5 nisan:eftelya_blue
12 nisan:RrapunzelL
19 nisan:zeynepcer
26 nisan:Beyaz_leblebi
3 mayis:pokemon

listede unuttugum yoktur umarim,yeni alinacak arkadaslarda listenin altindan itibaren yerlerini aacaklar,bu listeyi iyi saklayin,sonra lazim olacak

Son düzenleme:
tamam cnm,sen ayarlarsin artik
tesekkür ederim,evet baya aktifiz,tüm cenesizleri topladim takima

auscugum valla dayanamiyorum,sen cevapladikca benim sorasim geliyor
dizi izlermisin,izlersende hangileri
en sevmedigin ev isi
bide giyim tarzin nedir,
aaa yeter ama demi bana,sustum.........

Son düzenleme:
pegasusum vallahı ne guzel sorular sormusun helall olsun bze sorcak sru kalmadı ve bu sruların cvaplarıda yter bze

benn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee

bu fazla yediğin menü mü

röportaj için çok istekliiydim ama hastalığım yüzünden sonuç istediğim gibi olmadı maleseef gündüz girip cevaplayamadığından fazla soru da soramadınız

maşallah sana.menümü yazmaya girdm ama senn menüyü görünce pek bi kararsız kaldım.utandım yediklerimden.neyse bende yarına daha dikkatli olcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…