hos geldin cnmmslm 4.takım güzelleri
ben 84 kilo ve 12 günlük bi bebk ve 4 yaşında bi fıstık annesi olaraktan geri aranıza dönmek istiyrm.malumunuz geçen sene hazirana kadar aranızdaydım.gerçi elemanlar değişmiş bi pegasusum beni tanır.hamilelik sebebiyle ayrıldım ve doğum yaptığım gibi tekrar aranıza döndm.tabi beni kabul edersenizzzz:)lütfennnn benide alın aranıza size ihtiyacım var.acil bu yağ tabakasından kurtulmam lazım.hazır emziriyorken.tek sorunum sezeryanla doğum yaptım dikişlerim iyileşmedi spor yapamıcam bi zaman daha.ama beslenmeme cok tikkat etecem söz veriyhorumm.noluyyyy benide alın aranıza :
senin icin aksamdan uzun bir liste hazirliyorum cnmkızlar geçmişe cevap vereyim dedim maşallah sohbet almış başını gitmiş.birazdan eşim gelecek çıkmam lazım.yanlız bugün giremediğim için çok üzüldüm.sohbet çok şahaneymiş.auscum seni tanıdığıma çok sevindim.çok orijinal cevaplar vermişsin.bende uluslararsı mezunuyum bence hiç birşey için geç değildir.ayrıca bacım senin ağzın bu kadar iyi laf yapıyorsa senden çok iyi bir siyasetçi olurakşam tekrardan girerim.bugün bütün işlerimi hallettin yarın bütün sorularınıza cevap vermek için..
canim ben her 10 dk da bir,10-15 saniye dinlenip tekrarliyorum,bir defada 87 dakika yapmisligim var,gel gelelimki komsum rahatsiz olmasin diye rafa kaldirdim,o yokken yapiyorumcanım maşllah 1 saat stepper çok fazla.evlenmeden önce bende de vardı 10 dak zor dayanıyordum
çok sağlam sorular yarın bana da böyle sorular gelecek herhalde
canım çok geçmiş olsun.hasta olduğun için mi bu kadar az yiyorsun.üzerklik otu varsa onu yak evde tütsüle nazara çok iyi gelir
hos geldin cnmm
gözünüz aydin,Allah anali, babali büyütsün,saglikli ve hayirli bir evlat olsun
biraz cok almissin sanki ama sen merak etme ,onlari yok ederiz biz,burdaki yerin her zaman hazir,sen kararliysan gel cnm,kurallari hatirlatmama gerek yok heralde,eski bir kaptan olarak biliyorsun
takim olarak atlattigimiz badireler oldu,bunlarda kurallarda biraz degisiklige gitmemize neden oldu,bunlari anlatayim sana
bi ara takim kapandi,yeniden actik,
eskilere ek olarak herkes kendi kilosunu kendisi ekliyor listeye ve her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyor
bide yapilan her kacamaga ceza var,ceza cekmek mecburidir,simdi sen sezeryanlisin,seni hos görürüz,sen ne zaman istersen gelebilirsin,yarin diyorsan yarin baslarsin yediklerini paylasmaya,bu arada kaptanda benim artik
tamam cnm,sen ayarlarsin artikaminnn çok teşekkr edderim kaptanım tatlım.tahmin ettiğin giibi 20 kilo aldım.90la doğum yaptım 87le eve geldim.10 günde 3 kilo daha gitti.84,200düm sabah.liste hazırlamaya alışığım o kurallara uyarım tabikide.uyamadığım zaman bildiririm.benm ufaklığın ne zaman uyuyup uyanacağı hiç belli olmuyor.uyanıkkende hep emiyor.10 dakikalık uyku molalarıyla.
kaptanlığında hayırlı olsunn.geçmişi elimden geldiğince okudum.sayfaya bi renk getirmişsin.yeni üyelerde aktifler.hep beraber birer cıtır olacaz inşallah.
benn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee
senin icin aksamdan uzun bir liste hazirliyorum cnm
sohbet baya iyidi,aus her soruya cok güzel cevaplar verdi,bizde onu daha iyi tanidik,ben sizin yerinizide sordum sorulari,artik benim günümdede ebnim yerime verirsiniz cevaplari:26:
aksam zaman bulabilirsem gelirim,devam ederiz sohbete:13:
bu fazla yediğin menü mü
benn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee
geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam canlarbugün gelirim inşallah
aaaaah belim ağrıyo zeynepcerin uyarılarını dikkate almadım tramboline fazla yüklendim. gerçi mekik daha zorladı beni. acaba mekiktenmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?