Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maşallah sana.menümü yazmaya girdm ama senn menüyü görünce pek bi kararsız kaldım.utandım yediklerimden.neyse bende yarına daha dikkatli olcam inşallah.

yaz bebegım herkez bana az yedın dye tepkı gosterıo ama byle alıstım artıkın
neyse aramıza hosgeldın okuduguma gecen sene brdaymısın cocugun olmus smdı gerı gelmısın hosgeldın tatlım hepberaber ınslahh ıı kılo vercez bu arada adım merve

neden noldu niye kötüsünüz canım anlamadım :44:

evvettt bende menümü yazayım aklıma geldiği kadarıyla:

sabah:bol yeşillik 2 dilim peynir,2 kaşık sucuklu yumurta,1 kaşık lor,3 dilim ekmek,10 tane kadar yeşil zeytin
ara:1 kase üzüm kompostosu
ara:1 ekşi kivi
öğle:2 bar cay,yarım kadar simit,1 kek,1 dilim peynir
ara:1 armut
ara:1 muz
ara:biraz ceviz
akşam:1 fırında balık,2 kaşık sebze,yağsız salata
ara:yarım kase komposto
ara:1dilim armut,2 dilim portakal,1 dilim muz
3 litre de su.

kızlar yazınca böle baya bi çok göründü gözüme.yarına daha bi toplu menüyle cıkacam inş.
bu arada ben kendimi tanıtmadım zeynep ben.istanbulda yaşıyorum öğretmenim ve 2 cocuk annesiyim.üstüme yapışmadan doğum kilolarını atmak istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))

hoşbulduk mervem inşallah ya bi an evvel kurtulalım.bana takım ii gelmişti gecen sene bu senede ii gelecek inşallah.

evet abartmısın bebegım 3 dlım ekmek fazla bde kek var sımıt var o kompostolardakı sekerı hıc katmıyım ama su oranı ıyı azaltcan yavas yavas kendını kasmadan bebegım

merhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsüm baya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım

sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım

geçmiş olsun zeynep abla ıhlamur falan ıcseydın grıbe cok ıyı gelıor cok ac kalmısın ama dun zeynep ablam hastayken zaten vcudun drencsız dsuo en azından yatıyoken 1 bardak sut falan ıcseydın
şimdi iyimsin zynep abla??

,
siz kardeşmisiniz

hadi inşallah katılırsın sende canım aramıza ya
bebeginde hayırlı ugurlu olsun bebegim daha çok taze yaa çok tatlıdır şimdi mis gibi kokuyodur
maşallah tütü tütü

aus ya sormicam diyorumda simdi sormasam catlarim,
Esin ne is yapiyor
bide nerelisin demismiydim
baska yok,artik son insallah tabi
:18:
sen farzetki bunlari wuwum sordu,ben onunda soru sorma hakkini aldim,hangi hakla aliyorsam

bencde kaptan bunları ben soracaktım sen agzımdan aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…