maşallah sana.menümü yazmaya girdm ama senn menüyü görünce pek bi kararsız kaldım.utandım yediklerimden.neyse bende yarına daha dikkatli olcam inşallah.
canım senin de menün benim kadar kötü olmasa da pek içaçıcı değil neyse bugün ben favori olacağım için sen arada kaybolursun
evet kesinlikle ifade ettin:)))
ah canım bu akşam erken kaçıp spor yapmayı düşünüyorum çok kötüyüm ben ama annem daha kötü
yaz bebegım herkez bana az yedın dye tepkı gosterıo ama byle alıstım artıkın
neyse aramıza hosgeldın okuduguma gecen sene brdaymısın cocugun olmus smdı gerı gelmısın hosgeldın tatlım hepberaber ınslahh ıı kılo vercez bu arada adım merve
evet abartmısın bebegım 3 dlım ekmek fazla bde kek var sımıt var o kompostolardakı sekerı hıc katmıyım ama su oranı ıyı azaltcan yavas yavas kendını kasmadan bebegımevvettt bende menümü yazayım aklıma geldiği kadarıyla:
sabah:bol yeşillik 2 dilim peynir,2 kaşık sucuklu yumurta,1 kaşık lor,3 dilim ekmek,10 tane kadar yeşil zeytin
ara:1 kase üzüm kompostosu
ara:1 ekşi kivi
öğle:2 bar cay,yarım kadar simit,1 kek,1 dilim peynir
ara:1 armut
ara:1 muz
ara:biraz ceviz
akşam:1 fırında balık,2 kaşık sebze,yağsız salata
ara:yarım kase komposto
ara:1dilim armut,2 dilim portakal,1 dilim muz
3 litre de su.
kızlar yazınca böle baya bi çok göründü gözüme.yarına daha bi toplu menüyle cıkacam inş.
bu arada ben kendimi tanıtmadım zeynep ben.istanbulda yaşıyorum öğretmenim ve 2 cocuk annesiyim.üstüme yapışmadan doğum kilolarını atmak istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))
hoşbulduk mervem inşallah ya bi an evvel kurtulalım.bana takım ii gelmişti gecen sene bu senede ii gelecek inşallah.
öğle yemeğinde şirkette çok az 2 kaşık falan yedim bulgur pilavı akşam eve gittiğimde de patlıcanla bulgur arasında seçim yapmam gerekti cacıkla bulguru seçtim ama onu da az yedim
meyve çayını şekersiz içiyorum.... şirkette makinada 3 ü bir arada ile meyve çayı var ben şekersiz meyve çayını tercih ediyorum arada bir
merhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsümbaya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım
Kaptan az hazır cevap değilsin haa , zeki insanları çok severim demiş miydim ?
Pilava cevabına karşılık önünde saygıyla eğiliyorum
Keşke imkan olsa da tüm dünyayı dolaşsak bu arada. Ben ancak google earth te geziyorum dünyayı
KOndisyon bisikletinde sorun olmaz sanmıyorum ama mekik aletimi bir süre kullanmayacağım o kesin kaptanım.
Kardeşin böylesi dostlar başına
geçmiş olsun zeynep abla ıhlamur falan ıcseydın grıbe cok ıyı gelıor cok ac kalmısın ama dun zeynep ablam hastayken zaten vcudun drencsız dsuo en azından yatıyoken 1 bardak sut falan ıcseydın
şimdi iyimsin zynep abla??[/Q
mervecigim bogazım çok kötü sanki taş oturmus gibi o yüzden bir seyde yiyemiyorum şimdi cıkıp yatıcam umarım pegasusum anlar beni iyilesene kadar bir kaç gün böyle olucak sanırım kurallara pek uyamıcak gbiyimama takıma almazsa canı sag olsun
geçmiş olsun zeynep abla ıhlamur falan ıcseydın grıbe cok ıyı gelıor cok ac kalmısın ama dun zeynep ablam hastayken zaten vcudun drencsız dsuo en azından yatıyoken 1 bardak sut falan ıcseydın
şimdi iyimsin zynep abla??[/Q
mervecigim bogazım çok kötü sanki taş oturmus gibi o yüzden bir seyde yiyemiyorum şimdi cıkıp yatıcam umarım pegasusum anlar beni iyilesene kadar bir kaç gün böyle olucak sanırım kurallara pek uyamıcak gbiyimama takıma almazsa canı sag olsun
anladım bebegım sen ıyıleş yazarsın yıne pegasusum deneme surenı uzaltr sadece sen kendını ıyı hssedene kadr....
anladım bebegım sen ıyıleş yazarsın yıne pegasusum deneme surenı uzaltr sadece sen kendını ıyı hssedene kadr....
saglık olsun sorun degil benim için :) sen nasılsın bakalım yavrum
Wuwum bu arada aramızdaki bu haftaki yarışı unuttum sanma , cumayı beklemeden dayanamadım tartıldım bugün ; muhteşem şeyler gördüm tartıda haberin ola
slm 4.takım güzelleri
ben 84 kilo ve 12 günlük bi bebk ve 4 yaşında bi fıstık annesi olaraktan geri aranıza dönmek istiyrm.malumunuz geçen sene hazirana kadar aranızdaydım.gerçi elemanlar değişmiş bi pegasusum beni tanır.hamilelik sebebiyle ayrıldım ve doğum yaptığım gibi tekrar aranıza döndm.tabi beni kabul edersenizzzz:)lütfennnn benide alın aranıza size ihtiyacım var.acil bu yağ tabakasından kurtulmam lazım.hazır emziriyorken.tek sorunum sezeryanla doğum yaptım dikişlerim iyileşmedi spor yapamıcam bi zaman daha.ama beslenmeme cok tikkat etecem söz veriyhorumm.noluyyyy benide alın aranıza :
oooo tebrik ederim canım yaaa hadi bakalım bu hafta sen ol birincee :13:
saglık olsun sorun degil benim için :) sen nasılsın bakalım yavrum
şuanlık ıyıyım zeynep abla kendımı dınlemeye calısıorum kıtap okuyorum ıste muzık falan hayatı dsunmeme cabaları
aus ya sormicam diyorumda simdi sormasam catlarim,
Esin ne is yapiyor
bide nerelisin demismiydim
baska yok,artik son insallah tabi:18:
sen farzetki bunlari wuwum sordu,ben onunda soru sorma hakkini aldim,hangi hakla aliyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?