bende sadece okudum bebegım 0okadar sey yazılmıskı neye cvap vercegımı sasrdım
benn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee
topraks ve eftelya_blue kardesler,topraks in deyimiyle eftelya onun 3.cocugu,
siz kardeşmisiniz
cok gecmisolsun cnm,sen simdi kurallari degilde sagligini düsün,bir an önce iyi ol ve saglikli bir sekilde gel,o zaman kurallar konuuslurgeçmiş olsun zeynep abla ıhlamur falan ıcseydın grıbe cok ıyı gelıor cok ac kalmısın ama dun zeynep ablam hastayken zaten vcudun drencsız dsuo en azından yatıyoken 1 bardak sut falan ıcseydın
şimdi iyimsin zynep abla??[/Q
mervecigim bogazım çok kötü sanki taş oturmus gibi o yüzden bir seyde yiyemiyorum şimdi cıkıp yatıcam umarım pegasusum anlar beni iyilesene kadar bir kaç gün böyle olucak sanırım kurallara pek uyamıcak gbiyimama takıma almazsa canı sag olsun
takima alma islemini ben tek basina yapmiyorum,takimda olan bütün arkadaslarin oylariyla aliniyor diger üyeler,bu yüzden bisey diyemcem,
bence çok iyi bi menü olmuş su da süperr bu arada hoşgeldinnevvettt bende menümü yazayım aklıma geldiği kadarıyla:
sabah:bol yeşillik 2 dilim peynir,2 kaşık sucuklu yumurta,1 kaşık lor,3 dilim ekmek,10 tane kadar yeşil zeytin
ara:1 kase üzüm kompostosu
ara:1 ekşi kivi
öğle:2 bar cay,yarım kadar simit,1 kek,1 dilim peynir
ara:1 armut
ara:1 muz
ara:biraz ceviz
akşam:1 fırında balık,2 kaşık sebze,yağsız salata
ara:yarım kase komposto
ara:1dilim armut,2 dilim portakal,1 dilim muz
3 litre de su.
kızlar yazınca böle baya bi çok göründü gözüme.yarına daha bi toplu menüyle cıkacam inş.
bu arada ben kendimi tanıtmadım zeynep ben.istanbulda yaşıyorum öğretmenim ve 2 cocuk annesiyim.üstüme yapışmadan doğum kilolarını atmak istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))
bencde kaptan bunları ben soracaktım sen agzımdan aldın
canıkom bn tedbırlıyımcanım bumu fazla yeme ya valla aus seni geçeçek gibi bu hafta söleyim wuwumcum
merhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsümbaya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım
herkese iyi sohbetler kizlar,ben bi cay yapim,sonrasindada dusa gircem,gelirsem ne kaynattiniz bakarim,bide dizim var ya ona bakicam
evvettt bende menümü yazayım aklıma geldiği kadarıyla:
sabah:bol yeşillik 2 dilim peynir,2 kaşık sucuklu yumurta,1 kaşık lor,3 dilim ekmek,10 tane kadar yeşil zeytin
3 litre de su.
kızlar yazınca böle baya bi çok göründü gözüme.yarına daha bi toplu menüyle cıkacam inş.
bu arada ben kendimi tanıtmadım zeynep ben.istanbulda yaşıyorum öğretmenim ve 2 cocuk annesiyim.üstüme yapışmadan doğum kilolarını atmak istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))
tebrikler simdden,zaten bu hafta o basari öyküsünü senden beklyorum:13:
slm 4.takım güzelleri
ben 84 kilo ve 12 günlük bi bebk ve 4 yaşında bi fıstık annesi olaraktan geri aranıza dönmek istiyrm.malumunuz geçen sene hazirana kadar aranızdaydım.gerçi elemanlar değişmiş bi pegasusum beni tanır.hamilelik sebebiyle ayrıldım ve doğum yaptığım gibi tekrar aranıza döndm.tabi beni kabul edersenizzzz:)lütfennnn benide alın aranıza size ihtiyacım var.acil bu yağ tabakasından kurtulmam lazım.hazır emziriyorken.tek sorunum sezeryanla doğum yaptım dikişlerim iyileşmedi spor yapamıcam bi zaman daha.ama beslenmeme cok tikkat etecem söz veriyhorumm.noluyyyy benide alın aranıza :
kızlar geçmişe cevap vereyim dedim maşallah sohbet almış başını gitmiş.birazdan eşim gelecek çıkmam lazım.yanlız bugün giremediğim için çok üzüldüm.sohbet çok şahaneymiş.auscum seni tanıdığıma çok sevindim.çok orijinal cevaplar vermişsin.bende uluslararsı mezunuyum bence hiç birşey için geç değildir.ayrıca bacım senin ağzın bu kadar iyi laf yapıyorsa senden çok iyi bir siyasetçi olurakşam tekrardan girerim.bugün bütün işlerimi hallettin yarın bütün sorularınıza cevap vermek için..
aus ya sormicam diyorumda simdi sormasam catlarim,
Esin ne is yapiyor
bide nerelisin demismiydim
baska yok,artik son insallah tabi:18:
sen farzetki bunlari wuwum sordu,ben onunda soru sorma hakkini aldim,hangi hakla aliyorsam
auscugum valla dayanamiyorum,sen cevapladikca benim sorasim geliyor
dizi izlermisin,izlersende hangileri
en sevmedigin ev isi
bide giyim tarzin nedir,
aaa yeter ama demi bana,sustum.........
,
siz kardeşmisiniz
oooo tebrik ederim canım yaaa hadi bakalım bu hafta sen ol birincee :13:
Ausencia canım benim kendini yanıtmısın :)
bu yazilari kanit olarak ausa göndermek istiyorum,benim siram geldiginde cok sormustun demesin,ben tüm takim adina konustum cnm:18:
Kaptanım 1. lik gelir mi bilemem ama bireyselde , takıma yarar bir kilo gidişatı var bu hafta .Haftaya regl olurum , 100 gr versem kar derim ama şimdiden söyleyeyim
Hoşgeldiniz takıma . Eskilerdenmişsiniz zaten , bende son derece yeni , hatta daha takımda bile değilim o kadar yani
Teşekkürler canım , elimden geldiğince yanıtlamaya çalıştım . Bende çok keyif aldım ne yalan söyleyeyim.
Olur mu olur ? Şöyle yerel yönetimlerden başlarım
Kaptanım dur durak bilmiyorsun , neyse 24:00 ' e az kaldı
Eşim bilgi işlem sektöründe canım.:126:
İstanbulluyum canım.Ama evlilik sonrası Kocaelinde oturuyorum.
Daha gelir aklına kesin , bekliyorum ben her an bir bomba soru listesi daha
Şu ara takip ettiğim dizi yok .
Genelde yabancı dizilerin , sezon bölümlerini toplu olarak takip seviyorum . Prison break , Roma , Lost , Walking Dead favorilerimdi.
Bulaşık makinesini boşaltmaktan nedense nefret ediyorum , takıntı bende resmen . Güzel güzel dizeyim , yıkansın ama mümkünse biri gelip boşaltsın
Şatafatlı bir tarzım yok . Babetler , pantalon etekler üzerine kısa ceketler severim ya da Jean , body ,trençkot kombini . Büyük kolyeler ve güneş gözlüğü takıntım var ve düz renk şal eşarplar.
Derin bir nefes aldım , bitti galiba
Yok canım , onlar kardeş
Kaçıncı takımda bilmiyorum ama venüskadını iki haftadır bireyselde çok iyi kilo veriyor , o kadarı zor benim için .Ama takım ortalaması için fena değil durumum
Valla bütün şeceremi sordular canım , bende elimden geldiğince yanıtladım .
canıkom benıde unutma sımdıden hedefımın bı bolumu yok ettım
yanı solemesıııı yarıs hala dvam edıo mavılım benım
arkadaşlar ben de çıkıcam sevgili pegasuscum bugün bana insaflı davransa da erken gidip spor yapmak istiyorum.
rapunzel ve aus tanıştığıma çok memnun oldum.
yarın görüşmek üzere:) bugün aç yaşadım duyrulur:)))
bu arada kızım uyku konusunda beni çok zorlamaya başladı, dün tam 1 saat 10 dk sürdü uyutmam tabi sonunda ben de uyudumbu hafta yeni bir yöntem deniycem ama karar veremiyorum. Bazı psikologlar ağlasa da bazı şeyleri öğrenene kadar dayanmamız gerektiğini söylüyor, fakat son dönemde okuduğum ve dinlediğim bir pedagog 2 yaşına kadar daha ılımlı olmamız gerektiği hatta gerekirse koyun koyuna yatmak gerektiğini söylüyor. Bi karma yapıcam bakalım nasıl olacak
öpüldünüz
3 litre de su.
merhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsümbaya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım
baharrrr gelen ktuna baktnmı yavrucagım hı hı hııııı ............................
3 litre de su.
Hmmmm , cumadan beri ne kadar verdin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?