Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bumu fazla yeme ya valla aus seni geçeçek gibi bu hafta söleyim wuwumcum

,
siz kardeşmisiniz
topraks ve eftelya_blue kardesler,topraks in deyimiyle eftelya onun 3.cocugu

bence çok iyi bi menü olmuş su da süperr bu arada hoşgeldinn

çok geçmiş olsunn

herkese iyi sohbetler kizlar,ben bi cay yapim,sonrasindada dusa gircem,gelirsem ne kaynattiniz bakarim,bide dizim var ya ona bakicam

hoş geldin canım aramıza bebegini allah saglıkla büyütmeyi kısmet etsin analı babalı büyüsün

baharrrr gelen ktuna baktnmı yavrucagım hı hı hııııı ............................

tebrikler simdden,zaten bu hafta o basari öyküsünü senden beklyorum:13:

Kaptanım 1. lik gelir mi bilemem ama bireyselde , takıma yarar bir kilo gidişatı var bu hafta .Haftaya regl olurum , 100 gr versem kar derim ama şimdiden söyleyeyim

Hoşgeldiniz takıma . Eskilerdenmişsiniz zaten , bende son derece yeni , hatta daha takımda bile değilim o kadar yani

Teşekkürler canım , elimden geldiğince yanıtlamaya çalıştım . Bende çok keyif aldım ne yalan söyleyeyim.

Olur mu olur ? Şöyle yerel yönetimlerden başlarım

aus ya sormicam diyorumda simdi sormasam catlarim,
Esin ne is yapiyor
bide nerelisin demismiydim
baska yok,artik son insallah tabi
:18:
sen farzetki bunlari wuwum sordu,ben onunda soru sorma hakkini aldim,hangi hakla aliyorsam

Kaptanım dur durak bilmiyorsun , neyse 24:00 ' e az kaldı

Eşim bilgi işlem sektöründe canım.:126:

İstanbulluyum canım.Ama evlilik sonrası Kocaelinde oturuyorum.

auscugum valla dayanamiyorum,sen cevapladikca benim sorasim geliyor
dizi izlermisin,izlersende hangileri
en sevmedigin ev isi
bide giyim tarzin nedir,
aaa yeter ama demi bana,sustum.........

Daha gelir aklına kesin , bekliyorum ben her an bir bomba soru listesi daha

Şu ara takip ettiğim dizi yok .

Genelde yabancı dizilerin , sezon bölümlerini toplu olarak takip seviyorum . Prison break , Roma , Lost , Walking Dead favorilerimdi.

Bulaşık makinesini boşaltmaktan nedense nefret ediyorum , takıntı bende resmen . Güzel güzel dizeyim , yıkansın ama mümkünse biri gelip boşaltsın

Şatafatlı bir tarzım yok . Babetler , pantalon etekler üzerine kısa ceketler severim ya da Jean , body ,trençkot kombini . Büyük kolyeler ve güneş gözlüğü takıntım var ve düz renk şal eşarplar.

Derin bir nefes aldım , bitti galiba

,
siz kardeşmisiniz

Yok canım , onlar kardeş

oooo tebrik ederim canım yaaa hadi bakalım bu hafta sen ol birincee :13:

Kaçıncı takımda bilmiyorum ama venüskadını iki haftadır bireyselde çok iyi kilo veriyor , o kadarı zor benim için .Ama takım ortalaması için fena değil durumum

Ausencia canım benim kendini yanıtmısın :)

Valla bütün şeceremi sordular canım , bende elimden geldiğince yanıtladım .

canıkom benıde unutma sımdıden hedefımın bı bolumu yok ettım
yanı solemesıııı yarıs hala dvam edıo mavılım benım

canım bende tracy hogg un yatır kaldır yöntemini yapıyorum. tabi artık sadece yatır yapabiliyorum yaş itibariyle. ne kadarlıktı senin yaramaz ezbere konuşmayayım.. sadece yatırıyorsun ağlayıp yatağından kalktığında konuşarak ikna ederek yeniden yatmasını sağlıyosun. ilk gün tam 1 saatuğraştımve sürekli ağladı ama 1hafta oldu oldukçaa yol katettik. şimdi o yatağınadayken bende yatağıma yatıyorum bu arada 100 kez dönüyor yatakta ağladıkçaa hadi piş piş uykuş zamanı filan diyorum. arada çok ağlarsa kalkıp sırtına pış pışyapıp vuruyorum susuyor bi 30 kere daha dönüyo yatağın içinde öyly öyle uyuyor.ilk bir-iki gün vicdansız muamelesi gördümeşimden.ama bende artık kocaman çocuğu salla salla dumur oldum. yardımcı kimsem yok hayatımı kolaylaştırmak zorundayım

öncelikle hoşgeldin,, hayırlı olsun bebişin.canım emziren annişe göre oldukça az şey yemişsin hiç utanma ben lohusayken günde 1 kilo hurma yiyodum . muhahahahaha. sonra nemi oldu kilolarım kaldı :))).

neyse koumuza gelelim emzirdiğim dönemde çokiyi bir diyetisyene gidiyordum hem süt artırıcı hemde zayıflatıcı bir diyet vermişti istersen paylaşabilirim.

baharrrr gelen ktuna baktnmı yavrucagım hı hı hııııı ............................

canım çok az ve dengesiz yemişsin . bence az yiyerek sağlıklı zayıflayamazsın çabucak kiloların geri gelir. kaslarını kaybedersin.

başlangıç için o kadar da kötü degil sanki canım yaa artık daha dikkatli yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…