Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 kılo canım azmı sen ne kadar verdın

Yok canım 4 günde , 2 kilo veremem ben , nerdeeeeeeeeeee . Tebrikler valla , sıkı geliyorsun bu hafta

Ben cuma 67.9 düm . 66.7 çıktım bu sabah . 1.2 yani

Desene bu hafta korksunlar 4. takımdan

Lütfen kimse eksiye düşmesin arkadaşlar ya , düşen varsa 3 gün var daha sıkı tempo spor lütfen .

Son düzenleme:
çok iimis ya masallah nazar degmesinn iilessem de ben de katılsam su yarısa :))

saol cnım bnm
evet snde katıl ıyıles bnce en azndan yedıklerıne ınsan dha cok dkkat edıo
bn 2 gunde 2 kıloda vermıslıgımde var ara sra bunyemı sartıorum sn ıkı gunde ole yapsam tamamdr

ıns ıı olur canım smdık 2 kılo verdımde son ıkı gunde kendı yontemımle 2 kılo dha vermeyı hdeflıorum ama basarı hkayesı yazmak zruma gdıo dcem az yedım mıllet tas atcak bna

saol cnım bnm
evet snde katıl ıyıles bnce en azndan yedıklerıne ınsan dha cok dkkat edıo
bn 2 gunde 2 kıloda vermıslıgımde var ara sra bunyemı sartıorum sn ıkı gunde ole yapsam tamamdr

bu yöntemi hep duyuyorum ama bi türlü uygulamaya geçemedim ya.. ama ben simdi hiç bisey yemiyorum iilesince ekmek fln yediğim zaman şaşırıpda birden kilo almam inşallah

bu yöntemi hep duyuyorum ama bi türlü uygulamaya geçemedim ya.. ama ben simdi hiç bisey yemiyorum iilesince ekmek fln yediğim zaman şaşırıpda birden kilo almam inşallah

canım ben duydugum bı dyetı yapamam kendım uydrdgum bsey ama denedım oldu yanı kılom drunca sasrtmak ıcın yapıorum bnde o yuzden

ıns ıı olur canım smdık 2 kılo verdımde son ıkı gunde kendı yontemımle 2 kılo dha vermeyı hdeflıorum ama basarı hkayesı yazmak zruma gdıo dcem az yedım mıllet tas atcak bna

Başarı hikayesi ne tatlım ? Yani daha doğrusu anladım da ne olduğunu , nereye yazılıyor ?

Ne yazıyoruz , ne yedik ne içtik onu mu ?

Başarı hikayesi ne tatlım ? Yani daha doğrusu anladım da ne olduğunu , nereye yazılıyor ?

Ne yazıyoruz , ne yedik ne içtik onu mu ?

haftalık breysel brıncıler bı yazı yazıyo nasıl basrdgını anlatıyo yanı dsunsene ırademle otrup basardık yazdıgımı
benım yedgım cgu kısıye gore tamamen aclık

haftalık breysel brıncıler bı yazı yazıyo nasıl basrdgını anlatıyo yanı dsunsene ırademle otrup basardık yazdıgımı
benım yedgım cgu kısıye gore tamamen aclık

Olsun tatlım başarı başarıdır , dile kolay 4 kilo vereceksin belkide bir hafta.Aman sağlığına dikkat ette

al benden de o kadar , iş yerinde çok yoğunum internet girişide yasak. Neyse Allahtan bi şekilde idare ediliyoruz. Ben de sohbetlere fazla katılamıyorum anca gece herkesi uyuttuktan sonra yazabildiklerime cevap yazıyorum.
Sevgilin niye bilgisayarına el koydu o kadar kıskanç mı yoksa?

Allah gözünüzü doyursun... O kadar Pc içinde hala sıkıntı mı yaşıyorsunuz pes yani...

Hoş geldin , ayrıca geçmiş olsun. Bu ne böyle herkes hastalıktan dökülüyor. İnşallah hepimiz bir an önce toparlarız. Menüne gelince ben menü yorumlamakta pek başarılı değilim ama sen çok az yemişsin ara yok akşam yok da ne demek ? Öğlen içtiğine pişmen olduğun çorbayla mı durdun bütün gün ? Üstelik hastasın , vücudun vitamine ihtiyacı da var? Belki bi iki loka bişey yeseydin çorbanın kötü izlerini de silerdi. Ama sanırım hastalıktan bişey yemek istemedin, bazen oluyo bana da.

hımmm ausss bnde bos deılım bılıne yanı bebısım

Sonucu merak ediyorum şimdiden. Bu arada benim rakibim yok ama dün sabahtan beri hiç kaçamağım olmadı ve 3 lt kadar su içiyorum . Hiç spor yapmayan ben mekik çekmeye başladım ve kotumda bir rahatlama hissetmeye başladım ama inat ettim cumaya kadar tartılmıycam. Var mı benle kapışmak isteyen?

günaydın kızlar
sabah kalktım sporumu yaptım, akşamki sohbeti okudum cevaplar iş yerinde artık kahvaltı hazırlamam gerek
öpüyorum hepinizi
bu arada eşimin bilgisayarını istedim işyerinden yine dün o yüzden sabah girdim hemen bakayım dedim:)
işten eve gelirken aklıma gelen soruları pegasusum sormuş akşam sorarım diyordum ama benim kız yine 1-0 önde:) o beni uyuttu((

günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldi keşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara
kahve

akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...

spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım

katılabildiğim kadar katılmaya çalışıyorum ben de napıyım yok benimki kıskanç değil de ona daha çok lazım oluyodu minibook o yüzden mini ile laptopu değiştirdik onunla.... yani büyük bilgisayar benim oldu ama sonra annem ayvalığa giderken o bilgisayara el koydu ben de bilgisayarsız kaldım

Günaydınnnnlar

Ohhh be sıramı savdım nihayet , artık soru göresim yok ; bugün nasılsın ? deseniz ,benim günüm geçti modundayım

Hemen yediklerime geçeyim .Dün listemi tam olarak uygulayamadım , belim çok ağrıyor , mutfakta zaman geçremedim.

Sabah:

1 bardak yeşil çay

2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirden tost

3 zeytin

1 domates

Ara:

Yağsız süt ve kivi

Öğlen :

1 dilim etimek

Salata

(bol yeşillik , kırmızı biber , beyaz peynirli )

2 kaşık yağsız yoğurt

Ara :

1 elma ve yağsız süt

Akşam :

Öğlen yediklerimin aynısı

Ara :

Kuru üzüm ve Yağsız süt ile sabah yemediğim 3 ceviz içi

3 lt su .
Suyu artık şansa bırakmıyorum .1,5 LT lik şişeyi kendime tahsis ettim.Gün sonunda iki tane bitirmiş oluyorum.
Spor maalesef yok denecek kadar az . Belimi zedelersem hiç yapamam bir daha çünkü . Bugün iyi gibi mesela ufak ufak başlıyorum.
Sadece oturduğum yerde ağırlık çalıştım gece.

Canım daha öncede demiştim , sizin evdekilerden az yediğiniz bu diyet şeklinizi çok beğendim diye.
Bu şekilde şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz abla-kardeş ?
Gerçi topraks ın kaçamakları çok oluyor

Günaydın kızlar şu son günlerde pek giremez oldum gündüz işdeyim akşam da evde katiplik sınavına çalışmaya çalışıyorum haftaya cumartesi sınavım var hepinizden dua bekliyorum canlar dünki menümü yazıp çıkıcam
sabah: Iki dilim cavdar ekmegi ile yapılmış az peynirli tost
ara : Layt 4 tane bisküvi eti formun oluyo onlardan şu ince olanlardan
öglen : Sandiviç geirmiştim evden ayranla onu yedim
ara : Yarım çay bardagı beyaz leblebi
akşam : Malesef evde çig köfte vardı iki dilim kepek ekmegi ile iki köfte yedim ( yagsız kıymadan yapılmıştı bizim burda haşlanıp yeniyor bazı yerlerde kızartıyorlar ) iki bardak ayran içtim
ara : Yok çay sadece
su : 3lt
spor dün sadece sabah ısınma hareketleriyle mekik çektim
mesajıda kaç tane bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…