2 kılo canım azmısen ne kadar verdın
2 kılo canım azmısen ne kadar verdın
çok iimis ya masallah nazar degmesinniilessem de ben de katılsam su yarısa :))
Yok canım 4 günde kilo veremem ben , nerdeeeeeeeeeee . Tebrikler valla , sıkı geliyorsun bu hafta
Ben cuma 67.9 düm . 66.7 çıktım bu sabah . 1.2 yani
Desene bu hafta korksunlar 4. takımdan
Lütfen kimse eksiye düşmesin arkadaşlar ya , düşen varsa 3 gün var daha sıkı tempo spor lütfen .
saol cnım bnm
evet snde katıl ıyıles bnce en azndan yedıklerıne ınsan dha cok dkkat edıo
bn 2 gunde 2 kıloda vermıslıgımde var ara sra bunyemı sartıorum sn ıkı gunde ole yapsam tamamdr
bu yöntemi hep duyuyorum ama bi türlü uygulamaya geçemedim ya.. ama ben simdi hiç bisey yemiyorum iilesince ekmek fln yediğim zaman şaşırıpda birden kilo almam inşallah
ıns ıı olur canım smdık 2 kılo verdımde son ıkı gunde kendı yontemımle 2 kılo dha vermeyı hdeflıorum ama basarı hkayesı yazmak zruma gdıo dcem az yedım mıllet tas atcak bna
Başarı hikayesi ne tatlım ? Yani daha doğrusu anladım da ne olduğunu , nereye yazılıyor ?
Ne yazıyoruz , ne yedik ne içtik onu mu ?
haftalık breysel brıncıler bı yazı yazıyo nasıl basrdgını anlatıyo yanı dsunsene ırademle otrup basardık yazdıgımı
benım yedgım cgu kısıye gore tamamen aclık
kızlar ben kaçıyorum mesainn bitmesine 1 saat var işlerimi toparlamam lazım
geçmişi okuyorum ama sürekli yazamıyorum şirkette internet girişleri kontrol ediliyor o yüzden arada bir katılıp çıkıyorum keşke daha çok sohbetlere katılabilsemsevgilim bilgisayarıma el koyduğu için evde de bi bilgisayarım yok ama çok yakında sevgili ablacığım bilgisayar alır eve bol bol muhabbet ederiz böylece
oldu canım para basıyodum benvalla oğlunun tableti var kocanın laptopu senle bana birer tane alsak yeter
gerçi aykut bey şu bilgisayarımı verse güzel olcak da o da vermiyo zaten diğer verdiğini de annem aldı götürdü kaldık bilgisayarsız yaw
merhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsümbaya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım
hımmm ausss bnde bos deılım bılıneyanı bebısım
al benden de o kadar , iş yerinde çok yoğunum internet girişide yasak. Neyse Allahtan bi şekilde idare ediliyoruz. Ben de sohbetlere fazla katılamıyorum anca gece herkesi uyuttuktan sonra yazabildiklerime cevap yazıyorum.
Sevgilin niye bilgisayarına el koydu o kadar kıskanç mı yoksa?
günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?