Canım daha öncede demiştim , sizin evdekilerden az yediğiniz bu diyet şeklinizi çok beğendim diye.
Bu şekilde şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz abla-kardeş ?
Gerçi topraks ın kaçamakları çok oluyor
Günaydın kızlar şu son günlerde pek giremez oldum gündüz işdeyim akşam da evde katiplik sınavına çalışmaya çalışıyorum haftaya cumartesi sınavım var hepinizden dua bekliyorum canlar dünki menümü yazıp çıkıcam
sabah: Iki dilim cavdar ekmegi ile yapılmış az peynirli tost
ara : Layt 4 tane bisküvi eti formun oluyo onlardan şu ince olanlardan
öglen : Sandiviç geirmiştim evden ayranla onu yedim
ara : Yarım çay bardagı beyaz leblebi
akşam : Malesef evde çig köfte vardı iki dilim kepek ekmegi ile iki köfte yedim ( yagsız kıymadan yapılmıştı bizim burda haşlanıp yeniyor bazı yerlerde kızartıyorlar ) iki bardak ayran içtim
ara : Yok çay sadece
su : 3lt
spor dün sadece sabah ısınma hareketleriyle mekik çektim
mesajıda kaç tane bilmiyorum
Günaydınnnnlar
Ohhh be sıramı savdım nihayet , artık soru göresim yok ; bugün nasılsın ? deseniz ,benim günüm geçti modundayım
Hemen yediklerime geçeyim .Dün listemi tam olarak uygulayamadım , belim çok ağrıyor , mutfakta zaman geçremedim.
Sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirden tost
3 zeytin
1 domates
Ara:
Yağsız süt ve kivi
Öğlen :
1 dilim etimek
Salata
(bol yeşillik , kırmızı biber , beyaz peynirli )
2 kaşık yağsız yoğurt
Ara :
1 elma ve yağsız süt
Akşam :
Öğlen yediklerimin aynısı
Ara :
Kuru üzüm ve Yağsız süt ile sabah yemediğim 3 ceviz içi
3 lt su .
Suyu artık şansa bırakmıyorum .1,5 LT lik şişeyi kendime tahsis ettim.Gün sonunda iki tane bitirmiş oluyorum.
Spor maalesef yok denecek kadar az . Belimi zedelersem hiç yapamam bir daha çünkü . Bugün iyi gibi mesela ufak ufak başlıyorum.
Sadece oturduğum yerde ağırlık çalıştım gece.
günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım
belin için tekrar geçmiş olsun canım:) ayrıca hadi atlattın şu soru işini sorunsuz darısı başımızamenün de gayet güzel böyle devam
arkadaşlar ben de çıkıcam sevgili pegasuscum bugün bana insaflı davransa da erken gidip spor yapmak istiyorum.
rapunzel ve aus tanıştığıma çok memnun oldum.
yarın görüşmek üzere:) bugün aç yaşadım duyrulur:)))
bu arada kızım uyku konusunda beni çok zorlamaya başladı, dün tam 1 saat 10 dk sürdü uyutmam tabi sonunda ben de uyudumbu hafta yeni bir yöntem deniycem ama karar veremiyorum. Bazı psikologlar ağlasa da bazı şeyleri öğrenene kadar dayanmamız gerektiğini söylüyor, fakat son dönemde okuduğum ve dinlediğim bir pedagog 2 yaşına kadar daha ılımlı olmamız gerektiği hatta gerekirse koyun koyuna yatmak gerektiğini söylüyor. Bi karma yapıcam bakalım nasıl olacak
öpüldünüz
tebrikler simdden,zaten bu hafta o basari öyküsünü senden beklyorum:13:
bu fikre bayildim:126:
iyi aksamlarrr
ac yasama tatlim,bünyene yazik,vicdanini rahatlatmak icin yap sporu,annen gidene kadar daha ne cezalar alacan gibime geliyor sanki
cocuk uyutma konusunda her tecrübeyi yasadim,
1.ayakta sallayarak uyuyordu,cok yorucuydu
2.karnini doyurur,yatagina atardim,hic varmi yokmu bilmezdim,3 saatte bir kalkar,mamasini yer,uyurdu,cokkkk rahattimm
ücünüde hic yatagima almadim,hep kendi yataklarinda uyudular
2 büyügüm 3 yasindan sonra artik kendileri gidip uyudular,
ben"kizlar uyku saati,disleri fircalayin,cisinizi yapin,yataga"
kizlar"tamammmm"
tabi tamamdan sonra bi 10-15 dk geciyor yataga girmeleri
3.kucaginda yanaklarimi tutarak uyumayi seviyor,veya kafasini omzuma koyup uyumayi,cok zor olmuyor aslinda,ikisinin arasi diyeyim bunada
yani bence ikinizinde rahat edecegi bir yol bulsan fena olmaz
slm 4.takım güzelleri
ben 84 kilo ve 12 günlük bi bebk ve 4 yaşında bi fıstık annesi olaraktan geri aranıza dönmek istiyrm.malumunuz geçen sene hazirana kadar aranızdaydım.gerçi elemanlar değişmiş bi pegasusum beni tanır.hamilelik sebebiyle ayrıldım ve doğum yaptığım gibi tekrar aranıza döndm.tabi beni kabul edersenizzzz:)lütfennnn benide alın aranıza size ihtiyacım var.acil bu yağ tabakasından kurtulmam lazım.hazır emziriyorken.tek sorunum sezeryanla doğum yaptım dikişlerim iyileşmedi spor yapamıcam bi zaman daha.ama beslenmeme cok tikkat etecem söz veriyhorumm.noluyyyy benide alın aranıza :
benn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee
günaydın kızlar
sabah kalktım sporumu yaptım, akşamki sohbeti okudum cevaplar iş yerinde artık kahvaltı hazırlamam gerek
öpüyorum hepinizi
bu arada eşimin bilgisayarını istedim işyerinden yine dün o yüzden sabah girdim hemen bakayım dedim:)
işten eve gelirken aklıma gelen soruları pegasusum sormuş akşam sorarım diyordum ama benim kız yine 1-0 önde:) o beni uyuttu((
canımmm ne kadar da çok yemişsin..bu kadar çok yemebu ne allah aşkına aç kalmışsın.ben bir abla olarak tavsiye ediyorum bu kadar aç kalma.bende zamanında çok aç kaldım sonra bünyemi mahvettim..hormonlarım bozuldu.gene de sen bilirsin ama o tartıda gördüğün hızlı düşüş yerine yavaş kilo ver ama hayatın boyunca o kilonu koru.artık hiç yememeye başladın
GÜNAYDIIIN;
Salı Sabah
NEsfit
1 ceviz, 1 kuru kayısı
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
Çorba
Köfteli patates yemeği
2-3 kaşık salata
1/2 dilim ekmek ( Zorluyorum kendimi ama artık ekmek yiyemiyorum çok enteresan, bilinçaltımdan silmişim heralde)
Ara
1 ceviz + 2 dilim portakal
Akşam
3 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt
Gece 10 da
1 bardak süt
su 3 lt
spor : Plates + 50 mekik
Mesaj saymadım birazdan sayarım
menunde hıc bı srun yok bnce gayet yerınde yemısın cnımgünaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
2 lt su
4 mesajdı sanırım
Günaydın kızlar şu son günlerde pek giremez oldum gündüz işdeyim akşam da evde katiplik sınavına çalışmaya çalışıyorum haftaya cumartesi sınavım var hepinizden dua bekliyorum canlar dünki menümü yazıp çıkıcam
akşam : Malesef evde çig köfte vardı iki dilim kepek ekmegi ile iki köfte yedim ( yagsız kıymadan yapılmıştı bizim burda haşlanıp yeniyor bazı yerlerde kızartıyorlar ) iki bardak ayran içtim
aksam kı bulgur plavı harıc menun guzel tatlımgünaydın hanımlar tekrar,
dünkü menüm
sabah
kaşarlı sandviç
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
akşam
1 tabak kuru fasulye
yarım tabak bulgur pilavı
yarım dilim tam buğday
spor
30 dk trambolin bu arada dün akşam trambolinin ikinci kopçası da koptu, bana dayanamadıbu hafta tamir ettirmem gerek (
mesaj 11
su 2.5 lt
günaydın hanımlar tekrar,
dünkü menüm
sabah
kaşarlı sandviç
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
akşam
1 tabak kuru fasulye
yarım tabak bulgur pilavı
yarım dilim tam buğday
spor
30 dk trambolin bu arada dün akşam trambolinin ikinci kopçası da koptu, bana dayanamadıbu hafta tamir ettirmem gerek (
mesaj 11
su 2.5 lt
fıstıkım geçmiş olsun, nazar değdi takımakızlar günaydın hemen menümü yazıp okuyabildiğim kaar geçmişi okuyup cevaplayacağım çünkü yürüyüşe çıkacağım kızımla
sabah ; 1 dilim ekmek bol yeşillik 1 ilim peynir
ara;1 armut 1 ç.b. keten tohumlu yoğurt
öğle;3 inegöl köfte 1 dilim ekmek bol yeşillik
ara; yarım ç.b. leblebi 1 elma 1 ç.b. süt
akşam ;6 y.k. kereviz 1/3 kase çorba 1 dilim ekmek
gece; 7-8 adet badem 1 kivi 1 dilim armut 1 su bardağı süt
sütler ve ekmekler light
spor; belim ağrıdığı için apamadım
su;2 ltre
mesaj 7
birkaç gündür sabahları uyanamıyorum yoksa ben sabah erken kalkıp yapamazsam olmuyor, akşamları pek vaktim olmuyormaşallah 7:30 da spor yapılmış kahvaltı yapılacak..bende erken kalktım diye seviniyordum
menü güzel özellikle de aralar, ben de meyve yemeliyim hiç alışkanlığım yok maalesef, arada zorluyorum kendimiGÜNAYDIIIN;
Salı Sabah
NEsfit
1 ceviz, 1 kuru kayısı
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
Çorba
Köfteli patates yemeği
2-3 kaşık salata
1/2 dilim ekmek ( Zorluyorum kendimi ama artık ekmek yiyemiyorum çok enteresan, bilinçaltımdan silmişim heralde)
Ara
1 ceviz + 2 dilim portakal
Akşam
3 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt
Gece 10 da
1 bardak süt
su 3 lt
spor : Plates + 50 mekik
Mesaj saymadım birazdan sayarım
canım bnde izliyordum süper dadıyı fakat en son bulduğum psikolog tüm bildiklerim üzerinde devrim yaptı, kendisi anadolu pedagojisinin kurucusuymuş, bazı şeyleri bana uymasa da genel yaklaşımını doğru buldum. dolayısıyla kafam karıştı ben zaten ağlatmaya kıyamıyorum, dün akşam orta karar bir yol ile başladım. Şimdi benim yatağımda sallamadan yanımda yatırıcam, uyuyunca yatağına kayucam. Sallanmadan uyumaya alışınca bu sefer yatağına kayucam bakalım nasıl olacakcanım ben çocuk bakmayı bilmiyorum ama bu aralar trt1de süper dadı diye bi program var ona bakıyorum.orda senin ufaklık gibi uyku sorunu olanlara uyumaya yardımcı diye şeyler öneriyor.bu peluş ayı olabilir,battaniye olabilirmiş.çocuk onu alınca uyuması gerektiğini anlıyormuş.ağlarsa kucağınıza almayın diyor çünkü ağlayınca alacağını bilirmiş ve gene ağlarmış.sizin otoritenize alışsın yani sen yat diyince yatması gerektiğni öğrensin diyor.yani yatağına yatıracakmışsın sadece sırtını pış pışlayacakmışsın.valla dadı böyle dedi ben onun yalancıyım ama benimde hoşuma gitti.
canım senin çocukların uyku disiplinlerine bayıldım.tam bir alman ekolü.yat diyorsun ve yatıyorlar bende böyle istiyorum.maşallah diyimde nazar değmesin
hadi kolay gelsin:)) rutin sorular gün içinde gelecek zaten ben bugün bir hinlikle başlıyımgünaydın kızlar.sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım.şimdi geçmişi okuyup cevaolarımı yazcam.sorularınıza da hazırım
çig köfte demişim yanlış yazdım içli köfteydi akşamki menü kızlar pardon :44:
ay fıstık ben de içli köfteyi çok severim ama kızartmasını o yüzden yemiyorum bu ara:)) menünü beğendim, öğlenki sandviç neliydi???Günaydın kızlar şu son günlerde pek giremez oldum gündüz işdeyim akşam da evde katiplik sınavına çalışmaya çalışıyorum haftaya cumartesi sınavım var hepinizden dua bekliyorum canlar dünki menümü yazıp çıkıcam
çok fenasıııın ben 17 kilo verdim ama yazık banaCanım daha öncede demiştim , sizin evdekilerden az yediğiniz bu diyet şeklinizi çok beğendim diye.
Bu şekilde şuana kadar ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz abla-kardeş ?
Gerçi topraks ın kaçamakları çok oluyor
sana da geçmiş olsun canısı menün uyamadım desen de gayet güzel, sağlıklı kilo vereceğin kesin:)Günaydınnnnlar
Ohhh be sıramı savdım nihayet , artık soru göresim yok ; bugün nasılsın ? deseniz ,benim günüm geçti modundayım
Hemen yediklerime geçeyim .Dün listemi tam olarak uygulayamadım , belim çok ağrıyor , mutfakta zaman geçremedim.
Sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirden tost
3 zeytin
1 domates
Ara:
Yağsız süt ve kivi
Öğlen :
1 dilim etimek
Salata
(bol yeşillik , kırmızı biber , beyaz peynirli )
2 kaşık yağsız yoğurt
Ara :
1 elma ve yağsız süt
Akşam :
Öğlen yediklerimin aynısı
Ara :
Kuru üzüm ve Yağsız süt ile sabah yemediğim 3 ceviz içi
3 lt su .
Suyu artık şansa bırakmıyorum .1,5 LT lik şişeyi kendime tahsis ettim.Gün sonunda iki tane bitirmiş oluyorum.
Spor maalesef yok denecek kadar az . Belimi zedelersem hiç yapamam bir daha çünkü . Bugün iyi gibi mesela ufak ufak başlıyorum.
Sadece oturduğum yerde ağırlık çalıştım gece.
ay ben düşünemedim birden ama senin cevabını çok merak ettim:))günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
2 lt su
4 mesajdı sanırım
yok fıstık eşimin bilgisayarı işyerinde taşımak zor oluyo bazen getiriyorum eve, oğlanınki için de bir kez denedim yazamıyorum garip bişey, bir yöntem düşünüyorum ama bu arada iş yerine de bilgisayar lazım napıcaz bakalım:))Allah gözünüzü doyursun... O kadar Pc içinde hala sıkıntı mı yaşıyorsunuz pes yani...
Hoş geldin , ayrıca geçmiş olsun. Bu ne böyle herkes hastalıktan dökülüyor. İnşallah hepimiz bir an önce toparlarız. Menüne gelince ben menü yorumlamakta pek başarılı değilim ama sen çok az yemişsin ara yok akşam yok da ne demek ? Öğlen içtiğine pişmen olduğun çorbayla mı durdun bütün gün ? Üstelik hastasın , vücudun vitamine ihtiyacı da var? Belki bi iki loka bişey yeseydin çorbanın kötü izlerini de silerdi. Ama sanırım hastalıktan bişey yemek istemedin, bazen oluyo bana da.
Sonucu merak ediyorum şimdiden. Bu arada benim rakibim yok ama dün sabahtan beri hiç kaçamağım olmadı ve 3 lt kadar su içiyorum . Hiç spor yapmayan ben mekik çekmeye başladım ve kotumda bir rahatlama hissetmeye başladım ama inat ettim cumaya kadar tartılmıycam. Var mı benle kapışmak isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?