Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ablam benden çok kilo verdi de ben önce bi 4 kilo verdim sonra 2 kilo aldım sonra 3 kilo verdim dengelemeye çalışıyorum bir şekilde ben hormon ilacı kullanıyorum da o biraz kilo yapıyo bana bir şekilde dengeliyorum işte spor az yemek falan

menün gayet güzel bence sorun yok sınavın için de başarılar dilerim inşallah istediğin gibi geçer

belin için tekrar geçmiş olsun canım:) ayrıca hadi atlattın şu soru işini sorunsuz darısı başımıza menün de gayet güzel böyle devam

belin için tekrar geçmiş olsun canım:) ayrıca hadi atlattın şu soru işini sorunsuz darısı başımıza menün de gayet güzel böyle devam

Sana da Günaydın canım, menünde bence sorun yok ama araları atlamışsın. Bende de spor aleti yok daha önce kondisyon bisikletim vardı ama hurdaya ayrıldı rahmetli. Şu anda ben de evde plates hareketleri ya da mekik gibi bişeylerle spor adına bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor tabi.

canım ben çocuk bakmayı bilmiyorum ama bu aralar trt1de süper dadı diye bi program var ona bakıyorum.orda senin ufaklık gibi uyku sorunu olanlara uyumaya yardımcı diye şeyler öneriyor.bu peluş ayı olabilir,battaniye olabilirmiş.çocuk onu alınca uyuması gerektiğini anlıyormuş.ağlarsa kucağınıza almayın diyor çünkü ağlayınca alacağını bilirmiş ve gene ağlarmış.sizin otoritenize alışsın yani sen yat diyince yatması gerektiğni öğrensin diyor.yani yatağına yatıracakmışsın sadece sırtını pış pışlayacakmışsın.valla dadı böyle dedi ben onun yalancıyım ama benimde hoşuma gitti.

canım senin çocukların uyku disiplinlerine bayıldım.tam bir alman ekolü.yat diyorsun ve yatıyorlar bende böyle istiyorum.maşallah diyimde nazar değmesin

GÜNAYDIIIN;

Salı Sabah
NEsfit
1 ceviz, 1 kuru kayısı

Ara
2 kuru kayısı

Öğle
Çorba
Köfteli patates yemeği
2-3 kaşık salata
1/2 dilim ekmek ( Zorluyorum kendimi ama artık ekmek yiyemiyorum çok enteresan, bilinçaltımdan silmişim heralde )

Ara
1 ceviz + 2 dilim portakal

Akşam

3 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt

Gece 10 da
1 bardak süt

su 3 lt
spor : Plates + 50 mekik
Mesaj saymadım birazdan sayarım

oyyyyy ben kıyamam..daha 12 günlük bebişin var.maşallah şimdi nasılda güzel kokuyordur nasılda tatlıdır..ya sen neden kilona takıyorsunki sen emziriyorsun uyku düzeninde yoktur o kiloları çok kısa sürede verirsin.

canımmm ne kadar da çok yemişsin..bu kadar çok yemebu ne allah aşkına aç kalmışsın.ben bir abla olarak tavsiye ediyorum bu kadar aç kalma.bende zamanında çok aç kaldım sonra bünyemi mahvettim..hormonlarım bozuldu.gene de sen bilirsin ama o tartıda gördüğün hızlı düşüş yerine yavaş kilo ver ama hayatın boyunca o kilonu koru.artık hiç yememeye başladın

maşallah 7:30 da spor yapılmış kahvaltı yapılacak..bende erken kalktım diye seviniyordum

kızlar günaydın hemen menümü yazıp okuyabildiğim kaar geçmişi okuyup cevaplayacağım çünkü yürüyüşe çıkacağım kızımla

sabah ; 1 dilim ekmek bol yeşillik 1 ilim peynir
ara;1 armut 1 ç.b. keten tohumlu yoğurt
öğle;3 inegöl köfte 1 dilim ekmek bol yeşillik
ara; yarım ç.b. leblebi 1 elma 1 ç.b. süt
akşam ;6 y.k. kereviz 1/3 kase çorba 1 dilim ekmek
gece; 7-8 adet badem 1 kivi 1 dilim armut 1 su bardağı süt

sütler ve ekmekler light

spor; belim ağrıdığı için apamadım
su;2 ltre

mesaj 7

günaydın hanımlar tekrar,

dünkü menüm

sabah
kaşarlı sandviç
çay

öğlen
mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek

akşam
1 tabak kuru fasulye
yarım tabak bulgur pilavı
yarım dilim tam buğday

spor
30 dk trambolin bu arada dün akşam trambolinin ikinci kopçası da koptu, bana dayanamadı bu hafta tamir ettirmem gerek(
mesaj 11
su 2.5 lt

benım suan bı hedefım var yaza kadar snra duzenlı yemek yıcem ne az nde cok ama ılk hdefımde olayım 1 krede bu yasıma geldgmde ahh su bna olsa demek yerıne alabılmeyı ıstıyorum
o yuzden acelemm ... yksa yavas yavasta gder yas 22 ama suana kadar genclık dedıgın seyı ne hayatta nede rengarenk gysılerde tadabıldım yanı az hep kndımı sısko buldum en zayf oldgm halım 68 dı sanırsam kucuklugum ole dehıldı ama şöle genc kızken hıccc gynemedm

menun gzel grunuo canım.... su oranın cok ıyı evet bı zamandan snra ınsan ekmek yıemıo

menunde hıc bı srun yok bnce gayet yerınde yemısın cnım

aksam ıkı dlım ekmek fazla bebegım su oranın gzel bu arada ıns snavın ıı gtecer tatlım

günaydin arkadaslar
sabah erkenden temizlige giristim,anca bitiririm dedim,hala devam ediyor,kahvalti molasi verdim ve öncesinde dün yediklerimi yazayim dedim,bir dahaki mola ne zaman olur bilmiyorum cünkü
sabah
2 dl simsiyah ekmek arasina yagsiz beyaz peynirle yapilmis tos ve üzerine 1 cay kasig kadar light ciilek receli
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
4 kasik tavuk sote,4 kasik sade makarna,kepekli olandan,salata,ayran
ara
1 portakal,2 kasik yogurt
aksam
bir tabagin yarisi kadar karisik sebze(haslanmis)
1 parca balik
sogan salatasi,domates
ara
kizlar tatli istegimi bastirmak icin cikolara yerine light meyveli yogurtlarindan aldim,onlardan 1 tane,80 kalori
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
mesaj saymadim,kusura bakmayin
simdi kahvaltiya gidicem,antiyi sorusuz birakmayin,ben döndügümde sorulmamis soru varsa sorarim

aksam kı bulgur plavı harıc menun guzel tatlım su oranıda gayet yerınde

Menün gayet iyi canım, akşamki beyaz ekmeğin dışında bi kaçamak da görmedim ben.. Ama öğün sayın çok az hiç ara yapmamışsın. Bu arada ben eve bir spor aleti almak istiyorum ne tavsiye ediyosunuz , alt kata fazla ses yapmıycak bişey olması lazım ama...

fıstıkım geçmiş olsun, nazar değdi takıma menün güzel canım bu hafta iyi olucaz di mi:))

maşallah 7:30 da spor yapılmış kahvaltı yapılacak..bende erken kalktım diye seviniyordum
birkaç gündür sabahları uyanamıyorum yoksa ben sabah erken kalkıp yapamazsam olmuyor, akşamları pek vaktim olmuyor

menü güzel özellikle de aralar, ben de meyve yemeliyim hiç alışkanlığım yok maalesef, arada zorluyorum kendimi

canım bnde izliyordum süper dadıyı fakat en son bulduğum psikolog tüm bildiklerim üzerinde devrim yaptı, kendisi anadolu pedagojisinin kurucusuymuş, bazı şeyleri bana uymasa da genel yaklaşımını doğru buldum. dolayısıyla kafam karıştı ben zaten ağlatmaya kıyamıyorum, dün akşam orta karar bir yol ile başladım. Şimdi benim yatağımda sallamadan yanımda yatırıcam, uyuyunca yatağına kayucam. Sallanmadan uyumaya alışınca bu sefer yatağına kayucam bakalım nasıl olacak((

günaydın kızlar.sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım.şimdi geçmişi okuyup cevaolarımı yazcam.sorularınıza da hazırım
hadi kolay gelsin:)) rutin sorular gün içinde gelecek zaten ben bugün bir hinlikle başlıyım kendine şöyle kallavi bir soru soracak olsan ne sorardın ve cevabın ne olurdu?

çig köfte demişim yanlış yazdım içli köfteydi akşamki menü kızlar pardon :44:

ay fıstık ben de içli köfteyi çok severim ama kızartmasını o yüzden yemiyorum bu ara:)) menünü beğendim, öğlenki sandviç neliydi???

çok fenasıııın ben 17 kilo verdim ama yazık bana

sana da geçmiş olsun canısı menün uyamadım desen de gayet güzel, sağlıklı kilo vereceğin kesin:)

ay ben düşünemedim birden ama senin cevabını çok merak ettim:))

yok fıstık eşimin bilgisayarı işyerinde taşımak zor oluyo bazen getiriyorum eve, oğlanınki için de bir kez denedim yazamıyorum garip bişey, bir yöntem düşünüyorum ama bu arada iş yerine de bilgisayar lazım napıcaz bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…