menun yerlı yerınde sporda guzelgünaydin arkadaslar
sabah erkenden temizlige giristim,anca bitiririm dedim,hala devam ediyor,kahvalti molasi verdim ve öncesinde dün yediklerimi yazayim dedim,bir dahaki mola ne zaman olur bilmiyorum cünkü
sabah
2 dl simsiyah ekmek arasina yagsiz beyaz peynirle yapilmis tos ve üzerine 1 cay kasig kadar light ciilek receli
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
4 kasik tavuk sote,4 kasik sade makarna,kepekli olandan,salata,ayran
ara
1 portakal,2 kasik yogurt
aksam
bir tabagin yarisi kadar karisik sebze(haslanmis)
1 parca balik
sogan salatasi,domates
ara
kizlar tatli istegimi bastirmak icin cikolara yerine light meyveli yogurtlarindan aldim,onlardan 1 tane,80 kalori
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
mesaj saymadim,kusura bakmayin
simdi kahvaltiya gidicem,antiyi sorusuz birakmayin,ben döndügümde sorulmamis soru varsa sorarim
Dünkü mesaj sayım 13 müş. Spor aleti tavsiyelerinizi bekliyorum. Fazla ses yapmayacak bişey olması lazım ...
günaydınn kızlar..güzel sorular sorulmuş benim aklımdakiler de sorulmuş simdi iğne yaptırmaya gitcem sonra aklıma gelen soru olursa sorarım..
teşekkürler tatlım benim kızım 22 aylık, ben biraz yumuşak anneyim sanırım daha bir düzen oturtamadık:)) benim koynumda yatıyodu yeni başladık ayrı yatmaya o da tam sayılmazcanım bende tracy hogg un yatır kaldır yöntemini yapıyorum. tabi artık sadece yatır yapabiliyorum yaş itibariyle. ne kadarlıktı senin yaramaz ezbere konuşmayayım.. sadece yatırıyorsun ağlayıp yatağından kalktığında konuşarak ikna ederek yeniden yatmasını sağlıyosun. ilk gün tam 1 saatuğraştımve sürekli ağladı ama 1hafta oldu oldukçaa yol katettik. şimdi o yatağınadayken bende yatağıma yatıyorum bu arada 100 kez dönüyor yatakta ağladıkçaa hadi piş piş uykuş zamanı filan diyorum. arada çok ağlarsa kalkıp sırtına pış pışyapıp vuruyorum susuyor bi 30 kere daha dönüyo yatağın içinde öyly öyle uyuyor.ilk bir-iki gün vicdansız muamelesi gördümeşimden.ama bende artık kocaman çocuğu salla salla dumur oldum. yardımcı kimsem yok hayatımı kolaylaştırmak zorundayım
öncelikle hoşgeldin,, hayırlı olsun bebişin.canım emziren annişe göre oldukça az şey yemişsin hiç utanma ben lohusayken günde 1 kilo hurma yiyodum . muhahahahaha. sonra nemi oldu kilolarım kaldı :))).
neyse koumuza gelelim emzirdiğim dönemde çokiyi bir diyetisyene gidiyordum hem süt artırıcı hemde zayıflatıcı bir diyet vermişti istersen paylaşabilirim.
canım çok az ve dengesiz yemişsin . bence az yiyerek sağlıklı zayıflayamazsın çabucak kiloların geri gelir. kaslarını kaybedersin.
geçmiş olsun zeynep abla ıhlamur falan ıcseydın grıbe cok ıyı gelıor cok ac kalmısın ama dun zeynep ablam hastayken zaten vcudun drencsız dsuo en azından yatıyoken 1 bardak sut falan ıcseydın
şimdi iyimsin zynep abla??[/Q
mervecigim bogazım çok kötü sanki taş oturmus gibi o yüzden bir seyde yiyemiyorum şimdi cıkıp yatıcam umarım pegasusum anlar beni iyilesene kadar bir kaç gün böyle olucak sanırım kurallara pek uyamıcak gbiyimama takıma almazsa canı sag olsun
geçmiş olsun canım, kendine iyi bak, biraz daha sağlıklı ye ki çabuk iyileşmerhaba kızlar gelebildim sonunda çok hastayım üşütmüsümbaya geri kaldım umarım yetişirim size 4 günlük liste yazmam gerekiyor ama pek aklımda kalmadı size dün ki listemle yetişmeye çalısıyım
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates peynir zeytin bir bardak cay
ara yok
öglen ankaradan dönüyörduk bir kase yogurt çorbası içtim ama keşke içmeseydim agzımdan burnumdan geldi tadı berbattı
ara yok akşam yok 1.5 lt su içtim ve öyle yattım
canım emzirdiğin için biraz fazla olması normal aramıza katılınca daha iyi olur, yavaş yavaş zayıflarsınevvettt bende menümü yazayım aklıma geldiği kadarıyla:
sabah:bol yeşillik 2 dilim peynir,2 kaşık sucuklu yumurta,1 kaşık lor,3 dilim ekmek,10 tane kadar yeşil zeytin
ara:1 kase üzüm kompostosu
ara:1 ekşi kivi
öğle:2 bar cay,yarım kadar simit,1 kek,1 dilim peynir
ara:1 armut
ara:1 muz
ara:biraz ceviz
akşam:1 fırında balık,2 kaşık sebze,yağsız salata
ara:yarım kase komposto
ara:1dilim armut,2 dilim portakal,1 dilim muz
3 litre de su.
kızlar yazınca böle baya bi çok göründü gözüme.yarına daha bi toplu menüyle cıkacam inş.
bu arada ben kendimi tanıtmadım zeynep ben.istanbulda yaşıyorum öğretmenim ve 2 cocuk annesiyim.üstüme yapışmadan doğum kilolarını atmak istiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))
annem güzel yemek yaptığı için ben de onun yaptıklarını yediğim içinneden noldu niye kötüsünüz canım anlamadım :44:
cuma ne çıkıcan bakalım yine az ama alıştık sana artıkbenn geldımmmm :))))))))))))))
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu byaz peynır 3 zeytın
öglen 1 kase crba
aksam brokolı salatası
2 lıtre su arada bı yerdede 4 badem yemıstım
1 nescafem var bde fazla yedım bakın ıstekler uzerıneee
önerilerinizi bekliyorum tatlım, ortaya karışık yapıcaz artık
Bende memnun oldum canım , bir ara yazarım bu çocuk uyutma konusunda bildiklerimi ve uyguladıklarımı , okursun yarın inşallah canım .Belki bir faydası olur
baya doymussundur sen bunlarla,begendim,günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım
ambitious_girl le sorularım
1. gercek ısmın ne ?
2. hayatında hırs varmıdır ? hırsın mıdır agır basan yoksa sevgınmı ?
3. ınsanların sna emır vermesınden hoslanırmısın yada sen mı emır vermek ıstermısın ?
4. bencıl oldgum konular vardır dedınmı hıç?
5. yasadıgın sürece acaba ben bu yuzden varım blkıde bu benım kaderım bu konuda sınanıyorum dye dusundunmu hiç ?
6. burcun ne ? burcların kişilik özelligine katkısı olduguna ınanırmısın
7. kaç yaşindasın ve kaç kılo vermek istıyosun evlımısın bekarmısın ?(dogum gnunude mrak ettım hanı sölesen )
8. ıhmm gelelım sacların hangı renk byun kac hangı tur gysılerı seversın
9. en çok sevdgın renkler hangılerı renklerın ınsanlar için bazen tanımı vardır sevdgın rengı bıze tanımlayabılırmısın
10. hayatta gercektenten mtlu oldum dedgın zamanların hangılerıdır?
11. senın için aşkın tanımı nee ?
12. alınganlıgın varmıdr ?
13. suan sevdıgın şarkı fılm ve ktap hangılerı?
14. paylaşamadgın bı sorunun varmı ? senın için arkadaşligın tanımı nedır ..
15. vee son olarak dyetle ilgılı bsey soracagım kendıne hedef belırledınmı ay olarak ve iradene guvenıyormusun hıc kendı kendınle knustunmu yada bu knuda içindekılerı yazdınmı ?
fazla kaçtı sanırsammm
fıstıkım geçmiş olsun, nazar değdi takımamenün güzel canım bu hafta iyi olucaz di mi:))
birkaç gündür sabahları uyanamıyorum yoksa ben sabah erken kalkıp yapamazsam olmuyor, akşamları pek vaktim olmuyor
menü güzel özellikle de aralar, ben de meyve yemeliyim hiç alışkanlığım yok maalesef, arada zorluyorum kendimi
canım bnde izliyordum süper dadıyı fakat en son bulduğum psikolog tüm bildiklerim üzerinde devrim yaptı, kendisi anadolu pedagojisinin kurucusuymuş, bazı şeyleri bana uymasa da genel yaklaşımını doğru buldum. dolayısıyla kafam karıştı ben zaten ağlatmaya kıyamıyorum, dün akşam orta karar bir yol ile başladım. Şimdi benim yatağımda sallamadan yanımda yatırıcam, uyuyunca yatağına kayucam. Sallanmadan uyumaya alışınca bu sefer yatağına kayucam bakalım nasıl olacak((
hadi kolay gelsin:)) rutin sorular gün içinde gelecek zaten ben bugün bir hinlikle başlıyımkendine şöyle kallavi bir soru soracak olsan ne sorardın ve cevabın ne olurdu?
ay fıstık ben de içli köfteyi çok severim ama kızartmasını o yüzden yemiyorum bu ara:)) menünü beğendim, öğlenki sandviç neliydi???
çok fenasıııın ben 17 kilo verdim ama yazık bana
sana da geçmiş olsun canısı menün uyamadım desen de gayet güzel, sağlıklı kilo vereceğin kesin:)
ay ben düşünemedim birden ama senin cevabını çok merak ettim:))
yok fıstık eşimin bilgisayarı işyerinde taşımak zor oluyo bazen getiriyorum eve, oğlanınki için de bir kez denedim yazamıyorum garip bişey, bir yöntem düşünüyorum ama bu arada iş yerine de bilgisayar lazım napıcaz bakalım:))
sevgili röpörtaj konuğumuz ben de birkaç soru sorayım
1-nerelisin? nerede yaşıyorsun?
2-çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
3-dostların seni anlatacak olsa nasıl anlatırlardı? birkaç cümle
şimdilik bu kadar:)
Soru bmbardımanı başlamış , bende katılayım hemen ;
[video=youtube;AcUIv8Y_eIM]http://www.youtube.com/watch?v=AcUIv8Y_eIM[/video]
1. Bu şarkıdan mı geliyor adın yoksa sadece hırsından mı ?
2. Hedeflerin basamak basamak mı yoksa büyük ve ulaşılmaz bir hayale doğru mu yürüyorsun ?
3. Kim ya da hangi hareket seni öfke nöbetine sokar ?
4. Aynaya baktığında ne görüyorsun ?
5. Hayatında kim olmazsa yaşam senin için çekilmez olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?