Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menun yerlı yerınde sporda guzel :
1 tane myvelı ygrttanda bseycık olmaz ıcınde kalsaydı dhada byurdu canım

Ha bu arada Zeynepece2009 hoşgeldin aramıza. Bebeğinin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla güzel günlerini görürsünüz umarım. Dilerim çok şanslı çocuklar olurlar.

Dün mesaj trafiği çok fazlaydı yazamadım sana kusura bakma atlamışım. Bebeğin daha çok yeni kilolarını sıkıntı yapma çok fazla mutlaka verirsin... Düzenli beslen yeter. Şimdi sana etraftan onu ye süt yapar , bunu ye süt yapar diye baskılar da oluyordun. Sıvı tüketmek yeter süt olcaksa oluyo olmayacaksa da olmuyor zaten...

ambitious_girl le sorularım
1. gercek ısmın ne ?
2. hayatında hırs varmıdır ? hırsın mıdır agır basan yoksa sevgınmı ?
3. ınsanların sna emır vermesınden hoslanırmısın yada sen mı emır vermek ıstermısın ?
4. bencıl oldgum konular vardır dedınmı hıç?
5. yasadıgın sürece acaba ben bu yuzden varım blkıde bu benım kaderım bu konuda sınanıyorum dye dusundunmu hiç ?
6. burcun ne ? burcların kişilik özelligine katkısı olduguna ınanırmısın
7. kaç yaşindasın ve kaç kılo vermek istıyosun evlımısın bekarmısın ?(dogum gnunude mrak ettım hanı sölesen )
8. ıhmm gelelım sacların hangı renk byun kac hangı tur gysılerı seversın
9. en çok sevdgın renkler hangılerı renklerın ınsanlar için bazen tanımı vardır sevdgın rengı bıze tanımlayabılırmısın
10. hayatta gercektenten mtlu oldum dedgın zamanların hangılerıdır?
11. senın için aşkın tanımı nee ?
12. alınganlıgın varmıdr ?
13. suan sevdıgın şarkı fılm ve ktap hangılerı?
14. paylaşamadgın bı sorunun varmı ? senın için arkadaşligın tanımı nedır ..
15. vee son olarak dyetle ilgılı bsey soracagım kendıne hedef belırledınmı ay olarak ve iradene guvenıyormusun hıc kendı kendınle knustunmu yada bu knuda içindekılerı yazdınmı ?
fazla kaçtı sanırsammm

günaydınn kızlar..güzel sorular sorulmuş benim aklımdakiler de sorulmuş simdi iğne yaptırmaya gitcem sonra aklıma gelen soru olursa sorarım..

sevgili röpörtaj konuğumuz ben de birkaç soru sorayım
1-nerelisin? nerede yaşıyorsun?
2-çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
3-dostların seni anlatacak olsa nasıl anlatırlardı? birkaç cümle

şimdilik bu kadar:)

Soru bmbardımanı başlamış , bende katılayım hemen ;

[video=youtube;AcUIv8Y_eIM]http://www.youtube.com/watch?v=AcUIv8Y_eIM[/video]

1. Bu şarkıdan mı geliyor adın yoksa sadece hırsından mı ?

2. Hedeflerin basamak basamak mı yoksa büyük ve ulaşılmaz bir hayale doğru mu yürüyorsun ?

3. Kim ya da hangi hareket seni öfke nöbetine sokar ?

4. Aynaya baktığında ne görüyorsun ?

5. Hayatında kim olmazsa yaşam senin için çekilmez olur ?

teşekkürler tatlım benim kızım 22 aylık, ben biraz yumuşak anneyim sanırım daha bir düzen oturtamadık:)) benim koynumda yatıyodu yeni başladık ayrı yatmaya o da tam sayılmaz

merhabaaaa
2. bi arada yine bakim dedim,ama olmazki,sorular var cevaplar yok,hani sen dün bütün islerini halletmistin ki bu gun soulari yanitlayasin

simdi sor,cevapta alma tadi olmuyorki,

neyse ebnde ausa sorarim o zaman,o hemen cevap veriyordu

Son düzenleme:
hemen sorularimi soruyorum,sonrada gecmis e cevap yazmaya calisacagim

Sigara kullaniyormusun?
Cocuk istiyormusun,kac tane?
Sabirli bir insanmisin?
Korkakmisin ve en büyük korkun nedir?
Esinle nasil tanistiniz?
Hayatimin dönüm noktasi diyebilecegin bir olay varmi?
Keske yapmasaydim dedigin bir olay yasadinmi?
Kiskancmisin,ne derece?
Önünde bir kaza olsa durup yardimmi edersin,yoksa" basima is acmim biri yardim eder nasilsa" mi dersin?
Hic dost kazigi yedinmi?
Sen bunlari cevapla devami gelecek,kolay gelsin

baya doymussundur sen bunlarla,begendim,
sporuda bu gün telafi edersin artik

gecmise gitme sansim olsaydi 2002 yilinin eylül ayina gitmek isterdim,o gün benim icin dönüm noktasi oldu ,onu telafi ederdim

canım hemen cevap vereyim;

1-ismim merve
2-hırs benim hayatımda çok önemli faktördür.güdümleyicim diyebilirim.sevgimi hırsmı dersen o konuya göre değişir sevdiğim insanlar için sevgi diğeri için hırs
3-emir almam ,emir de vermem ama istediğim şeyleri her zaman yaptırırım.emir almama durumuna gelirsek her zaman sorumluluklarımın farkında oldum evde işte yapmam gerekenden fazlasını yaptım kimse bana şunu yap falan demedi.daha ziyade takdir bulunduğum konumda en iyisi ve en gözdesi olmak isterim
4-eşim konusunda çok bencilimdir.kıskanç değilimdir ama o sadece benimdir kimseyle paylaşmam
5-hayatım boyunca insanların bu dünyaya bir sebebten geldiğini inanmışımdır.hep bu hayatta kalıcı bişeyler yapmak için geldiğime inanıyorum.sınanma konusunda ise 2001 krizinde babam battı ve bizim durumumuz aşırı derecede iyi iken eve icralar gelmeye başladı o zaman hep sınandığımızı rabbimin ailemizi dahada bağlı yapmak için bizi denediğini düşünürdüm
6-başak burcuyum yükselenimde başak.tam olarak başak burcunun özelliklerini yansıtıyorum.
7-27 yaşındayım.65 kilo olmak istiyorum ama öncelikli hedefim 80 olmak.08,09,1985 doğumluyum.evliyim 2012'de doğum günümde evlendim.
8-saçım kahverengi,boyum 1,66.kendimi rahat hissettiğim bütün kıyafetleri giyinirim
9-öyle en sevdiğim renk falan hiç olmadı.genelde bütün renkleri severim
10-evlendiğim gün
11-aşk bence tanımlanmaz yaşanır.mesela dokunduğun caman içinin titremesidir yada uzun zaman görmeyince kokusunun burnunda tütmesidir
12-hiç alınmam eğer birisi benim kalbimi kırarsa ya o benim gözümde biter ya da bende onun kalbini kırarım
13-şu an dersen adele dinlerken huzurlu oluyorum,gözlerini sımsıkı kapat diye kitap okuyorum.çok fazla film seyrederim ama en son flight diye bir film vardı ona bayıldım
14-genellikle çok konuşurum ve bütün sorunlarımı paylaşırım.arkadaşlık sohbet keyifdir ama dostluk dersen birine kendin kadar güvenebilmektir.çok arkadaşım var ama çok az dostum vardır.
15-diyet konusunda çok hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum.çünkü ilerde çocuk olacak ve ben en ksa sürede en fazla kiloyu vermek istiyorum.iradeliyimdir.bu konuda kendimi çok eleştirdim çünkü her bunaldığımda hayata karşı olan hırsımı yemeklerden çıkarmaya çalıştım.

yak canım ben çok memnum oldum soruların için.

canım valla benim kendime sorum değilde senin sorun çok kallavi olmuş.hayatımdaki herşeyi biliyorum o yüzden kendime soru sormazdım.

1-doğduğun şehir dersen ankara ama aslen erzurum.konyada yaşıyorum

2-keşke bu soruya cevap verebilsem ama çalışmıyorum

3-hiç düşünmeden yardıma koşan,sevdikleri için herşeyi yapan,fedakar

1-hırsımdan

2-her zaman hedeflerim planlı olmuştur.

3-kimse beni öfke nöbetine sokmaz sadece kendi başarısızlıklarım beni öfke nöbetine sokuyor

4-şimdiye kadar istediği herşeyi başarmış bir bayan vardı ama evlendikten sonra hayatı iş konusunda biraz tökezlemiş hayatında en korktuğu şey olan ev hanımı olma yolunda ilerleyen birini görüyorum ve bu beni öfke nöbetlerine sokuyor

5-annem,babam ve kardeşimin benim hayatımdaki yeri tabikide kıyaslanamaz ama eşim olmazsa yaşam çekilmez olur

kızlar ben müşteri ziyaretine gidiyorum. Akşam işyerine dönünce gelirim.

ambitious_girl bu arada Konyadaki arkadaşıma ulaşamadım halen sorucam fakat o bir mobilya firmasında çalışıyor uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…