Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1-10 yıl içtim ama çok şükür 29 aralık 2012de bu illetden kurtuldum

2-allah nasip ederse 2 tane çocuk istiyorum

3-çok sabırlıyımdır

4-hiç korkak değilmimdir ama en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek.ne yaparım bilmiyorum

5-arkadaş ortamında tanıştık.biz evlenmeden önce 12 yıl çıktık.ben ilk görüşte aşık oldum çıkma teklif ettim peşinden koştum sonra o da benim için herşeyi yapacak kadar beni çok sevdi.bizimkisi tam bir hikayedir.birbirimize olan aşkımız dillere destandır.şimdi bile durmadan iyiki evlenmişiz diyoruz.

6-eşim çok kızar benim hayatımda keşkeler fazladır ama keşke yapmasaydım çok şükür olmadı.ben genellikle keşke şunu şöyle yapsaydım derim.en büyük keşkem ise üniversitede o kadar gezeceğime daha da yüklenseydim ve çok daha başarılı yerlere gelseydim olmuştur.

7-hiç kıskanç değilimdir çünkü kıskansanda yapacak olan adam gene yapar ve bu mutlaka kulağına gelir.kıskanmak adamın aklına düşürmektir.

8-yok yardım ederim ne gerekiyorsa fazlasını yaparım.

9-çok şükür yemedim

kızlar ben müşteri ziyaretine gidiyorum. Akşam işyerine dönünce gelirim.

ambitious_girl bu arada Konyadaki arkadaşıma ulaşamadım halen sorucam fakat o bir mobilya firmasında çalışıyor uygun mudur?

canım benim çok teşekkür ederim inan hiç gerek yok,benim için zahmete girme

Oooh sorular başlamış, cevaplar da içten. Bu röpörtaj işi iyi oldu gerçekten fikir kimden çıkmıştı hatırlamıyorum ama aklını seveyim onun...

Ambitious_girl;

Pişmanlıkların olur mu , yoksa o zaman o gerekiyodu deyip geçer misin?

İçinden çıkamadığın sorunların olduğunda ne yaparsın?

Hiç unutamadığın bir hikayeni anlatır mısın?

Bir günlüğüne sana sihirli değnek verseler, o günü nerde nasıl ve kiminle geçirmek isterdin?

İkramiyeden para çıktı ve sen bağış yapacaksın , nereye bağışlardın?

ben de bikaç soru sorayım
kaç kardessiniz
çocugun kız mı olsun erkek mi olsun istersin
sabırlımısındır
mutfakta en cok ne tür seyler yapmaktan hoslanırsın ( yemek, tatlı, hamur isleri gibi )
yaz mı kış mı daha cok seversin
gezmeyi severmisin
dizi izleme alışkanlıgın var mı en sevdiğin dizi hangisi
en sevdiğin oyuncu kim
en sevdiğin şarkıcı kim
en sevdiğin şarkı ne
ne tür müzik dinlersin
sorulanların dısında aklıma gelenler simdilik bu kadar

1-pişmanlık mı bilmiyorum ama çok keşkelerim oldu.

2-panikleme önce sorunu çözümlerim yani yapılacakları öncelik sırasına koyarım sırayla bütün sorunu hallederim

3-en unutulmazı düğünümdü.hep hayallerimde bir düğün vardı(12 sene çıkınca).ben ankarada restaurantlarla çalışıyordum yani biçoğunu tanırım.gölbaşında köşk diye bir restaurant var.göle sıfır ve ankaranın en mükemmelleri arasında.onlarla çok büyük bir iş yapacaktık ben çok uğraşmıştım ama o iş olmadı işletme müdürü mehmet bey biz iş yapamadık sana para kazandıramadık ama senin düğününü burda yapacağım git diğer istediğin yerlerden fiyat al gel ona göre konuşalım dedim ama ben köşkü o kadar çok istiyorum ki kızlar içeri girdim ve benim düğünüm burda olmalı dedim.fiyat aldım ama köşk bana ilk girdiğimde 60 bin dedi ben diyorum ki indirse ne kadar indirecek .neyse uzatmayayım.ben 25000 e razıyken mehmet bey bana 12500e düğünü yaptı ve dediği gibi hayallerimdeki düğün oldu.düğünümü ve köşkü hiç unutamam.

4-kesinlikle okumak isteyen ama okuyamayan çocuklara.özellikle üniversite okumak isteyenlere çünkü devlet bir şekilde okutuyor ama üniversite okumak parasızda olsa bence lüks.her ne kadar devlet katkını ödese kredide verse bence yetmez.ben ankarada okudum ve hayat pahalı.bir yemek fişiyle tek öğün geçiren insanlar gördüm ve hep allah bana çok versin ki bende öyle insanlara yardım edeyim diye düşündüm

aynı ben o yüzden çabuk karar vermen ve kararında sebat edip hemen kilo ver.sonra ah keşke deme benm gibi::)bu arada daha 27,5 yaşındayım bende:))

kızlar ya ben msjları alıntılamıştım ama babam pc başına geçince ben cocuğu emzirene kadar sayfamı kapatmış.hepinize topluca diyim hoşbuldukkkkk.

menülerinizede ayrıca bayldım.bende bugün daha derli toplu bi menü sunacağım size inşallahh.en azından bu saate kadar öleydi.

hasta olan arkadaşlarımıza ayurıca geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

bi arkadaşım emzirme döneminde diyetisyenle uyguladığı diyetten bahsetmişti.isimleri tam olarak hatırlamıyorum ama örnek menüsünü paylaşırsa ve ozaman kaç kilo olduğunu yazarsa cok memnun olurum.

kızlar maşallah canavar gibisiniz ya yetişemiyorum size.nickkleri öğrenene kadar baya bi zaman gececek heralde.sorularda ayrıca süperrr:))

1-2 kardeşiz.benden 8 yaş küçük erkek kardeşim var

2-2 çocuk istiyorum.allahım nasip ederse ilkini kız ikincisini erkek istiyorum.çok şey istiyorum demi

3-çok sabırlıyımdır.

4-valla her türlü yemeği yapmayı severim.daha doğrusu yemek yapmayı severim.misafir ağırlamaya bayılırım.

5-kesinlikle kış.çünkü miğrenim var ve güneş beni mahvediyor.

6-gezmeye bayılırım.çok gezen bir anne babanın çocuğuyum ve eşimde gezmesini sever.yeter ki bana hadi densin 2 dakikada hazır olurum

7-türk dizilerinden sadece muhteşem yüzyılı seyrediyorum.genellikle yabancı dizileri izlerim.how ı met your mother,supernatural,elementary,arrow ve glee bu sezon takip ettiklerim

8-denzel washington.bu güne kadar kötü bir filmini hiç görmedim,izlemekten zevk alırım ve tabiki de al pacino

9-o konuda bi takıntım yok hoşuma giden bütün şarkıları severim.ruh halime göre değişir

10-madonnadan la isla bonitayı dinlemekten hiç sıkılmam

11-o da ruh halime göre değişir.bazen rock bazen pop bazen metal

canım seni çok iyi anlıyorum.sen bilirsin ama yiyerek zayıflasan bence daha kalıcı olur ve haytın boyunca zayıf olursun.bende senin gibi çok acele ettim çok saçma sapan diyetler yaptım ama atıyorum ayda 5 kilo ver 4 ay sürsün ama ver o kiloları.hem vücudun bozulmaz hem daha sağlıklı olursun.mesela hazirana kadar 12 kilo verebilirsin.gene yaza zayıf girersin.valla ben senin için söylüyorum.sonra pişman olma diyet değilde sağlıklı yaşamayı hayat prensibi haline getir

Şarkı söylemeyi sever misin, sesin güzel mi?

Dans etmeyi sever misin ?

Hobilerin ? Fobilerin?

Asla affetmem dediğin şeyler var mı?

Geri dönme imkanın olsa hangi yaşına dönmek isterdin ?

Geçmişi düşünür müsün, yaşadıklarını kaydeder misin , unutur geçer misin?

Çabuk sinirlenir misin?

Hayatında intikam var mıdır? Yoksa Allaha mı havale edersin?

Yalnız kalıp kafa dinlemek mi huzur verir , arkadaşlarınla kalabalık bir mekanda dans etmek mi?

Mutlu musun?

Senin için mutluluk nedir.

1-ben şarkı söylemeyi severim de sesim iğrençtir.lisedeyken müzik hocası arkadaşla şarkı söyle diye uğraşıyordu aman hocam ne uğraşıyorsun ben söylerim dedim.bi başladım hoca allah aşkına sus dedi.medeni cesaretimden bütün notlarıma 5 vermişti.o kadar kötüyüm

2-dans etmeyi severim

3-hobim gezmek,fobim ise sevdiklerimi kaybetmek

4-aldatılmak

5-gerçi ben o yaştan sonra hiç büyümedim ama 23 yaşıma tekrar dönmek isterdim

6-geçmişi çok düşünürüm.yaşadıklarımı unutmam.iyiyide kötüyüde kaydederim ki ilerde kullanayım.ben her zaman ak ve kara defterlerim olmuştur.ilerde açmak için

7-öyle çabuk sinirlenmem

8-intikamda alırım allahada havale ederim.adamına göre değişir.ilerde yine bana zarar verme ihtimali varsa çok acı intikam alırım.her zaman derim ki "yılanın başını küçükken ezeceksin yoksa büyüyüp sen sokar"

9-yanlız kalmak beni bunalıma sokar ama dansta etmem arkadaşlarımla sohbet etmeyi tercih ederim

10-çok şükür mutluyum

11-hayattan zevk almayı bilmek.ne kadar sıkıntın olursa olsun eve geldiğinde herşeyi unutabilmek,sofraya oturduğunda gülerek yemeğini yemek.herşeyden önce huzurdur mutluluk.seni seven insanların olduğunu bilmek ve hayata karşi inancını asla yitirmemektir

of canım harikasın sabah sabah bu ne enerji. çalışan anne farkı :))doping almış gibi davranmak

canım menünü her zaman beğeniyorum. ancak genel anlamda birşey söylemekistiyorum ara öğünlerini kalorili birşeylerle geçirmeni tavsiye ederim. mesela 1 tane küçük süt al öğleden önce yarısını ğleden sonra diğer yarısını içersin. yanınada 2-3kuru kayısı yada 1-2 iyet bisküvi. ara öğünleri hayatına soktuktan sonra vücudundaki dğişime inanamayacaksın. ben bundan 3 yıl önce sadece ana ğünlerdeki fazlalıkları ara öğünlere alarak yağdan 6 kilo vermiştim...vücudun beklemeye girince ve yemek yediğinde insülin miktarı çok sayıda salgılanıp yağlanmaya neden luyormuş. birde metabolimanı hızlandırman açısından ara öğünler atlanmamalı bence.

bence güzel menü canım köftenin yanında ekmek biraz ok olmuş. birde biraz ara öğünlerine yada gece yatarken süt hem yaşın itibari ile kemiklerini 24 yaşına kadar güçlendirmeni tavsiye ederim.

canım akşam biraz yemek ekleseymişin daha iyi olurmuş aslında. onun dışında menün güzel

çok güldüm.demek dayanamadı sana :))).. menün güzel canım ama ara ğün eklersen daha iyi olacak

canım çok güzel bir menün var. sorda iyi

Dünkü mesaj sayım 13 müş. Spor aleti tavsiyelerinizi bekliyorum. Fazla ses yapmayacak bişey olması lazım ...

trambolin :)))

ambitious a ne sorsam ne sorsam. hımmmmmmmmmm

bugüne kadar

1 en çok utandığın olay
2 en çok üzüldüğün olay
3 en çok sevindiğin olay
4 en çok güldüğün olay
5 şu an nasıl bir haber alsan havalara uçarsın
6 geçmişinden hangi günü silerdin neden
7 hangigünü yeniden yaşamak isterdin neden
8 kocan ne iş yapıyo ankaraya taşınma imkanın ykmu öyle b ihtimal

yawwww bu sorular zor yerden geldi

1-üniversite 2 sınıfta osmanlı diplomasisi diye final sınavı vardı.eşşelk gibi çalıştım ama dersin çoğu osmanlıcaydı vizem 86 ben finaldende yüksek alıcam aa gelecek diye hesaplıyorum.duvar kopya doluydu bende yazmıştım.asistan geldi sıraları ve duvarları okumaya başladı.tabiki kağıdımı aldı.hemen hocanın yanına gittim.hocad refet yinanç sayılı proflardan özürler diledim.çok utanmıştım çoooooook.asistan benden sonra bi 20 kişiyi çıkarmış ama sınav sonrası kapıda hüngür hüngür ağlayan bir tek bendim.tabi bir daha asla bişey yazmadım

2-2001 krizinden sonraki babamın halleri.çok şükür fazlasıyla kendimizi toparladık ama rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın.ben babamı gördükçe kahroluyordum.

3-kardeşimin üniversiteyi kazanması.çok duygulanmıştım.mutluluktan ağlamıştım

4-valla annemleyken herşeye çok gülüyorum.ya bişey söyler yada bişey yapar ama hep en çok güldüğüm anların annemle olmuştur

5-şu an işe girdin diye arasalar havaya uçardım

6-eşimin şeker yüzünden hastaneye yattığı günü silmek isterdim.çok korkmuştum

7-hangi gün değil de üniversite yıllarıma tekrar dönmek isterdim

8-eşim karatay belediyesinde mühendis.ankara'ya dönme imkanımız var ama belediye olarak zor ancak ya torpil bulcaz yada devlet olacak.şimdiki belediye başkanı eşimi göndermiyor ama eşimde konyayi beğenmiyor.biz yakın zamanda döneriz ankaraya

canım oradan dönmenizin sana daha iyi geleceğini düşünüyorum.

bir de babanların başına gelen üzücü olayı bizde yaşadık. hayatımda ilk defa 24 yaşındayken babamın dolmuşa bindiğini gördüm. o gün çok zor geçmişti bana şimdi çok normal geliyor. bunu en iyi yaşayan bilir. ben o zaman üni yeni bitmişi. hayata yeni atıldığım bir dönemde bu olayı yaşamak beni çok sarstı hala kendime gelemedim daha sonra evlendim çalıştım filan ama hala sıkıntılar devam edior. çünkü sadece iflasla kalmadık birsürü olumsuz olayla karşı karşıya geldik. parayla çözemeyeceğimiz birsürü olay yaşadık. eğer sadece iflasla kaldıysan haline şükret diye söylüyorum canım. herşey gelip geçiyor izi kalıyor.

ya tabi paran varken yanından ayrılmaya insanlar paran gidince birden yok oluyorlar falan filan ama dediğin gibi herşey gidiyor izi kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…