hemen sorularimi soruyorum,sonrada gecmis e cevap yazmaya calisacagim
Sigara kullaniyormusun?
Cocuk istiyormusun,kac tane?
Sabirli bir insanmisin?
Korkakmisin ve en büyük korkun nedir?
Esinle nasil tanistiniz?
Hayatimin dönüm noktasi diyebilecegin bir olay varmi?
Keske yapmasaydim dedigin bir olay yasadinmi?
Kiskancmisin,ne derece?
Önünde bir kaza olsa durup yardimmi edersin,yoksa" basima is acmim biri yardim eder nasilsa" mi dersin?
Hic dost kazigi yedinmi?
Sen bunlari cevapla devami gelecek,kolay gelsin
kızlar ben müşteri ziyaretine gidiyorum. Akşam işyerine dönünce gelirim.
ambitious_girl bu arada Konyadaki arkadaşıma ulaşamadım halen sorucam fakat o bir mobilya firmasında çalışıyor uygun mudur?
az evvel gördüm seni merve,cevap yazcan sandim,gitmissin
Oooh sorular başlamış, cevaplar da içten. Bu röpörtaj işi iyi oldu gerçekten fikir kimden çıkmıştı hatırlamıyorum ama aklını seveyim onun...
Ambitious_girl;
Pişmanlıkların olur mu , yoksa o zaman o gerekiyodu deyip geçer misin?
İçinden çıkamadığın sorunların olduğunda ne yaparsın?
Hiç unutamadığın bir hikayeni anlatır mısın?
Bir günlüğüne sana sihirli değnek verseler, o günü nerde nasıl ve kiminle geçirmek isterdin?
İkramiyeden para çıktı ve sen bağış yapacaksın , nereye bağışlardın?
benım suan bı hedefım var yaza kadar snra duzenlı yemek yıcem ne az nde cok ama ılk hdefımde olayım 1 krede bu yasıma geldgmde ahh su bna olsa demek yerıne alabılmeyı ıstıyorum
o yuzden acelemm ... yksa yavas yavasta gder yas 22 ama suana kadar genclık dedıgın seyı ne hayatta nede rengarenk gysılerde tadabıldım yanı az hep kndımı sısko buldum en zayf oldgm halım 68 dı sanırsam kucuklugum ole dehıldı ama şöle genc kızken hıccc gynemedm
ben de bikaç soru sorayım
kaç kardessiniz
çocugun kız mı olsun erkek mi olsun istersin
sabırlımısındır
mutfakta en cok ne tür seyler yapmaktan hoslanırsın ( yemek, tatlı, hamur isleri gibi )
yaz mı kış mı daha cok seversin
gezmeyi severmisin
dizi izleme alışkanlıgın var mı en sevdiğin dizi hangisi
en sevdiğin oyuncu kim
en sevdiğin şarkıcı kim
en sevdiğin şarkı ne
ne tür müzik dinlersin
sorulanların dısında aklıma gelenler simdilik bu kadar
benım suan bı hedefım var yaza kadar snra duzenlı yemek yıcem ne az nde cok ama ılk hdefımde olayım 1 krede bu yasıma geldgmde ahh su bna olsa demek yerıne alabılmeyı ıstıyorum
o yuzden acelemm ... yksa yavas yavasta gder yas 22 ama suana kadar genclık dedıgın seyı ne hayatta nede rengarenk gysılerde tadabıldım yanı az hep kndımı sısko buldum en zayf oldgm halım 68 dı sanırsam kucuklugum ole dehıldı ama şöle genc kızken hıccc gynemedm
Şarkı söylemeyi sever misin, sesin güzel mi?
Dans etmeyi sever misin ?
Hobilerin ? Fobilerin?
Asla affetmem dediğin şeyler var mı?
Geri dönme imkanın olsa hangi yaşına dönmek isterdin ?
Geçmişi düşünür müsün, yaşadıklarını kaydeder misin , unutur geçer misin?
Çabuk sinirlenir misin?
Hayatında intikam var mıdır? Yoksa Allaha mı havale edersin?
Yalnız kalıp kafa dinlemek mi huzur verir , arkadaşlarınla kalabalık bir mekanda dans etmek mi?
Mutlu musun?
Senin için mutluluk nedir.
Ambitious yaş kaçtı bide nerde yaşıyodun, bi yerde okumuştum ama hatırlayamadım şimdi.
günaydın kızlar
sabah kalktım sporumu yaptım, akşamki sohbeti okudum cevaplar iş yerinde artık kahvaltı hazırlamam gerek
öpüyorum hepinizi
bu arada eşimin bilgisayarını istedim işyerinden yine dün o yüzden sabah girdim hemen bakayım dedim:)
işten eve gelirken aklıma gelen soruları pegasusum sormuş akşam sorarım diyordum ama benim kız yine 1-0 önde:) o beni uyuttu((
günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım
Günaydın kızlar şu son günlerde pek giremez oldum gündüz işdeyim akşam da evde katiplik sınavına çalışmaya çalışıyorum haftaya cumartesi sınavım var hepinizden dua bekliyorum canlar dünki menümü yazıp çıkıcam
sabah: Iki dilim cavdar ekmegi ile yapılmış az peynirli tost
ara : Layt 4 tane bisküvi eti formun oluyo onlardan şu ince olanlardan
öglen : Sandiviç geirmiştim evden ayranla onu yedim
ara : Yarım çay bardagı beyaz leblebi
akşam : Malesef evde çig köfte vardı iki dilim kepek ekmegi ile iki köfte yedim ( yagsız kıymadan yapılmıştı bizim burda haşlanıp yeniyor bazı yerlerde kızartıyorlar ) iki bardak ayran içtim
ara : Yok çay sadece
su : 3lt
spor dün sadece sabah ısınma hareketleriyle mekik çektim
mesajıda kaç tane bilmiyorum
GÜNAYDIIIN;
Salı Sabah
NEsfit
1 ceviz, 1 kuru kayısı
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
Çorba
Köfteli patates yemeği
2-3 kaşık salata
1/2 dilim ekmek ( Zorluyorum kendimi ama artık ekmek yiyemiyorum çok enteresan, bilinçaltımdan silmişim heralde)
Ara
1 ceviz + 2 dilim portakal
Akşam
3 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt
Gece 10 da
1 bardak süt
su 3 lt
spor : Plates + 50 mekik
Mesaj saymadım birazdan sayarım
günaydın hanımlar tekrar,
dünkü menüm
sabah
kaşarlı sandviç
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
akşam
1 tabak kuru fasulye
yarım tabak bulgur pilavı
yarım dilim tam buğday
spor
30 dk trambolin bu arada dün akşam trambolinin ikinci kopçası da koptu, bana dayanamadıbu hafta tamir ettirmem gerek (
mesaj 11
su 2.5 lt
günaydin arkadaslar
sabah erkenden temizlige giristim,anca bitiririm dedim,hala devam ediyor,kahvalti molasi verdim ve öncesinde dün yediklerimi yazayim dedim,bir dahaki mola ne zaman olur bilmiyorum cünkü
sabah
2 dl simsiyah ekmek arasina yagsiz beyaz peynirle yapilmis tos ve üzerine 1 cay kasig kadar light ciilek receli
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
4 kasik tavuk sote,4 kasik sade makarna,kepekli olandan,salata,ayran
ara
1 portakal,2 kasik yogurt
aksam
bir tabagin yarisi kadar karisik sebze(haslanmis)
1 parca balik
sogan salatasi,domates
ara
kizlar tatli istegimi bastirmak icin cikolara yerine light meyveli yogurtlarindan aldim,onlardan 1 tane,80 kalori
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
mesaj saymadim,kusura bakmayin
simdi kahvaltiya gidicem,antiyi sorusuz birakmayin,ben döndügümde sorulmamis soru varsa sorarim
Dünkü mesaj sayım 13 müş. Spor aleti tavsiyelerinizi bekliyorum. Fazla ses yapmayacak bişey olması lazım ...
ambitious a ne sorsam ne sorsam. hımmmmmmmmmm
bugüne kadar
1 en çok utandığın olay
2 en çok üzüldüğün olay
3 en çok sevindiğin olay
4 en çok güldüğün olay
5 şu an nasıl bir haber alsan havalara uçarsın
6 geçmişinden hangi günü silerdin neden
7 hangigünü yeniden yaşamak isterdin neden
8 kocan ne iş yapıyo ankaraya taşınma imkanın ykmu öyle b ihtimal
yawwww bu sorular zor yerden geldi
1-üniversite 2 sınıfta osmanlı diplomasisi diye final sınavı vardı.eşşelk gibi çalıştım ama dersin çoğu osmanlıcaydı vizem 86 ben finaldende yüksek alıcam aa gelecek diye hesaplıyorum.duvar kopya doluydu bende yazmıştım.asistan geldi sıraları ve duvarları okumaya başladı.tabiki kağıdımı aldı.hemen hocanın yanına gittim.hocad refet yinanç sayılı proflardan özürler diledim.çok utanmıştım çoooooook.asistan benden sonra bi 20 kişiyi çıkarmış ama sınav sonrası kapıda hüngür hüngür ağlayan bir tek bendim.tabi bir daha asla bişey yazmadım
2-2001 krizinden sonraki babamın halleri.çok şükür fazlasıyla kendimizi toparladık ama rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın.ben babamı gördükçe kahroluyordum.
3-kardeşimin üniversiteyi kazanması.çok duygulanmıştım.mutluluktan ağlamıştım
4-valla annemleyken herşeye çok gülüyorum.ya bişey söyler yada bişey yapar ama hep en çok güldüğüm anların annemle olmuştur
5-şu an işe girdin diye arasalar havaya uçardım
6-eşimin şeker yüzünden hastaneye yattığı günü silmek isterdim.çok korkmuştum
7-hangi gün değil de üniversite yıllarıma tekrar dönmek isterdim
8-eşim karatay belediyesinde mühendis.ankara'ya dönme imkanımız var ama belediye olarak zor ancak ya torpil bulcaz yada devlet olacak.şimdiki belediye başkanı eşimi göndermiyor ama eşimde konyayi beğenmiyor.biz yakın zamanda döneriz ankaraya
hımmm ausss bnde bos deılım bılıneyanı bebısım
canım oradan dönmenizin sana daha iyi geleceğini düşünüyorum.
bir de babanların başına gelen üzücü olayı bizde yaşadık. hayatımda ilk defa 24 yaşındayken babamın dolmuşa bindiğini gördüm. o gün çok zor geçmişti bana şimdi çok normal geliyor. bunu en iyi yaşayan bilir. ben o zaman üni yeni bitmişi. hayata yeni atıldığım bir dönemde bu olayı yaşamak beni çok sarstı hala kendime gelemedim daha sonra evlendim çalıştım filan ama hala sıkıntılar devam edior. çünkü sadece iflasla kalmadık birsürü olumsuz olayla karşı karşıya geldik. parayla çözemeyeceğimiz birsürü olay yaşadık. eğer sadece iflasla kaldıysan haline şükret diye söylüyorum canım. herşey gelip geçiyor izi kalıyor.
canıkom bn tedbırlıyım
mrak etme senn
kılomu oynatmaya alıstı bunyem bgun ıyıce gaza gelmısım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?