Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bnde cok hızlı vermıorum 2 ayda 15 kılo verdım ama cabaladım suan vcudumu kastım ama bı ara nrmal dzene gecıcem nrmal yıycem yanı abartmadn snra gne kendımı soka sokcam
anlıorum hepınızın saglıgımdan dedgını ben cok sabrsızımdr bazen sabır gereksde bn bseyı ya hemen yapmalıyım yada hıc dyenlerdenım cnku zamanla bn az kılo verseydım ayda 3 kılo verseydım ornegın ben bikac ay dyet yapamazdım cnku degsım bana gaz verıo hayatım az verınce vazgecıyorum hedeften

bende kendime rakip arıyorum canım

Peki terletiyo mu , bi de trambolin alırken nelere dikkat etmek lazım ?

bence çok iyi canım menün :13:

yinede yine iyi canım ya menü yattıgım yerden yine çalşırım diyosun yani

canım menün güzel bu gece yedigin şey saat kaçda yiyorsun:44:

güzel canım menün tebrik ederim

aynen çok haklısın wuwum bugün bunu daha iyi anladım inat ettim o s beden kıyafetleri giymezsem bende ya
36 beden olana kadar bana durmak yok ama ben senin gibi az yiyemiyorum canım ya calıştıgım içinde takatsiz kalıyorum az yiyince araları kaçıramıyrm o yüzden zaten 10 kılo verecegim

evet canım kacırma bnde snın gbı 10 kılo vercekken ustune 25 kılo aldım 1 snede ama hep kan ılacı yzunden dsun bebegım 68 dım 93.5 a cıktım smdı ordan asagya gelıorum hem okadar abartılacak bseyn yoktr
ınsan halıne sukretmezse ben sıskoyum dyıp drursa ıyıce sısıomus bende bu oldu

menün çok iyi kaptan ben begendim

Yok kaptan , deme yahu

Valla sonradan bir açıldı tam açıldı ambitious girl , sorularda süper , cevaplarda . Ben kendi adıma tanıdığıma çok memnun oldum , bazı yönlerinide kendime çok benzettim

yinede yine iyi canım ya menü yattıgım yerden yine çalşırım diyosun yani

Aynen canım , oturduğum yerden de olsa içim rahat .En azından spor yok demiyorum .

Kaptan wuwumun başarısını okudun mu benimle yarışında

4 günde 2 kilo vermiş , cumaya kadar 2 daha veririm dedi dün

Ben cumadan cumaya 2 kilo versem tamamdır diyordum , dişli çıktı rakibim

offf yaa ben geldim,ama dökülüyorum,dahada bitmedi,ne cok kirlenmis ev ya,:44:
gecmisi okudum,alinti yapmadan cevaplayayim,cevaplari cok begendim bende,sorularida tabi,sira bana gelene kadarda gözüm korktu acikcasi:18:

ben listeyi kaybettim kizlar,hangi sayfadaydi bilen varsa söylermi,yada benim siram ne zamandi,onu söyleseniz

topraks yediklerin güzel cnm,afiyet olsun,sabahki enerjinede masallah

aus sende liste disina cikmissin,hayret

bir kere ciktimi cikasi gelir insanin,dikkat et,bu yediklerinde güzeldi,diyeti bozacak birsey yok ortada,afiyet olsun

büyümeyenbayby sealiba,geride kaliyor gnin yediklerin hep göremiyorum,bu gün hepsini inceledim,hafta sonu yedigin gofretin cezasi yok,hafta sonu izinliydik

genel olarak begeniyorum senin beslenmenide,kisa sürede saglikla hedefine ulasacak gibisin

bahar
hem köfte hem ekmek olmamis,icli köfteyi ekmekle yiyene ilk defa rastladim cnm,kusura bakma,sonucta etli böregi ekmekle yemek gibi birsey olmus bu,yedigin köfte ne kadardi yazarmisin

wuwum yedigin halin diye baslamicam,herkesin dedigi gibi benim düsüncemde,lütfen bana kulak ver,az ye ama aralari bos gecme bari

kacirdigim varsa kusuruma bakmasin,hatirlatin hemen yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…