canım seni çok iyi anlıyorum.sen bilirsin ama yiyerek zayıflasan bence daha kalıcı olur ve haytın boyunca zayıf olursun.bende senin gibi çok acele ettim çok saçma sapan diyetler yaptım ama atıyorum ayda 5 kilo ver 4 ay sürsün ama ver o kiloları.hem vücudun bozulmaz hem daha sağlıklı olursun.mesela hazirana kadar 12 kilo verebilirsin.gene yaza zayıf girersin.valla ben senin için söylüyorum.sonra pişman olma diyet değilde sağlıklı yaşamayı hayat prensibi haline getir
Allah gözünüzü doyursun... O kadar Pc içinde hala sıkıntı mı yaşıyorsunuz pes yani...
Hoş geldin , ayrıca geçmiş olsun. Bu ne böyle herkes hastalıktan dökülüyor. İnşallah hepimiz bir an önce toparlarız. Menüne gelince ben menü yorumlamakta pek başarılı değilim ama sen çok az yemişsin ara yok akşam yok da ne demek ? Öğlen içtiğine pişmen olduğun çorbayla mı durdun bütün gün ? Üstelik hastasın , vücudun vitamine ihtiyacı da var? Belki bi iki loka bişey yeseydin çorbanın kötü izlerini de silerdi. Ama sanırım hastalıktan bişey yemek istemedin, bazen oluyo bana da.
Sonucu merak ediyorum şimdiden. Bu arada benim rakibim yok ama dün sabahtan beri hiç kaçamağım olmadı ve 3 lt kadar su içiyorum . Hiç spor yapmayan ben mekik çekmeye başladım ve kotumda bir rahatlama hissetmeye başladım ama inat ettim cumaya kadar tartılmıycam. Var mı benle kapışmak isteyen?
muhteşem finale 1 gün kaldı :) başka yarışanlar varmıydı
of canım harikasın sabah sabah bu ne enerji. çalışan anne farkı :))doping almış gibi davranmak
canım menünü her zaman beğeniyorum. ancak genel anlamda birşey söylemekistiyorum ara öğünlerini kalorili birşeylerle geçirmeni tavsiye ederim. mesela 1 tane küçük süt al öğleden önce yarısını ğleden sonra diğer yarısını içersin. yanınada 2-3kuru kayısı yada 1-2 iyet bisküvi. ara öğünleri hayatına soktuktan sonra vücudundaki dğişime inanamayacaksın. ben bundan 3 yıl önce sadece ana ğünlerdeki fazlalıkları ara öğünlere alarak yağdan 6 kilo vermiştim...vücudun beklemeye girince ve yemek yediğinde insülin miktarı çok sayıda salgılanıp yağlanmaya neden luyormuş. birde metabolimanı hızlandırman açısından ara öğünler atlanmamalı bence.
bence güzel menü canım köftenin yanında ekmek biraz ok olmuş. birde biraz ara öğünlerine yada gece yatarken süt hem yaşın itibari ile kemiklerini 24 yaşına kadar güçlendirmeni tavsiye ederim.
canım akşam biraz yemek ekleseymişin daha iyi olurmuş aslında. onun dışında menün güzel
çok güldüm.demek dayanamadı sana :))).. menün güzel canım ama ara ğün eklersen daha iyi olacak
canım çok güzel bir menün var. sorda iyi
trambolin :)))
günaydın kızlarrrrr önce hemen menümü paylaşıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
geçmişe yolculuk demişken geçmişten bir güne gitme şansınız olsaydı hangi günü neden seçerdiniz? bu soru hepinize gelsin bakalım içimden geldikeşke benim geçmişe gitme şansım olsaydı tek bir gün değiştirirdim ama sonra sölicem önce cevapları alıyım
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
sadece bulgur pilavı ile yoğurt yedim çünkü akşam yemeğinde kuru fasulye vardı mideme dokunduğu için yemedim 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim...
spor yapamadım teyzemde kaldım annemi yolculamak için orda spor aleti yok
2 lt su
4 mesajdı sanırım
süpersin wwum benim :13:
Günaydınnnnlar
Ohhh be sıramı savdım nihayet , artık soru göresim yok ; bugün nasılsın ? deseniz ,benim günüm geçti modundayım
Hemen yediklerime geçeyim .Dün listemi tam olarak uygulayamadım , belim çok ağrıyor , mutfakta zaman geçremedim.
Sabah:
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirden tost
3 zeytin
1 domates
Ara:
Yağsız süt ve kivi
Öğlen :
1 dilim etimek
Salata
(bol yeşillik , kırmızı biber , beyaz peynirli )
2 kaşık yağsız yoğurt
Ara :
1 elma ve yağsız süt
Akşam :
Öğlen yediklerimin aynısı
Ara :
Kuru üzüm ve Yağsız süt ile sabah yemediğim 3 ceviz içi
3 lt su .
Suyu artık şansa bırakmıyorum .1,5 LT lik şişeyi kendime tahsis ettim.Gün sonunda iki tane bitirmiş oluyorum.
Spor maalesef yok denecek kadar az . Belimi zedelersem hiç yapamam bir daha çünkü . Bugün iyi gibi mesela ufak ufak başlıyorum.
Sadece oturduğum yerde ağırlık çalıştım gece.
menün gayet güzel bence sorun yoksınavın için de başarılar dilerim inşallah istediğin gibi geçer
bende kendime rakip arıyorum canım
kızlar günaydın hemen menümü yazıp okuyabildiğim kaar geçmişi okuyup cevaplayacağım çünkü yürüyüşe çıkacağım kızımla
sabah ; 1 dilim ekmek bol yeşillik 1 ilim peynir
ara;1 armut 1 ç.b. keten tohumlu yoğurt
öğle;3 inegöl köfte 1 dilim ekmek bol yeşillik
ara; yarım ç.b. leblebi 1 elma 1 ç.b. süt
akşam ;6 y.k. kereviz 1/3 kase çorba 1 dilim ekmek
gece; 7-8 adet badem 1 kivi 1 dilim armut 1 su bardağı süt
sütler ve ekmekler light
spor; belim ağrıdığı için apamadım
su;2 ltre
mesaj 7
günaydın hanımlar tekrar,
dünkü menüm
sabah
kaşarlı sandviç
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim beyaz ekmek
akşam
1 tabak kuru fasulye
yarım tabak bulgur pilavı
yarım dilim tam buğday
spor
30 dk trambolin bu arada dün akşam trambolinin ikinci kopçası da koptu, bana dayanamadıbu hafta tamir ettirmem gerek (
mesaj 11
su 2.5 lt
benım suan bı hedefım var yaza kadar snra duzenlı yemek yıcem ne az nde cok ama ılk hdefımde olayım 1 krede bu yasıma geldgmde ahh su bna olsa demek yerıne alabılmeyı ıstıyorum
o yuzden acelemm ... yksa yavas yavasta gder yas 22 ama suana kadar genclık dedıgın seyı ne hayatta nede rengarenk gysılerde tadabıldım yanı az hep kndımı sısko buldum en zayf oldgm halım 68 dı sanırsam kucuklugum ole dehıldı ama şöle genc kızken hıccc gynemedm
aksam ıkı dlım ekmek fazla bebegım su oranın gzel bu arada ıns snavın ıı gtecer tatlım
aynen çok haklısın wuwum bugün bunu daha iyi anladım inat ettim o s beden kıyafetleri giymezsem bende ya
36 beden olana kadar bana durmak yok ama ben senin gibi az yiyemiyorum canım ya calıştıgım içinde takatsiz kalıyorum az yiyince araları kaçıramıyrm o yüzden zaten 10 kılo verecegim
günaydin arkadaslar
sabah erkenden temizlige giristim,anca bitiririm dedim,hala devam ediyor,kahvalti molasi verdim ve öncesinde dün yediklerimi yazayim dedim,bir dahaki mola ne zaman olur bilmiyorum cünkü
sabah
2 dl simsiyah ekmek arasina yagsiz beyaz peynirle yapilmis tos ve üzerine 1 cay kasig kadar light ciilek receli
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
4 kasik tavuk sote,4 kasik sade makarna,kepekli olandan,salata,ayran
ara
1 portakal,2 kasik yogurt
aksam
bir tabagin yarisi kadar karisik sebze(haslanmis)
1 parca balik
sogan salatasi,domates
ara
kizlar tatli istegimi bastirmak icin cikolara yerine light meyveli yogurtlarindan aldim,onlardan 1 tane,80 kalori
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
mesaj saymadim,kusura bakmayin
simdi kahvaltiya gidicem,antiyi sorusuz birakmayin,ben döndügümde sorulmamis soru varsa sorarim
dogru diyosun fıstık inşallah iyi geçer kazanırım canısı
merhabaaaa
2. bi arada yine bakim dedim,ama olmazki,sorular var cevaplar yok,hani sen dün bütün islerini halletmistin ki bu gun soulari yanitlayasin
simdi sor,cevapta alma tadi olmuyorki,
neyse ebnde ausa sorarim o zaman,o hemen cevap veriyordu
yinede yine iyi canım ya menü yattıgım yerden yine çalşırım diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?