Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan wuwumun başarısını okudun mu benimle yarışında

4 günde 2 kilo vermiş , cumaya kadar 2 daha veririm dedi dün

Ben cumadan cumaya 2 kilo versem tamamdır diyordum , dişli çıktı rakibim

okudum tabiki,bu kadar beklemiyordum bende,"cumaya kadar 2 kilo daha vermede görim seni" diyesim geldi
tabiki önemli olan cok vermek degil kalici vermek diyorum,wuwum sporda yapmiyorsun,kaslarini kaybetme diyerekte nokta koyuyor ve kulaklarimi tikiyorum

dur kulaklarimi actim bisey daha diyim sonra tikarim,simdi sen basari hikaysesi yazmaktan korkuyorsun ya" ac kaldim verdim" diyecen diye,bende korkuyorum,"sen ac kaldin da kaptan dami uyarmadi" demelerinden,araya bi yere sikistir cnm,"kaptan cok söyledide ben dinlemedim" diye

ben cumadan cumaya 1 ede raziyim,

bu arada aus cugum korkmus gördüm seni
:18:
o 2 vermisse senin 3 vermen lazim olmaz yoksa

sorulara devam diyorum

bir film cekseydin adi ve konusu ne olurdu,

bir filde oynasaydin hangi ünlü olmak isterdin

gecmiste yasadigina inanirmisin(hani vardir ya eski hayatimda..... idim diyenler)

gelecegi düsündügünde seni tedirgin eden seyler varmi

yapabilecegin en büyük cilginlik nedir

kararlarinin sorgulanmasindan hoslanirmisin

baska bir meslek secme sansin olsaydi ne olurdun

sence azra akin dünya güzeli olacak kadar güzelmi

bide hürrem sülümana ne yaptida kendine bu kadar bagladi

asyanın sabahtan beridir yaptığı yaramazlıkların listesi
her sabah bütünçekmecelerimiz boşaltılır artık onlar rutin görevi asya hanımın bunu saymıyorum
parka gitik parkta salıncakta sallarken önündeki bariyeri kaldırdı düşerken tuttum
iki dakika yemeğe bakmaya gittim bütün pişik kremi evin her yerine boca edilmişti
öğle yemeğinde nohut yedirdim ama yerken bütünleştik nohutla. sonra mama sandalyesinde ayağa kalktı ayağını tabağın içine soktu tabakataki nohutlar zaten kafasından aşağı bocaedilmişti çoktan sonra elini yüzünü yıkadım üstünü değiştirdim

saçlarımı kurutorken, parmak uçlarıyla bardağı nasıl aldı hala bi fkrim yok masadan almış kırmış ben o sahneyi dehşetle izlerken baktım elinde kolunda bişey yok. aldım muftaktan dışarı çıkarttım tabi banyonun kapısının açıklığını fırsat bulan asya çekmeceden bütün antiaging kremlerimi ve bilumum makyaj malzemelerimi klozzete atmış. sonrada klozetin arkasına geçmiş tuvalet fırçasını yalarken yakaladım.

1-tarih filmi olurdu.adı" adını tarihe yazanlar" olurdu

2-soruyu anlamadım eğer hangi ünlü olmak isterdin dersen charlize theron olmak isterdim ama hangi ünlüyü oynamak istersin dersen kraliçe elizabethin hayatını oynamak isterdim

3-geçmişte yaşadığıma inanmam.ben herkesin özel olduğuna ve bir kere hayata geldiğine inanıyorum

4-çocuk bakmak beni çok tedirgin ediyor.bakmak değilde onun terbiyesini vermek falan.çünkü çocuk oya gibi diye düşünüyorum nasıl işlersen o kadar mükemmel olur.çok korkuyorum ya düzgün yapamazsan diye

5-asla

6-uluslararası okumak orta 2den beri hayalimdi ama mevcut sınav sisteminde keşke maliye okusaydım diye düşünüyorum.

7-tastikli güzel.bana laf demek düşermi

8-sadece sevdi.o kadar sevdi ki ondan başkası yoktu.lafının üstüne laf söylemedi.bence süleyman bile olsa hiç bir erkek bu kadar sevgiye kayıtsız kalamaz

kızlar birazdan eşim gelir ben çıkıyorum,akşam uğrarım.sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.eğer bi hatam olduysa affola...

bir an benim oglani anlatiyorsun sandim ,özellikle tuvalet fircasiyla olan samimiyetinde,bizimki bide temizdir,paspas elinden düsmez

kolay gelsin cnm,bunlarida spordan sayalim,fukara avuntusu iste:26:

mervecim,

soruları ve cevapları okudum ve seninle tanıştığıma çok memnun oldum:)
bugün dışarıdaydım çok fazla soru sormadım fakat arkadaşlar zaten bolca sormuşlar ve böylece seni tanımış olduk.
umarım yaşam hepimize kalbimizdeki güzellikleri hediye eder.

canlarım ben çıkıyorum, bilgisayarı götürücem bu akşam, kızım beni uyutmazsa gelirim. Öpüldünüz

bizde arada yapıyoruz çok agır bi yemek bence bizim burada küçük yuvarlak yapılır haşlanırda yenir toprakscım

Kaptan ben 34 yaşındayım , nasıl vereyim 4 günde 3 kilo

Bende haftada bire razıyım zaten , bu ilk haftalar olduğu için 2 dedim , o da olursa hala belli değil

kızlar birazdan eşim gelir ben çıkıyorum,akşam uğrarım.sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.eğer bi hatam olduysa affola...

Çok teşekkürler canım , içten cevapların için .

ay sorma canım ya ben bide kendimi hep zayıf gibi düşünüyordum bugün arkadaımla öglen arasında alışveriş yapalım dedik pantolon bakıyoruz o 36 beden bakıyo bende 40-42 beden bakıyorum bana ohaa sen o kadarmı giyiyorsun dedi bende evet beli anca oluyo dedim ay çok büyük o çuval gibi ya dedi kafama resmen koca odunu yemiiişm gibi oldum almıyom lan dedim 36 beden almazsam bende görün dedim kendi kendime
sonra bi elbiseyi ikimiz de begendik sadece 36 ile 38 bedeni kalmış o 36 bedeni aldı bende arkama baka baka geldim canım
al işte şimdi insanda moral kalırmı hiç
bide bu hafta hiç kılo veremicem gibi geliyor tartılmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…