Kaptan wuwumun başarısını okudun mu benimle yarışında
4 günde 2 kilo vermiş , cumaya kadar 2 daha veririm dedi dün
Ben cumadan cumaya 2 kilo versem tamamdır diyordum , dişli çıktı rakibim
Tamam o zaman Baharcım, cuma görüşürüz tamam mı rakip kabul ediyor musun beni?
canım menün güzel bu gece yedigin şey saat kaçda yiyorsun:44:
geniş olmasına dikkat et canım başkadaa yorumları filan okuPeki terletiyo mu , bi de trambolin alırken nelere dikkat etmek lazım ?
sorulara devam diyorum
bir film cekseydin adi ve konusu ne olurdu,
bir filde oynasaydin hangi ünlü olmak isterdin
gecmiste yasadigina inanirmisin(hani vardir ya eski hayatimda..... idim diyenler)
gelecegi düsündügünde seni tedirgin eden seyler varmi
yapabilecegin en büyük cilginlik nedir
kararlarinin sorgulanmasindan hoslanirmisin
baska bir meslek secme sansin olsaydi ne olurdun
sence azra akin dünya güzeli olacak kadar güzelmi
bide hürrem sülümana ne yaptida kendine bu kadar bagladi
bir an benim oglani anlatiyorsun sandim ,özellikle tuvalet fircasiyla olan samimiyetinde,bizimki bide temizdir,paspas elinden düsmezasyanın sabahtan beridir yaptığı yaramazlıkların listesi
her sabah bütünçekmecelerimiz boşaltılır artık onlar rutin görevi asya hanımın bunu saymıyorum
parka gitik parkta salıncakta sallarken önündeki bariyeri kaldırdı düşerken tuttum
iki dakika yemeğe bakmaya gittim bütün pişik kremi evin her yerine boca edilmişti
öğle yemeğinde nohut yedirdim ama yerken bütünleştik nohutla. sonra mama sandalyesinde ayağa kalktı ayağını tabağın içine soktu tabakataki nohutlar zaten kafasından aşağı bocaedilmişti çoktan sonra elini yüzünü yıkadım üstünü değiştirdim
saçlarımı kurutorken, parmak uçlarıyla bardağı nasıl aldı hala bi fkrim yok masadan almış kırmış ben o sahneyi dehşetle izlerken baktım elinde kolunda bişey yok. aldım muftaktan dışarı çıkarttım tabi banyonun kapısının açıklığını fırsat bulan asya çekmeceden bütün antiaging kremlerimi ve bilumum makyaj malzemelerimi klozzete atmış. sonrada klozetin arkasına geçmiş tuvalet fırçasını yalarken yakaladım.
kızlar birazdan eşim gelir ben çıkıyorum,akşam uğrarım.sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.eğer bi hatam olduysa affola...
fıstıkım geçmiş olsun, nazar değdi takımamenün güzel canım bu hafta iyi olucaz di mi:))
birkaç gündür sabahları uyanamıyorum yoksa ben sabah erken kalkıp yapamazsam olmuyor, akşamları pek vaktim olmuyor
menü güzel özellikle de aralar, ben de meyve yemeliyim hiç alışkanlığım yok maalesef, arada zorluyorum kendimi
canım bnde izliyordum süper dadıyı fakat en son bulduğum psikolog tüm bildiklerim üzerinde devrim yaptı, kendisi anadolu pedagojisinin kurucusuymuş, bazı şeyleri bana uymasa da genel yaklaşımını doğru buldum. dolayısıyla kafam karıştı ben zaten ağlatmaya kıyamıyorum, dün akşam orta karar bir yol ile başladım. Şimdi benim yatağımda sallamadan yanımda yatırıcam, uyuyunca yatağına kayucam. Sallanmadan uyumaya alışınca bu sefer yatağına kayucam bakalım nasıl olacak((
hadi kolay gelsin:)) rutin sorular gün içinde gelecek zaten ben bugün bir hinlikle başlıyımkendine şöyle kallavi bir soru soracak olsan ne sorardın ve cevabın ne olurdu?
ay fıstık ben de içli köfteyi çok severim ama kızartmasını o yüzden yemiyorum bu ara:)) menünü beğendim, öğlenki sandviç neliydi???
çok fenasıııın ben 17 kilo verdim ama yazık bana
sana da geçmiş olsun canısı menün uyamadım desen de gayet güzel, sağlıklı kilo vereceğin kesin:)
ay ben düşünemedim birden ama senin cevabını çok merak ettim:))
yok fıstık eşimin bilgisayarı işyerinde taşımak zor oluyo bazen getiriyorum eve, oğlanınki için de bir kez denedim yazamıyorum garip bişey, bir yöntem düşünüyorum ama bu arada iş yerine de bilgisayar lazım napıcaz bakalım:))
okudum tabiki,bu kadar beklemiyordum bende,"cumaya kadar 2 kilo daha vermede görim seni" diyesim geldi
tabiki önemli olan cok vermek degil kalici vermek diyorum,wuwum sporda yapmiyorsun,kaslarini kaybetme diyerekte nokta koyuyor ve kulaklarimi tikiyorum
dur kulaklarimi actim bisey daha diyim sonra tikarim,simdi sen basari hikaysesi yazmaktan korkuyorsun ya" ac kaldim verdim" diyecen diye,bende korkuyorum,"sen ac kaldin da kaptan dami uyarmadi" demelerinden,araya bi yere sikistir cnm,"kaptan cok söyledide ben dinlemedim" diye
ben cumadan cumaya 1 ede raziyim,
bu arada aus cugum korkmus gördüm seni:18:
o 2 vermisse senin 3 vermen lazim olmaz yoksa
kızlar birazdan eşim gelir ben çıkıyorum,akşam uğrarım.sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.eğer bi hatam olduysa affola...
2 gun var bebegım Dcuma sabahı acıklıcaz ama senın fnal yarın dmı yarın oyluomuyuz szı
tesekkur ederım baharım snde olesın
Tamam o zaman Baharcım, cuma görüşürüz tamam mı rakip kabul ediyor musun beni?
evet canım kacırma bnde snın gbı 10 kılo vercekken ustune 25 kılo aldım 1 snede ama hep kan ılacı yzunden dsun bebegım 68 dım 93.5 a cıktım smdı ordan asagya gelıorum hem okadar abartılacak bseyn yoktr
ınsan halıne sukretmezse ben sıskoyum dyıp drursa ıyıce sısıomus bende bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?