- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Kaptan wuwumun başarısını okudun mu benimle yarışında
4 günde 2 kilo vermiş , cumaya kadar 2 daha veririm dedi dün
Ben cumadan cumaya 2 kilo versem tamamdır diyordum , dişli çıktı rakibim
offf yaa ben geldim,ama dökülüyorum,dahada bitmedi,ne cok kirlenmis ev ya,:44:
gecmisi okudum,alinti yapmadan cevaplayayim,cevaplari cok begendim bende,sorularida tabi,sira bana gelene kadarda gözüm korktu acikcasi:18:
ben listeyi kaybettim kizlar,hangi sayfadaydi bilen varsa söylermi,yada benim siram ne zamandi,onu söyleseniz
topraks yediklerin güzel cnm,afiyet olsun,sabahki enerjinede masallah
aus sende liste disina cikmissin,hayret
bir kere ciktimi cikasi gelir insanin,dikkat et,bu yediklerinde güzeldi,diyeti bozacak birsey yok ortada,afiyet olsun
büyümeyenbayby sealiba,geride kaliyor gnin yediklerin hep göremiyorum,bu gün hepsini inceledim,hafta sonu yedigin gofretin cezasi yok,hafta sonu izinliydik
genel olarak begeniyorum senin beslenmenide,kisa sürede saglikla hedefine ulasacak gibisin
baharhem köfte hem ekmek olmamis,icli köfteyi ekmekle yiyene ilk defa rastladim cnm,kusura bakma,sonucta etli böregi ekmekle yemek gibi birsey olmus bu,yedigin köfte ne kadardi yazarmisin
wuwum yedigin halin diye baslamicam,herkesin dedigi gibi benim düsüncemde,lütfen bana kulak ver,az ye ama aralari bos gecme bari
kacirdigim varsa kusuruma bakmasin,hatirlatin hemen yazacagim
canım 11 de yiyorum sütümü mevemide 10da yiyorum
asyanın sabahtan beridir yaptığı yaramazlıkların listesi
her sabah bütünçekmecelerimiz boşaltılır artık onlar rutin görevi asya hanımın bunu saymıyorum
parka gitik parkta salıncakta sallarken önündeki bariyeri kaldırdı düşerken tuttum
iki dakika yemeğe bakmaya gittim bütün pişik kremi evin her yerine boca edilmişti
öğle yemeğinde nohut yedirdim ama yerken bütünleştik nohutla. sonra mama sandalyesinde ayağa kalktı ayağını tabağın içine soktu tabakataki nohutlar zaten kafasından aşağı bocaedilmişti çoktan sonra elini yüzünü yıkadım üstünü değiştirdim
saçlarımı kurutorken, parmak uçlarıyla bardağı nasıl aldı hala bi fkrim yok masadan almış kırmış ben o sahneyi dehşetle izlerken baktım elinde kolunda bişey yok. aldım muftaktan dışarı çıkarttım tabi banyonun kapısının açıklığını fırsat bulan asya çekmeceden bütün antiaging kremlerimi ve bilumum makyaj malzemelerimi klozzete atmış. sonrada klozetin arkasına geçmiş tuvalet fırçasını yalarken yakaladım.
wuwwww ozaman rekabet başlasın
asyanın sabahtan beridir yaptığı yaramazlıkların listesi
her sabah bütünçekmecelerimiz boşaltılır artık onlar rutin görevi asya hanımın bunu saymıyorum
parka gitik parkta salıncakta sallarken önündeki bariyeri kaldırdı düşerken tuttum
iki dakika yemeğe bakmaya gittim bütün pişik kremi evin her yerine boca edilmişti
öğle yemeğinde nohut yedirdim ama yerken bütünleştik nohutla. sonra mama sandalyesinde ayağa kalktı ayağını tabağın içine soktu tabakataki nohutlar zaten kafasından aşağı bocaedilmişti çoktan sonra elini yüzünü yıkadım üstünü değiştirdim
saçlarımı kurutorken, parmak uçlarıyla bardağı nasıl aldı hala bi fkrim yok masadan almış kırmış ben o sahneyi dehşetle izlerken baktım elinde kolunda bişey yok. aldım muftaktan dışarı çıkarttım tabi banyonun kapısının açıklığını fırsat bulan asya çekmeceden bütün antiaging kremlerimi ve bilumum makyaj malzemelerimi klozzete atmış. sonrada klozetin arkasına geçmiş tuvalet fırçasını yalarken yakaladım.
Tamam o zaman da karıştırdım şimdi rakibim ambitious mu bahar mı?çok acelem var geriye dönüp bakamıycam kime meydan okuduğumu,isterseniz ikinize karşı da olur yani sıkıntı yok... ben iyi gidiyorum çok şükür henüz tartılmadım ama çok hafiflediğimi hissediyorum. Siz cevap yazın Bahar mı rakibim Ambitious mu ben sonra okurum. Ayy daha da heycanlandım şimdi...
Tamam o zaman da karıştırdım şimdi rakibim ambitious mu bahar mı?çok acelem var geriye dönüp bakamıycam kime meydan okuduğumu,isterseniz ikinize karşı da olur yani sıkıntı yok... ben iyi gidiyorum çok şükür henüz tartılmadım ama çok hafiflediğimi hissediyorum. Siz cevap yazın Bahar mı rakibim Ambitious mu ben sonra okurum. Ayy daha da heycanlandım şimdi...
bebegim galiba merve bize diyor hani biz rekabet olalım dedik ya oda bize rekabet başlasın dedi galiba
habide sana sorular sormuştum canın gördünmü:44:
Sen bunları yaşarken sinir krizi geçirdin belki canım ama ben okurken nasıl güldüm anlatamam.
Kaç yaşında asya kuzusu canım ?
Bizim yusuf paşa 3 yaşında , hala çekmeceler onun kuması gibi , ille bir deşecek , ille içlerini boşaltıp maden arayacak
Geçen gün babasının traş köpüğünü almış kaşla göz arasında , koltuklara sıkmış , ne yaptın annneciğimmmm yaaa diye girdim ki odaya ; buyrun cevap...
resim yaptım anne
Ha tamam canım cumadan sonra listeye girsem de giremesemde rakibimsin o zaman. Geriye şöyle bi baktım ama bana olan sorunu görmedim. Bugün bizim kızlar günümüz. Ayda bir dışarı çıkıp biyerlerde kahve içiyoruz, çocukları kocalara bırakıyoruz, iyi oluyor. Şimdi hazırlanmam lazım geç bile kaldım ama söz dönünce sorunu bulup cevaplıycam.
ay sorma canım ya ben bide kendimi hep zayıf gibi düşünüyordum bugün arkadaımla öglen arasında alışveriş yapalım dedik pantolon bakıyoruz o 36 beden bakıyo bende 40-42 beden bakıyorum bana ohaa sen o kadarmı giyiyorsun dedi bende evet beli anca oluyo dedim ay çok büyük o çuval gibi ya dedi kafama resmen koca odunu yemiiişm gibi oldum almıyom lan dedim 36 beden almazsam bende görün dedim kendi kendime
sonra bi elbiseyi ikimiz de begendik sadece 36 ile 38 bedeni kalmış o 36 bedeni aldı bende arkama baka baka geldim canım
al işte şimdi insanda moral kalırmı hiç
bide bu hafta hiç kılo veremicem gibi geliyor tartılmaya korkuyorum
okudum tabiki,bu kadar beklemiyordum bende,"cumaya kadar 2 kilo daha vermede görim seni" diyesim geldi
tabiki önemli olan cok vermek degil kalici vermek diyorum,wuwum sporda yapmiyorsun,kaslarini kaybetme diyerekte nokta koyuyor ve kulaklarimi tikiyorum
dur kulaklarimi actim bisey daha diyim sonra tikarim,simdi sen basari hikaysesi yazmaktan korkuyorsun ya" ac kaldim verdim" diyecen diye,bende korkuyorum,"sen ac kaldin da kaptan dami uyarmadi" demelerinden,araya bi yere sikistir cnm,"kaptan cok söyledide ben dinlemedim" diye
ben cumadan cumaya 1 ede raziyim,
bu arada aus cugum korkmus gördüm seni:18:
o 2 vermisse senin 3 vermen lazim olmaz yoksa
ay yusuf da çok tatlıymış canım ya bende ikinize gülüyorum :) bekar oldugum için daha öyle seyler yasamıyorum :)
ben dans edıorum hergun yarım saat artı kendımı sasrtıgım an 2 kıloda gder evet uyardınız ama dıkkat ettysen bnım bazı haftalar hıc kılom oynamadı yanı ...
3 saat spor yapıp 6 gun byunca hftada 1.5 oynuodu bazende 1 kılo bazende hıc ama brı bana yapamazsın derse yaparım hırssımdan buda
bdahakı hfta bukadar veremıcem cnku gcen hafta 2 bu hfta ne olursa haftaya vcudumu dnlendrcem2 hftada 4 veya 5 kılo bnı sarsmasın dye hftaya yıcem bseler
hem bunye farkı var bn hızlı alırım mtabolızmamda hzlı deıl hzlı olsa dhada hzlı verırdım gercı herkez hızlı verıosun dyo ama bılmıorum ..
hem aus 1.2 verdyse bnım 2 kılo vermem dogal 12 yas farkımız var yksa aus ıyı bı rakıbe
Evet canım 1.2 dün itibarıyla , bakalım 3 günde 800 gr.daha vermiş olacak mıyım ?
Bu hafta 2 kg. dedim kendime
ayy yerım senı bnde 42 44 gyıorum bnde senı 38 sanardım bebegım ama gstermemekte onemlı kotlardada 33 34 gyorum
bu sna daha cok hırs verır bna brı sısko dynce ıyıce yemıorum msela kot almaya gttıgımde bı kız bna sen okadr kılolu deılsın budamı olmadı demıstı önceden eve gtmıstım drek dyete grmstım 10 kılo gtmstı ole ama kız cdıydı
ay sorma wuwumcum ya bnimde ne zoruma gittiydi ya bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?