Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım nasıl söylesem ki iki tane küçüktü dün çok acıkmıitım kendime hakim olamadım iki dilimyedim kaptan ekmegi

ay baya hareketliymiş canım minik asyamız ya :) sonuncu yaptıgı hele allah yardımcın olsun canım

wuwwww ozaman rekabet başlasın

Tamam o zaman da karıştırdım şimdi rakibim ambitious mu bahar mı?çok acelem var geriye dönüp bakamıycam kime meydan okuduğumu ,isterseniz ikinize karşı da olur yani sıkıntı yok... ben iyi gidiyorum çok şükür henüz tartılmadım ama çok hafiflediğimi hissediyorum. Siz cevap yazın Bahar mı rakibim Ambitious mu ben sonra okurum. Ayy daha da heycanlandım şimdi...

merve canım tanıştıgıma çok memnun oldum inşallah yakında bi iş bulursun canım benim şimdiki kilon kaçtı canım kaç kiloyla dıyete basladın ne zaman girdin takıma hedefin kaç kılo ne zamana kadar vermek istiyorsun canım bide ne zamandır kılo almaya basladın evlendikten sonraöı almaya basladın inşallah bi an önce verirsin ve mezun ederiz senı

Sen bunları yaşarken sinir krizi geçirdin belki canım ama ben okurken nasıl güldüm anlatamam.

Kaç yaşında asya kuzusu canım ?

Bizim yusuf paşa 3 yaşında , hala çekmeceler onun kuması gibi , ille bir deşecek , ille içlerini boşaltıp maden arayacak

Geçen gün babasının traş köpüğünü almış kaşla göz arasında , koltuklara sıkmış , ne yaptın annneciğimmmm yaaa diye girdim ki odaya ; buyrun cevap...

resim yaptım anne

Son düzenleme:

bebegim galiba merve bize diyor hani biz rekabet olalım dedik ya oda bize rekabet başlasın dedi galiba

habide sana sorular sormuştum canın gördünmü:44:

Haftaya da ben olayım ne dersin canım

Bu hafta wuwum hızlı çıktı , onu geçemeyeceğim o kesinleşti .

bebegim galiba merve bize diyor hani biz rekabet olalım dedik ya oda bize rekabet başlasın dedi galiba

habide sana sorular sormuştum canın gördünmü:44:

Ha tamam canım cumadan sonra listeye girsem de giremesemde rakibimsin o zaman. Geriye şöyle bi baktım ama bana olan sorunu görmedim. Bugün bizim kızlar günümüz. Ayda bir dışarı çıkıp biyerlerde kahve içiyoruz, çocukları kocalara bırakıyoruz, iyi oluyor. Şimdi hazırlanmam lazım geç bile kaldım ama söz dönünce sorunu bulup cevaplıycam.

ay yusuf da çok tatlıymış canım ya bende ikinize gülüyorum :) bekar oldugum için daha öyle seyler yasamıyorum :)

tamam canım :) hadi size iyi eglenceler

ayy yerım senı bnde 42 44 gyıorum bnde senı 38 sanardım bebegım ama gstermemekte onemlı kotlardada 33 34 gyorum
bu sna daha cok hırs verır bna brı sısko dynce ıyıce yemıorum msela kot almaya gttıgımde bı kız bna sen okadr kılolu deılsın budamı olmadı demıstı önceden eve gtmıstım drek dyete grmstım 10 kılo gtmstı ole ama kız cdıydı

ben dans edıorum hergun yarım saat artı kendımı sasrtıgım an 2 kıloda gder evet uyardınız ama dıkkat ettysen bnım bazı haftalar hıc kılom oynamadı yanı ...
3 saat spor yapıp 6 gun byunca hftada 1.5 oynuodu bazende 1 kılo bazende hıc ama brı bana yapamazsın derse yaparım hırssımdan buda
bdahakı hfta bukadar veremıcem cnku gcen hafta 2 bu hfta ne olursa haftaya vcudumu dnlendrcem 2 hftada 4 veya 5 kılo bnı sarsmasın dye hftaya yıcem bseler
hem bunye farkı var bn hızlı alırım mtabolızmamda hzlı deıl hzlı olsa dhada hzlı verırdım gercı herkez hızlı verıosun dyo ama bılmıorum ..
hem aus 1.2 verdyse bnım 2 kılo vermem dogal 12 yas farkımız var yksa aus ıyı bı rakıbe

ay yusuf da çok tatlıymış canım ya bende ikinize gülüyorum :) bekar oldugum için daha öyle seyler yasamıyorum :)

Allah hayırlısını sizede nasip etsin inşallah.

Düğününüzde incecik , kuğu gibi gelinler olun

Evet canım 1.2 dün itibarıyla , bakalım 3 günde 800 gr.daha vermiş olacak mıyım ?

Bu hafta 2 kg. dedim kendime

Evet canım 1.2 dün itibarıyla , bakalım 3 günde 800 gr.daha vermiş olacak mıyım ?

Bu hafta 2 kg. dedim kendime

verırsın bebegım aksamı hafıf yapınca gdıo emın ol bide aksam 1 fncan kahve ıc mtabolızmayı canlandrıyo hayatım
benım hdefım 3 tu bakalım ne olcak bu vcut işi bellı olmaz ama snucun bana uyması hoşuma gıder hanii

ay sorma wuwumcum ya bnimde ne zoruma gittiydi ya bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…