- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ben dans edıorum hergun yarım saat artı kendımı sasrtıgım an 2 kıloda gder evet uyardınız ama dıkkat ettysen bnım bazı haftalar hıc kılom oynamadı yanı ...
3 saat spor yapıp 6 gun byunca hftada 1.5 oynuodu bazende 1 kılo bazende hıc ama brı bana yapamazsın derse yaparım hırssımdan buda
bdahakı hfta bukadar veremıcem cnku gcen hafta 2 bu hfta ne olursa haftaya vcudumu dnlendrcem2 hftada 4 veya 5 kılo bnı sarsmasın dye hftaya yıcem bseler
hem bunye farkı var bn hızlı alırım mtabolızmamda hzlı deıl hzlı olsa dhada hzlı verırdım gercı herkez hızlı verıosun dyo ama bılmıorum ..
hem aus 1.2 verdyse bnım 2 kılo vermem dogal 12 yas farkımız var yksa aus ıyı bı rakıbe
dogru söylüyorsun canım aslında bizmi çok yedgimizden nedir seninkiler bize çok az geliyo tatlım
offf yaa ben geldim,ama dökülüyorum,dahada bitmedi,ne cok kirlenmis ev ya,:44:
gecmisi okudum,alinti yapmadan cevaplayayim,cevaplari cok begendim bende,sorularida tabi,sira bana gelene kadarda gözüm korktu acikcasi:18:
ben listeyi kaybettim kizlar,hangi sayfadaydi bilen varsa söylermi,yada benim siram ne zamandi,onu söyleseniz
topraks yediklerin güzel cnm,afiyet olsun,sabahki enerjinede masallah
aus sende liste disina cikmissin,hayret
bir kere ciktimi cikasi gelir insanin,dikkat et,bu yediklerinde güzeldi,diyeti bozacak birsey yok ortada,afiyet olsun
büyümeyenbayby sealiba,geride kaliyor gnin yediklerin hep göremiyorum,bu gün hepsini inceledim,hafta sonu yedigin gofretin cezasi yok,hafta sonu izinliydik
genel olarak begeniyorum senin beslenmenide,kisa sürede saglikla hedefine ulasacak gibisin
baharhem köfte hem ekmek olmamis,icli köfteyi ekmekle yiyene ilk defa rastladim cnm,kusura bakma,sonucta etli böregi ekmekle yemek gibi birsey olmus bu,yedigin köfte ne kadardi yazarmisin
wuwum yedigin halin diye baslamicam,herkesin dedigi gibi benim düsüncemde,lütfen bana kulak ver,az ye ama aralari bos gecme bari
kacirdigim varsa kusuruma bakmasin,hatirlatin hemen yazacagim
o zaman canım neymişşş dıyete devam edıp kızın suratını morartıcakmıssın
ondan daha zayf bıle olursun
o zaman canım neymişşş dıyete devam edıp kızın suratını morartıcakmıssın
ondan daha zayf bıle olursun
inşallah inşallah canım ya çok ,stiyorum bende hemen zayıflamak istiyorum wuwum yardımmmmmmmmm
bebegım tabı yardım ederım sna sen kararlı olduktan snra
bakın kızlar bi tane diyet makarna tarifi buldum böle buldugum bilgileri sizlerle paylaşımmi
Diyet Makarna
Malzemeler
Yarım paket kepekli makarna
200 gr brokoli
2 sap taze soğan
Yarım bardak bezelye
100 gr havuç
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Makarnayı haşlayın. Havucu dilimleyin, brokolinin iri parçalarını bölün, bezelyelerle birlikte tamamını buharda pişirin.
Taze soğanı ince kıyın, sarımsağı kıyın, haşlanan sebzelerle birlikte hepsini makarnaya katın.
işte banada o lazım canım ya bak geçen hafta çok güzel kilo veiroydum bu hafta resmen durdu vucüdum ya sanki üzerine kılo alıyom gibi hissediyorum
paylaş bence bebegım ısteyen arkadaslar faydalanır
bı sure durur bebegım ne yedysen braz degıstır ... bunun faydası olacak canımvcudun kendını korumaya almaya çalişiyor sen dyette ısrar edersen canım vucudun en sonunda pes eder ve tekrar kılo verımıne baslar dyette zaten ılk gnku kadar vermk bklenmez bebegım
yani beklenmezde ben bekliyom işte bebegim
Ben yatıyorum wuwumcum yarın sıra bende:18:sorulrı bekliyrum merakla ama akşama kadar yazamayabilirim ara ara girmeye calışcam kızlar iyi geceler hepinize
Sen bunları yaşarken sinir krizi geçirdin belki canım ama ben okurken nasıl güldüm anlatamam.
Kaç yaşında asya kuzusu canım ?
Bizim yusuf paşa 3 yaşında , hala çekmeceler onun kuması gibi , ille bir deşecek , ille içlerini boşaltıp maden arayacak
Geçen gün babasının traş köpüğünü almış kaşla göz arasında , koltuklara sıkmış , ne yaptın annneciğimmmm yaaa diye girdim ki odaya ; buyrun cevap...
resim yaptım anne
hangi listeden bahsettiğinden emin değilim ama insallah doğru anlamısımdır
18.03 rapunzelL,
19.03 ausencia
20.03 ambitious girl
21.03 bahar2106,
25.03 buyumeyenbaby
26.03 eftelya
27.03 pegasus
28.03 pokemon51,
01.04 topraks
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 zeynepcer
08.04 beyazleblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?