Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu liste ne için kızlar

canım hergün birini köşeye sıkıştırıp sorular soruyoruz muhahahahahah yaşasın kötülük

hahahaha içine ne kaçtı coşmuşsun bugün :))) pegasustan çekeceğin var :18::18::18:

menünn fena değil canım pilatesin yanunda biraz daha kalori yaktıracak sporları yapman tavsiye ederim

gayet güzel canım

canım gayet güzel menün sporda yapmışsın daha ne olsun

byaz p.lıht ne demek??

canlar bugün tanışmı faslı bendeydi sorusu olan olmamış hiç
ara ara girip bakmaya calısıcam iş yerinde oldugum için akşam hepsini tek tek cevaplarım kızlar kalorı cetveeli paylaşmtım nasıl buldunuz yorum yapan olmamış sanki yada bende görmemiş olabilirim :44:

kızlar hemen menümü yazayım benimki (asya) yine içeri kaçtı ne yapıyo bilmiyorumn

hımmmmmm

dün ;

sabah; 1 yumurtalı az yağlı menemen 2 dilim light ekmek
ara; yarım küçük muz light süt
öğle 6 y.k. rtli nohut 2 kaşık pirinç pilavı
ara; yarım ç.b. leblebi 1 ç.b. yoğurt üzerine keten tohumu yarım elma
akşam; 1 kase domatesli biberi şehriye çorbası. 1 dilim light ekmekakşamkayıvalidedeydin bana uygun yemek yoku Allahtan orbamı götürmüşüm
gece; 1 porsiyo meyve 7-8 adet fındık yatarhen 1 bardak ligt süt

spor;1.30 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
su;2-3 ltre
mesaj;8

canım bence lahmacundan baska bi sorun herşey süper ama lahmacunda o kadar cok degilmişki bizim burda fındık lahmacun yapılıyor böle küçük küçük oluyo baska yerlerde büyük ve ince galiba
ama ayran içerek yedigin dengelemişsin bence toprakscım bide sporda yapmışsın zaten

bugünki röportajımızı yapacağımız kişi bahar2106 hazırmısın bahar ))

adın ne
21 hazirandamı doğdun
nerede yaşıyosun ne iş yapıyosun
ne zaman evlenecen
7kaç çocuk yapıcan
en büyük hedefin nedir
bu hayatta seni en çok hayata bağlayan ayakta tutan kişi kimdir

bune eftelya bunlar kaç kalori ediyordr ki acaba bende iki tane köfte yedim diye kendimi parcalaydım senin ki baya bi kaçamak olmuş baya bi süre arkadasına gitme bence

2 Kase yoğurtla akşamı edip , o kadar hoplayıp zıplamaya nasıl enerjin kaldı be kuzum .Ahhh ahhh gençlik işte
Gördüğün üzere artık seni az yemişsin diye eleştirmiyor , ne desem , ne desek bu kadarcık yiyeceksin anlaşıldı

Ausencia bunu beğendi

oo senin menüde baya dişli :) rakibim dişlimi çıktı ne

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum

yine süpersin kaptan

Bahar2016 canım hazır mısınnnnnnnnn ?

1. Bahar2016 ne demek ?

2.İstediğin kiloya düşünce ilk yapacağın şey ne ?

3.Şuan nerede ve kiminle olmak isterdin ?

4.Sinirli misin ? En çok seni ne çileden çıkarır ?

5.Bir resim çiz desem şimdi sana bu ne olurdu ?

6.10 yıl sonra kendini nerede , nasıl görmek istersin ?

7.10 yıl önceye dönsen , neyi değiştirirsin hayatında ?

8.Beni seviyor musun

selam kızlar.bugün 10:30 da kalktım.valla kendime şaşıyorum insan olan bu kadar uyurmu.dün 12 saat falan uyudum.hayatımın yarısı uyku ile boşa gidiyor.neyse dünkü menüm;

sabah;1 haşlanmış yumurta,ğeynir.domates,1 dilim ekmek

öğle;1 kase çorba,peynirli salata;1 dilim ekmek

ara;1 meyve,1kase yoğurt

akşam;3 parça et,1kase çorba

spor;1 saat yürüyüş,1saat aerobik

beyaz peynır lıht demek pynırı yazmıyım ole ksalttım

gene az hopladım bukadarcık yıyıp 3 saat sporda yaptgımı blıorum benı bole kabullenın canlarım oy oyyy yerım szıııı

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum

bna kalırsa hepsını al pegasusum
bahar : bı kere cok aktıf ayrıca kanım cok ısındı takım için iyi olur
aus : ıyı bı rakıp artı hırslı bı kadın ve bu hosuma gttı kendıne guvenı var takıma hırs lazım
ambitios : cok konusmuslugumuz yok ama dunkı cvapları kanımı ısıttrdı öz guvenı tam
buyumeyenbaby : knusmuslugum cok olmasada ıyı kız henuz pek tanımadım
dger arkadasların kararına brakıorum bn kendımce

menun gayet guzel ve yerınde sporunuda yapmısın tebrık ederım cnm

kızlarr elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama pek yetişemiyorum.alşacam ama bu tempoya.gece benm ufaklıklar cok erken yattılar gecede kalkıp durdular o yüzden uykusuzum.şimdi biraz uyuyacam.
ama dünki menümü yazayım hatırladığım kadarıyla

sabah:2 dilim ekmek,yumurta.2 dilim peynir,1 kaşık lor,bol yeşillik,papatya cayı
ara:1 kase komposto
ara:2 çilekli gofret:)
öğle:1 kase taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:3 kabak dolması,1 kase yoğurt,bol salata
ara:kızıma pasta kesmiştik yalancı doğum günü yaptık.1 dilim pasta
bugün daha ii olacak inşallah

selam kızlar yine selam vermeden geçmişe dönmüşüm(
biraz önce doktordan geldim, turp gibiyim Maşallah:))
bugün size son sarışın resmimi gönderebilirim çünkü bir hedefim vardı sanırım yarın görücem:)) saçlarımı kestirip kahveye boyatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…