Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin menün tam bana göre canım süpersinn

her zamanki wuwum menüsü baktım baktım bişey bulamadım :):44:

menün gayet iyi canım dikkat ettigin için bu alkışı hak ettin

Son düzenleme:

hazırııımmmm sorulara
hayır canım 17 mayısda dogdum
mersinde yaşıyorum harita teknikeriyim
valla hiç bilmiyorum ama evlenmek istiyorum bbugün yarın yüzük alıcaz sevgilimle
:) cocuk sayısını allah bilir canım :) benim
en büyük hedefim evli mutlu çocuklu
annem ve erkek arkadasım

menün gayet iyi canım dikkat ettigin için bu alkışı hak ettin

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum

:18::18::18::18::18::18::18:

Öğün atlamıyorsun hiç bu güzel canım , akşam et yediğin için ekmek yemedin sanırım

Öğle ve akşam yedikleriniz gayet güzel de arada kaçamaklara artık kaptan bakacaktır

her zamanki wuwum menüsü baktım baktım bişey bulamadım :):44:

Bulursan bana da haber et canım yaa

cevaplar geliyorrr :)
1: bahar benim ismim 2106 da erkk arkadasımla cıkma tarihimiz 6 haziran 2009
2: ah ah bi düşebilsem alacagım s beden bi dapdar kıyafet :)
3: şu anda aşkımla el ele sahilde gezmek isterdim yaşadıgım yerde deniz yok mersinin bi ilçesindeyim
4: sinirliyimdir bana biri emir verdimi aboooo kendimi parçalarım resmen
5: mutlulugun resmini çizerdim çünkü ben mantıgıyla degilde kalbiyle hareket eden biriyim:26:
6: devlet memuru olmuşum erkek arkadımla evlenmisiz ik tanede belki çocugumuz olmuştur ( inşallaah )
7: hımm on yıl önceye dönsem ben şimdi 23 yasındayım o zaman 13 yaşında olurdum neyi degiştirirdim bilemedim canım ya öle degiştirmek istedigim bişe yok o yıllara dair
8: tabisideee çoooookkk

gayet iyi canım menün

bebegim benim yaaa benim bütün kanlarım sana gecti zaten wuwumcum kanım kaynamadı köpürdü köpürdü sana

hımmm menü güzel ama arada bazı şeyler fazla olmuş canısı :26:

maşallah toprakscım aman nazar degmesin tütü tütü resmide çok merak ediyorum canım benim

menülere yorum yapmadan önce bahar için birkaç soru sorayım

1- Mersin'in en çok nesini ya da neresini seversin?
2- Sevgilinle nasıl tanıştın? evliliğe nasıl karar verdiniz?
3- Evin tek çocuğu musun?
4- İlerisi için hayallerin ya da planların nelerdir?
5- Biraz fiziksel özelliklerinden bahseder misin?

pegasusum halınmı yok bgun cok suskunsun ?
sorularınla baharı terletecegını umuyodum

bulursun bişeyler fıstık sor sor

hımmm
öncelıkle bastan dunyaya gelseydın kendınde neyı degıstırmek isterdın tatlım
mutlulugu özetleyecek olsaydın hangı cumlelerın karısımı olarak mutlulugu gösterırdıın ?
bu arada şuan napıosun bebegım iştemısın ?
suan ne ıstersın kalbınden gecen ılk dılegın ne olurdu ?
en çok sevdıgın sarkı hangısı ??

1 : aslında mersinin sahilini seviyorum canm ya denizi seviyorum çünkü akşama kadar öle denizi izleyebilirim
2: sevgilimle lise 2 de tanıştık aynı yaştayız ben mayısda o kasım da dogmuş ben büyügüm hatta :) lise 2 de tanıştık ama arkadastık 4 sene sonra çıkmaya başladık ve 4 senedir sevgiliyiz evliligi hep istiyoruz da geçen sene kpss ye hazırlandık olmadı oda gıda mezunu iş aradı aradı bulamadı bi ay önce bilgisayar magazasına girdi tamir yapıyo orda bilgisayar bilgisi fazlaydı bilgisayar işinde calışim bari dedi şimdi bu aralarda tek taş alıcaz ben biraz zayıflayınca söylicem istemeye gelecekler
3: yok canım bide erkek kardeşim var lise 3 e gidiyor
4: öyle büyük hayallerim hiç olmadı canım ya evim olsun arabam olsun hiç demedim benim için herşey sevdigim adamla mutlu bi ömür geçirmek digerleri allahın izniyle zaten olur ama benim için önemli olan eşimle aramdaki muhabbet mutluluk
5: fiziksel özelliklerimde 1.60 boyum kilom en son 65.1 di kılom göbek bölgemde var o yüzden cok kılolu gibi görünüyorum sacım karamel gözlerim kahverengi

Son düzenleme:

baştan dünyaya gelseydim yine böyle olurdum galiba
valla wuwumcum şu aralar beni en çok mutlu edecek şey katiplik sınavını kazınmak ve erkek arkadaşımgilin istemeye gelmesi
işteyim kzum ya sorma
valla şimdik şurdan kaçıp gitmek isterdim dermişim :) kalbimden geçen dilekler hep aynı canm ya bu aralar katiplik ve isteme
an çok sevdigim şarkı şimdi yeni alıştım bu şarkıyada günde 20 kere dinliyom galiba burcu güneş gül kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…