Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ya sende haklısın 23 yaşındaki birine 10 yıl öncesine dön denir mi hiç , ahh ben ausencia kocadın kocadın

Allah hayallerini hayırlısıyla nasip etsin canım , aşkının kokusu taaaa buralar geldi buram buram mis gibi

olurmuh hiç öle fıstık gibisin sen daha yaşın kaç ya olurm öle sey duymayim bi daha
aşka gelincede çoooooooooook seviyorum auscum ya herzaman yanımda oldu iyi günümde kötü günümde o yüzden benim vazgeçilmezim o

evlenmeyı cok mu ıstıon bebegım valla ben gezıp tozmak ıstıorum dha cocugum genclı9gımı yasayamadm ya cocuk kaldm o acıdan
evlenmeden zayflıcann ılk dha guzel gelın olursun bebegımm

pegasusum halınmı yok bgun cok suskunsun ?
sorularınla baharı terletecegını umuyodum
halim var cnm,ausun topigini okuyordum,anca zaman buldumda geldim
masallah cnmsabirsizlikla bekliyorum fotonu,yeni halinide tabi
cok uyuma cnm,hayati kaciriyorsun
yedikelrinde bir sorun yok,sporda var,daha ne olsun

zeynepcigim,o aradaki gfret harici fena birsey yok,sonucta 2 kisilik sayilir bu,pastayida görmedim sayiyorum,komposto süt icin iyi oluyor,sen artik düzenli geliyorsun demi,eger her gün düzenli geleceksen seni yarnki listeye aliyorum,yok daha kendimi deneyeyim diyorsan biraz daha bekleyelim,cevabini bekliyorum
afiyet olsun cnm,süpersin
off çok olmuş cezam yaw napalım başa gelen çekilir
aslinda az bile verdim cnm,istiyorsan hepsini tek tek hesaplar aksam bildiririm,ablana 1 lahmacuna 250 kalori verdigimizi düsünürsek,4 pohacaya ne vermeliydik acaba:44:
afiyet olsun cnm,kaldiragin fotosunu gördüm,cok lezzetli duruyordu,eminim tadida öyledir
sporda var

afiyet olsun
alkol almadigin icin tebrik ediyorum,cig köfte 1 taneden zarar gelmez,zaten agzin görmüstür,miden görmemistir onuda...
cok tesekkürler tatlim,eminimki hepimizin cok isine yarayacak
tekrardan gecmisolsun,rahatsizligindan dolayi seni bu hafta oylamaya almadim,haftaya iyilesip gelmeni bekliyorum

maşallah toprakscım aman nazar degmesin tütü tütü resmide çok merak ediyorum canım benim
teşekkür ederim fıstık

çok tatlısın ben yine de 2106 yı çözemedim:44:
her zamanki wuwum menüsü baktım baktım bişey bulamadım :):44:
bu yoruma bayıldım

biraz kaçmış ama lohusasın sen daha, sütünü arttıracak en önemli şey sudur. Su içmeyi atlama

çok dengeli olmuş canım, çok uyku kilo yapar az uyuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))

8. soruyu çok beğendim ben de mi sorsam ne

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum
fıstıkım benden hepsine EVET:)))

bune eftelya bunlar kaç kalori ediyordr ki acaba bende iki tane köfte yedim diye kendimi parcalaydım senin ki baya bi kaçamak olmuş baya bi süre arkadasına gitme bence
bence de otur evde ablana yardım et ne işin var arkadaşında di mi kızlar

tatlım çok iyi gidiyosun yarını merak ediyorum:))

senin yoğurtları görünce aklıma bişey geldi

ben ortaokula giderken bir dönem eftelya ile iddaya girmiştik, ben tabi hiç kilo veremeden son iki güne geldim ve 2 günde 2 kilo vermem gerekti:) bir akıllı arkadaşım bana sabah yeme öğlen yarım kase yoğurt yarım dilim kepek ekmeği aynı öğünü de akşam ye,
günde de 5 kat eşofman giyip bir saat spor yap dedi:) ben de daha da bir akıllı olarak akıllı arkadaşımın tavsiyesine uydum, ilk gün tam beklediğim gibiydi fakat 2. gün sabah uyandığımda hareket dahi edemiyordum. Ölüyorum sandım, o kadar kötü oldum ki eftelya ağlayıp iddiadan vazgeçmişti

senden de değişik bir yemek geldi:))
spora başlamışsın iyileşmene sevindim

off çok olmuş cezam yaw napalım başa gelen çekilir
arada ben de kaynamışım

sabah erkenden kahvaltı ettim pek de tutmadı beni hemen acıktım, fakat lahmacundan ceza alacağımı düşünmemiştim((

ben bu sabah 45 dk yerine 1 saat spor yaptım zaten ama bunu cezadan saymıyorum akşama yaparım cezayı

akşam ekmeksiz yemek yemişsin benim en büyük zaafım bir çok yemeği ekmeksiz yiyemiyorum maalesef

alkol için tebrikler tutmuşsun kendini fakat turşular biraz kalorili olur diye düşünüyorum

neyyy lahmacun muuuuuuu trambolin hala sağlam mı
şimdilik zıplanıyo fakat 1 tane daha koparsa zıplanmaz tamir gerekir

afferin kızım sana ne yaptın yaw gelseydin evde mis gibi kahvaltı vardı

dünkü menümü yazmadım kızlar şimdi yazıyorum

sabah uyanınca bi bardak limonlu ılık su
kahvaltı : 3 tane siyah zeytin kibrit kutusu kadar peynir bi dilim kepek ekmegi bi bardak çay
ara : bi elma 2 tane kepekli bisküvi
öglen : sandiviç( biraz peynir domates salatalık maydanoz nane marol yesil sogan kepek ekmegiyle ) + salgam
ara : bi avuç beyaz leblebi
akşam : bi kase mercimek corbası bi dilim ekmek 3 tane inegöl köfte( fırnda yagsız) küçük kase yogurt
ara : bi tane kivi

spor malesef dün yapamadım
su 3 lt mesaj kac tane sayamadım

canım ben bı kere kılom oynamıyodu ınan bana sabah yarım kase lıght ygurt aksam yarım kase lıght yogrt yedım ıkı gun 2 gunde ıkı kılo gttı 3 gunde sadece salata yedım ama kılo oynamadı ama o 3 gunde 2.5 saat en azından spor yaptım halımde hıc dsmedı hırs yapıoken halım kacmıo ama bu kılom oynasın dıye yapıodm

Kaptandan sıkı takip :18:
Sadece burayı değil diğer topikleride inceliyor.
Kaptan bir de geyik topiğim var oraya da beklerim

Bende tam Zeynep canan neden listede yok diyecektim , onunla aynı gün bizide alınnnn yazısı yazmıştık çünkü .

EVET için teşekkürler canım

Yediklerini çok beğendim canım , sadece okurken sandviçteki maydanozu mayonez okumuşum oldum

eftelyadan önce baharla sen varsin cnm,korktunmu yoksa,sirayi eftelyaya verdin:18:

:26::26::26:

Ay evet aklımda Eftelya kalmış. İyi oldu kaptan uyardığın yoksa ben bütün gün Eftelyaya sarardım. Bugün Baharın beynini yicektik di mi?

Valla sorularınız beni ürkütmedi değil yani? Ama yine de sabırsızlıkla bekliyorum
.

ben de o topiğe bakmıştım daha önce, arada uğrarım yine

karşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))

evlenmeyı cok mu ıstıon bebegım valla ben gezıp tozmak ıstıorum dha cocugum genclı9gımı yasayamadm ya cocuk kaldm o acıdan
evlenmeden zayflıcann ılk dha guzel gelın olursun bebegımm

yok canım ya cok isemiyorum bende rahat gezmek için nişan yada dügün olsun istiyorum biz hiç birlikte gezemiyoruz yasadıgım yerde hemen dedikodunu çıkarıyorlar insanın

inşallah herkeze faydası olur kaptan

oyy bebegım sacların zaten sarı drmuo bu arada tatşlı ckmısın hanı
nce 10 kılolara yavrum benımmmmmm
bu arada ben sacımı ılk defa boyadım ya kafam peruk gbı druo yataktan kalkmıs halım sankı sacım yapılmıs gbı grunuo anlamadım gttı .....

yok canım ya cok isemiyorum bende rahat gezmek için nişan yada dügün olsun istiyorum biz hiç birlikte gezemiyoruz yasadıgım yerde hemen dedikodunu çıkarıyorlar insanın

anladım bebegım orası her yerde ole ama hn uz allahıma sukur ole bse demedıler hakkımda zaten 1 kısıyle gezıosankı onla cddısındır en azndan söz olsun dgru dıosun al bu ıfade sıze gelsın alıo gturuo senı hayırlısı olur ınsallah canım

merhaba ben geldim kızlar bu gün daha iyim bu hafta listede yokum :) olsun bir kaç hafta sonra olurum insallah :) bende dünki listemi yazayım

sabah kahvaltı yapmadım
ara da yok

öglen kız kardesime gittim orda bir kase şehriye salatası e bir puaca yedim 2 bardak çay

ara yok
akşam bir tane orta boy fırnda balık 1 dilim kepekli akmek

22.30 da bir yane portakal

su cok az içtim spor yapamadım ama eşimle biraz yürüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…