Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızım aksarayda okuyor yarın gelicek şimdi biraz hazırlık yapayım akşam tekrardan görüsürüz

karşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))

Eki Görüntüle 664139 Eki Görüntüle 664140
tam bende sari durmuyor dicektim ki herkes demis zaten,cok hos görünyorsun
geldm cnm,orayada baktim,daha yazmadim ama,kendimi hazir hissettimmi yazarim...
sanki sinava girecegim,nasil bir cevap olduysa buda:44:

kahvalti yapsaymissin keske,seni almadim cnm,sadece listedeyim diye kendini kasmaman icin,istiyorsan senide oylamaya alabiliriz,kendini iyi hissediyorsan yani
kızım aksarayda okuyor yarın gelicek şimdi biraz hazırlık yapayım akşam tekrardan görüsürüz
kolay gelsin,görüsürüz
teşekkürler tatlım

resimde biraz koyu çıkmış ama ben biraz daha koyu yapıcam, daha önce denemiştim güzel olmuştu:))
sen begendiysen sorun yok

bebegim galiba merve bize diyor hani biz rekabet olalım dedik ya oda bize rekabet başlasın dedi galiba

habide sana sorular sormuştum canın gördünmü:44:

Baharcım çok özür dilerim geçmişi baya dikkatle taradım ama bana sorduğun soruları bulamıyorum. Eğer unutmadıysan rica etsem tekrar sorarmısın canım ? :26:
Haftaya da ben olayım ne dersin canım

Bu hafta wuwum hızlı çıktı , onu geçemeyeceğim o kesinleşti .

Bahar, cumadan sonra yarışalım dedi, yani yarın başlıycaz Baharla çekişmeye. Ama beklerim dersen ondan sonraki haftada senle rakip oluruz. Pazar günü trombolinimi de alıyorum beni de pek hafife alma bence...

Hastalık için gerçekten çok üzüldüm baya ağır atlattınız. Neyse Allah ın izniyle kızınız geliyormuş yarın , onu görünce hiçbirşeyiniz kalmaz..

Yumurtalı kaldırak mı ? İlk defa duydum , yöresel bişey mi ? Ben otları çok severim ama bunu nasıl atlamışım hayret ?

oo senin menüde baya dişli :) rakibim dişlimi çıktı ne

Yoksa sen beni hafife mi almıştın kuzum?

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum

Ben oyumu açıklıyorum

EVEEEEET:26:

Şimdiden gözünüz aydın. Anne kız iyi vakit geçirirsiniz umarım..

canım uykuda kilo yapıyomuş. hem ravamı bu bize burada uykusuz anne ordusu var ühüüüüüüüüüüüü

beyaz peynır lıht demek pynırı yazmıyım ole ksalttım

ha light :))

canım bence yinede güzel menü birazdan paylaşacapım ben emziren anne listemi

bende oyüzden sormuştum 21hazirandamı doğdun diye şimdi anladım :))

gayet güzel canım

karşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))

Eki Görüntüle 664139 Eki Görüntüle 664140

hoş ve havalı hatunmuşsun vesselam :))

ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106

bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum

aklıma adile naşitin bi repliği geldi...

al içeri al al.....demek istiyorum

teşekkürler kızlar:))) bu arada pegasus bugün sorular gelmedi senden bana gelene kadar yorulucan galiba

cok güzel bir cevapti,evetler kac oldu bu arada hemen bakiyorum:44:

sağol tatlım, teşekkür ederim

şu 2106 denklemini ben niye anlamadım bugün saflığım mı üzerimde, halbuki matematiğim de iyidir. 06 haziransa 21 nedir baharcım çatlıycam valla biri beni aydınlatsııııııınnnnnnnnnnnnnn

bende oyumu alinmanizdan yana kullaniyorum,8 üyeden 5 kisi evet demisir ve oy cokluguyla takima aliniyorsunuz kizlar,hayirli olsun..

size zahmet olacak ama ben balik hafizaliyim ve kaydetmeyi unutmusum

takima basladiginiz kilolarinizi ve hedef kilolarinizi yazabilirmisiniz

bende cözemedim valla,ama sanimca 21 haziran dogrusu,bahar yanlis yazmis cevabi

bide cikip yokk dogru dermis
:18:

sabirla cevap bekliyoruz

teşekkürler kızlar:))) bu arada pegasus bugün sorular gelmedi senden bana gelene kadar yorulucan galiba

yok cnm,bekliyorum herkes bi yorulsun,ben son dakika golleri pesindeyim
bende soru cokkk,baharda aksam daha rahat oluyor,cekecegi var diyeyim:18:

tamam biraz abarttim,cektirmeden soracagim...

emziren anne diyeti

başlangıçdiyeti

sabah; açık çay, 1 dilim light peynir 1 haşlama yumurta 4-5 adet zeytin 2 dilimçavdarekmeği domates salatalık dereotu
ara;1 çay bardağı leblebi 4adetkuru kayısı veya 5 adet hurma
öğle;1kaseçorba 3adetköfte/aynı büyüklükte tauk yada balık/ 3 y.k. bulgur pilavı veya makarna /1çay bardağı yoğurt
ara; rezne çayı kabuk tarçınlı 1 adettuzsuz etimek 1 dilim beyaz peynir
ara1 subardağı laktozsuz süt tarçınlı 1adet kepekli grisini 1 posiyon meyva
akşam; 1 kase çorba 2 adetköfte yada tavuk 4 y.k. sebze yemeği 1 ç.b.yoğurt 1dilim kepekli ekmek yemekten sonra rezene çayı
ara;1porsiyon meyva 10-12 adet fındık badem

2. yi bulamadım 3. diyet listem..

aç karnına; 1 çaybardağı ılık suya yarım limon sıkılıp içilecek ve 1bardak ılık su
sabah;1 su bardağı light süt 6 y.k. sade nesfit 3 yk yulafezmesi1 ema/armut vs. tarçın karıştırıp yenilecek

ara: 1 dilim lighteynir 1 etimek domates salatalık

öğle; 8 y.k. sebze yemeği/ 6 yk makarna veya 2ince dili kepekliekmek 1çay bardağı probiyotik yoğurt yağsız limnlu salata

ara 1 çay bardağı leblebi 1 y.k. kuruüzüm

akşam;1 kase çorba 4adet köfte/yada aynı büyüklükte tavukbalık 1 çay bardağı pobiyotik yoğurt1 dilim kepekli ekmek yemekten hemen sonrarezene çayı

gece; 1 porsiyon meyva 1s bardağı light süt

mayonez.hiç.sevmem.cnm.yaa:26:

Son düzenleme:
ben ciktim kizlar,yemek yapicam,sonra büyügün müzigi var ona götürecegim,öncesinde kütüphaneye gidip kitap alicam kiza,sonrada yürürüm,aksami bulur gelmem,aksam listeyi paylasirim,yarin benim siram zaten
hadiyin görüsürüz,benim maraton basliyor

dur gitmeden bahara bi kac soru sorayim

evlenmek istiyorsun ya,hadi evlendin ve esinin ailesiyle sorun yasiyorsun,esinde kulak tikiyor bu duruma,ne yapardin

ne tür filmler izlersin

dizi bakarmisin

en sevdigin cicek,ve isim

yemek yapmayi biliyormusun

intikam alman gerekirse nasil yaparsin

ne burcuydun

baska bir ülkede yasama sansin olsaydi nerede yasardin

karsiliksiz yardim edermisin

kullanildigini anladigin andaki tepkin ne olur

bir arkadasta aradigin özellikler nelerdir

tek kelimeyle kendini tanit desem aklina ilk gelen ne olur

sevgilin seni aldatsa ve yalvar yakar gönlünü almaya calissa affedermisin
:18:

sevdigin icin yapmayacagin bir seyi yaparmisin,mesela basin aciksa kapatirmisin,yoksa onumu kendine uydurmaya calisirsin

yapabilecegin en büyük cilginlik nedir

toplum icinde seni utandiran bir olay yasadinmi

bide benim icin gangnam style yaparmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…