- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
karşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))
Eki Görüntüle 664139 Eki Görüntüle 664140
ben de o topiğe bakmıştım daha önce, arada uğrarım yine
teşekkürler tatlımtopraksım seni çok begendim resimlerini gördüm :)
resimde biraz koyu çıkmış ama ben biraz daha koyu yapıcam, daha önce denemiştim güzel olmuştu:))Canım zaten saçların çikolata kahveye yakın duruyor resimde :26:
Beklerim canım
tam bende sari durmuyor dicektim ki herkes demis zaten,cok hos görünyorsunkarşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))
geldm cnm,orayada baktim,daha yazmadim ama,kendimi hazir hissettimmi yazarim...Kaptandan sıkı takip :18:
Sadece burayı değil diğer topikleride inceliyor.
Kaptan bir de geyik topiğim var oraya da beklerim
Bende tam Zeynep canan neden listede yok diyecektim , onunla aynı gün bizide alınnnn yazısı yazmıştık çünkü .
EVET için teşekkürler canım
Yediklerini çok beğendim canım , sadece okurken sandviçteki maydanozu mayonez okumuşumoldum
kahvalti yapsaymissin keske,seni almadim cnm,sadece listedeyim diye kendini kasmaman icin,istiyorsan senide oylamaya alabiliriz,kendini iyi hissediyorsan yanimerhaba ben geldim kızlar bu gün daha iyim bu hafta listede yokum :) olsun bir kaç hafta sonra olurum insallah :) bende dünki listemi yazayım
sabah kahvaltı yapmadım
ara da yok
öglen kız kardesime gittim orda bir kase şehriye salatası e bir puaca yedim 2 bardak çay
ara yok
akşam bir tane orta boy fırnda balık 1 dilim kepekli akmek
22.30 da bir yane portakal
su cok az içtim spor yapamadım ama eşimle biraz yürüdük
kolay gelsin,görüsürüzkızım aksarayda okuyor yarın gelicek şimdi biraz hazırlık yapayım akşam tekrardan görüsürüz
sen begendiysen sorun yokteşekkürler tatlım
resimde biraz koyu çıkmış ama ben biraz daha koyu yapıcam, daha önce denemiştim güzel olmuştu:))
bebegim galiba merve bize diyor hani biz rekabet olalım dedik ya oda bize rekabet başlasın dedi galiba
habide sana sorular sormuştum canın gördünmü:44:
Haftaya da ben olayım ne dersin canım
Bu hafta wuwum hızlı çıktı , onu geçemeyeceğim o kesinleşti .
iyi geceler kızlar ben çok fena hastayım kızlar giremiyorum da
hemen dünki listemi yazıyım cıkıyım yatıyım acilden geldik şimdi çok yorgunum hiç halım yok kızımda gelicek bu hafta o gelene kadar iyilesiyim biraz
sabah 3 bardak su
2 tane zeytin 1 dilim beyaz beynir bir bardak süt ( eşimin zoruyla içtim bogazına iyi gelir dedi)
ara yok ögle yok ara gene yok bu arasa 3 tl den fazla su içtim akşamda 1 kepçe ıspanak yemegi yogurtlu yatana kadarda bir sey yemedim
Günaydınlar bu arada herkese .
Bugün büyük gün , oylamaya sunulacağız :18::18::18:
Bahar2016 ında röportaj günü, az sonra sorularımla geliyorum .
Dün yediklerime gelirsek ;
Sabah :
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Bol maydanoz
3 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim etimek
Ara:
Yağsız süt ve elma
Öğlen :
1 kase yayla çorbası
1 dilim kepek ekmeği
Haşlanmış tavuk
Salata
Yağsız yoğurt
Ara:
Yok
Akşam:
1 kase yayla çorbası
3 kaşık yumurtalı kaldırak ( ot yemeği)
1 dilim kepek ekmek
Yağsız yoğurt
1 domates
Ara:
Şekersiz diyet sütle kahve
2 diyet bisküvi
3 lt su.
Akşam 30 dk . tempolu yürüyüş , eve girer girmez o sıcaklıkla hemen 15 dakika bisiklet .
oo senin menüde baya dişli :) rakibim dişlimi çıktı ne
ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106
bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum
kızım aksarayda okuyor yarın gelicek şimdi biraz hazırlık yapayım akşam tekrardan görüsürüz
karşınızda 18 kilo vermiş ben ve son sarışın halim artık çikolata kahve olmayı düşünüyorum:))
Çok güzel görünüyorsun. 90 kilo hayal bile edemedim seni. Tebrik ederim.
selam kızlar.bugün 10:30 da kalktım.valla kendime şaşıyorum insan olan bu kadar uyurmu.dün 12 saat falan uyudum.hayatımın yarısı uyku ile boşa gidiyor.neyse dünkü menüm;
sabah;1 haşlanmış yumurta,ğeynir.domates,1 dilim ekmek
öğle;1 kase çorba,peynirli salata;1 dilim ekmek
ara;1 meyve,1kase yoğurt
akşam;3 parça et,1kase çorba
spor;1 saat yürüyüş,1saat aerobik
beyaz peynır lıht demek pynırı yazmıyımole ksalttım
kızlarr elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama pek yetişemiyorum.alşacam ama bu tempoya.gece benm ufaklıklar cok erken yattılar gecede kalkıp durdular o yüzden uykusuzum.şimdi biraz uyuyacam.
ama dünki menümü yazayım hatırladığım kadarıyla
sabah:2 dilim ekmek,yumurta.2 dilim peynir,1 kaşık lor,bol yeşillik,papatya cayı
ara:1 kase komposto
ara:2 çilekli gofret:)
öğle:1 kase taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:3 kabak dolması,1 kase yoğurt,bol salata
ara:kızıma pasta kesmiştik yalancı doğum günü yaptık.1 dilim pasta
bugün daha ii olacak inşallah
cevaplar geliyorrr :)
1: bahar benim ismim 2106 da erkk arkadasımla cıkma tarihimiz 6 haziran 2009
2: ah ah bi düşebilsem alacagım s beden bi dapdar kıyafet :)
3: şu anda aşkımla el ele sahilde gezmek isterdimyaşadıgım yerde deniz yok mersinin bi ilçesindeyim
4: sinirliyimdir bana biri emir verdimi aboooo kendimi parçalarım resmen
5: mutlulugun resmini çizerdim çünkü ben mantıgıyla degilde kalbiyle hareket eden biriyim:26:
6: devlet memuru olmuşum erkek arkadımla evlenmisiz ik tanede belki çocugumuz olmuştur ( inşallaah )
7: hımm on yıl önceye dönsem ben şimdi 23 yasındayım o zaman 13 yaşında olurdum neyi degiştirirdim bilemedim canım ya öle degiştirmek istedigim bişe yok o yıllara dair
8: tabisideee çoooookkk
dünkü menümü yazmadım kızlar şimdi yazıyorum
sabah uyanınca bi bardak limonlu ılık su
kahvaltı : 3 tane siyah zeytin kibrit kutusu kadar peynir bi dilim kepek ekmegi bi bardak çay
ara : bi elma 2 tane kepekli bisküvi
öglen : sandiviç( biraz peynir domates salatalık maydanoz nane marol yesil sogan kepek ekmegiyle )+ salgam
ara : bi avuç beyaz leblebi
akşam : bi kase mercimek corbası bi dilim ekmek 3 tane inegöl köfte( fırnda yagsız) küçük kase yogurt
ara : bi tane kivi
spor malesef dün yapamadım
su 3 lt mesaj kac tane sayamadım
ambitious_girl
Ausencia
buyumeyenbaby
bahar2106
bu arkadaslari bu hafta listeye alalimmi,veya hangileri alinsin,oylarinizi bekliyorum
Baharcım çok özür dilerim geçmişi baya dikkatle taradım ama bana sorduğun soruları bulamıyorum. Eğer unutmadıysan rica etsem tekrar sorarmısın canım ? :26:
Bahar, cumadan sonra yarışalım dedi, yani yarın başlıycaz Baharla çekişmeye. Ama beklerim dersen ondan sonraki haftada senle rakip oluruz. Pazar günü trombolinimi de alıyorum beni de pek hafife alma bence...
Hastalık için gerçekten çok üzüldüm baya ağır atlattınız. Neyse Allah ın izniyle kızınız geliyormuş yarın , onu görünce hiçbirşeyiniz kalmaz..
Yumurtalı kaldırak mı ? İlk defa duydum , yöresel bişey mi ? Ben otları çok severim ama bunu nasıl atlamışım hayret ?
Yoksa sen beni hafife mi almıştın kuzum?
Ben oyumu açıklıyorum
EVEEEEET:26:
Şimdiden gözünüz aydın. Anne kız iyi vakit geçirirsiniz umarım..
teşekkürler kızlar:))) bu arada pegasus bugün sorular gelmedi senden bana gelene kadar yorulucan galibatam bende sari durmuyor dicektim ki herkes demis zaten,cok hos görünyorsun
geldm cnm,orayada baktim,daha yazmadim ama,kendimi hazir hissettimmi yazarim...
sanki sinava girecegim,nasil bir cevap olduysa buda:44:
kahvalti yapsaymissin keske,seni almadim cnm,sadece listedeyim diye kendini kasmaman icin,istiyorsan senide oylamaya alabiliriz,kendini iyi hissediyorsan yani
kolay gelsin,görüsürüz
sen begendiysen sorun yok
canım uykuda kilo yapıyomuş. hem ravamı bu bize burada uykusuz anne ordusu var ühüüüüüüüüüüüü
ha light :))
canım bence yinede güzel menü birazdan paylaşacapım ben emziren anne listemi
bende oyüzden sormuştum 21hazirandamı doğdun diye şimdi anladım :))
gayet güzel canım
hoş ve havalı hatunmuşsun vesselam :))
aklıma adile naşitin bi repliği geldi...
al içeri al al.....demek istiyorum
sağol tatlım, teşekkür ederimcanım uykuda kilo yapıyomuş. hem ravamı bu bize burada uykusuz anne ordusu var ühüüüüüüüüüüüü
ha light :))
canım bence yinede güzel menü birazdan paylaşacapım ben emziren anne listemi
bende oyüzden sormuştum 21hazirandamı doğdun diye şimdi anladım :))
gayet güzel canım
hoş ve havalı hatunmuşsun vesselam :))
aklıma adile naşitin bi repliği geldi...
al içeri al al.....demek istiyorum
sağol tatlım, teşekkür ederim
şu 2106 denklemini ben niye anlamadım bugün saflığım mı üzerimde, halbuki matematiğim de iyidir. 06 haziransa 21 nedir baharcım çatlıycam valla biri beni aydınlatsııııııınnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler kızlar:))) bu arada pegasus bugün sorular gelmedi senden bana gelene kadar yorulucan galiba
Kaptandan sıkı takip :18:
Sadece burayı değil diğer topikleride inceliyor.
Kaptan bir de geyik topiğim var oraya da beklerim
Bende tam Zeynep canan neden listede yok diyecektim , onunla aynı gün bizide alınnnn yazısı yazmıştık çünkü .
EVET için teşekkürler canım
Yediklerini çok beğendim canım , sadece okurken sandviçteki maydanozu mayonez okumuşumoldum
:26::26::26:
Ay evet aklımda Eftelya kalmış. İyi oldu kaptan uyardığın yoksa ben bütün gün Eftelyaya sarardım. Bugün Baharın beynini yicektik di mi?
Valla sorularınız beni ürkütmedi değil yani? Ama yine de sabırsızlıkla bekliyorum .
anladım bebegım orası her yerde ole ama hn uz allahıma sukur ole bse demedıler hakkımda zaten 1 kısıyle gezıosankı onla cddısındır en azndan söz olsun dgru dıosunal bu ıfade sıze gelsın alıo gturuo senı hayırlısı olur ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?