Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay bende iki gündür giydim mide agrısı yaptı bende ya du bakalım canım ya

hıııımmmm kaptan menü yine çoşmuş :) bana göre ama bugün izinliydik herkez yemiş galiba fazladan bende yedim duramadım

kaçamak az olmuş canım ya tüh izin varken daha fazla yeseydin keşke

kızlar kaçamak hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama ben bugun 2 parça peynirli pide yedim ve sucluluk hissediyorum zaten gram gram gidiyor kilolar keşke yemeseydim
kizin istedigi yeri kazanir umarim
seni listeden cikardim bu hafta,sabah bildirim yapman gerekiyordu,cok bekledim gelmedin,haftaya listeye alinman icin oylama sunacagiz,kabul edilirsen yeni cumada listede olursun
kacamak hakkin var evet,afiyet olsun,bende az önce yedim kacamagimi:18:

zeynep abla menün gayet güzel ya zaten izin var o kadar ceza verme kendine bence

aslinda benimde su 60 barajini kirmam lazim artik,olmuyor bi türlü,katilsammi sana acaba:18:

yarinmi baslayacaksin,gaza gelmisken baslayalim yarin bari,yapisacak yoksa kilolar bana

kuşhan diyeti nasıl bişey biraz bizimlede paylaş canım ya

iyi akşamlar kızlarr bende dünki menümü ancak yazıyorum aksama kadar evde degildim

dünki menüm
sabah: 2 tane küçük ıspanaklı bökre + cay
ara : yok
öğlen: 3 kaşık tavuklu pilav + bol salata
ara:yok
akşam:bi kase yoğurt

su 2 lt
spor yok

iyi akşamlar kızlar çocukların banyo ve uyku faslı başlamadan bi bakayım size dedim:) benden sonra neler olmuş bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…