Ya bu zumba neydi tatlım :26:
Bir video çekinde paylaşın şunu ya
canım bende kullanıyorum çıtçıtlı korselerden.small bedenni aldım girmesi zor oluyor ama girdinmide incecik gözüküyorsun
canım bende dün birazcık abarttım yanlız değilsin
canım kan şekerin varsa ara öğünlerine falan dikkat etsen.ne biliyim meyveni ve sütünü falan ihmal etmesen.çok önemli kan şekeri o şekerli suyu içtikten sonrada kendini çok yorgun hissetmişsindir düşüp yükselince üstünden tır geçmiş gibi oluyor
merhaba kizlarrrr
2 gün ayri kaldim,özledim valla,gelinde bi sarilim hepinize
hemen cuma ve cumartesi yediklerimi yaziyorum
cuma
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,2 zeytin,1 c.k cökelek
ögle
3 kasik sade makarna,3 köfte,2 kasik ayran
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik kuru fasulye,salata
spor
1 saat yürüyüs,30 dk body workout,bu cezam icindi burdan 280 kalori düstü
su
2 lt
cumartesi
sabah
3 dl ekmek,1 c.k recel,1 c.k tereyagi,1 k.k peynir,1 bardak süt
kahvaltiyi gec yedik,ögle yok
ara
1 portakal
aksam
1 biber,1 kuru patlican,2 lahana ve 2 yaprak sarma,dolma karisimi,1 kase corba
misafir vardi,diger yemeklerden yemedim ve baklava yapmistim,onuda yemedim,sadece kokladim
dün kosusturmadan hesaplamadim suyu:44:
spor yok
simdi gecmise bakayim hemen,baya kaynatmissiniz heralde,bakabildigim kadarina cevap yazarim
bu arada kizima hulahupreifen aldim,o hemen yapti,bende becerebilsem yaparim ondan,acaba ise yararmi,bi arastirmak lazim
türkcesini bilmiyorum ama hemen göstereyim burda gösterilen cember varya,belinde dönderiyor,ondan iste
selam kızlar hemen dünkü menümü paylaşıp geçmişe bi bakınıcam sonra da sporumu yepıcam... eve daha yeni gelebildim arkadaşım iki gundur bırakmadı
sabah
3 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
domates
salatalık
çay
öğle
yemek yemedim sadece kaçamak hakkımı kullanıp halley yedim
ara
patates kızartması yedim ama valla çok azarkadaşım yapınca güzel koktu azcık yedim
akşam
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
bol bol çay kahve
zumba 10 dakika
kizin istedigi yeri kazanir umarimkızlar kaçamak hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama ben bugun 2 parça peynirli pide yedim ve sucluluk hissediyorum zaten gram gram gidiyor kilolarkeşke yemeseydim
merhaba tatlılarım :)
kızımı sabah sınava götürdük erken yazamadım şimdi fırsat buldum
menümü yazıyım hemen
sabah 2 tane eti forum bisküvi 1 dilim peynir 3 tane diyet zeytim bir bardak yeşil çay
ara bir elma
ögle bir tane kıymalı içli köfte çegrek kete 2 bardak çay
akşam 3 4 çatal arnavut çigeri2 kepçe tarhane çorbası sogan sögüş 1.5 dilim tam bugday ekmegi
2 lt su 14 dakika spor 45 dakıkı spor aletleriyle kendim çalıstım
mesaj sayım 8
kızlar kaçamak hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama ben bugun 2 parça peynirli pide yedim ve sucluluk hissediyorum zaten gram gram gidiyor kilolarkeşke yemeseydim
hu huuuuuuuuuuuuuuu varmı benle kuşhan diyeti yapacak olan ??? çok fazla kaçamak yaptım pişmanım böyle olmuyor süreç uzadıkça motivasyonum kayboluyor en azından insan içine çıkacak kiloya gelebilsem 64-65 kalanını sağlıklı bi şekilde veririm
hu huuuuuuuuuuuuuuu varmı benle kuşhan diyeti yapacak olan ??? çok fazla kaçamak yaptım pişmanım böyle olmuyor süreç uzadıkça motivasyonum kayboluyor en azından insan içine çıkacak kiloya gelebilsem 64-65 kalanını sağlıklı bi şekilde veririm
bende pişman oldum zeynep abla sorma yaaaammaa bugün iznimiz vaar
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
zumbanin ne oldugunu yazmisimda link vermeyi unutmusum
kolay gelsin
aslinda benimde su 60 barajini kirmam lazim artik,olmuyor bi türlü,katilsammi sana acaba:18:
yarinmi baslayacaksin,gaza gelmisken baslayalim yarin bari,yapisacak yoksa kilolar bana
nasıl bişey kaptanzormuki
sagol kaptancım benimm
rica ederim,bende cocuklari uyutim,yapim,cezam var demi
iyi akşamlar kızlar çocukların banyo ve uyku faslı başlamadan bi bakayım size dedim:) benden sonra neler olmuş bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?