- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
zumbanin ne oldugunu yazmisimda link vermeyi unutmusum
kolay gelsin
mekik çekme aleti
şu göbekten kurtulmam gerek abla yaaa:26:
bebegim bende yaptım biraz önce süperrrrdi
kaptan bu diyet o kadarda zor degilmiş ya ama işte evde olan kişiler uyabilir ben buna zor uyarım yaa
kizin istedigi yeri kazanir umarim
seni listeden cikardim bu hafta,sabah bildirim yapman gerekiyordu,cok bekledim gelmedin,haftaya listeye alinman icin oylama sunacagiz,kabul edilirsen yeni cumada listede olursun
kacamak hakkin var evet,afiyet olsun,bende az önce yedim kacamagimi:18:
canım ilk girisi degil liseyi gecen sene bitirdi ve kazandi üniversiteyi. aksarayda okuyor kayseriye yanımıza gelmeyi çok istiyor yurta alısamadı aksaraya alısamadı tek kızya çok nazlı hanımefendi :)kızının sınavı nasıldı canım, kendisi nasıl şu anda bu kadar heyecandan sonra
ben kesin hastanelik olurum, yapamam maalesef
benim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sabah ölçtüm karnımla kalçam aynı ölçüde
nasıl bir diyet kızlar ?
çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuşiyi akşamlar kızlarr bende dünki menümü ancak yazıyorum aksama kadar evde degildim
dünki menüm
sabah: 2 tane küçük ıspanaklı bökre + cay
ara : yok
öğlen: 3 kaşık tavuklu pilav + bol salata
ara:yok
akşam:bi kase yoğurt
su 2 lt
spor yok
kolay gelsin ben bugün çooooooookkkkkkkkk spor yaptıııııııııııııımmmmmmmmmmm :))))))rica ederim,bende cocuklari uyutim,yapim,cezam var demi
mersi canım, ama hazırlıksız yakalandım iyi kullanamadım hakkımısiz yeterki birinci olun,her hafta izin veririm ben size
evet kendime ara öğün çeşidi yaratmam gerekcanım benim ya bu soruna bi çare bulmalısın canım ya bana sorarsan az az ve sık ye benimde elim ayagım titrer gözüm kararır açıkınca o yüzden ara ögünleri mutlaka yiyorum
çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş
kolay gelsin ben bugün çooooooookkkkkkkkk spor yaptıııııııııııııımmmmmmmmmmm :))))))
mersi canım, ama hazırlıksız yakalandım iyi kullanamadım hakkımı
evet kendime ara öğün çeşidi yaratmam gerek
canım ilk girisi degil liseyi gecen sene bitirdi ve kazandi üniversiteyi. aksarayda okuyor kayseriye yanımıza gelmeyi çok istiyor yurta alısamadı aksaraya alısamadı tek kızya çok nazlı hanımefendi :)
sınav gecen senenden çok çok daha güzel geçti diyor :) hayırlısı olsun insallah
şu göbekten kurtulmam gerek abla yaaa:26:
bebegim o alet çok güzel göbek möbek kalmıyor :) 1 ayda baya degişiklik gözle görülüyor
zeynep abla tam ismini bi verirmisin internetten bi bakim pahalı bi aletmi
zeynep abla tam ismini bi verirmisin internetten bi bakim pahalı bi aletmi
ay annesinin nazlı kızıııııı, çok sevindim iyi geçmesine sınavın , benim eşim de kızıma safinaz diyor o yüzden bizimki de çok nazlı:))) bişey değil kızın adı safinaz kalıcak:)))
kaptan paylaştı zeynep abla bi kaç sayfa öndedir paylaştıgı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?