Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızım okuyor canım ama kayseriye yanımıza gelmeyi istiyor inşallah istedigi yeri kazanır tamam canım siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun. cuma günü eşim izinliydi iş yerinin acil girilmesi gereken ervakları varmış müfettişi gelmiş ondan sıra bulamadım oturamadım bilgisayara 10 da spora gittim sonra kızım geldi o nu aldık derken akşam oldu böyle bir sey bir daha tekrarlanmaz eger olurda giremezzen akşamdan bildirsem olur mu ??

kızının sınavı nasıldı canım, kendisi nasıl şu anda bu kadar heyecandan sonra
canım ilk girisi degil liseyi gecen sene bitirdi ve kazandi üniversiteyi. aksarayda okuyor kayseriye yanımıza gelmeyi çok istiyor yurta alısamadı aksaraya alısamadı tek kızya çok nazlı hanımefendi :)
sınav gecen senenden çok çok daha güzel geçti diyor :) hayırlısı olsun insallah

çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş

rica ederim,bende cocuklari uyutim,yapim,cezam var demi
kolay gelsin ben bugün çooooooookkkkkkkkk spor yaptıııııııııııııımmmmmmmmmmm :))))))

siz yeterki birinci olun,her hafta izin veririm ben size
mersi canım, ama hazırlıksız yakalandım iyi kullanamadım hakkımı

canım benim ya bu soruna bi çare bulmalısın canım ya bana sorarsan az az ve sık ye benimde elim ayagım titrer gözüm kararır açıkınca o yüzden ara ögünleri mutlaka yiyorum
evet kendime ara öğün çeşidi yaratmam gerek

birazcık evet menüm fazla oldu canım ama annele öglenden akşama kadar çarşıda gezdik alışveriş yaptık belki biraz etkisi olmuştur :) sindirmemde

ay annesinin nazlı kızıııııı, çok sevindim iyi geçmesine sınavın , benim eşim de kızıma safinaz diyor o yüzden bizimki de çok nazlı:))) bişey değil kızın adı safinaz kalıcak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…