Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1. Neden buyumeyenbebek? Ortaokul , lise zamanlarından geliyor. O zaman yaşıtlarım hep kadın gibi davranırken ben hep olduğum gibiydim bu da sanırım daha samimi geliyordu herkese. Cengiz Kurtoğlunun bir şarkısı vardı
“Büyümeyen bebeksin, ninniye alışmışsın,
Öldürüp kahrederken, gülmeye alışmışsın”
Çok sevdiğim birini üzmüştüm o da bana bu şarkıyı dinletmişti. O kişinin yüzünü bile hatırlamıyorum, gençlik işte ama şarkıyı çok sevmiştim. Oradan kalma…

2. 84 İzmir doğumluyum İzmirde büyüdüm hala burada yaşıyorum. 2007 de evlendim. 2011 de kızım dünyaya geldi Elif Duru. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Arçelik yetkili servisinde hem müşteri danışmayım hem depo sorumlusuyum. Eşimde bir Alman beyaz eşya firmasında fabrika teknisyeni.

3. Çok mutluyum çok şükür. Ama mutluluk insanın içindedir benim hayat felseme göre. Yani ne gördüğün, nasıl baktığınla alakalıdır bence…

4. Olmazsa olmaz dediğim ne var? yani çok geniş bir soru. Ama ailem, huzurum, sağlığım olduktan sonra her yerde her şekilde yaşarım diye düşünüyorum.

5. Maddi mi manevi mi sordun bilemedim . Şüpheciliğim, önyargılarım en kötü huylarımdır. Bi de sigaram var bunlar hayatımda olmasa güzel olurdu.

6. Bilmiyorum cevabını veremeyeceğim bir şey yok gibi. Çünkü her şeyim hep açıktır. Gizlim saklım yoktur. Acılarım üzüntülerim oldu. Hatalarım yanlışlarım oldu ama hepsi benim kararlarımdı ve o yüzden hepsinin arkasındayım hepsinin cevabını veririm.

kızlar menülerimi hemen yazayım asya zibidisi tepemde uyuduğunda size bol bol takılırım;

cts;
sabah 2 yumurta çok az yağda omlet 1 dilim kekmek
öğlen;2 haşlanmış içli köfte
akşam 1 tabakyeşil fasulye
gece 4y.k. un helvası

pazar;
sabah 4 y.k. un helvası
çğle;2 yumurtadan yapılmış az yağda omlet 3 dili sucuk 2 dilim kepekli ekmek
akşam;1 yufkanın 3/4 ü kadar gözleme 1 kase çorba

8 y.k.un helvası ve 3/4 gözleme fazla olduğunudüşünüyorum un helvasının 1çay fincanı 550 kaloriymiş benimyediğim 2 çayfincanı olsa 1100 300 kaloride yufka olsa 1400 düz hesap 1500 kalorilik cezam var böhüüüüüüüü.

hergün +300 kalori spordemek oluyor

buyumeyenbaby sorum sana canım ;

zaman makinan olsa geçmişemi gitmeyi tercih edersin geleceğemi nedenve nereyegidersin

kızınınadı neden elif duru ne zamn doğum yaptın şimdi kimbakıyor. bu arada yaşıtız seninle

öğlen yemeğini atlaman kötü olmuş bence öğün atlamadan gidersen daha dengeli ve sağlıklı kilo verirsin menün güzel

valla öle oldu akşam yemeği biraz fazla kaçtı bu arada trambolin üstünde mezdeke süper tavsiye ederim

ooo gözlemeler sucuklar un helvası biraz fazla mı kaçmış ne:26:

buyumeyenbaby ben de sana sorıyım birkaç soru

hayatında bir şeyi değiştirme imkanın olsaydı neyi değiştirirdin?
yapmaktan en çok zevk aldığın ve seni mutlu hissettiren aktivite nedir?
senin kişisel olarak yapından çocuğunun almasını istediğin en belirgin özellik nedir? yani senin hangi özelliğinden çocuğunda da olmasını istersin?
geçmişinde bir güne gitme imkanın olsa hangi tarih olurdu nedeni ne? geçmişindeki hangi günü yeniden yaşamak isterdin?

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))

dünkü menüm

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
yarım çatal
çay

öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek

akşam
bir tabağın içine et sote susuz, makarna ve patates püresi koydum ekmeksiz yedim
çeyrek bardak kola ( yarım doldurtmuştum yarısını da içmedim

gece
1 çay bardağı süt
çeyrek poğaça
çok geç saate kadar oturunca çok acıktım

su 1.5-2 arası

spor
sabah 1 saat ( 40 dk oryantal+10 dk twister+10 dk yerde karın hareketleri)
akşamüstü 55 dk( 40 dk oryantal+15 dk trambolin) yeni yöntemimiz trambolin üzerinde oryantal fakat eftelya benden daha iyi ben pek yapamadım:))
mesaj unuttum bakarım birazdan

Ohhh ohhhh sefan olsun mu diyeyim , yarasın mı diyeyim , şöyle bir çığlık mı atayım bilemedim

Cmt. gecesi 4 kaşık helva yemeseydin , pazar yediklerinin hepsi ödüle sayılırdı.İyisi mi sen cmt . için ceza iste kaptandan , birgün serbesttik ya

Senin eftelya dan fazlan poğaça olmuş galiba canım ,

Ya ben şu spor için sizin eve gelsem , çok keyifli gözüküyor yazdıklarınız .İmrendim.

Zaten hep bir kız kardeşim olsun isterdim

yemekten sonra yediği pohaça bizim zorlamamızla oldu kaptana duyrulur çünkü kan şekeri düşüyo sonra gece fenalaşıyo bünye çok açlığa alışık deil tabiii

Senin eftelya dan fazlan poğaça olmuş galiba canım ,

Ya ben şu spor için sizin eve gelsem , çok keyifli gözüküyor yazdıklarınız .İmrendim.

Zaten hep bir kız kardeşim olsun isterdim

buyur canım bekleriz kız kıza spor süper oluyo birbirini teşvik ediyosun daha eğlenceli
şu trambolin üzerinde mezdeke olayı da süper ötesi oldu

Geçmiş yaşandı gitti , ben ileri gitmek isterim. Şu an için ilk hedefim 2023 . Ak parti sloganı gibi oldu "hedef 2023 " Tabi ki onunla ilgisi yok ev kredimiz o tarihte biticek nasipse o yüzden.

Kızımın adını beraber koyduk. Sevdiğimiz isimleri yazdık kura çektik .Duru benim yazdığım isimdi o çıktı. Elif ismini çok severim ama eski isim diye elemiştik. 14 Şubat 2011 de doğdu sevgililer gününün yanı sıra mevlid kandiliydi. Hastanede bir teyze bizi çok sevdi, kızım bugün kandil bide Elif gibi mübarek bi isim koyun dedi. Biz de Elif Duru dedik.

Elif Duru 3 aylıkken işime geri döndüm. O gün bugündür sabahları anneme bırakıyoruz akşam dönüşte alıyoruz.

Yaşıt olduğumuza da sevindim. Seninle paylaşımlarımız çok zaten...

buyur canım bekleriz kız kıza spor süper oluyo birbirini teşvik ediyosun daha eğlenceli
şu trambolin üzerinde mezdeke olayı da süper ötesi oldu

Onu zaten gözümün önüne getirdikçe gülüyorum

Yok nasıl dengede duruyorsunuz , aynı anda ikinizde trambolinde misin ya da bunun başka versiyonlarını deneyecek misin

Onu zaten gözümün önüne getirdikçe gülüyorum

Yok nasıl dengede duruyorsunuz , aynı anda ikinizde trambolinde misin ya da bunun başka versiyonlarını deneyecek misin

yok aynı anda trambolin de değiliz sığmayız öle
ablam yerde mezdeke yaparken ben trambolinde oluyorum ben yere inince ablam tramboline çıkıyo
zıplıyosun kalçanı sallıyosun inince ayaklarını atıyosun bildiğin mezdeke yapıyosun çok zevkli ama çok yoruyo söliyimmm

İşimi değiştirme imkanım olsaydı süper olurdu Çok yoruluyorum stresten...
Şaka bi yana üniversiteyi yarım bıraktım istemediğim bir bölümdü ben hep hukuk okumak istemiştim babamın dediğini yaptım bilgisayar okudum.hayatımda bir kez isteğim dışında bir şey yaptım. Keşke onu da yapmasaydım.

selamm kızlar kusura bakmayın fazla gelemiyorum ya bugün doktora gittim kanama ve enfeksiyon riski var dedi bi süre daha normal diyete dönemicemm

Baharda gezmeyi çok severim. Yeni yerler göreyim, kır- bayır, çarşı- Pazar , dağ tepe gezeyim. Zaman kavramım olmasın. . .

Hoş görü ve güleryüz kesinlikle. Ben öyleyim. İnşallah Elif Duru da herkesi olduğu gibi kabul etmeyi başarır.

Kızımın doğduğu gün hayatımın en mutlu günüydü. O mutluluk başka hiçbir şeyle kıyaslanamaz bence..

bilgisayar okuduğun için neden pişman oldun.. istediğin bölüm olmadığı için mi başka sebebi mi var.......ben de pişmanım bilgisayar okudugum için imkanım olsaydı sağlık okumak istiyordum tıp yada hemşirelikk... ama daha en başından öyle bi imkanım yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…