bilgisayar okuduğun için neden pişman oldun.. istediğin bölüm olmadığı için mi başka sebebi mi var.......ben de pişmanım bilgisayar okudugum için imkanım olsaydı sağlık okumak istiyordum tıp yada hemşirelikk... ama daha en başından öyle bi imkanım yoktu
tmm cnm,saglik herseyden önemliyemekten sonra yediği pohaça bizim zorlamamızla oldu kaptana duyrulurçünkü kan şekeri düşüyo sonra gece fenalaşıyo bünye çok açlığa alışık deil tabiii
ben durdugum yerde yapamam mezdekeyi,tebrik ediyorum sizi becerinizden ötürübuyur canım bekleriz kız kıza spor süper oluyo birbirini teşvik ediyosun daha eğlenceli
şu trambolin üzerinde mezdeke olayı da süper ötesi oldu
benim 2 numarada 14 subat dogumluGeçmiş yaşandı gitti , ben ileri gitmek isterim. Şu an için ilk hedefim 2023 . Ak parti sloganı gibi oldu "hedef 2023 "Tabi ki onunla ilgisi yok ev kredimiz o tarihte biticek nasipse o yüzden.
Kızımın adını beraber koyduk. Sevdiğimiz isimleri yazdık kura çektik .Duru benim yazdığım isimdi o çıktı. Elif ismini çok severim ama eski isim diye elemiştik. 14 Şubat 2011 de doğdu sevgililer gününün yanı sıra mevlid kandiliydi. Hastanede bir teyze bizi çok sevdi, kızım bugün kandil bide Elif gibi mübarek bi isim koyun dedi. Biz de Elif Duru dedik.
Elif Duru 3 aylıkken işime geri döndüm. O gün bugündür sabahları anneme bırakıyoruz akşam dönüşte alıyoruz.
Yaşıt olduğumuza da sevindim. Seninle paylaşımlarımız çok zaten...
yok aynı anda trambolin de değiliz sığmayız öle
ablam yerde mezdeke yaparken ben trambolinde oluyorum ben yere inince ablam tramboline çıkıyo
zıplıyosun kalçanı sallıyosun inince ayaklarını atıyosun bildiğin mezdeke yapıyosun çok zevkli ama çok yoruyo söliyimmm
hadi auscugum,seninde zumba sporlarini okuyacagiz artikEvet canım , gözünden kaçamamış :18:
Maalesef sallamıştım sporu ama sizden feci gaza geldim , rumba , samba , zumba ne varsa yapacağım
cok eglenceli ama,coluk,cocuk beraber yapiyoruz vallaKopasım geldi sabah sabah kaptaaaaaaaaaaan
Haydi ahali dansla sporaaaaa.........
:118::118::118::118::118::118::118:
cezani hesaplamissin cnm,tesekkürler beni yormamissinkızlar menülerimi hemen yazayım asya zibidisi tepemde uyuduğunda size bol bol takılırım;
cts;
sabah 2 yumurta çok az yağda omlet 1 dilim kekmek
öğlen;2 haşlanmış içli köfte
akşam 1 tabakyeşil fasulye
gece 4y.k. un helvası
pazar;
sabah 4 y.k. un helvası
çğle;2 yumurtadan yapılmış az yağda omlet 3 dili sucuk 2 dilim kepekli ekmek
akşam;1 yufkanın 3/4 ü kadar gözleme 1 kase çorba
8 y.k.un helvası ve 3/4 gözleme fazla olduğunudüşünüyorum un helvasının 1çay fincanı 550 kaloriymiş benimyediğim 2 çayfincanı olsa 1100 300 kaloride yufka olsa 1400 düz hesap 1500 kalorilik cezam var böhüüüüüüüü.
hergün +300 kalori spordemek oluyor
sporda,yediklerinde güzel cnm,afiyet olsun,kan sekerin icinde daha masum seyler bakalim sana,bir yandan verip,bir yandan alma:18:günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
yarım çatal
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşam
bir tabağın içine et sote susuz, makarna ve patates püresi koydum ekmeksiz yedim
çeyrek bardak kola ( yarım doldurtmuştum yarısını da içmedim
gece
1 çay bardağı süt
çeyrek poğaça
çok geç saate kadar oturunca çok acıktım
su 1.5-2 arası
spor
sabah 1 saat ( 40 dk oryantal+10 dk twister+10 dk yerde karın hareketleri)
akşamüstü 55 dk( 40 dk oryantal+15 dk trambolin) yeni yöntemimiz trambolin üzerinde oryantal fakat eftelya benden daha iyi ben pek yapamadım:))
mesaj unuttum bakarım birazdan
serbestlik hakkini cuma kullandi diye hatirliyorum ben,kuzenleri gelmisti galiba,yaniliyorsam uyarin lütfenOhhh ohhhh sefan olsun mu diyeyim , yarasın mı diyeyim , şöyle bir çığlık mı atayım bilemedim
Cmt. gecesi 4 kaşık helva yemeseydin , pazar yediklerinin hepsi ödüle sayılırdı.İyisi mi sen cmt . için ceza iste kaptandan , birgün serbesttik ya
tmm cnm,dinlen ve gel,ihmal etme burayicanlarım ben braz yorgunum dun arkadasım bzde kaldı sabaha kadar oturduk snra sımdı halım yok bgun brazb uyuycam aksama gdru gırerım canlarım
masallah cnm,ciko krizimi tuttu senide,sen kacamak yapmamistin sanimca,bunlari kacamak hakkina sayiyorum,tekrari oldugunda ceza gelecek bilgin olsunGünaydıııın...
Pazar Menüm ( Menü demeye bin şahit gerek )
Sabah
1 fincan 9 lu çay
Nesfit
Ara
1 küçük çikolata
Öğlen Yok
Ara
1 minicik çikolata
Akşam
3 kaşık pirinç lapası ( yağsız tuzsuzdu ama fena değildi, canım pilav çekti böyle hallettim )
3-4 dilim domates
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
Su 3 lt yi geçmişimdir.
Gelelim spora
Sabah zumba 15 dk dayanabildim vücut ham olunca dayanamadı tabi
Leslie Walk 1 mile 20 dk sanırım
20 mekik
Akşam body workout 15 dk dayanabildim
Leslie Walk 2 mile
Ben bunları bilseydim önceden de yapardım. Bide spor yapma imkanım yok diyodum
cok güzel,afiiyet olsun,spora yüklen artik derim,siki bir vücut olsun ve sonra yedinmi alma verdikleriniGünaydınlarrrrrr
Hemen bütün enerjimle dün yediklerimi yazayım .
Sabah :
1 yumurta ile peynirli / dereotu ve zeytinli meşhur omletim :)
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 adet kivi ile yağsız yoğurt
Öğle :
Haşlanmış tavuk (yakında gıdaklıyacağım)
Bol salata
1 dilim kepek ekmek
3 kaşık yağsız yoğurt
1 kase çorba
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı )
Akşam:
Yemekte dışarıdaydım .
En uygun olarak ;
4 adet ızgara köfte
Salata
Piyaz
1 dilim çavdar ekmeği
Ayran
Ara:
1 çay bardağı yağsız süt ve bir elma
3 litre su. Çok alıştım bu su işine yine.
20 dakika kondisyon bisikleti.
ben basladim cnm bu gün,hayirlisi artik,su sislikten kurtulsam o da yeterdi bana ,sabah tartiya ciktim,durum feci hic söylemim,firca yerim yoksabaşlıyoruz değilmi canım ğpegasusta gelsin ambitious da kandırırız belki :))
dogru cnm,istediginizi yeme izini olmasi icin 1. lik sart ama
Neyse ki tartı senden yana çıkmış
Kaptan 1. olduğumuz hafta için ödül olarak isterseniz bir gün kuzu çevirip yiyrbilirsiniz dedi . Aklımın bir köşesine yazdım bunu hemen
Trambolin üzerinde mezdeke mi
Hay Allah sen çok yaşa eftelya
Ne güldüm sabah sabah .
Yediklerine gelinceeeeeeeee ,öğlen o kadar az yersen akşama makarna+patates+kola
gördüm bebegimde altında yazıyor doktorunuza sormadan yapmayın agır bir diyet diyor ne kadar saglıklı bilemedim kahvaltı yok ara yok :)
ben bendeki listeyle basladim cnm,bunu simdi gördüm,benim simit bulmam sorun olur,türk bakkalinda var,o da uzak,gidemem yani,hafta sonu gittim bilseydim alirdim bi kac tane,atardim dondurucuya,neyse bu hafta benimkini yapiyorum ben,haftaya kadar sislik gitmezse seninkiyle devam ederimcanım ben başka bi liste buldum ama
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
hangisini uygulayalım haftada 7 kilo vermek biraz bana imkansız gözüküyor. çünkü diğer liste çokbenziyo onun 15 gün yapılması gerekiyormuş.
aslında k.k. bize diyet danışmanı ayarlasa :))
tesekkürler cnm,bekliyorum bu gün,ne pisirdin anlatirsin,bizde agzimizi sapurdatir dinlerizHayırlı geceler kızlar sizi seviyorum :)
Hafta sonu annemde idim 1 girip çıktım hemen bana pc düşmedi orada kardeşlerimden :)
Evimdeyim yarın bol bol hasret gideririz inşallah.Sizlerde iyisiniz inşallah.Allaha emanetsiniz..
cnm cok dengesiz,düzensiz vede tarif edemedigim bir yeme tarzi olmus,aksam yok ic olmamis bi kere,pasta icin gecmise bakarim,kacamagin vasa ceza alirsin,ama aksam bos gecirmeseymissin keskegünaydınn canlaaaaaaaarrrr dünki felaket menümü yazim işe gidicem
sabah: adanaya gidiyoduk arkadaşımla bi tane simit yedik bi şişe su :) meyve suyu içmek istemedim
ara : yok :) geziyoduk
öğlen : tavuk sote salata 1 bardak kola :26: ama 1 - 2 aydır içmiyordum:26:
ara : işte dayanadıgım an bi dilim yaş pasta yedim pastaneye gitmek istemişti illa arkadaşlar
akşam: yok
ara: bir elma-bir portakal
spor : yok sadece akşama kadar yürüyüş
su : galiba 1.5 litre ancadır :26:
buda benim dünki kaçamak kızlar ama sabah tartıldım dayanamadımkilo aldımmı diye baktımda çok şükür azalma yokta almada yok bu hafta hiç bişey yemicem fazladan kızlar
iyiki şu bi gün izin varya kızlar yoksa dayanamaz hafta içi hep kaçamak yapardım ya
makarna,patates püresi ve kola fazla olmus bir defada,bir daha ögünlere bölersen daha iyi olur,kolada cok istersen light ic,sadece 1 bardakgünaydın herkese iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum
menümü yazıyım geçmişe sonra bakıcam:)
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir
3 zeytin
domates
salatalık
öğle
1 tabak mercimek çorbası ekmeksiz
akşam
makarna
et sote
çok az patates püresi
yoğurt
yarım bardak kola
sporu dün öğlen yaptık ablamla beraber.
yeni bişey denedim trambolinin üzerinde mezdeke:)
20 dakka trambolin+ mezdeke
20 dakka yerde mezdeke
45 dakka bisiklet
2 lt su
günaydinngunaydın canlarım
ben baktim,korse cikti:26:Body Shaper
böyle bir ara bakalım tatlım
cok az olmus,wuwumu örnekmi aliyorsun neiyi akşamlar kızlarr bende dünki menümü ancak yazıyorum aksama kadar evde degildim
dünki menüm
sabah: 2 tane küçük ıspanaklı bökre + cay
ara : yok
öğlen: 3 kaşık tavuklu pilav + bol salata
ara:yok
akşam:bi kase yoğurt
su 2 lt
spor yok
kızlar çalışmayı çok istediğim bi yere iş başvurusu yaptım benim için dua edinn
en önemlisi saglik cnm,sen sagligini geri kazan,digerleri zamanla olurselamm kızlar kusura bakmayın fazla gelemiyorum ya bugün doktora gittim kanama ve enfeksiyon riski var dedi bi süre daha normal diyete dönemicemm
301. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-787.html#post29490717
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
İzne ayrılışının üzerinden 6 ay geçen üyeler için ilk diskalifiye dönemi başlamıştır. 277.etapta izne ayrılanlar bu etapta diskalifiye olmuştur. İşlem her etap güncellenecektir.
2. TAKIM
Üyelerinizden cceylin için yaptığınız bildirim:
cceylin(66 / 70 / - 2 / 0 % )Geçen hafta bildirimde bulunmadığından, kilosu 2'ye bölündü.Tartısı değişti.2 kg fark başlangıç kilosuna eklendi.
Hatalı bildirim.
Geçen etap cceylin terazisi bozulduğu için tartılamadı ve 66 kilo olarak bildirim yapıldı.
Yeni terazisi 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda 301.etap başlangıç kilosu 66+2=68
İlk olarak:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -2,94% )
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için de yüzdesini ikiye bölüyoruz. -2,94 : 2 = 1,47
Sonuç:
cceylin ( 68 / 70 / -2 / -1,47% )
Gerekli kontrolü yaparak, "SONUÇ LİSTELERİ" bölümünde gerekli düzeltmeyi yapınız.
Bildiriminize dayanarak; üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 64,6 dan 66,6 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
4. TAKIM
4.Takım üyelerinden zeynepcer mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-38.html#post29495245
5. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; *JUJU* adlı üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır. Böylece başlangıç kilosu 77,4 kilodan 78 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
9. TAKIM
Bir önceki etapta listenizde yer alan maBaby adlı üyeye, 301 etap listenizde yer verilmemiştir. Neden?
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 301. Etap birincisi 9.Takımdan noraaa arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
7. Takım : 1 Ceza Puanı (292. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.200 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Bu kuralın istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
fıstıklarım kusura bakmayın okudum cevapları seçerken internetim gitti şimdi de okudum fakat işler de bir birikmiş ki sormayın(
10-15 içinde çıkıcam oğlumun okula gitmem gerek, bahsttiğim olayla ilgili diğer ilçe okulları ile görüşücez, yarın da okulda toplantı var, önümüzdeki birkaç gün okulla ilgileneceğim bilginiz olsun.
bu arada gitmeden buyumeyenbayb için soru sormak istiyorum, been görmeden sorulduysa affola::))
1- canım kilonu ve hedefini biliyoruz, fiziksel özelliklerinden bahsedermisin? Boyun, saçın, gözün vs.
2- sosyal hayatın nasıldır? neler yapmaktan hoşlanırsın?
3- Kızınla ilgili seni en çok zorlayan şey nedir?
4- Eşinin en çok nesine aşıksın:))))
5- Nasıl giyinirsin? Tarzın nedir?
şimdilik aklıma gelen bunlar canısı
kizlar bu arada hatirlatma yapmak istedim,wuwum 4. oldu,yanlislik olmus,2.takimdan akrep33 ün yüzdesi wuwumdan fazla,wuwum kalbizin 1. olarak kaldin cnm
bide bu hafta zeynepcer mezun oldu,görmeyen varsa eger,karnesi burda bakabilirsiniz,sizde motive olursunuz,kisa sürede mezun olmak icin
​
1.senı en mtlu eden ve en cok uzen bı olayı anlatrmısın ?
Babamın istemediği bir evlilik yaptım, nikahıma düğünüme gelmedi. 1,5 yıl evlenmeden önce 1yıl evlendikten sonra benimle görüşmedi. En üzüldüğüm olay buydu. Şimdi eşimi kendi oğlu gibi görüyor, benden çok görüşüyorlar sanki o oğul ben gelin... Geçen geçip gitti tabi ama hala düğününde babasıyla dans eden bir gelin gördümmü çenem titrer.
Kızımın dünyaya gelişi en mutlu olduğum olaydı. Bundan sonra da beni en mutlu eden şeyler hep onunla ilgili olur heralde. Bide geçtiğimiz KAsım ayında ev aldık en büyük hayalimdi o da beni çok mutlu etti ne yalan söyliyim...
2.en cok sevgdıgın sarkı hangısıdır
Saplantılarım yoktur. Her tarz dinlerim psikolojime bağlı ama bunalıma hiç gelemem üzülmeyi sevmiyorum. Candana hastayım .
3.sözcuklerı kullanma seklının insanları anlattıgını dusunurmusun ?:44::44:
Sözcükler çok önemli , kullanım şekli de. Ama bazı insanlar düşündüklerini söyledikleriyle ifade edemiyorlar. YAnlış mimik, yanlış ses tonu ya da yanlış kelime her şeyi değiştirebiliyor. O yüzden tereddüt ettiğim bişey olursa doğru anlayıp anlamadığımı hep teyid ederim.
4.hırsın varmıdır bencılmısndır her hangı bır konuda ?
Çok hırslı bir insan değilimdir ama inatçıyım kafama koymuşsam yaparım. Bencillik konusunda bir tek konuda bencilim. Bişey yapılacaksa sonucu beni mutsuz etmemeli, o yüzden karar vermeden önce sonucu düşünürüm sonunda zarar görecek miyim diye önce kendimi düşünürüm yani.
5.mutlu olmak beynınde kendıne verdıgın bır mesajmıdır yoksa zamanlı zamansız gelen bır anmıdır senın için ?
hu huuuuuuuuuuuuuuu varmı benle kuşhan diyeti yapacak olan ??? çok fazla kaçamak yaptım pişmanım böyle olmuyor süreç uzadıkça motivasyonum kayboluyor en azından insan içine çıkacak kiloya gelebilsem 64-65 kalanını sağlıklı bi şekilde veririm
Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
zumbanin ne oldugunu yazmisimda link vermeyi unutmusum
kolay gelsin
aslinda benimde su 60 barajini kirmam lazim artik,olmuyor bi türlü,katilsammi sana acaba:18:
yarinmi baslayacaksin,gaza gelmisken baslayalim yarin bari,yapisacak yoksa kilolar bana
iyi akşamlar kızlarr bende dünki menümü ancak yazıyorum aksama kadar evde degildim
dünki menüm
sabah: 2 tane küçük ıspanaklı bökre + cay
ara : yok
öğlen: 3 kaşık tavuklu pilav + bol salata
ara:yok
akşam:bi kase yoğurt
su 2 lt
spor yok
benim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sabah ölçtüm karnımla kalçam aynı ölçüde
canım ben başka bi liste buldum ama
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
hangisini uygulayalım haftada 7 kilo vermek biraz bana imkansız gözüküyor. çünkü diğer liste çokbenziyo onun 15 gün yapılması gerekiyormuş.
aslında k.k. bize diyet danışmanı ayarlasa :))
Günaydıııın...
Pazar Menüm ( Menü demeye bin şahit gerek )
Sabah
1 fincan 9 lu çay
Nesfit
Ara
1 küçük çikolata
Öğlen Yok
Ara
1 minicik çikolata
Akşam
3 kaşık pirinç lapası ( yağsız tuzsuzdu ama fena değildi, canım pilav çekti böyle hallettim )
3-4 dilim domates
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
Su 3 lt yi geçmişimdir.
Gelelim spora
Sabah zumba 15 dk dayanabildim vücut ham olunca dayanamadı tabi
Leslie Walk 1 mile 20 dk sanırım
20 mekik
Akşam body workout 15 dk dayanabildim
Leslie Walk 2 mile
Ben bunları bilseydim önceden de yapardım. Bide spor yapma imkanım yok diyodum
Günaydınlarrrrrr
Hemen bütün enerjimle dün yediklerimi yazayım .
Sabah :
1 yumurta ile peynirli / dereotu ve zeytinli meşhur omletim :)
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 adet kivi ile yağsız yoğurt
Öğle :
Haşlanmış tavuk (yakında gıdaklıyacağım)
Bol salata
1 dilim kepek ekmek
3 kaşık yağsız yoğurt
1 kase çorba
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı )
Akşam:
Yemekte dışarıdaydım .
En uygun olarak ;
4 adet ızgara köfte
Salata
Piyaz
1 dilim çavdar ekmeği
Ayran
Ara:
1 çay bardağı yağsız süt ve bir elma
3 litre su. Çok alıştım bu su işine yine.
20 dakika kondisyon bisikleti.
kızlar menülerimi hemen yazayım asya zibidisi tepemde uyuduğunda size bol bol takılırım;
cts;
sabah 2 yumurta çok az yağda omlet 1 dilim kekmek
öğlen;2 haşlanmış içli köfte
akşam 1 tabakyeşil fasulye
gece 4y.k. un helvası
pazar;
sabah 4 y.k. un helvası
çğle;2 yumurtadan yapılmış az yağda omlet 3 dili sucuk 2 dilim kepekli ekmek
akşam;1 yufkanın 3/4 ü kadar gözleme 1 kase çorba
8 y.k.un helvası ve 3/4 gözleme fazla olduğunudüşünüyorum un helvasının 1çay fincanı 550 kaloriymiş benimyediğim 2 çayfincanı olsa 1100 300 kaloride yufka olsa 1400 düz hesap 1500 kalorilik cezam var böhüüüüüüüü.
hergün +300 kalori spordemek oluyor
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
yarım çatal
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşam
bir tabağın içine et sote susuz, makarna ve patates püresi koydum ekmeksiz yedim
çeyrek bardak kola ( yarım doldurtmuştum yarısını da içmedim
gece
1 çay bardağı süt
çeyrek poğaça
çok geç saate kadar oturunca çok acıktım
su 1.5-2 arası
spor
sabah 1 saat ( 40 dk oryantal+10 dk twister+10 dk yerde karın hareketleri)
akşamüstü 55 dk( 40 dk oryantal+15 dk trambolin) yeni yöntemimiz trambolin üzerinde oryantal fakat eftelya benden daha iyi ben pek yapamadım:))
mesaj unuttum bakarım birazdan
bu arada ambitious canım seni göremedim çok da vaktim yok arkadaşlık isteği gönderirsen Konyadaki arkadaşım ile görüştüm, bilgilerini sana veririm, insan kaynakalrına yönlendiririm isterse dedi.
kizlar dün yediklerimi yazip cikmam lazim,kizimi alicam,cok gec kaldim
sabah
2 dl ekmek,peynir,yesil cay
ögle
1 kase corba,1 kutu ton balik,yagsiz
ara
1 avuc leblebi
aksam
burger king e gittik,peynirli salata yedim ben,2 tanede patates attim agzima
ara
1 portakal,1 cay bardagi süt
su
2 lt
spor
1 saat zumba,30 dk body workout.300 mekik,30 dk stepper 300 kaloride o
zumba normal sporum,stepper ve digeri 600 kaloriye yakin oluyor,cezamdan düsüyorum,dünde 300 e yakin vardi,850 kalori gitti,ve 300 mekikk gitti
ben ciktim görüsürüz sonra
kızlar bugün ingiliz kültür derneğine iş görüşmesine gittim.cumartesi aradım kız cvnizi bırakabilirsiniz dedi bugün gitiim bekar arıyorlarmış.şimdi ben desem ki;e be gerizekalılar madem bekar arıyorsun oraya not düş desem haklı mı olurum haksız mı ama demiyorum sabrediyorum.valla 2 hafta daha iş arıyacağım sonra aramıyacağım.kesin karar verdim.
bu arada artık havalar güzelleşti ya,bende dedim ki yağmurluğumu giyeyim ama tek kolum girdi öteki kolum dışarda kaldı
kızlar bu böyle olmaz evde otur otur bakımsız bi tip oldum.bu hafta kesin kararlıyım bunalımdan çıkıyorum kendimle ilgileniyorum.
kuşan yapacak arkadaşlara duyrulur;kesin kararlıysanız size eşlik ederim ama baştan söyleyim diyetten dönenin kaşığı kırılsın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?