Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim insanlarla iletişim halinde olmam gerek. Konuşmayı da dinlemeyi de çok seviyorum. Türkçem çok iyidir. Çok iyi kelime oyunu yaparım . Şüpheciyim gözümden bişey kaçmaz, ön yargılıyım. Herkesin her şeyine karışırım. Çok soru sorarım. Yani ben avukat olmalıydım. Ortaokulda puanım çok yüksekti anadolu liselerine puanım tutuyordu ama babam beni meslek lisesine yazdırdı. Gerisi geldi zaten...

fıstıklarım kusura bakmayın okudum cevapları seçerken internetim gitti şimdi de okudum fakat işler de bir birikmiş ki sormayın(
10-15 içinde çıkıcam oğlumun okula gitmem gerek, bahsttiğim olayla ilgili diğer ilçe okulları ile görüşücez, yarın da okulda toplantı var, önümüzdeki birkaç gün okulla ilgileneceğim bilginiz olsun.

bu arada gitmeden buyumeyenbayb için soru sormak istiyorum, been görmeden sorulduysa affola::))

1- canım kilonu ve hedefini biliyoruz, fiziksel özelliklerinden bahsedermisin? Boyun, saçın, gözün vs.
2- sosyal hayatın nasıldır? neler yapmaktan hoşlanırsın?
3- Kızınla ilgili seni en çok zorlayan şey nedir?
4- Eşinin en çok nesine aşıksın:))))
5- Nasıl giyinirsin? Tarzın nedir?

şimdilik aklıma gelen bunlar canısı

günaydinnnn,daha zayif bir hafat olmasini dilerim hepimiz icin
yemekten sonra yediği pohaça bizim zorlamamızla oldu kaptana duyrulur çünkü kan şekeri düşüyo sonra gece fenalaşıyo bünye çok açlığa alışık deil tabiii
tmm cnm,saglik herseyden önemli
buyur canım bekleriz kız kıza spor süper oluyo birbirini teşvik ediyosun daha eğlenceli
şu trambolin üzerinde mezdeke olayı da süper ötesi oldu
ben durdugum yerde yapamam mezdekeyi,tebrik ediyorum sizi becerinizden ötürü
benim 2 numarada 14 subat dogumlu

Evet canım , gözünden kaçamamış :18:

Maalesef sallamıştım sporu ama sizden feci gaza geldim , rumba , samba , zumba ne varsa yapacağım
hadi auscugum,seninde zumba sporlarini okuyacagiz artik
Kopasım geldi sabah sabah kaptaaaaaaaaaaan

Haydi ahali dansla sporaaaaa.........

:118::118::118::118::118::118::118:
cok eglenceli ama,coluk,cocuk beraber yapiyoruz valla
cezani hesaplamissin cnm,tesekkürler beni yormamissin,sen cuma kacamak yaptigindan bunlar cezalik oluyor,kolay gelsin
sporda,yediklerinde güzel cnm,afiyet olsun,kan sekerin icinde daha masum seyler bakalim sana,bir yandan verip,bir yandan alma:18:
serbestlik hakkini cuma kullandi diye hatirliyorum ben,kuzenleri gelmisti galiba,yaniliyorsam uyarin lütfen
canlarım ben braz yorgunum dun arkadasım bzde kaldı sabaha kadar oturduk snra sımdı halım yok bgun brazb uyuycam aksama gdru gırerım canlarım
tmm cnm,dinlen ve gel,ihmal etme burayi
masallah cnm,ciko krizimi tuttu senide,sen kacamak yapmamistin sanimca,bunlari kacamak hakkina sayiyorum,tekrari oldugunda ceza gelecek bilgin olsun
spor icin kendine uygun birseyler bulmana sevindim,body workout icin ilk baslamada iyi dayanmissin,ben ilk basladigimda 7 dk zor dayaniyordum,yani anca isinma hareketlerini yapiyordum,zamanla alisirsin ve baya inceltiyor,sakin birakma

cok güzel,afiiyet olsun,spora yüklen artik derim,siki bir vücut olsun ve sonra yedinmi alma verdiklerini
başlıyoruz değilmi canım ğpegasusta gelsin ambitious da kandırırız belki :))
ben basladim cnm bu gün,hayirlisi artik,su sislikten kurtulsam o da yeterdi bana ,sabah tartiya ciktim,durum feci hic söylemim,firca yerim yoksa
dogru cnm,istediginizi yeme izini olmasi icin 1. lik sart ama
gördüm bebegimde altında yazıyor doktorunuza sormadan yapmayın agır bir diyet diyor ne kadar saglıklı bilemedim kahvaltı yok ara yok :)

ben bendeki listeyle basladim cnm,bunu simdi gördüm,benim simit bulmam sorun olur,türk bakkalinda var,o da uzak,gidemem yani,hafta sonu gittim bilseydim alirdim bi kac tane,atardim dondurucuya,neyse bu hafta benimkini yapiyorum ben,haftaya kadar sislik gitmezse seninkiyle devam ederim
tesekkürler cnm,bekliyorum bu gün,ne pisirdin anlatirsin,bizde agzimizi sapurdatir dinleriz
cnm cok dengesiz,düzensiz vede tarif edemedigim bir yeme tarzi olmus,aksam yok ic olmamis bi kere,pasta icin gecmise bakarim,kacamagin vasa ceza alirsin,ama aksam bos gecirmeseymissin keske
makarna,patates püresi ve kola fazla olmus bir defada,bir daha ögünlere bölersen daha iyi olur,kolada cok istersen light ic,sadece 1 bardak
sporun cok güzel,o yüzden cezada yok

gunaydın canlarım
günaydinn
Body Shaper

böyle bir ara bakalım tatlım
ben baktim,korse cikti:26:

cok az olmus,wuwumu örnekmi aliyorsun ne

bu arada ambitious canım seni göremedim çok da vaktim yok arkadaşlık isteği gönderirsen Konyadaki arkadaşım ile görüştüm, bilgilerini sana veririm, insan kaynakalrına yönlendiririm isterse dedi.

kizlar dün yediklerimi yazip cikmam lazim,kizimi alicam,cok gec kaldim
sabah
2 dl ekmek,peynir,yesil cay
ögle
1 kase corba,1 kutu ton balik,yagsiz
ara
1 avuc leblebi
aksam
burger king e gittik,peynirli salata yedim ben,2 tanede patates attim agzima
ara
1 portakal,1 cay bardagi süt
su
2 lt
spor
1 saat zumba,30 dk body workout.300 mekik,30 dk stepper 300 kaloride o
zumba normal sporum,stepper ve digeri 600 kaloriye yakin oluyor,cezamdan düsüyorum,dünde 300 e yakin vardi,850 kalori gitti,ve 300 mekikk gitti
ben ciktim görüsürüz sonra

kızlar çalışmayı çok istediğim bi yere iş başvurusu yaptım benim için dua edinn

kabine göre versin cnm,insallah olur
rapunzel paylasi alaninda 1 haftada nasil 4 kilo verdigin merak ediliyor,uygun bir zamanda kisaca yazarmisin ne yaptin bu hafta,4 kilo nasil gitti

Son düzenleme:
kizlar bu arada hatirlatma yapmak istedim,wuwum 4. oldu,yanlislik olmus,2.takimdan akrep33 ün yüzdesi wuwumdan fazla,wuwum kalbizin 1. olarak kaldin cnm

bide bu hafta zeynepcer mezun oldu,görmeyen varsa eger,karnesi burda bakabilirsiniz,sizde motive olursunuz,kisa sürede mezun olmak icin

​

ben geldım demın gecmısı okudum pc kapandı tekrar actım geldım
herkez bu ıkı gunde kacamak yapmıs o acdan menulere yrum yazmadım yarınkı menulere yorum yapcam ama yarın olmasın kacamaklar sevgıler hepınıze

hakkında hayırlısı olur inşallah

1- kumral beyaz tenliyim dalgalı saçlarıma hafif röfle eklenmiş olsada sarışın sayılmam.saçımı hiç uzatamam ama uzun saça çok özenirim, benim saçlarım hep modelli kısadır gerçi bu aralar omzumun altına indi kendime engel olmaya çalışıyorum belki bu defa uzatırım. Boyum 1,53 tü 5 yıl önce , uzamamışımdır heralde…

2- Arkadaşlarımız var sık sık birbirimizi ziyaret ediyoruz kış geceleri. Eğlenceli oluyor . Havalar ısınınca da hep dışarıdayız. İzmiri biliyor musunuz bilmiyorum bu havalarda kordon müthiştir. Akşamüzeri herkes sahildedir. İçen , spor yapan , çocuğuyla uçurtma uçuran, köpeğini gezdiren sevgilisiyle turlayan herkes ve her şey var orada. Ben canım ne zaman sıkılsa körfezdeyim, gün batımı insana müthiş enerji verir. Onun dışında alışveriş yapmayı, temizlik yapmayı, kızımla oynamayı, müzik dinlemeyi çok severim. Tavla oynamak ve bulmaca çözmek bana çok zevk verir.

3- Çok şükür beni şu ana kadar hiçbir konuda zorlamadı. Ben bide rahat bir insan olduğumdan ufak tefek yaramazlıkları alttan alabiliyorum kolay sinirlenmem. Ama gelecekle ilgili korkularım var. Sinirli bir insan olmasından korkuyorum mesela. Çünkü şu anda onun sinyallerini veriyor gibi…

4- Dengesizim. Günüm günüme, dakkam dakkama uymaz. Her şeyi giyerim. Çok şatafatı sevmem. Genelde spor giyerim.

önemlı deıl zaten bebegım cuma sabahı tartılmadım bıle ben takım içi yarıs dha cok hsuma gdıodu cumasabahı tartlsaydım belkıde akrep benı sokamazdı dyıp olayı kapatayım

1.senı en mtlu eden ve en cok uzen bı olayı anlatrmısın ?
2.en cok sevgdıgın sarkı hangısıdır
3.sözcuklerı kullanma seklının insanları anlattıgını dusunurmusun ?:44::44:
4.hırsın varmıdır bencılmısndır her hangı bır konuda ?
5.mutlu olmak beynınde kendıne verdıgın bır mesajmıdır yoksa zamanlı zamansız gelen bır anmıdır senın için ?

Oh aslanım benim soruya bak...Mutlu olmak beynin verdiği mesajdır bana göre, hayat görüşüdür , insanın elindedir. Yani bütün gün arabesk müzik dinle, hep dertten tasadan konuş, hayata hep olumsuz yanından bak tabi ki mutlu olamazsın. O yüzden diyorum mutluluk insanın yaşam şeklinin getirisidir.

burcun ne
adin ne
ne tarz müzikler dinlersin
kac numara ayakkabi giyersin
36 beden oldugunda ilk hangi kiyafeti alirsin
diyet yaparken hirslandigin kimse varmi,yani senin inadina veririm bende dedigin
konusmayi sevdigini yazmissin,isine gelen konulardami konsursun,yoksa her türlü konuya cevap verirmisin
bencilmisin
kendini begenmislik varmi
sesin güzelmi
bakimlimisin
gelecekten en cok ne korkutuyor seni
kendini tek kelimeyle anlatsan nasil anlatirdin
esinle aranda boy ve yas farki varmi
kac dil biliyorsun
hayatinin merkezi kim(cocugundan baska)
3 dilek hakkin olsaydi ne dilerdin
sana karisilmasindan hoslanirmisin,mesela kayinvaliden gelse,senin düzenini begenmedim,su söyle daha iyi diyip,sürekli bisekilde sana müdahale etse ne tepki verirsin,yüzüne gülüp arkadan bildiginimi okursun,yoksa direk benim evim,benim düzenimmi dersin,yada ona hak verip o sekildemi birakirsin

sorularimin hepsine cevap bekliyorum,soru atlamayalim lütfen

kuşum çok moralsiz gördüm seni bu lafı hiç sevmem ama senden kötü durumda olanlar var;mesela bennnnn.kaçamak yapınca insan çok pişman oluyor ama en önemlisi ne olursa olsun diyeti bırakmamakmış.

Zumba Dance Class - Hull College - YouTube
zumbanin ne oldugunu yazmisimda link vermeyi unutmusum
kolay gelsin

bu dansı çok sevdim.bay6a eğlenceli bişeye benziyor.bende yapcam

aslinda benimde su 60 barajini kirmam lazim artik,olmuyor bi türlü,katilsammi sana acaba:18:

yarinmi baslayacaksin,gaza gelmisken baslayalim yarin bari,yapisacak yoksa kilolar bana

kaptannn sende beni yanlız bırakmıştın.küstüm

bişey diyeceğim;sen gerçekten çok az yiyorsun ama çok yanlış besleniyorsun.çalıştığın için mi böyle yiyorsun.

benim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sabah ölçtüm karnımla kalçam aynı ölçüde

valla ben ölçmeye korkuyorum

kızlar ben bu diyeti yaptım.15 günde kilonuzun %10 u kadar veriyorsunuz ve almıyorsunuz.miğdem o kadar küçülmüştüki 1 tabak makarna çok fazla geliyordu.işveç dşyeti vs yapmaktansa bu diyeti tavsiye ederim

ara öğün olarak çikolataöğle yemeği yok şimdi bu olmuş mu

diyetini çok güzel uyguluyorsun..
seni tüm kalbimle tebrik ediyorum

gece gece un helvası sonra gözleme sonrada ben çok kaçamak yaptım demeler valla gözlerime inanamadım

çok güzel olmuş gayet orantılı.çok beğendim

canımmmmmm tüm kalbim seninle..inşallah hemen kabul ederler.valla kendim işe girmiş gibi sevinirim

bu arada ambitious canım seni göremedim çok da vaktim yok arkadaşlık isteği gönderirsen Konyadaki arkadaşım ile görüştüm, bilgilerini sana veririm, insan kaynakalrına yönlendiririm isterse dedi.

canım hemen arkadaşlık isteği gönderiyorum

bugera gittin ve salata yedin.iradeni kutluyorum

kızlar dün yediklerim

sabah;2 çatal menemen,1 dilim ekmek,peynir

ara;1 bardak kefir

öğle;patatesden diyet salata yaptım 1 parça yedim,1 kase çorba

akşam;1 parça patates salatası,1kase çorba,1kase kısır

yatsı;1portakal,2kaşık yoğurt

spor;1 saat yürüyüş

kızlar bugün ingiliz kültür derneğine iş görüşmesine gittim.cumartesi aradım kız cvnizi bırakabilirsiniz dedi bugün gitiim bekar arıyorlarmış.şimdi ben desem ki;e be gerizekalılar madem bekar arıyorsun oraya not düş desem haklı mı olurum haksız mı ama demiyorum sabrediyorum.valla 2 hafta daha iş arıyacağım sonra aramıyacağım.kesin karar verdim.

bu arada artık havalar güzelleşti ya,bende dedim ki yağmurluğumu giyeyim ama tek kolum girdi öteki kolum dışarda kaldı
kızlar bu böyle olmaz evde otur otur bakımsız bi tip oldum.bu hafta kesin kararlıyım bunalımdan çıkıyorum kendimle ilgileniyorum.

kuşan yapacak arkadaşlara duyrulur;kesin kararlıysanız size eşlik ederim ama baştan söyleyim diyetten dönenin kaşığı kırılsın mı

iyi günlar kızlar sabah spora gittim şimdi geldim eve hemen dünki menümü yazıyım

sabah 3 tane eti forum bisküvi

ara yok öglen komsuma gittik 2 tane peynirli pide 2 tane patates topu 2 bardakta cay içtim ( yedikten sonrada cok pışman oldun )

saat 6 gibi bir elma yedim

2 lt su
1.5 saat zumba ve plates yaptık kızımla

mesaj sayım 10 du galiba

nasıl bir sey kuşan diyeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…