burcun ne
adin ne
ne tarz müzikler dinlersin
kac numara ayakkabi giyersin
36 beden oldugunda ilk hangi kiyafeti alirsin
diyet yaparken hirslandigin kimse varmi,yani senin inadina veririm bende dedigin
konusmayi sevdigini yazmissin,isine gelen konulardami konsursun,yoksa her türlü konuya cevap verirmisin
bencilmisin
kendini begenmislik varmi
sesin güzelmi
bakimlimisin
gelecekten en cok ne korkutuyor seni
kendini tek kelimeyle anlatsan nasil anlatirdin
esinle aranda boy ve yas farki varmi
kac dil biliyorsun
hayatinin merkezi kim(cocugundan baska)
3 dilek hakkin olsaydi ne dilerdin
sana karisilmasindan hoslanirmisin,mesela kayinvaliden gelse,senin düzenini begenmedim,su söyle daha iyi diyip,sürekli bisekilde sana müdahale etse ne tepki verirsin,yüzüne gülüp arkadan bildiginimi okursun,yoksa direk benim evim,benim düzenimmi dersin,yada ona hak verip o sekildemi birakirsin
sorularimin hepsine cevap bekliyorum,soru atlamayalim lütfen
kızlar bugün ingiliz kültür derneğine iş görüşmesine gittim.cumartesi aradım kız cvnizi bırakabilirsiniz dedi bugün gitiim bekar arıyorlarmış.şimdi ben desem ki;e be gerizekalılar madem bekar arıyorsun oraya not düş desem haklı mı olurum haksız mı ama demiyorum sabrediyorum.valla 2 hafta daha iş arıyacağım sonra aramıyacağım.kesin karar verdim.
bu arada artık havalar güzelleşti ya,bende dedim ki yağmurluğumu giyeyim ama tek kolum girdi öteki kolum dışarda kaldı
kızlar bu böyle olmaz evde otur otur bakımsız bi tip oldum.bu hafta kesin kararlıyım bunalımdan çıkıyorum kendimle ilgileniyorum.
kuşan yapacak arkadaşlara duyrulur;kesin kararlıysanız size eşlik ederim ama baştan söyleyim diyetten dönenin kaşığı kırılsın mı
kızlar çalışmayı çok istediğim bi yere iş başvurusu yaptım benim için dua edinn
dikkatet canım kendine önemli lan sağlığına kavuşmanselamm kızlar kusura bakmayın fazla gelemiyorum ya bugün doktora gittim kanama ve enfeksiyon riski var dedi bi süre daha normal diyete dönemicemm
valla öle oldu akşam yemeği biraz fazla kaçtıbu arada trambolin üstünde mezdeke süper tavsiye ederim
ooo gözlemeler sucuklar un helvası biraz fazla mı kaçmış ne:26:
vuvvvvv süpermiş kuzu maşalllahhh.Allah tamamına erdirsin.Eki Görüntüle 665601 Eki Görüntüle 665602
erkek arkadaşımla bugün tektaş aldık kızlar nasıl :) tel. iyi çekmiyo puslu çıktı o yüsden
:123::123::123:
:))seni çok ii anlıyorum aynı durumdayız allah yardımcımız olsun kzın kaç aylık yada yaşında?wuwum anlamış benim küçük cadı ile olan uyku mücadelesini bu akşam ben kazandım:))) sallamadan yarım saatte uyudu, şimdi de yatağında:))))))))
şimdi sıra oğlana geldi hafta sonu diye biraz geçe kaldı
sınıflar nie böle ara dönemde bölünmüşki.bizimkilerde ayrılacak ama kademeli mezun eden ilkokul bölümüne diğer okula gidecek.hayırlısı olsun.kızlar bugün çok yoruldum, okulda oldukça aktif gün geçirdik, önümüzdeki hafta çokça okulda olucam umarım çocuklarımızı ayırmazlar((
hoşgeldin zeynep.gözün aydın kızınla güzel vakitler geçirirsin inşallah.iyim bitanem :) çok sagol kızım dilber'im geldi saat 3 de babasıyla aldık bu saatte kadar onunla vakit geçirdim pazar günü sınava giricek okuluna felan gittik çok güzel bir gündü kızımla :)
:))zeynepece tatlım ben.abla demesende olur 27 yaşındayım daha kız:)) 5 yıllık öğretmenim 2 çocuk annesiyim ama hayata erken atılanlardanım:))acıklıyım
zeynepcer vardı omehzun oluo onun profılı pembelı bı kz ruzgar esıo yandan
zeynepp 2009 var oda yenı gelen ögretmen ablamız oncedende burdaymıs dha yenı tanıstık
bu zeynep ablada bızle dertlesen abla bısıkletlı ablamız yuppıeyyy :):)
ama varya cok hosuma gttı bısıklettlı ablasın yrumun
sadece sende deil tatlım hafta sonu herkeste pek bi kaçamaklı olmuş sankim:))ben de yoluna koyamadım zatenmnn.ama sizin şu trambolin hoşuma gitti bu aradaslm kızlarrr
dün kocam şehirdışındaydı yalnız kalmayayım diye kuzenlerim geldi sağolsunlar. öğleden sonra e akşam giremedim o yüzden. oooooooooooooooh benim kaçamaklar aldı başını gitti.
sabak; 1dilimkepekli ekmek dilim beyaz peynir bolca maydonz
ara; 1 porsiyon meyve 1 ç.b. süt
öğlen; 6y.k. yeşil fasulye dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. yoğurt keten tohumlu 1 elma
akşam; tatataaaaaaaaaaaaaaamm işte dananın kuyruğunun koptuğu an
1 adet ortaboy patatesten yapılmış kızartma, 1 tabak çorba 1 adet haşlanmış içli köfte, 8 parça yani 2 bar çikolata, 1 çay bardağı çerez
kırmızı olnlar fazlalık e artık kaçamak hakkkı kalanı bugün biraz çok spor yapacağım
su;2-3 ltre
mesaj saymadım
spor 45 dk leslie WALK
tebrrikkllerrrrrrrrrrrrrrrrrrr1. YİZ KIZLAAAAAR :))))
Rpunzeli ve wuwum utebrikediyorum tekrardan
koşturmacaaaaaabaharcım merhaba,
kusura bakma çok sohbete katılamıyorum benim küçük cadı pek rahat vermiyo, daha şimdiden teknolojik oldu çocuklar:))
şimdi kahvemi içiyorum bu arada bakıyım dedim, birazdan mutfağı toplıycam
az yemeği sağlaması bence sıkıştırıyor yiyemiyosun nefes alıp oturamıyosun bile zaten:)tabi benm gibi 2 küçük beden olunca.iyiyim auscum sen nasılsın :) bugün korse aldım belki belimi böle sıkarda toplar diye aynı çıtçıtlı atlet gibi altı çıtçıtlı askılı önceden ben gögüs altında biten bacakları olandan almştım o aşağıya iniyordu pantolonda belli ediyordu bende bölesini aldım bide bunu deneyim bakim satan kişi az yemeyi felan saglıyo dedibanada o gerek zati
dün yazmistim,doktorunuza danisin diyen diyetnasıl bir sey kuşan diyeti :)
sadece merak ettim ayak numarani37 numara ayakkabı giyiyorum. Bunu da sordunuz ya pes yani.
Bakımlı mıyım.? Eğer saç makyajsa kastedilen günlük hayatta pek bakımlı değilim, işe gelirken makyaj da yapmam. Çünkü beyaz eşya servisinin depo sorumlusuyum , makyaja yazık oluyo yaptığım zaman. Gezmeğe gideceksem eğer iş değişir çok bakımlı olurum.
Huzursuzluktan çok korkuyorum. Allah ım bana huzursuz gün göstermesin. Kimseye göstermesin
tmm cnm,sen ilgilen asyayla,uyursa ugrarsinkızlar sabahtan beridir asya uyumadı gitti.
kafamı toparlayıp okuyamadım bile huzur vermiyor tepemdeşu anda . menülerinizecevap yazamadım kusura bakmayın ..eğer bir yerde adımgeçmişse ve cevap verememişsem yine kusurabakmayın uygun zamanda geçmişi yeniden okuyacağım.
önemlı deıl zaten bebegım cuma sabahı tartılmadım bıle bentakım içi yarıs dha cok hsuma gdıodu cumasabahı tartlsaydım belkıde akrep benı sokamazdı dyıp olayı kapatayım
dans cok güzel cnm,hem eglendriyor,hem zayiflatiyor,daha ne olsunbu dansı çok sevdim.bay6a eğlenceli bişeye benziyor.bende yapcam
kaptannn sende beni yanlız bırakmıştın.küstüm
tesekkürlerbugera gittin ve salata yedin.iradeni kutluyorum
protein göremedim,az yemissin,karbonhidrat yemissinkızlar dün yediklerim
sabah;2 çatal menemen,1 dilim ekmek,peynir
ara;1 bardak kefir
öğle;patatesden diyet salata yaptım 1 parça yedim,1 kase çorba
akşam;1 parça patates salatası,1kase çorba,1kase kısır
yatsı;1portakal,2kaşık yoğurt
spor;1 saat yürüyüş
kızlar bugün ingiliz kültür derneğine iş görüşmesine gittim.cumartesi aradım kız cvnizi bırakabilirsiniz dedi bugün gitiim bekar arıyorlarmış.şimdi ben desem ki;e be gerizekalılar madem bekar arıyorsun oraya not düş desem haklı mı olurum haksız mı ama demiyorum sabrediyorum.valla 2 hafta daha iş arıyacağım sonra aramıyacağım.kesin karar verdim.
bu arada artık havalar güzelleşti ya,bende dedim ki yağmurluğumu giyeyim ama tek kolum girdi öteki kolum dışarda kaldı
kızlar bu böyle olmaz evde otur otur bakımsız bi tip oldum.bu hafta kesin kararlıyım bunalımdan çıkıyorum kendimle ilgileniyorum.
kuşan yapacak arkadaşlara duyrulur;kesin kararlıysanız size eşlik ederim ama baştan söyleyim diyetten dönenin kaşığı kırılsın mı
bu ne amaa,olmusmu hic,hem ac gezmissin,hem pideleri götürmüssün,daha düzenli yesen,salatanida,etinide,sebzenide yesen begenirdim,hic begenmedimiyi günlar kızlar sabah spora gittim şimdi geldim eve hemen dünki menümü yazıyım
sabah 3 tane eti forum bisküvi
ara yok öglen komsuma gittik 2 tane peynirli pide 2 tane patates topu 2 bardakta cay içtim ( yedikten sonrada cok pışman oldun)
saat 6 gibi bir elma yedim
2 lt su
1.5 saat zumba ve plates yaptık kızımla
mesaj sayım 10 du galiba
dün yazmistim,doktorunuza danisin diyen diyet
sadece merak ettim ayak numarani
bakimliliktan kastim su
simdi insan vardir evdeyim nasilsa diye öyle pijamayla oturur,insan vardir,evdede olsa sabah kalkar,makyaj,sac,giyim her seyiyle hemen cikacakmis gibi hazir olur
tmm cnm,sen ilgilen asyayla,uyursa ugrarsin
dans cok güzel cnm,hem eglendriyor,hem zayiflatiyor,daha ne olsun
canim o zaman hazir degildim:18:,bu hafta artida cikinca,sislikte daha inmeyince,metabolizmayi sasirtmak adina kalkistim bu ise,hayirlisi artik
tesekkürler
protein göremedim,az yemissin,karbonhidrat yemissin
su nerde
haklisin cnm,ben olsam söylerdim valla,madem bekar alacaksiniz yazsaydiniz demi ama
tamam tatlim kirilsin kasik,kepce ne varsa
bu ne amaa,olmusmu hic,hem ac gezmissin,hem pideleri götürmüssün,daha düzenli yesen,salatanida,etinide,sebzenide yesen begenirdim,hic begenmedim
sporu sevdim ama
tamam bnde abla demeyı sevmemde saygımdan dedımvuvvvvv süpermiş kuzu maşalllahhh.Allah tamamına erdirsin.
:))seni çok ii anlıyorum aynı durumdayız allah yardımcımız olsun kzın kaç aylık yada yaşında?
sınıflar nie böle ara dönemde bölünmüşki.bizimkilerde ayrılacak ama kademeli mezun eden ilkokul bölümüne diğer okula gidecek.hayırlısı olsun.
hoşgeldin zeynep.gözün aydın kızınla güzel vakitler geçirirsin inşallah.
:))zeynepece tatlım ben.abla demesende olur 27 yaşındayım daha kız:)) 5 yıllık öğretmenim 2 çocuk annesiyim ama hayata erken atılanlardanım:))
sadece sende deil tatlım hafta sonu herkeste pek bi kaçamaklı olmuş sankim:))ben de yoluna koyamadım zatenmnn.ama sizin şu trambolin hoşuma gitti bu arada
tebrrikkllerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koşturmacaaaaaa
az yemeği sağlaması bence sıkıştırıyor yiyemiyosun nefes alıp oturamıyosun bile zaten:)tabi benm gibi 2 küçük beden olunca.
istıyosan uyu canım benım ....bu gün sakiniz kizlar hayirdir,gelen bi cevap yazmis gitmis,yoksa spormu yapiyorsunuz,umarim öyledir
benimde uykum geldi bakiyorum gelen gidiyor hemen,uyusammiki azcik:44:
ŞAKA GİBİ NORMALDE SAAT 1DE UYUYAN KIZIMI 5.30 DA ZAR ZOR UYUTTUM UMUARIM ARKADAINDAN KÖTÜ BİRŞEY ÇIKMAZ.
neyse şimdi kimler kuşan yapıyor ben ambitious pegasus ve bahar yanılıyorsam düzeltiniz lütfeeen :)
neyse bakalım diyet konusunda araştırmalara devam
ŞAKA GİBİ NORMALDE SAAT 1DE UYUYAN KIZIMI 5.30 DA ZAR ZOR UYUTTUM UMUARIM ARKADAINDAN KÖTÜ BİRŞEY ÇIKMAZ.
neyse şimdi kimler kuşan yapıyor ben ambitious pegasus ve bahar yanılıyorsam düzeltiniz lütfeeen :)
neyse bakalım diyet konusunda araştırmalara devam
Eve gidince bi inceliyi yapabileceğim bişeyse bende yapmak isterim ne zaman başlıycaksınız?
Kızlar 10 dk sonra mesaim bitiyor iş çıkışı yemeğe gidicez annemlere soru sorarsanız hemen cevap veremem ama 9:30- 10 gibi eve döneriz. O zamana kadar soracaklarınız varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiği kadar gün içinde acele ecele cevaplamaya çalıştım, cevaplarım yeterli geldimi beni daha iyi tanımanız için bilmiyorum. Umarım memnun kalmışsınızdır.
günaydın herkese iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum
menümü yazıyım geçmişe sonra bakıcam:)
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir
3 zeytin
domates
salatalık
öğle
1 tabak mercimek çorbası ekmeksiz
akşam
makarna
et sote
çok az patates püresi
yoğurt
yarım bardak kola
sporu dün öğlen yaptık ablamla beraber.
yeni bişey denedim trambolinin üzerinde mezdeke:)
20 dakka trambolin+ mezdeke
20 dakka yerde mezdeke
45 dakka bisiklet
2 lt su
Günaydıııın...
Pazar Menüm ( Menü demeye bin şahit gerek )
Sabah
1 fincan 9 lu çay
Nesfit
Ara
1 küçük çikolata
Öğlen Yok
Ara
1 minicik çikolata
Akşam
3 kaşık pirinç lapası ( yağsız tuzsuzdu ama fena değildi, canım pilav çekti böyle hallettim )
3-4 dilim domates
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
Su 3 lt yi geçmişimdir.
Gelelim spora
Sabah zumba 15 dk dayanabildim vücut ham olunca dayanamadı tabi
Leslie Walk 1 mile 20 dk sanırım
20 mekik
Akşam body workout 15 dk dayanabildim
Leslie Walk 2 mile
Ben bunları bilseydim önceden de yapardım. Bide spor yapma imkanım yok diyodum
Günaydınlarrrrrr
Hemen bütün enerjimle dün yediklerimi yazayım .
Sabah :
1 yumurta ile peynirli / dereotu ve zeytinli meşhur omletim :)
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
Ara:
1 adet kivi ile yağsız yoğurt
Öğle :
Haşlanmış tavuk (yakında gıdaklıyacağım)
Bol salata
1 dilim kepek ekmek
3 kaşık yağsız yoğurt
1 kase çorba
Ara:
Çilekli yoğurt (ev yapımı )
Akşam:
Yemekte dışarıdaydım .
En uygun olarak ;
4 adet ızgara köfte
Salata
Piyaz
1 dilim çavdar ekmeği
Ayran
Ara:
1 çay bardağı yağsız süt ve bir elma
3 litre su. Çok alıştım bu su işine yine.
20 dakika kondisyon bisikleti.
başlıyoruz değilmi canım ğpegasusta gelsin ambitious da kandırırız belki :))
kızlar menülerimi hemen yazayım asya zibidisi tepemde uyuduğunda size bol bol takılırım;
cts;
sabah 2 yumurta çok az yağda omlet 1 dilim kekmek
öğlen;2 haşlanmış içli köfte
akşam 1 tabakyeşil fasulye
gece 4y.k. un helvası
pazar;
sabah 4 y.k. un helvası
çğle;2 yumurtadan yapılmış az yağda omlet 3 dili sucuk 2 dilim kepekli ekmek
akşam;1 yufkanın 3/4 ü kadar gözleme 1 kase çorba
8 y.k.un helvası ve 3/4 gözleme fazla olduğunudüşünüyorum un helvasının 1çay fincanı 550 kaloriymiş benimyediğim 2 çayfincanı olsa 1100 300 kaloride yufka olsa 1400 düz hesap 1500 kalorilik cezam var böhüüüüüüüü.
hergün +300 kalori spordemek oluyor
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
yarım çatal
çay
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşam
bir tabağın içine et sote susuz, makarna ve patates püresi koydum ekmeksiz yedim
çeyrek bardak kola ( yarım doldurtmuştum yarısını da içmedim
gece
1 çay bardağı süt
çeyrek poğaça
çok geç saate kadar oturunca çok acıktım
su 1.5-2 arası
spor
sabah 1 saat ( 40 dk oryantal+10 dk twister+10 dk yerde karın hareketleri)
akşamüstü 55 dk( 40 dk oryantal+15 dk trambolin) yeni yöntemimiz trambolin üzerinde oryantal fakat eftelya benden daha iyi ben pek yapamadım:))
mesaj unuttum bakarım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?