Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence bilgisayar bölümü çok iyi canım ya kpss de kapiş kapiş atamaları oluyor keske devam edip bitirseydin iyi olurdu ya tüh ama istemeyincedee olmuyo tabi canım ya:26:

bende başladım kızlar denemey calışcam belki bi iki şey farklı olabilir :26: bende
bunda ara ögünler yok dimi

canım menü güzelde aksam azcık fazla sankim ama gerisi güzel bence

ZEYNEP ABLA SENİN SPORSUN ÇOK GÜZEL AMMA YEMEK YEME ŞEKLİN ÇOK AZ VE DENGESİZ ya
gerçi hafta sonları bende dengesiz yemeye başladım ya ama evde durramadım hiç ondan ya:26:

kırılsıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

kuşan diyeti çok agır kızlar dikkatli olun bende varım demeyi cok isterdim ama haftada 6 gün spora gidiyorum ve tansiyon ilacı kullanıyorum spordan sonra kan sekerimde düşüyor dus aldıktan sonra elma yiyorum kendime geliyorum
diyeti yapan arkadaşlar başarılar

ZEYNEP ABLA SENİN SPORSUN ÇOK GÜZEL AMMA YEMEK YEME ŞEKLİN ÇOK AZ VE DENGESİZ ya
gerçi hafta sonları bende dengesiz yemeye başladım ya ama evde durramadım hiç ondan ya:26:

canım evde olmadıgım için zaten düzenli yemek yiyemedim. aksama bizimkiler dominos yediler ben uzaktan baktım onlara :)

iyiyiz zeynep abla yazdgını gormedın asagda bnde yazdım kımse knusmuo dye nasılsınız
sen nasılsınnn

wuwum ben cok iyim her şey yolunda kızım gidicek yarın sabah o na biraz bir seyler yaprım aşure sarma kurabiye felen yoruldum oturuyorum su anda sizler nasılsınz ne yapıyorsunuz bakalım benim kızlarım

wuwum ben cok iyim her şey yolunda kızım gidicek yarın sabah o na biraz bir seyler yaprım aşure sarma kurabiye felen yoruldum oturuyorum su anda sizler nasılsınz ne yapıyorsunuz bakalım benim kızlarım

bende ıyıyım zeynep abla bos bos oturuyorum öyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…