- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
İşimi değiştirme imkanım olsaydı süper olurduÇok yoruluyorum stresten...
Şaka bi yana üniversiteyi yarım bıraktım istemediğim bir bölümdü ben hep hukuk okumak istemiştim babamın dediğini yaptım bilgisayar okudum.hayatımda bir kez isteğim dışında bir şey yaptım. Keşke onu da yapmasaydım.
selamm kızlar kusura bakmayın fazla gelemiyorum ya bugün doktora gittim kanama ve enfeksiyon riski var dedi bi süre daha normal diyete dönemicemm
kızlar çalışmayı çok istediğim bi yere iş başvurusu yaptım benim için dua edinn
ŞAKA GİBİ NORMALDE SAAT 1DE UYUYAN KIZIMI 5.30 DA ZAR ZOR UYUTTUM UMUARIM ARKADAINDAN KÖTÜ BİRŞEY ÇIKMAZ.
neyse şimdi kimler kuşan yapıyor ben ambitious pegasus ve bahar yanılıyorsam düzeltiniz lütfeeen :)
neyse bakalım diyet konusunda araştırmalara devam
kızlar dün yediklerim
sabah;2 çatal menemen,1 dilim ekmek,peynir
ara;1 bardak kefir
öğle;patatesden diyet salata yaptım 1 parça yedim,1 kase çorba
akşam;1 parça patates salatası,1kase çorba,1kase kısır
yatsı;1portakal,2kaşık yoğurt
spor;1 saat yürüyüş
iyi günlar kızlar sabah spora gittim şimdi geldim eve hemen dünki menümü yazıyım
sabah 3 tane eti forum bisküvi
ara yok öglen komsuma gittik 2 tane peynirli pide 2 tane patates topu 2 bardakta cay içtim ( yedikten sonrada cok pışman oldun)
saat 6 gibi bir elma yedim
2 lt su
1.5 saat zumba ve plates yaptık kızımla
mesaj sayım 10 du galiba
kızlar bugün ingiliz kültür derneğine iş görüşmesine gittim.cumartesi aradım kız cvnizi bırakabilirsiniz dedi bugün gitiim bekar arıyorlarmış.şimdi ben desem ki;e be gerizekalılar madem bekar arıyorsun oraya not düş desem haklı mı olurum haksız mı ama demiyorum sabrediyorum.valla 2 hafta daha iş arıyacağım sonra aramıyacağım.kesin karar verdim.
Bu arada artık havalar güzelleşti ya,bende dedim ki yağmurluğumu giyeyim ama tek kolum girdi öteki kolum dışarda kaldı
Kızlar bu böyle olmaz evde otur otur bakımsız bi tip oldum.bu hafta kesin kararlıyım bunalımdan çıkıyorum kendimle ilgileniyorum.
Kuşan yapacak arkadaşlara duyrulur;kesin kararlıysanız size eşlik ederim ama baştan söyleyim diyetten dönenin kaşığı kırılsın mı
nasılsınız kızlar suskunsunuz ??
eh işte zeynep abla
nasılsınız kızlar :)
ZEYNEP ABLA SENİN SPORSUN ÇOK GÜZEL AMMA YEMEK YEME ŞEKLİN ÇOK AZ VE DENGESİZ ya
gerçi hafta sonları bende dengesiz yemeye başladım ya ama evde durramadım hiç ondan ya:26:
iyiyiz zeynep abla yazdgını gormedın asagda bnde yazdım kımse knusmuo dye nasılsınız
sen nasılsınnn
evet canım ya kimse yok ondan galiba
canım evde olmadıgım için zaten düzenli yemek yiyemedim. aksama bizimkiler dominos yediler ben uzaktan baktım onlara :)
wuwum ben cok iyim her şey yolunda kızım gidicek yarın sabah o na biraz bir seyler yaprım aşure sarma kurabiye felen yoruldum oturuyorum su anda sizler nasılsınz ne yapıyorsunuz bakalım benim kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?