Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım evde olmadıgım için zaten düzenli yemek yiyemedim. aksama bizimkiler dominos yediler ben uzaktan baktım onlara :)
uvv kötü olmus bu yanında yemelerı ama bunada dayandın zeynep abla bnce kendını tebrık et hem yemek yemek anlık bı zevk snra bızı mtsuz edıo o acıdan düşün

yaptıgım böregin resmini yüklemişim

ay çokkkk pardon başka bir siteye üyeyim orda börek yapmıştık hay allah ya özür olsun kızlar

wuwum farkındamısın sanki anasıfından beri arkadaşımmıssında bi haftadır görüşmüyormuşuz gibi hissediyorum bayadır yazısamıyoruz

evet bıde bana yazmayınca darılmıssın havası sımgelıosun sende bunun fakındamısın :)
merve :artık behenmıomusun benı bahar
bahar : yenılerını buldum tatlım hayat tekrarlardan ıbaret olmamalı
merve : e ben ne olcam şimdi
bahar : hayallerını alıp burdan gdeceksın
merve : amaaa bennn

nese fasa fısooo bende özledım senı zaten coktan tanıomusum gbı hssedıorum bnde :)))))))
ama senın bu ara leylalıgın var kendınde deılsın affedıldın

olurmu fıstıgım benim senden baskasını gözüm hiç görürmü aa aa duymamış olimm
bide çabbuk söndü leylalılıgım canım yaa sorma annem ve erkek arkadasımgil arasında kalmış durumdayım bu aralar bende napcamı şaştım ya cumartesi sinavım var hayat memat meselesi bi gram çalışamıyorum ki kafamdaki sorunlardan

nıye bebegım annen ıstemıomu erkek arkadasını ? zor bı drum arada kalmak Allahım kımseyı kımsenın arasında brakmasın
iyi gecer snavın bebegım ben sna guvenıorum kalbındekı neyse kararında odur ama ınsan kararlarından pişman olmak istemıyo insallah dgru kararı verırsın canım benım

ya canım erkek arkadaşım gıda mezunu kpssden 85 çekti ama alım hiç olmadıgı için atanamadı düz memurlugada puanı yetmedi 5 ay iş aradı bulamadı bi ay önce bilgisayar firmasında teknik servisi olarak başladı maaşı az yüzük aldık yeni ben gelsinler istesinler istiyorum 3-4 ay sözlü klırız sonra nişa yaparız bi iki sene nişanlı kalırız diyorum annem yok diyor herşey bi sene içinde olsun istiyor erkek arkadasımın aileside bişeye elini sürmwk iatemiyor herşeyi erman yapsın diyor ermanında eti ne budu bende zaten aldıgım aylıgı hiç harcamadan çeyiz almak için harcıyorum şu iş yüzünden hiç bi işimiz rast gitmiyo canım ya herşey bana karşı durmuş durumda yaaa of of
şimdi önümüzde 3 tane şans var ermanın işi olması için
1- cumartesi katiplik sınavı
2- tse 8 tane gıda teknikeri alacakmış ona basvurdu
3- hazirandaki kpss atamaları

ah ah şunların sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum canım yaaa

bayaha zormus canım iş lazım tabı iş olmadan nereye evlencen 2 senede olsa bu cocuk aılesı olmadan yıne zar zor bıseyler yaparkı ...
annen de bakıokı olcaksa olsun dıye sonucta sen babanın annene emanetısın sözlude olsan nısanlıda olsan aklı snde kalcak oda o yuzden nısanla evlılık arası uzamasın ıstıyor
snavı kazanman lazım tabı oda ışe grmelı inşallah işlerınız yoluna gırer canım dyecek bsey yok baska Allahım yolunuzu açık eder ınsallah uzulme sen boşuna dememişler gun dgmadan neler dogar dıye

ya kızlar yaa bende spor yapmak istiyorum ama öle bişeyim bu aralar serçe parmağıımı oynatasım yok ha
bide yapı olarak he oturmak isteyen birisiyim hep bu hantallıgımdanda kilo alıyorum benim de sizin gibi spor yapmam lazım ama teşvik istiyorum burdan başka kimseden bişey görmedim herkez ancak kötülüyo bi yardım edek diyen yok benimde böle az az ucundan ucundan baslayacagım şeyler nelerdir canlar yaaa

kabine göre versin cnm,insallah olur
rapunzel paylasi alaninda 1 haftada nasil 4 kilo verdigin merak ediliyor,uygun bir zamanda kisaca yazarmisin ne yaptin bu hafta,4 kilo nasil gitti

ameliyattan sonra çok aşırı şekilde ağrım vardı hiç bişey yiyemedim yarım bardak sütü sabahtan aksama kadar zor içiyodum yani kısacası aç kaldım ekstra bişey yapmadım öyle gitti o kilo.. daha devamı da geliyo hala yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…