uvv kötü olmus bu yanında yemelerı ama bunada dayandın zeynep abla bnce kendını tebrık et hem yemek yemek anlık bı zevk snra bızı mtsuz edıo o acıdan düşüncanım evde olmadıgım için zaten düzenli yemek yiyemedim. aksama bizimkiler dominos yediler ben uzaktan baktım onlara :)
bde ben yazılanları gec gruorumm
aynen canıım bende bugün hiç giremedim çok yogunduk geçmişe bi daldık yeni çıktım
yaptıgım böregin resmini yüklemişim
ay çokkkk pardon başka bir siteye üyeyim orda börek yapmıştık hay allah ya özür olsun kızlar
Yıldız Tilbe - Ben Seni BöyLe Sımsıcak BiLmezdim - YouTube
şarkı bu kızlar
şarkı diye börek gönderdim size ne mahcup oldum ama
fark ettım gecmıste kayboldugunu tatlım
zeynep ablaaaaaaaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
üstümü başımı parçaladım evde bişey yememek için
Yıldız Tilbe - Ben Seni BöyLe Sımsıcak BiLmezdim - YouTube
şarkı bu kızlar
şarkı diye börek gönderdim size ne mahcup oldum ama
yalancı tandır böregi fıstıgım :)
wuwum farkındamısın sanki anasıfından beri arkadaşımmıssında bi haftadır görüşmüyormuşuz gibi hissediyorum bayadır yazısamıyoruz
evet bıde bana yazmayınca darılmıssın havası sımgelıosun sende bunun fakındamısın :)
merve :artık behenmıomusun benı bahar
bahar : yenılerını buldum tatlım hayat tekrarlardan ıbaret olmamalı
merve : e ben ne olcam şimdi
bahar : hayallerını alıp burdan gdeceksın
merve : amaaa bennn
nese fasa fısooo bende özledım senı zaten coktan tanıomusum gbı hssedıorum bnde :)))))))
ama senın bu ara leylalıgın var kendınde deılsın affedıldın
olurmu fıstıgım benim senden baskasını gözüm hiç görürmü aa aa duymamış olimm
bide çabbuk söndü leylalılıgım canım yaa sorma annem ve erkek arkadasımgil arasında kalmış durumdayım bu aralar bende napcamı şaştım ya cumartesi sinavım var hayat memat meselesi bi gram çalışamıyorum ki kafamdaki sorunlardan
Selam herkese ben geldim bi geçmişe bakayım geliyorum
nıye bebegım annen ıstemıomu erkek arkadasını ? zor bı drum arada kalmak Allahım kımseyı kımsenın arasında brakmasın
iyi gecer snavın bebegım ben sna guvenıorum kalbındekı neyse kararında odur ama ınsan kararlarından pişman olmak istemıyo insallah dgru kararı verırsın canım benım
ya canım erkek arkadaşım gıda mezunu kpssden 85 çekti ama alım hiç olmadıgı için atanamadı düz memurlugada puanı yetmedi 5 ay iş aradı bulamadı bi ay önce bilgisayar firmasında teknik servisi olarak başladı maaşı az yüzük aldık yeni ben gelsinler istesinler istiyorum 3-4 ay sözlü klırız sonra nişa yaparız bi iki sene nişanlı kalırız diyorum annem yok diyor herşey bi sene içinde olsun istiyor erkek arkadasımın aileside bişeye elini sürmwk iatemiyor herşeyi erman yapsın diyor ermanında eti ne budu bende zaten aldıgım aylıgı hiç harcamadan çeyiz almak için harcıyorum şu iş yüzünden hiç bi işimiz rast gitmiyo canım ya herşey bana karşı durmuş durumda yaaa of of
şimdi önümüzde 3 tane şans var ermanın işi olması için
1- cumartesi katiplik sınavı
2- tse 8 tane gıda teknikeri alacakmış ona basvurdu
3- hazirandaki kpss atamaları
ah ah şunların sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum canım yaaa
kabine göre versin cnm,insallah olur
rapunzel paylasi alaninda 1 haftada nasil 4 kilo verdigin merak ediliyor,uygun bir zamanda kisaca yazarmisin ne yaptin bu hafta,4 kilo nasil gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?