Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1.evet,ayrica korkuyorumda:18:.Hic bir fikrim yok:26:
2.yoktur
3.bazi konularda oldugu oluyor,nazara inanirim mesela,vee herkesin yaptigi gibi kulagimi cekip,öpücük atip,tahtaya vururum
4.konudan konuya degisebilr
5.tutucu ve modern
6.herkesin yaptigi kadar,giyinirim,ruj,kalem,sac o kadar,haftalik maskeler bide:108:
7.disari cikarken spor,davete giderken modern
8.cokkkkkkkkkkkkkkkk
9.balik
10.cok tatlisinnn

Düşük kalorili diyet
Hızlı kilo kaybı genelde düşük kalorili ve proteini yüksek diyetlerle sağlanıyor.
 Çünkü proteini yüksek karbonhidratı düşük diyette ekmek ve benzerleri kısıtlanır yerine tavuk, balık, süt, et ürünleri gibi hayvansal kaynaklı besinler daha fazla verilir.
 Bu diyetler sadece hızla eski kiloya dönmeye neden olmakla kalmaz, organların çalışmasını da bozar.

- Bu diyetler proteini yüksek olduğundan kolesterol açısından da zengindir. Kalp hastalığı açısından büyük risk taşır.

- Baş ağrısı, bulantı, ishal, halsizlik görülür.

- Safra kesesi problemleri oluşabilir.

- Kişi kilo kontrolü sağlayamaz, bir süre sonra verdiği kiloları geri alır.

- Özellikle genç kızlar bu tür diyetleri uyguladıklarında saç dökülmesi, tırnak kırılmaları, depresyona eğilim şikayetleri ortaya çıkar.

Kızlar ben geldim. İşim gücüm bitti çok şükür. Şimdi spor zamanı. Arada bir bakarım size de bugünlük böyle idare edin beni. Cezam var 200 mekik , 270 kalori

Kaptan cevapları bekliyorum ...

Gitmeden 1-2 daha sorayım...

eşinle evlendiğinde kaç kiloydun.
hedef kilon niye 55
Sen kilo aldığında eşinin sana karşı herhangi bir eleştirisi oldu mu, tavrı nasıldı.
En beğendiğin sinema sanatçıları?
Türkiyeye dönüş hayalin var mı?
Şuana kadarki yaşantında , sağlığına zararlı ne yaptın? Sigara, spor yapmamak, gece geç saatte yemek yemek vs...
Çocuklarının isimleri ne?

söylediğin için sağol canım motivasyonumu arttırdın

canım kaynanamlar geldiler saat 5 te işim vardı zaten çocuğu hazırla yemek hazırla giiremedim 5 dakika aklım burada kaldı zaten. biraza lınganla yanlarındada giremedim

canım benim sonuca pek bakma bu hafta regl dönemi ama haftaya cuma net sonuç çıkar

Baharcım öyle bir anda paylaştın ki bunu sağol yani kafam yerine geldi. Holywood diyetine bakıyordum tam. Hemen kapattım sayfayı. Ne demişler az veren yağdan, çok veren kastan....

Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız...

hımmm pegausa ne sorsam ne sorsam hımmmmmmmmmmmmm

çocukken okuduğun bir masal kahramanlarından hanisi olmak isterdin neden?? ve ne yapardın

sende olmasını isteyipte olmayan bi özellik(fiziksel ve ruhsal)

sende olmasından en çok hoşnut olduğun özellik(fiziksel ve ruhsal)

en beğendiğin aktör

düzenli yaptığın bir spor varmı

çocuklarının hangi meslekte olmasını isterdin.

yarın kıyametin kopacağını bilsen bugün ne yapardın

Evet işte ben bu hafta pek yediklerimi kontrol edemiyorum, dün çikolata yedim, bugün de kaçtı bişey.. Regl dönemi kötü geçiyor benim diyet canım çok tatlı istiyor bide daha başlamadım bugün yarın bekliyorum. Bitsin de o zaman belki katılırım, yarım yamalak yapmak istemiyorum.

soru rekorunu sen kirdin bu gün
1.yemek ayirmam aslinda,ama icli köfte favorimdir
2.bütün yemekleri yaparim,yapamayacagim hic bir yemek yoktur,lahmacunu güzel yaparim,burda firina yaptrma imkanimiz yoktur,hamurunuda kendim yaparim,acarim,icini dizerim ve pisiririm,afiyet olsun
3.boyuna ve ayakkabisina
4.yoktur,pazardanda giyinebilenlerdenim
5.peri bacalari
6.yakinimdan ve yakinlarimdan uzaklastirmak icin kanimin son damlasina kadar savasrim,ve kazanirim
7.hayir 2 yil önce kesin dönüs yaptilar,abim burda
8.evet
9.5 yas ve6 cm,istersem ondan uzn olabiliyorum yani
10.keman caliyorum ve memnunum
11.dagda kayak kaymak
12.BJK

ne demek canım ya size sıkarmıyım böyle bilmiyorumda ben her zaman herşeyi paylaşmayı severim
sizlerlede diyetle ilgili şeyleri paylaşıyorum o yüzden canım

bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))

ayşe
-------------------------------------------

kayıkçı

----------------------------------------------

ali ahmet profesör

hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör

ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.

sizce haklılık sırası nedir??

ben kendi cevaabımı yazıyorum

1. ahmet
2. ali
3.ayşe
4.profesör
5. kayıkçı

wauuuuuv keman çalıyosun demek çok etkilendim. süper bişey

valla bendede aynısı var canım ya bide bekliyom olsamda kurtulsam diye ya strestenmidir nedir gecikti benimki
bende bu zamanlarda çok çikolata ve pasta yerdim şimdi napcam bilmiyorum canım ya bugün bi parça kaçamak yaptım:26:

zaten şişlkten ziyade bu dnemde çikolata yediğimizden kilo alıyoruz. çikoları yanında bulundurma uzak tut. ben aklıma gelince yediğim un helvasına sayıyorum heheheh

ayşe
ahmet
profesöz
kayıkçı
aliiiii
ali beter olsun emi :) kız onun için neler yapmış ama oysa sadece kızın çıplak olmasını görüyo erkekler işte hıh

zaten şişlkten ziyade bu dnemde çikolata yediğimizden kilo alıyoruz. çikoları yanında bulundurma uzak tut. ben aklıma gelince yediğim un helvasına sayıyorum heheheh

hele ben varya markete giderdim bi poşet çikolata gofret alırdım bes altı tanesini arka arkaya yedigimi bilirim canım yaaa
benim kan şekerim düşüyo elim ayagım dolanıyo bende kendimi çikolataya vuruyodum

1.ahmet
2.ali
3.ayse (ask ucgenınde en haksız ayse k.bakmasında )
4.profesor
5.kayıkcı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…