1.evet,ayrica korkuyorumda:18:.Hic bir fikrim yok:26:Mesai bitimine 40 dk var . ( Yurt dışından katılanlar için yazıyorum : şu anda saat burda 18:15)
KAptana bi kaç soru daha sorıyım büyük ihtimalle eve gidince okurum artık cevapları.
1- Reenkarnasyona inanıyor musun? Eğer inanıyorsan önceki hayatında sence sen nasıl bir canlıydın?
2- Saplantıların var mıdır?
3-Bağtıl inançların var mı?
4- Sabit fikirli misin, kolay ikna olur musun?
5- Açık görüşlü modern misin, tutuculuk var mı?
6-Gün içinde ne kadar kişisel bakım yaparsın?
7-Ne tarz giyinirsin?
8-Topuklu ayakkabı sever misin?
9-DEnizdeki balık mı olmak istersin, havadaki kuş mu?
10-Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
kuşhan diyetini yıllar önce ben de yaptım çok memnun kaldım başarabilirsin bencedün kü çikolata ve doymayıp yediğin şeyler bence hastalığının etkisidir zaten ev işi ve sporla dengelemişsin ben çok aşırı görmedim canım
Kuşhan diyeti de listeleriniz farklı hepinizin.15 günde kaç kilo verecekmişsin bu diyetle canım ?
canım pegasusunki ender saraç ın listesi bide ben evdeki yemek durumuna göre yemeklerin günlerini değiştirdim
wuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir
canım benim sonuca pek bakma bu hafta regl dönemi ama haftaya cuma net sonuç çıkarHOŞGELDİN...
Ben düşünüyorum tabi de anlamadım ki bişey , herkesinki farklı sanki. Siz yapın cuma liste yayınlansın işe yarıyorsa başlıyım. Yaramıyorsa o kadar aç kalmıyım boşu boşuna, aralar olmazsa ben ölürüm açlıktan . Ama sizin kilolarda fark olursa hemen başlarım...
.
Sık ama az yemenin yararları
Yeterli ve dengeli beslenme prensiplerinden biri de az ve sık beslenmedir.
 Vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için kan şekerinin daima belirli bir düzeyde kalması gerekir. Kan şekerindeki iniş ve çıkışlar baş ağrısı, yorgunluk gibi birçok soruna yol açar.
 Sağlıklı ve bilinçli zayıflama
 Kilo vermek için acele eder, şok diyetler uygularsanız zayıflamak yerine ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşırsınız...
Kilo vermek için acele ederek, sağlığınızı tehlikeye atmayın
 . Bunun yerine sağlıklı zayıflamaya çalışın.
 Ne yazık ki diyet yapanlar sonuca hemen ulaşmak istiyor ancak bu sırada yanlış beslenme alışkanlıkları nedeniyle metabolizma bozuluyor, ciddi sağlık problemleri ortaya çıkıyor.
1.evet,ayrica korkuyorumda:18:.Hic bir fikrim yok:26:
2.yoktur
3.bazi konularda oldugu oluyor,nazara inanirim mesela,vee herkesin yaptigi gibi kulagimi cekip,öpücük atip,tahtaya vururum
4.konudan konuya degisebilr
5.tutucu ve modern
6.herkesin yaptigi kadar,giyinirim,ruj,kalem,sac o kadar,haftalik maskeler bide:108:
7.disari cikarken spor,davete giderken modern
8.cokkkkkkkkkkkkkkkk
9.balik
10.cok tatlisinnn
söylediğin için sağol canım motivasyonumu arttırdın
canım kaynanamlar geldiler saat 5 te işim vardı zaten çocuğu hazırla yemek hazırla giiremedim 5 dakika aklım burada kaldı zaten. biraza lınganla yanlarındada giremedim
canım benim sonuca pek bakma bu hafta regl dönemi ama haftaya cuma net sonuç çıkar
Kızlar ben eve geldim, kimsecikler yok haberiniz ola. Şimdi sofrayı hazırlıycam yemek yicez, yarının yemeğini hazırlıycam. Sonra da büyük ihtimalle trambolinimle tanışırım. Arada uğramaya çalışırım.
Bu arada kaptana bikaç soru daha sorayım.
En sevdiğin yemek.
En güzel yaptığın yemek.
Yeni tanıştığın bir insanda en çok fiziksel olarak neye dikkat edersin.
Marka takıntın var mıdır.
Türkiye de en çok görmek istediğin yer?
Kızın seni erkek arkadaşıyla tanıştırdı ve çocuğa hiç kanın ısınmadı diyelim , ne yaparsın? Vazgeçirmeye mi çalışırsın, çocuğu sevmeye mi çalışırsın? Aynı soruyu oğlun ve kız arkadaşı olarak da düşünebilirsin?
Ailen de Almanyada mı?
Eşinin ailesi de Almanyada mı?
Eşinle aranda kaç yaş var? Boy farkınız var mı? Akrabalık dereceniz nedir?
Enstrüman çalma imkanın olsa en çok hangisini çalmak isterdin?
En çok hoşlandığın spor dalı?
Hangi takımı tutuyorsun?
Baharcım öyle bir anda paylaştın ki bunu sağol yani kafam yerine geldi. Holywood diyetine bakıyordum tam. Hemen kapattım sayfayı. Ne demişler az veren yağdan, çok veren kastan....
Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız...
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
soru rekorunu sen kirdin bu gün
1.yemek ayirmam aslinda,ama icli köfte favorimdir
2.bütün yemekleri yaparim,yapamayacagim hic bir yemek yoktur,lahmacunu güzel yaparim,burda firina yaptrma imkanimiz yoktur,hamurunuda kendim yaparim,acarim,icini dizerim ve pisiririm,afiyet olsun
3.boyuna ve ayakkabisina
4.yoktur,pazardanda giyinebilenlerdenim
5.peri bacalari
6.yakinimdan ve yakinlarimdan uzaklastirmak icin kanimin son damlasina kadar savasrim,ve kazanirim
7.hayir 2 yil önce kesin dönüs yaptilar,abim burda
8.evet
9.5 yas ve6 cm,istersem ondan uzn olabiliyorum yani
10.keman caliyorum ve memnunum
11.dagda kayak kaymak
12.BJK
Evet işte ben bu hafta pek yediklerimi kontrol edemiyorum, dün çikolata yedim, bugün de kaçtı bişey.. Regl dönemi kötü geçiyor benim diyet canım çok tatlı istiyor bide daha başlamadım bugün yarın bekliyorum. Bitsin de o zaman belki katılırım, yarım yamalak yapmak istemiyorum.
valla bendede aynısı var canım ya bide bekliyom olsamda kurtulsam diye ya strestenmidir nedir gecikti benimki
bende bu zamanlarda çok çikolata ve pasta yerdim şimdi napcam bilmiyorum canım ya bugün bi parça kaçamak yaptım:26:
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
kayıkçı
ali ahmet profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
pegasus;
20.000 tl olsa ve 1 ay tatilin olsa nereye giderdin hadi sende çocuk var 60.000 olsun
zaten şişlkten ziyade bu dnemde çikolata yediğimizden kilo alıyoruz. çikoları yanında bulundurma uzak tut. ben aklıma gelince yediğim un helvasına sayıyorum heheheh
ayşe
kayıkçı
ali ahmet profesör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?