Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hele ben varya markete giderdim bi poşet çikolata gofret alırdım bes altı tanesini arka arkaya yedigimi bilirim canım yaaa
benim kan şekerim düşüyo elim ayagım dolanıyo bende kendimi çikolataya vuruyodum

safsata bunlar hepsini biz kadınlar uydurduk sırf daha çok çiko yemek için. eskiden nenelerimiz nerden bulsun tarlada tatlıyı filan.

zaten şişlkten ziyade bu dnemde çikolata yediğimizden kilo alıyoruz. çikoları yanında bulundurma uzak tut. ben aklıma gelince yediğim un helvasına sayıyorum heheheh

hahaha çok güldüm cevabına

yaa ama valla sinirlendim kız aliye :) benimkide böle yaa bin tane bişey anlatırıım içinden böle en saçma soruyu gelir bana sorar :)

arada nefes al cnm
1.50
2.o kiloda mutlu oluyorum ve kendime yakistiriyorum
3.evet beni süt veren bir iri yari hayvan varya ona benzetticocugumu emzriyordum o sirada,bende neye ugradigimi sastim ve bu yola bas koydum:26:
4.yilmaz güney hayraniyim...
nebahat cehre cok zarif gelir
5.simdilik hayir
6.sigara vardi artik yok,spora basladim,gece yemeyi biraktim,alkol kullanmiyorum,özel günler haric,bir tek gec uyuyorum galiba,gerisi saglikli
büyügü DENIZ
ortanca YADE
kücügü ÖZGÜR

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım iyi günlerde zıpla

1.kayikci(sonucta o da ekmek parasi pesinde,herkesi bedavaya gecirse ac kalacak)
2.profösör(sadece kendi fikrini söylüyor,baska sucu yok
3.ahmet(gercekten sevseydi böyle sacma bir bahane uyduramazdi)
4.ali(fedakarlik yapmis ayse,bu gerizekalida ne anlayior
)
5.ayse(baya bi safmis kizimiz,cok seviyorsa ali gelsin seni götürsün demi,degerini düsürüyor)

1. profesör

2. kayıkcı
3. ali
4. ahmet
5 ayse ( kızımız sevgisinin arkasına düşmüş güzelde niye ahmete gitmiş )

1.kirmizi basikli kiz olmak sterdim,2 kisi kurt un karnina nasil sigiyor merak ettigimden
2.gözlerim mavi olsaydi fena olmazdoi,ve biraz safim galiba,biraz daha uyanik olabilirdim
3.sevecenim yafiziksel olarak aklima gelmedi yaa:44:her yerimi begeniyorum demkki
4.yilmaz güney
5.yürüyüs harici yok
6.bana kalsa hepsini hukukcu yapicamda,babamiz baska fikirler pesinde
7.bütün sevdiklerimle bir arada olamk isterdim,bizi kiyamet bile ayiramaz misali:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…