ayşe
ahmet
profesöz
kayıkçı
aliiiii
ali beter olsun emi :) kız onun için neler yapmış ama oysa sadece kızın çıplak olmasını görüyoerkekler işte hıh
hele ben varya markete giderdim bi poşet çikolata gofret alırdım bes altı tanesini arka arkaya yedigimi bilirim canım yaaa
benim kan şekerim düşüyo elim ayagım dolanıyo bende kendimi çikolataya vuruyodum
zaten şişlkten ziyade bu dnemde çikolata yediğimizden kilo alıyoruz. çikoları yanında bulundurma uzak tut. ben aklıma gelince yediğim un helvasına sayıyorum heheheh
hahaha çok güldüm cevabına
yaa ama valla sinirlendim kız aliye :) benimkide böle yaa bin tane bişey anlatırıım içinden böle en saçma soruyu gelir bana sorar :)
sen nişanlına yap bu testi yarın ne anlama geldiğini söylerim
1.ahmet
2.ali
3.ayse (ask ucgenınde en haksız ayse k.bakmasında )
4.profesor
5.kayıkcı
tamda 20 neye yetecek dicektim
su sogugu düsünürsem denize girebilecegim ilk ülkeye giderdim:82:
Kızlar ben geldim. İşim gücüm bitti çok şükür. Şimdi spor zamanı. Arada bir bakarım size de bugünlük böyle idare edin beni. Cezam var 200 mekik , 270 kalori
Kaptan cevapları bekliyorum ...
Gitmeden 1-2 daha sorayım...
eşinle evlendiğinde kaç kiloydun.
hedef kilon niye 55
Sen kilo aldığında eşinin sana karşı herhangi bir eleştirisi oldu mu, tavrı nasıldı.
En beğendiğin sinema sanatçıları?
Türkiyeye dönüş hayalin var mı?
Şuana kadarki yaşantında , sağlığına zararlı ne yaptın? Sigara, spor yapmamak, gece geç saatte yemek yemek vs...
Çocuklarının isimleri ne?
ama hangi ülke ??? Maldivlermi akdenizmi vs
Oleeeeyyyyyy.....
Trambolinim geldi yaşasııııın. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Şimdi benim cezam 270 kalori. Kaç dk zıplayınca ne kadar yağ yakılıyor bana bi anlatır mısınız hele?
Ayyyy çok sevinçliyim.
1.kayikci(sonucta o da ekmek parasi pesinde,herkesi bedavaya gecirse ac kalacak)bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
zazacada anne demekyade nin anlamı ne kaptan
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
hımmm pegausa ne sorsam ne sorsam hımmmmmmmmmmmmm
çocukken okuduğun bir masal kahramanlarından hanisi olmak isterdin neden?? ve ne yapardın
sende olmasını isteyipte olmayan bi özellik(fiziksel ve ruhsal)
sende olmasından en çok hoşnut olduğun özellik(fiziksel ve ruhsal)
en beğendiğin aktör
düzenli yaptığın bir spor varmı
çocuklarının hangi meslekte olmasını isterdin.
yarın kıyametin kopacağını bilsen bugün ne yapardın
iyi geceler cnmben yatıyorum iyi geceler kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?