- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben yatıyorum iyi geceler kızlarrrr
güzelmiş zeynep abla bana azıcık açık geldi sadece[/QUOT
kına gecesinde giyicek canım çok acık degil bence :44:
ben yatıyorum iyi geceler kızlarrrr
wuwuwm senle aynı cevaplarımız. Kaşar ayşe neyini haklı bulayım onun
mavi elbise cok hos zeynep_canan,ama ben olsam siyahi tercih ederdim,tabi kizinda zevki nedir onu sen bilirsin,bende siyah takintisi oldugundan öyle düsünüyorum heralde
ayrica yandaki siyah ayakkabiya bayildim[/Q
bende cok begendim siyah ayakkabıyı canım
benim kızım siyahı pek sevmez daha cıvıl cıvıl renkler giyinir babasına gösterdim biraz önce gözüme baktı korktum o nasıl bir bakıştımavide gözüm kaldı
ay ben niye elbiseyi göremiyorum yaaaaaaaaaaçok merak ettim ama
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
linkini gönderiyimde bak canım
çok şanslısın kocan aşka senden daha çok öenm veriyor :)Profesör
Ayşe
Ali
Ahmet
Kayıkçı
Bu eşimin cevabıydı
Profesör
Ahmet
Ayşe
Kayıkçı
Ali
Bu da benim cevabım.
Bu arada eşim hala içerden kayıkçıya saydırıyor...
en sinir olduğun ses
seni en çok utandıran olay
en çok güldüğün olay en mutlu olduğun gün
ıssız ada 3 şey
en büyük hatan
ablacım mavi herkeste var. maalesef benim huyum bu moda olanşeyleri modası geçince tercih ediyorum.yani bu rengi çok severim ama bu dönemde değil :)) o yüzden siyah. ama varsa kırmızı çok şugar olur
1.uykudayken calan alarm sesi
2.bi kac ay önce dügüne gitmistik ve elbisemin fermuarinin alti acilmis,ben farketmemistim,allahtan kimse görmeden arkadas uyardi ve hallettim,ama utadim
3.kizimin okula basladigi gün cok mutluydum,cok gülecimdir,coktur yani güldüklerim,ama biri yanimda düserse kim olursa olsun tutamam kendimi
4.gemi,hatta mümkünse yat:44:,yeteri kadar yakit ve cocuklarim
5.cabuk güvenmem sanirim,baskada bisey gelmiyor aklima:44:
gösterdikleri mavi ve siyah var kırmızı olsaydı hiç düsünmeden alıcaktım :) ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?