Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

topraksım menünü çok begendim

pegasuscugum menünü bayet başarılı buldum

sen gecen hafta kuşan diyetimi yapmıstın canım

pegasus canım akşam yemeginde makarma demiştimya 4 kasıktı miktarı salatanın yanına gelince pek anlasılmamıs

Merhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum ( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm

Şu an çok mutluyum gerçekten

Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok

menü spor hepsi çok güzel kaptan seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim heyt be kaptanım benim bizim kaptanımıza ve takımımızada bu dereceler yakışırdı zaten cannım hı hı masallah nazar degmesin tütü tütü

menün güzel bence zeynep abla akşam varmısın yine spora :) :) hop hop sporaaa hayde kızlarr

en güzeli haftada yarım ile bir kilo arası ama verilcek çok kilo olunca insanın gözü dönüveriyor. kahvaltılara 1 dilim eklerim bende bazı günler ceviz yerim ekmek yemezsem .bugün biraz saçmaladım gibi ben ama yarın yazılcak sanırım bugünün menüleri yarın sabah yazarım artık bakarsın acı tatlı hertürlü yorum kabulüm :)

evet güzel bir menü olmuşş maşallahh diyelim nazar değmesin :)

hoşgeldin canım inşallah hedeflerine istediğin sürede ulaşırsın hep birlikte başarırız :)

hoş geldin canım aramıza daha öncedemi burdaydın ben ilk defa giriyorum bende yaza kadar 55 olmak istiyorum şu asagıdaki çizelge nasıl yapılıyo ben bi türlü yapamıyorum ya

canım ben şimdi birden verirsem geri alırım çünkü yemek yemeye çok meyilli bir insanım burda dün yedigim şeyleri yazınca sabah oha ben bunlarımı yedim ya diyom bugün daha dikkat ediyom bide herkez birbirine yorum yapıyo tavsiyede bulunuyo böyle oluncada daha güzel oluyo bide takımımız çok iyidirrr haaa geçen hafta birinciydik bu hafta üçüncüyüz kaptanımız kişisel birinci :) inşallah hep derece yapcaz veee birlikte zayıflicaz canım
aklında soru olursa rahatlıkla bana ve diger arkadaşlara sorabilirsin tamam

teşekkür ederim canım mutlaka paylaşırım sorunlarımı

hoşgeldin canım inşallah hedeflerine istediğin sürede ulaşırsın hep birlikte başarırız :)

Hoşbulduk canım. İnanıyroum ki başarıcam başarıcaz :)

hoş geldin canım aramıza daha öncedemi burdaydın ben ilk defa giriyorum bende yaza kadar 55 olmak istiyorum şu asagıdaki çizelge nasıl yapılıyo ben bi türlü yapamıyorum ya
Geçen sene burdaydım canım gene bu aylardı
tickerfactor yazarsan google çizelge sitesi zaten. Tarayıcın google cromsa otomatik ingilizceden türkçeye çeviriyor zaten siteye istersen Hedefini kilonu yaz birde hangi kilodan başladığını ben sana yapim linkini atayım sende profilinde yapıştır

Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyoz Bu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.

Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım

canım ben diyete 67.6 ile başladım şimdi 63.7 yim ve 55 kilo olmak istiyorum ben denedim ordan ama yapamadım paylaşım nasıl yapılıyo canım yaa

canım sabah yok olmamış
öglen güzel yani çok iyi olmasada
arada latte bana fazla geldi
akşam güzel spor güzel su ne kadar bide herzaman sabah dğn yediklerimizi yazıyoruz canım akşam degil tamam aklında bulunsun :)

Özel mesaj yazdım canım sana ayrıntılı attığım linki profilinde çizelge yazan yere yapıştır o kadar :)

Geçe çok geç yattığımız için maalesef 4-12 lerde böyle olmak zorunda (
Latte hazır nescafe paketleri var ya bir içimlik onlardan ne bilim nesacefeden bana daha iyi geliyor tokluk hissi sağlıyor ama bana akşam çok saldırmıyorum yiyecek içeceklere :)

SAbahlarımı bir önceki günün menüsünü yazıyoruz :44:

canım yaptım galiba çook teşekkürler :)
bizim takımdaki kızlar nescafeyi şekersiz ve layt sütle yapıyo canım kalorisi düşük olsun diye 3 ü birada hazır paketler kullanmıyoruz
bizde bugün yediklerimizi içtiklerimizi sporları ve mesaj sayılarını yarın sabah bildiriyoruz canımcım

canım yaptıgın şeyde tam bana göre olmuş ha kalbimi mi okumuşsun neci :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…