- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
kızlar komşudayım iki dakka bakıyım dedim, millete ayıp olmadan mnümü yazayım sonra uğramaya çalışıcam
pgasus öptüm canım tebrik derim, ayrıca takımımı da tbrik derim
dünkü menü
sabah
kpkli tosy
çay
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 diyet bisküvi
akşam
yarım kase çorba
iki kaşık ıspanak
1 dilim tam buğday
su 2 lt
spor(( üzgünüm
bu arada dün akşam muayyn hanımlar arasına bn de katıldım çok şaşırdım hiç bklemiyodum
görüşürüzzzzzzzzzzzz
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
tesekkürler,evet 4 günlük kusan yaptim,kus gibi kalmaktan korkup eski düzenime döndümpegasuscugum menünü bayet başarılı buldum
sen gecen hafta kuşan diyetimi yapmıstın canım
tamam o zaman,kasiklar karismispegasus canım akşam yemeginde makarma demiştimya 4 kasıktı miktarı salatanın yanına gelince pek anlasılmamıs
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
merhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)
hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam
sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay
ara bir elma
oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir
ara 1 tane hurma
akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata
su 2 lt
spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım
ceviz yaglı bi çerez türü canım ben sevmedigim için ceviz yerine 5-6 tane fındık bi elma yiyorum aralarda ondan sonra ekmek mutlaka yenmeli çünkü ondada bi vitamin var ve çardar ekmegi kepek ekmegi felan bunlar metobolizmayı hızlandırıyormuş yarım dilim olsada ye derim ben ben hep bi dilim yiyorum
ben bide haftada bi kilo vermek istedigim için kendimi çok kasmıyorum canım ya
menü spor hepsi çok güzel kaptan seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim heyt be kaptanım benim bizim kaptanımıza ve takımımızada bu dereceler yakışırdı zaten cannım hı hımasallah nazar degmesin tütü tütü
Merhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
Merhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
en güzeli haftada yarım ile bir kilo arası ama verilcek çok kilo olunca insanın gözü dönüveriyor. kahvaltılara 1 dilim eklerim bende bazı günler ceviz yerim ekmek yemezsem .bugün biraz saçmaladım gibi ben ama yarın yazılcak sanırım bugünün menüleri yarın sabah yazarım artık bakarsın acı tatlı hertürlü yorum kabulüm :)
canım ben şimdi birden verirsem geri alırım çünkü yemek yemeye çok meyilli bir insanım burda dün yedigim şeyleri yazınca sabah oha ben bunlarımı yedim ya diyom bugün daha dikkat ediyombide herkez birbirine yorum yapıyo tavsiyede bulunuyo böyle oluncada daha güzel oluyo bide takımımız çok iyidirrr haaa geçen hafta birinciydik bu hafta üçüncüyüz kaptanımız kişisel birinci :) inşallah hep derece yapcaz veee birlikte zayıflicaz canım
aklında soru olursa rahatlıkla bana ve diger arkadaşlara sorabilirsin tamam
hoşgeldin canım inşallah hedeflerine istediğin sürede ulaşırsın hep birlikte başarırız :)
Geçen sene burdaydım canım gene bu aylardıhoş geldin canım aramıza daha öncedemi burdaydın ben ilk defa giriyorum bende yaza kadar 55 olmak istiyorum şu asagıdaki çizelge nasıl yapılıyo ben bi türlü yapamıyorum ya
Hoşbulduk canım. İnanıyroum ki başarıcam başarıcaz :)
Geçen sene burdaydım canım gene bu aylardı
tickerfactor yazarsan google çizelge sitesi zaten. Tarayıcın google cromsa otomatik ingilizceden türkçeye çeviriyor zaten siteye istersen Hedefini kilonu yaz birde hangi kilodan başladığını ben sana yapim linkini atayım sende profilinde yapıştır
Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
canım sabah yok olmamış
öglen güzel yani çok iyi olmasada
arada latte bana fazla geldi
akşam güzel spor güzel su ne kadar bide herzaman sabah dğn yediklerimizi yazıyoruz canım akşam degil tamam aklında bulunsun :)
Özel mesaj yazdım canım sana ayrıntılı attığım linki profilinde çizelge yazan yere yapıştır o kadar :)
Geçe çok geç yattığımız için maalesef 4-12 lerde böyle olmak zorunda(
Latte hazır nescafe paketleri var ya bir içimlik onlardan ne bilim nesacefeden bana daha iyi geliyor tokluk hissi sağlıyor ama bana akşam çok saldırmıyorum yiyecek içeceklere :)
SAbahlarımı bir önceki günün menüsünü yazıyoruz :44:
Özel mesaj yazdım canım sana ayrıntılı attığım linki profilinde çizelge yazan yere yapıştır o kadar :)
Geçe çok geç yattığımız için maalesef 4-12 lerde böyle olmak zorunda(
Latte hazır nescafe paketleri var ya bir içimlik onlardan ne bilim nesacefeden bana daha iyi geliyor tokluk hissi sağlıyor ama bana akşam çok saldırmıyorum yiyecek içeceklere :)
SAbahlarımı bir önceki günün menüsünü yazıyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?