o güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya baharmerhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)
hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam
sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay
ara bir elma
oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir
ara 1 tane hurma
akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata
su 2 lt
spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeeeKaptanım kocamaaaaaaaaaaaan tebrikleeeeeeeeeeeeer
4. takıma ve bizlerede haftalardır derece girdiğimiz için kocamaaaaaaaan alkışlaaaar
İyi ki , paylaşım alanına benide alın dediğimde ilk cevap pegasustan gelmiş ve 4. takıma girmişim .Başka takıma girseydim kıskanırdım bu başarıyı
sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacakYani kaptan ben de senin adına çok sevindim de, dünkü iddia geldi aklıma. Ben ki bu hafta 200 gr vermiş buyumeyenbaby, bireysel birincisiyle kapışıyorum ha bi de iddia koydum 500 kalori ve 200 mekik.Yürrü be buyumeyenbaby kim tutar seni
Ha sen şimdi korktum mu sanıyorsun, hiç de değil. Cuma günü görüşürüz...
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorumKaptan bana beğendiğin body workout sitelerini yazar mısın? Yarın kendime spor programı hazırlıycam da ...
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruztebrikler kaptanımbu hafta bireyselde ben birinci olmak istiyorum
tesekkürler cnm,kızlar komşudayım iki dakka bakıyım dedim, millete ayıp olmadan mnümü yazayım sonra uğramaya çalışıcam
pgasus öptüm canım tebrik derim, ayrıca takımımı da tbrik derim
dünkü menü
sabah
kpkli tosy
çay
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 diyet bisküvi
akşam
yarım kase çorba
iki kaşık ıspanak
1 dilim tam buğday
su 2 lt
spor(( üzgünüm
bu arada dün akşam muayyn hanımlar arasına bn de katıldım çok şaşırdım hiç bklemiyodum
görüşürüzzzzzzzzzzzz
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallahkızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
bu gün calisiyormusun senCuma menüm
Sabah Nesfit ( 1 su bardağı süte 4 yemek kaşığı nesfit )
Ara yok
Öğle
2-3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ( yağını süzdüm, iş yerinde başka yemek yoktu bende hazırlıksızdım mecburen yedim)
Cacık
1/2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam fırında balık
Bol salata
1/2 dilim ekmek
Su 3 lt yi rahat geçmişimdir.
Spor 10 dk trambolin, 45 dk leslie walk 3 mile, 30 mekik,
Mesajları saymadım hemen sayıyorum. 7
Öpüyorum sizi biraz mekik çekip işe gidicem görüşürüz...
ha simdi olduHa bu arada sabah iki parmak genişliğinde bir parmak uzunluğunda patlıcanlı börek yedim...
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalimbi arkadaşımın önerisi üzerine isveç diyeti yapacaktım ama diyete bi baktım da one yaa öle bildiğin ölüm diyeti..ben içine küçük eklemeler yaparak kendi diyetimi oluşturmaya karar verdim..inşallah 1 hafta içerisinde sonuç alırım şöle 300-400 grm bile gitse mutlu oolacam artık...
bu arada başlangıç kilom 64 hedef kilom da 55...
kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok amaBu haftada derece giren takımımıza kocamaaaaaaan tebrikleeeeeer
4. takım efsane olma yolunda ilerliyor
Gözünüzün arkada kalmasın kaptan , zehir gibiyiz hepimiz
Çok geçmiş olsun canım
Ne yesem ne yesem acabaHafta sonu dışarıdayız hep zaten , şöyle bir kumpir kalorilerine bakayım ben
Hoşgeldin berin , 4 . takımına gelmenin keyfini ve farkını en kısa zamanda hissedeceksin
Listen başlangıç için güzel sayılır. Şekeri mutlaka bırak , yediklerimizin içinde zaten vücuda yeterli şekeri alıyoruz , ekstradan yükleme yapmak ekstradan kilo demek sadece.Birde listene ekmek koy mutlaka,emeksiz diyetler kas kaybına yol açar.Uzun zaman diyetisyen geçmişi olan biri olarak bana güven
Oooooooooo Oooooo oooooo
Eğer diyette olmasaydım , bu kapışmayı elimde popcornum zevkle izlemek isterdim , şimdilik meyve ve light yoğurt eşliğinde sizi keyifle takip edeceğim
İyi gidiyorsun arkadaşım , farkındasın değil mi
Sende hoşgeldin egzocan , umarım güzel , keyifli , bol paylaşımlı bir deneme süreci geçirirsin
İsveç diyetini yıllar önce yapmıştım , o zamanlar 19-20 yaşında olmanın da etkisi ile 13 günde 11 kilo vermiştim , ama her zaman sağlıklı listelerle ayda en fazla 4-5 kilo vermek en güzeli.
Bende 34 yaşındayım , 12 yıl aradan sonra istediğim bölümü okuma azmi ile öğrenciyim .3,5 yaşında da bir oğlum var
afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz deseneTekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:Tamam büyük zevkle kaptan.. Ama yüzdesi düşük gelen fazladan 500 kalori ve 200 mekik çeker. İddialı yani? Anlaştık mı? Daha heycanlı olsun...
merhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)
hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam
sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay
ara bir elma
oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir
ara 1 tane hurma
akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata
su 2 lt
spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
o güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya bahar
diyet zeytin ne oluyor anlamadim:44:
aksamki makarnanin miktari nedir
sporuna her zamanki gibi laf yok,tebrik ederim
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee
kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm
sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacak
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorum
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=q7gebZUF8SEO
Total Body Workout 1 bodyweight workout,Fitness Sculpt and tone eFit30 - YouTube
daha gönderebilirim,sen bunlara bi göz at,1 tanesini yapsan yeterli günde,300 kaloriye yakin yaktiriyor ve vücudu sekle sokuyor,kolay gelsin
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruz
tesekkürler cnm,
afiyet olsun yediklerinde sorun yok sporunuda yapsaydin süper olacakti neyse,yaparsin sen
muayyn hanimlar ne demek anlamadim :44:
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallah
bir avazdayi annem söylerdi bana
istedigin zaman takima gelip sohbete dahil olabilirsin,uzun zaman olmadi ama memnun oldum seni tanidigima
bu gün calisiyormusun sen
sabah az olmus,ögle hem az hem kalori olmus,aksam güzel olmus,sporunda iyi,mekikleri arttuir cnm,30 mekik olmaz en az 50-100 ile basla sen
ha simdi oldu
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalim
isvecleri bos verelim bence,en güzeli saglikli vermek
kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok ama
kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur
afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz desene
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:
kavurma dedigime bakmayin,baska isim buamadimda kavurma dedim,yoksa uzkatan yakindan alakasi yok kavurmaylaOooooh afiyet olsun kaptanım, götür....Kavurmalar , pirzolalar... Yarasın, şifa olsun....Bu hafta sana herşey serbest...
Sadece pazar günleri evdeyim, cumartesi de çalışıyorum tam gün hemde
Ayy ben onu bilmiyordum kaptanım yaa, o zaman yüzdeye göre değil verilen kiloya göre yapalım düelloyu.
çok güzel kilo vermişsin canım darısı başıma...ben hazırlanıyorum tatlım ben hazırlık öğrencisiyimDüzenli olarak aramıza katılır , paylaşımda bulunur ve yediklerini , sporunu vs ... bildirsen hergün , bir de zor olmazsa bizim yediklerimize yorum yaparsan hele bir de azimliysen muhtemelen takımdasın demektir canım.
Bugün yediklerimizi , sporumuzu , içtiğimz suyu ertesi gün paylaşıyoruz .
Kilo verme konusunda uzman oldum ben artık .Yaklaşık 3 yıl kadar önce diyetisyen kontrolünde 38 kilo vererek 62 kiloya düştüm .Yaklaşık bir yılda bu kiloyu korudum ama giderek tartıda ibre sağa doğru kaymaya başladı
Bende takıma yeni girdim , 12 martta 68.8 ile , şimdi 65.3 oldum
Hedefim de 58 .
Hangi bölümde okuyorsun ? Ben turizm otelcilik mezunuyum , şimdi İdealim olan uluslararası ilişkiler okuyorum , 3 . sınıf .
Bu arada hafta sonu burası genelde daha sakin malum , malum eşler ,çocuklar vs.. Hafta içi daha çok çenemiz düşer
tebrikler kızlar hepinize.günaydin kizlar
sonuclar aciklandi,tebrik ederim hepinizi:13:
bireyselde 1. olmusum,cok sevindim
sonra gep gecmise bakicam
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html
günaydın kılzar menümü yazayım hemen
sabah 1 dilim kepeki ekmek 1 dilimpeynir bol yşillik
öğlen 1 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt( 2 kaşık bulgurpilavı çok canım çekti çokta güzel yapmışım)
akşam; koca bir kase dolusu limonlu marul üzerinde ton balığı(aniden çıkmam gerekti aslında yeşil fasulye vardı yapamadım baıkyedim.)
spor; 45 dk.leslie walk normal sporum. 30dk zumba 300 kalaroicezadan düşüyorum. 1200-300:900 kalori cezam kaldı
su:2-3 ltre
Dün yediklerimin listesini de yazayım hemen ;
Sabah :
Yeşil çay
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz
3 zeytin
Ara:
1/2 muz
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
Bol yeşil salata peynirli , cevizli
Ara:
1 kivi
Küçük kase yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz
4 kaşık light yoğurt
Salata
1 Dilim ekmek
1 Dilim yağsız peynir
3 litre su belki daha da fazla.
Spor 20 dk . kondisyon bisikleti , mekik aletinde 150 mekik.
Akşam yüksek tempoda 45 dk. yürüme.
şimdi de menümü yazayım
sabah
mercimek çorba
1 dilm ekmek
ara
2 diyet bisküvi
öğlen
1 kepekli ekmeğe ton balıklı sandviç ( kepekli sosili ekmeği)
ara
1 neskafe
2 diyet bisküvi
akşam
1 dilim tam buğday
mercimek çorba yarım kase
1 tabak ıspanak ve yoğurt
yarım pişmaniye:26:
su 2 lt
spor yok kızlar hastayım bronşit oldumçok zorlamadım kendimi yarın başlıycam İnşallah
günaydin kizlarrrrr
takim olarak regl olundugunu düsünürsek yine artida cikan olmamis,umarim derece yapariz
hemen yediklerimi yaziyorum ve haftasonu kusana ara verip p.tesi yeniden baslamayi düsnüyorum,izninizle
sabah
1 dl ekmek,peynir
ögle
2 patatesli patates salatasi
aksam
2 parca izgara et,salata
aralarda aclik hissettim,1 cay bardagi beyaz leblebiyi her aciktigimda yedim,aksama kadar bitti
su
3 lt
spor
30 dk yürüyüs,300 mekik,bu sayede son mekiklerimide cektim ve cezam bitti,faize kalmadim
"Adet öncesi kilo alıyorum, davul gibi şişiyorum" diyorsanız...
İşte bu dönemdeki kilo artışı, tatlı krizleri, sindirim problemleri hakkında merak ettikleriniz ve uzmanların çözüm önerileri:
PMS döneminde neden kilo alınırsınız ?
Bu dönemde alınan kiloların sebebi ödem (sıvı tutulumu)dir. Yani bu kiloların büyük bir kısmı bu dönemde bazı (progesteron ve östrojen) hormonların değişen dengeleri sonucunda vücutta biriken sıvı'dır.
Toplanan sıvı genellikle karın bölgesi, göğüsler ve yüz çevresindedir. Gözle görebileceğiniz bu şişkinlikle beraber göğüslerde aşırı hassaşlaşma, gerginlik hatta acı duyma, vücutta su toplanmasının sonucunda oluşur.
Bu dönemde yine, hormonal değişimler sonucu, sindirim sisteminin olumsuz etkilenmesi sonucu görülen kabızlık da, vücuda şişkinlik hissi verir. Bu şişkinlik hissi sizi kilo aldığınızı düşündürerek etkiler. Adet dönemi bitmesiyle, bağırsakların normal çalışma durumuna dönmesi sonucu,kabızlık sona erer ve aynı zamanda hormonların normal dengeye ulaşmasıyla birlikte vücutta biriken fazla sıvı da atılır, vücudunuzu şişiren ödemden kurtulursunuz. Aynı zamanda aldığınız fazla kilodan da.
Baharcım daha sonuçlar açıklanmadı ama büyük olasılıkla 3. olduk... Diğer takımdakilerde bu hafta regl oldu heralde
Tamam büyük zevkle kaptan.. Ama yüzdesi düşük gelen fazladan 500 kalori ve 200 mekik çeker. İddialı yani? Anlaştık mı? Daha heycanlı olsun...
Aaaa baharcım günaydın sen de mi erkencisin?
Cuma menüm
Sabah Nesfit ( 1 su bardağı süte 4 yemek kaşığı nesfit )
Ara yok
Öğle
2-3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ( yağını süzdüm, iş yerinde başka yemek yoktu bende hazırlıksızdım mecburen yedim)
Cacık
1/2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam fırında balık
Bol salata
1/2 dilim ekmek
Su 3 lt yi rahat geçmişimdir.
Spor 10 dk trambolin, 45 dk leslie walk 3 mile, 30 mekik,
Mesajları saymadım hemen sayıyorum. 7
Öpüyorum sizi biraz mekik çekip işe gidicem görüşürüz...
Tekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
merhabalar arkadaşlar ben de geldim aranıza..kısaca bahsedeyim kendimden
28 yaşında çalışan bir anneyim kızım 2 yaşında..ben doğumdan sonra 74 kilodan 64 e kadar düştüm ama burda tıkandı kaldı birde şimdi sigarayı bıraktım 2 ay oldu kilo almadım ama kilo vermemde durdu..tekrar kilo alırım diye korkumdan düzenli sporumu yapıyorum ama yemekten kesmeden yapınca kiloyu koruyorum sanırım bi türlü azalmıyor...neyse çok kararlı bir şekilde geldim aranıza inşallah kabul edilirim...
hoşbulduk canım
evet haklı olabilirsin ama yarım bardak ceviz 2-3 cevize eşdeğer geldi bardak küçük bir bardaktı ama yiede çoksa düşürmeliyim tabiki ekmek sadece kahvaltı menüme koysam diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği nasıl olur sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?