Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen
(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum

bu arada basari hikayemi yazdim

merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505

o güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya bahar
diyet zeytin ne oluyor anlamadim:44:
aksamki makarnanin miktari nedir
sporuna her zamanki gibi laf yok,tebrik ederim

tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee

kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm

sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacak
Kaptan bana beğendiğin body workout sitelerini yazar mısın? Yarın kendime spor programı hazırlıycam da ...
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorum
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=q7gebZUF8SEO
Total Body Workout 1 bodyweight workout,Fitness Sculpt and tone eFit30 - YouTube

daha gönderebilirim,sen bunlara bi göz at,1 tanesini yapsan yeterli günde,300 kaloriye yakin yaktiriyor ve vücudu sekle sokuyor,kolay gelsin

tebrikler kaptanım bu hafta bireyselde ben birinci olmak istiyorum
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruz

tesekkürler cnm,
afiyet olsun yediklerinde sorun yok sporunuda yapsaydin süper olacakti neyse,yaparsin sen
muayyn hanimlar ne demek anlamadim
:44:
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallah
bir avazdayi annem söylerdi bana
istedigin zaman takima gelip sohbete dahil olabilirsin,uzun zaman olmadi ama memnun oldum seni tanidigima

bu gün calisiyormusun sen
sabah az olmus,ögle hem az hem kalori olmus,aksam güzel olmus,sporunda iyi,mekikleri arttuir cnm,30 mekik olmaz en az 50-100 ile basla sen

Ha bu arada sabah iki parmak genişliğinde bir parmak uzunluğunda patlıcanlı börek yedim...
ha simdi oldu
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalim
isvecleri bos verelim bence,en güzeli saglikli vermek

kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok ama

kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur

afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz desene
Tamam büyük zevkle kaptan .. Ama yüzdesi düşük gelen fazladan 500 kalori ve 200 mekik çeker. İddialı yani? Anlaştık mı? Daha heycanlı olsun...
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:

Merhaba kizlar,ben takim kaptani pegasustakimda bos yerimiz vardi ve uzun zamandir beklediginizi okuyunca cagirayim dedim,lütfen dikkatli okuyun ve kabul ediyorsaniz mesaj yazin:13:,kurallara uymak zorunludur
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun

5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin

6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...
simdilik hatirladiklarim,unuttugum varsa arkadaslar hatirlatir,eger sizede uyarsa tekrar hosgeldiniz

Son düzenleme:

Ablacım sen de ekmeği ya hiç yemiyorsun yada yedin mi bir dilimle kalmıyorsun. Ortayı bir bulamadın yani Ama yine de ilk başladığına göre listen düzene girdi bence. Akşamki kıyma soslu bol yoğurtlu makarnaya yağ katmamışsındır umarım ve umarım fazla kaçırmamışsındır. Spor çok iyi.

Oooooh afiyet olsun kaptanım, götür....Kavurmalar , pirzolalar... Yarasın, şifa olsun....Bu hafta sana herşey serbest...

Sadece pazar günleri evdeyim, cumartesi de çalışıyorum tam gün hemde
Ayy ben onu bilmiyordum kaptanım yaa, o zaman yüzdeye göre değil verilen kiloya göre yapalım düelloyu.

kavurma dedigime bakmayin,baska isim buamadimda kavurma dedim,yoksa uzkatan yakindan alakasi yok kavurmayla
ayrica hafta sonu hersey serbest olmasi icin 1. olmamiz gerek cnm,sadece 500 kalorilik serbest,fazlasina ceza gelecek,kacrma fazla sakin

tamam cnm,haksizlik olmasin,kiloya bakalim,nasilsa senden cok vericem

Body Workout lara baktinmi tatlim,senin yaptiklarina benziyormu,yanliz yaptiktan sonra sabah dikkat et kamyon carpmis gibi her tarafin agriyor,kalca,göbek,kol her tarafi calistiriyor

çok güzel kilo vermişsin canım darısı başıma...ben hazırlanıyorum tatlım ben hazırlık öğrencisiyimbu yaşınma kadar hep erteledim ama artık istediğim mesleği okumaak istiyorum bakalım hayırlısı..elimden geldiği kadar paylaşımda bulunurum ben sadece çalışıyorum akşamları da eve gelince kız pek izin vermiyor pc başına oturmama ama elimden geldiği kadar girerim siteye...

kızlar merhabaaaa iki gündür giremedim dün sınava calıştım bugünde girdim pek umudum yok ama şimdi geçmişe bakaraktan yorum yapmaya başlıyorum

güzel canım menü kuşan diyeti

yine çok güzel canım menün sporuda eklemeye başladın darısı bana

geçmiş olsun canım benim menün güzel pişmaniyede bi ısırık olmuş yaaaa bişey olmaz bence

kuşan diyeti sana güzel yaradı kaptanım benim :) maşallah tütü tütü bende bi etkisi olmadı hastalık yüzündende olabilir ya bide herkez de bu haftaya denk geldi

canım bu bunu kim anlatmışsa aynı beni anlatmış vallahi yaa aynısı oluyo bendede bunların o yüzden 500 gram verebildim

Aaaa baharcım günaydın sen de mi erkencisin?

teşekkürler canım benim ilerde yine yaparız bu hafta az verdik bide bugün sabah bi uyandım hazin sonla karşılaştım bi karın agrısı vardı ki sorma iki büklüm sınava gittim buda beni çok etkiliyo direk moralim bozuluyo o yüzdende sınavım kötü geçti ya geçen sene kpss sınavında da sınavın sabaha adet olmuştum hep stresten sınav günlerine denk geliyo bu melet yaaa (((

menü spor su mesaj herşey 10 numara canım benim

canım sen artık misafirliğe gittigin yerlerde bile kenini tutuyorsun benden sana kocamaaaan aferin ben olsam tutamazdım galiba cezayıda yerdim

hoş geldin canım aramıza bende bahar inşallah güzel saglıklı kilolar verirsinn

ceviz yaglı bi çerez türü canım ben sevmedigim için ceviz yerine 5-6 tane fındık bi elma yiyorum aralarda ondan sonra ekmek mutlaka yenmeli çünkü ondada bi vitamin var ve çardar ekmegi kepek ekmegi felan bunlar metobolizmayı hızlandırıyormuş yarım dilim olsada ye derim ben ben hep bi dilim yiyorum
ben bide haftada bi kilo vermek istedigim için kendimi çok kasmıyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…