Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım sağolasn

]Merhaba kizlar,ben takim kaptani pegasustakimda bos yerimiz vardi ve uzun zamandir beklediginizi okuyunca cagirayim dedim,lütfen dikkatli okuyun ve kabul ediyorsaniz mesaj yazin:13:,kurallara uymak zorunludur
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun

5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin

6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...

lütfen okudugunuza ve kabul ettiginize dair mesaj yazin,veya kabul etmediginize,okuyup okumadiginizi bilmedigimden sürekli kopyalamak zorunda kalmayayim

simdilik hatirladiklarim,unuttugum varsa arkadaslar hatirlatir,eger sizede uyarsa tekrar hosgeldiniz

tebrikler kızlar hepinize.
tesekkürler cnm,takim olarak her hafat derecedeyizsende buna katil derim
kuşan diyeti sana güzel yaradı kaptanım benim :) maşallah tütü tütü bende bi etkisi olmadı hastalık yüzündende olabilir ya bide herkez de bu haftaya denk geldi
benim liste baskaydi ondanmi acaba
merhaba arzu,ben helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum ve takima kaptanlik yapmaya calisiyorum
hepimize masallah cnm
sen kurallari oku cnm,kabul edersen yorumlari bize birak,bu gün yediklerine ceza vermeyiz,yarindan itibaren kacamak basi ceza var
lattle kalorisine bakmam lazim tatlim,zararsizsa sorun yok,afiyet olsun,esinin isine göre bir düzen oturtmaya gayret gösterirsin artik

eveeet aferin bizeeeeeee muayyen had
ftamızda bie derece yaptık maşallah maşallah hepimize tütütütüt.kaptan ben bu 500kalori kaçamak hakkını cezamdan düşmeyi talepediyorum mümkünmüdür. kuşhanla birlikte sporyaparken sürünüyorumadeta
900 cezam kalmıştı 300 dahayaptım 500 de kaçamak hakkı sayarsak 100 kalori ve200 mekik kalıyor onun yerinede 30 dk. pilates yapmayıteklif ediyorum. çünkü emkik çkemiyorum 2 gün belimağrıyor

canım öncelikle aramıza hoşgeldin. ben esin ankaradayım 1 yaşında birkızım var.

menün hakkında yorumlara gelirsek. ara öğünlerdeki meyvelerin yanına ek olarak 1 er çay bardağı lightsüt yada yoğurt ekleyebilirsim. onun dışında çok güzel

çok güzel canım menün. tebrikler kaçamaksız bir gün daha

canım önecelikle hoşgeldin. adım esin. 1 yaşında kızım var. emin ol burada doğum sonrası stresi yaşayan bir sürü arkadaş var bibirimizi anlama açısından süper bir yer. hem takım arkadaşlarımıda herbirini ayrı ayrı seviyorum.

anaaaaaaaaaaaam bendede öyle olduydudemekki o miskinliğin nedeni buymuş hımmmmmmmmmmmmmmmm. canım tebrikler bu arada tebrik etmeyi unuttum hemen aralık anneleri grubuna gir kk da. ben burada çok güzel arkadaşlar edindim. ve çok şey katıyor insanatavsiye ederim. birde benim doktorum çok iyi bir doktordu ve hamilliğmin ilk 3 ayında diyet yaptırmıştı ilk 5 ayı ilk kilomla kapatmıştım sonra adamı takmayınca 20 kilo birden aldım.sakın öyle bir hata yapma lütfen hamileyim yada emziriyorum diye ne bulursan yeme. ben çok pişmanım emin ol bebek anneden alacağını alıyor senin yemenle bebek beslenmez. sadece 7-8 kilo ile kapatabilirsin onuda doğumda verirsin doğumdan sonra emzirme döneminde fazla kilolarını verirsin. çok sıkıcı bi konuşma oldu ama benim yaptığım hataları yapma diye yazıyorum. bendoğumdan sonra eşimin yanında yürümek dahiistemiyordum.

günaydin kizlar
sonuclar aciklandi,tebrik ederim hepinizi
:13:
bireyselde 1. olmusum,cok sevindim

sonra gep gecmise bakicam

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html

seni yürekten tebrikedyorum.

canım menün çok güzel ilk fırsattahikayeni okuyacağım hatta yan sekmede açtım bile.

canım hoşgeldin :) ben esin 1 yaşında kızım var. menünde cafe latte yerine sade kahve içebilirsin emin ol daha çok tok tutuyor. ayrıca ana öğünleri atlamamalısın yoksa metabolizman yavaşlar kastan kaybedersin.

bu yazıda adımı 3 kez yazdım aynı yazıda hoşgeldin dediğim 3 arkaşımız var ne mutlu bize çoğalıyoruz:)

emen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;

cuma ;
sabah 1 dilimkepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;2 ortaboy patates salatası yağsız
akşam;yeşil fasuye kıymalı
spor;45 dk leslie 30 dk. zumba 300 kalori düşelim cezadan 900-300:600 kaldı. onuda yukarıda açıkmalışrım bakınız önceki mesaj

cts;
sabah 1 dilimkepekliekmek 1 dilim peyir
öğle;2 dilim kepeli ekmek ile yapılmış 100 gr kaşar peynirli tost

(burada araya girmek ve şu açıklamayı yapmak istiyorum. bu sabah yengeölerde kahvaltdaydım daha sonra 5. takımdan chentiq in annesinde günümüz vardı envai çeşit yemek vardı sadece tostumu ve saltamı yedim. alkış istiyorum. sabahta bozmadım.
akşam;1 bardak haşlanmış az yağlı makarna

spor şimdilik yok birazdan leslie yaparım

Okudum kabul ediyorum

merhaba arzu,ben helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum ve takima kaptanlik yapmaya calisiyorum
​
Merhaba Helin maaşallah ben daha bi tanesini yapamadan sen gencecik yaşında 3 tane çocuk sahibi olmuşsun. Valla süper ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarına inşallah
Vee darısı başıma diyorummm

lattle kalorisine bakmam lazim tatlim,zararsizsa sorun yok,afiyet olsun,esinin isine göre bir düzen oturtmaya gayret gösterirsin artik

Bende paketin üzerine baktım ama yazmıyordu

canım cuma gününkü menün güzel olmuş ama cumartesi azmı olmuş çokmu olmuş anlamadım :26:

Merhaba Esin çok memnun oldum
Kahveyi hiç sevmem :)) Ama akşamları bazen tokluk versin diye bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyorum. ARkadaşımın annesi 110 kilodan 85e bu kahve işe düştü bi gördüm kadını şok şok oldum Çok sık yapamasamda akşamları yapmaya çalışıcam.

Şimdi latteye baktımda 110 kalorimiş yaa. En azından 2-3 günde bir içcem iyi olacak :26:

Bugün diyette daha doğrusu dikkat etmem de tam tamına 3. günüm ilk 2 akşam karın guruldamalarından sonra bu akşam tık yok bakalım ALLAH ım inşallah böyle gider..

Bişi sorucam kızlar diyetlerimizde domatesi salatalığı bol miktarda yesek bişi olur mu yaa en azından onlarla doysak bari

Kuşhan diyeti kuş kadar mış yaaa :44:
Ne bilim çok az değil mi bunlar böle, gerçi ben çok acıkmadan ara yapmaya karşıyım ben ara öğün yapınca daha çok acıkıyorum yaa

canım arkadasının annesinin kahve olayını anlamadım diyet ilk başta zorluyor ama sonra alışıyorsun canım bide biz sebzeyi bol yiyoruz tabi elimizden geldigince yagı tuzu az olaraktan dimi kızlar hepimiz adına demiş bulundumda :26:
ben sahsen kahvaltıda yemeye calışıyorum :)

Kuşhan diyeti kuş kadar mış yaaa :44:
Ne bilim çok az değil mi bunlar böle, gerçi ben çok acıkmadan ara yapmaya karşıyım ben ara öğün yapınca daha çok acıkıyorum yaa

canım bende ara ögünleri yapmayınca olmuyo
gecen hafta kuşan diyeti yapalım dedik ama ben ayak uyduramadım
bide bi listeye baglı kalamıyorum onu anladım benim kaşıgım kırıldı o yüzden :)))

Türk kahvesi var ya ondan bir çay kaşığını bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyosun pişirmeden yani. Ben çok acıktığmda akşam çok yemiyeyim diye nefes almadaan içiyorum valla tokluk verdiği kesin :)
Lattede bana tokluk veriyor aslında ama kalorisi yüksekmiş üzüldüm şimdi
Benim ne meyveyle aram iyi ne sebzeyle napcam böle bilmem abur cuburları yiye yiye şiştik böle.
Bu hafta eşim gündüzcü akşamları yemekte artık bişiler ayarlıcam bakalım en geçte 6 6.30 gibi yemek işini bitirmiş olmam lazım
ALLAH ım yardım et

Son düzenleme:
canım bende ara ögünleri yapmayınca olmuyo
gecen hafta kuşan diyeti yapalım dedik ama ben ayak uyduramadım
bide bi listeye baglı kalamıyorum onu anladım benim kaşıgım kırıldı o yüzden :)))

Bende aynen evde ne varsa uydurmaya çalışıyorum. Mesala arada makarnada yemek lazım mış ama yağsız yoğurtlu felan. Makarnayı kolorili yapan şey soslarımış
Vücududu hepten kıtlık pisilojisine sokmamak lazım.
Az ama öz yemek lazım tabi

ne tadımlık ne doyumluk güzel bir menü olsun asucugum :)

yeni anne adayı allah hayırlı evlat versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…