canım yaptım galiba çook teşekkürler :)
bizim takımdaki kızlar nescafeyi şekersiz ve layt sütle yapıyo canım kalorisi düşük olsun diye 3 ü birada hazır paketler kullanmıyoruz
bizde bugün yediklerimizi içtiklerimizi sporları ve mesaj sayılarını yarın sabah bildiriyoruz canımcım
Beğendin mi tickerini valla avatar resminden böyle bir kanıya vardım da beğendiysen sevindim :)canım yaptıgın şeyde tam bana göre olmuş ha kalbimi mi okumuşsun neci :):):)
Beğendin mi tickerini valla avatar resminden böyle bir kanıya vardım da beğendiysen sevindim :)
tesekkürler cnm,takim olarak her hafat derecedeyiztebrikler kızlar hepinize.
benim liste baskaydi ondanmi acabakuşan diyeti sana güzel yaradı kaptanım benim :) maşallahtütü tütü bende bi etkisi olmadı hastalık yüzündende olabilir ya bide herkez de bu haftaya denk geldi
merhaba arzu,ben helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum ve takima kaptanlik yapmaya calisiyorumMerhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
hepimize masallah cnmmenü spor hepsi çok güzel kaptan seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim heyt be kaptanım benim bizim kaptanımıza ve takımımızada bu dereceler yakışırdı zaten cannım hı hımasallah nazar degmesin tütü tütü
sen kurallari oku cnm,kabul edersen yorumlari bize birak,bu gün yediklerine ceza vermeyiz,yarindan itibaren kacamak basi ceza varen güzeli haftada yarım ile bir kilo arası ama verilcek çok kilo olunca insanın gözü dönüveriyor. kahvaltılara 1 dilim eklerim bende bazı günler ceviz yerim ekmek yemezsem .bugün biraz saçmaladım gibi ben ama yarın yazılcak sanırım bugünün menüleri yarın sabah yazarım artık bakarsın acı tatlı hertürlü yorum kabulüm :)
lattle kalorisine bakmam lazim tatlim,zararsizsa sorun yok,afiyet olsun,esinin isine göre bir düzen oturtmaya gayret gösterirsin artikBismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
arkadaslar baktim,kesin sonuclar daha aciklamamis,fakat 3.lügümüz kesinlesti,tebrik ediyorum hepinizi,özel dönemlerinizde bile 3. oluyorsak daha ne olsun demi
haftanin ödülünü söylüyorum
hafta sonu 500 kaloriyi gecmeyecek kadar kacamak yapabilirsniz,500 kaloriyi gecen kacamaklara ceza verilecektir,bilginize
afiyet olsun
merhaba kızlar bende daha yeni gördüm kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
başlayayım o zman yazmaya
1 haftadır spor salonuna gidiyorum ciddi anlamdada 2.günüm diyette
geçen hafta 89,5 le spora başladım
bugün 1 haftalık kilom 88.3 tü. ben çok sevindirik oldum bu duruma .
inşallah haftayada aynı şekilde diyet+sporla kayıp daha fazla olur diye umuyorum.boyum 1.68 yaşım 30
evliyim 4 yaşında 1 kzıım var
bugünkü menüm de şöyleydi
sabah:yarım bardak ceviz içi
1 kibrit kutusu beyaz tuzsuz peynir
4 zeytin
maydonoz,salatalık dometes şekersşz çay
üstüne orta türk kahvesi içtim onu şekersiz içemiyorum ama alışmaya çalışacağım
öğle taze fasulye ;(yazdan kurutulmuş)4-5 yemek kaşısı susuz yerinden
2 çatal yağı alınmış ton balığı
bol ekşili az yağlı marul salata
ara :4 çilek 1 maden suyu
ikindi:9 lu zayıflama çayı çubuk tarçınlı
1 ankara armutu küçük boy
akşam
haşlama tavuk göğsünün yarısı
bol salata
1 çatal pilav
orta türk kahvesi (2 kişil 1 kesme şekerli)
sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum arttırmam veya eksiltmem gerekenler varmı sizce
bugün spora gidemedim kızım hasta kreşe gitmedi
Tekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
teşekkür ederim canım inşallah..valla ben biraz tırstım isveç diyetinden açıkcası çok az kalori olunca vaz geçtim 13 günde 11 kilo çok ciddi bir rakam yaaben 30 günde 9 kilo versem bana yeter ben de senin gibi öğrenciyim canım 28 yaşından sonra aynen senin gibi istediğim meslek için yeniden sınavlara hazırlanıyorum..özel derslere gidiyorum ayrıca ingilizce kursu alıyorum...inşallah her türlü hedefimize ulaşırız...
hoş bulduk canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok istekliyim gerçekten bu sefer.1 aydır hep yeltenip diyet yapmaya çalışıyorum sonra kendimi cips yerken aralarda atıştırırken buluyorum..şimdi bile zor bastırıyorum yeme isteğimi ama 2 gündür çok güze dikkat ediyorum spor zaten benim için vazgeçilmezz bişey haline geldi sabahları yüz yıkamak tuvalete girmek gibi bişey oldu ben de..2 gün üst üste yapmazsam yaşam enerjim yokmuş gibi hantal mutsuz hissediyorum..ben doğum sonrası biraz psikolojik bunalıma girdim bunu hemen fark edip psikolojik destek aldım ve bana kendimi ve hayatımı düzene sokacak en güzel şeyi sporu aşıladı doktorum belki dünyada ki en iyi terapi şekli..dozunu kaçırmadan her gün yapılmalı bence ve bu zayıflamak için değil de sağlıklı olmak için hem bedenen hem de ruhen yapılırsa daha etkili oluyor...inşallah takıma kabul edilirim de birlikte birbirimize yardımcı olarak hayatımız da istenmeyen ne varsa kurtuluruz..
kızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
günaydin kizlar
sonuclar aciklandi,tebrik ederim hepinizi:13:
bireyselde 1. olmusum,cok sevindim
sonra gep gecmise bakicam
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
ben cocuklari uyutmaya kactim kizlar,sonra gelmeye calisirm,iyi sohbetler
Okudum kabul ediyorum]Merhaba kizlar,ben takim kaptani pegasustakimda bos yerimiz vardi ve uzun zamandir beklediginizi okuyunca cagirayim dedim,lütfen dikkatli okuyun ve kabul ediyorsaniz mesaj yazin:13:,kurallara uymak zorunludur
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun
5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin
6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...
Merhaba Helin maaşallah ben daha bi tanesini yapamadan sen gencecik yaşında 3 tane çocuk sahibi olmuşsun. Valla süper ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarına inşallahmerhaba arzu,ben helin,28 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum ve takima kaptanlik yapmaya calisiyorum
​
lattle kalorisine bakmam lazim tatlim,zararsizsa sorun yok,afiyet olsun,esinin isine göre bir düzen oturtmaya gayret gösterirsin artik
ben cocuklari uyutmaya kactim kizlar,sonra gelmeye calisirm,iyi sohbetler
emen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;
cuma ;
sabah 1 dilimkepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;2 ortaboy patates salatası yağsız
akşam;yeşil fasuye kıymalı
spor;45 dk leslie 30 dk. zumba 300 kalori düşelim cezadan 900-300:600 kaldı. onuda yukarıda açıkmalışrım bakınız önceki mesaj
cts;
sabah 1 dilimkepekliekmek 1 dilim peyir
öğle;2 dilim kepeli ekmek ile yapılmış 100 gr kaşar peynirli tost
(burada araya girmek ve şu açıklamayı yapmak istiyorum. bu sabah yengeölerde kahvaltdaydım daha sonra 5. takımdan chentiq in annesinde günümüz vardı envai çeşit yemek vardı sadece tostumu ve saltamı yedim. alkış istiyorum. sabahta bozmadım.
akşam;1 bardak haşlanmış az yağlı makarna
spor şimdilik yok birazdan leslie yaparım
Merhaba Esin çok memnun oldumcanım hoşgeldin :) ben esin 1 yaşında kızım var. menünde cafe latte yerine sade kahve içebilirsin emin ol daha çok tok tutuyor. ayrıca ana öğünleri atlamamalısın yoksa metabolizman yavaşlar kastan kaybedersin.
Kuşhan diyeti kuş kadar mış yaaa :44:emen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;
cuma ;
sabah 1 dilimkepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;2 ortaboy patates salatası yağsız
akşam;yeşil fasuye kıymalı
spor;45 dk leslie 30 dk. zumba 300 kalori düşelim cezadan 900-300:600 kaldı. onuda yukarıda açıkmalışrım bakınız önceki mesaj
cts;
sabah 1 dilimkepekliekmek 1 dilim peyir
öğle;2 dilim kepeli ekmek ile yapılmış 100 gr kaşar peynirli tost
(burada araya girmek ve şu açıklamayı yapmak istiyorum. bu sabah yengeölerde kahvaltdaydım daha sonra 5. takımdan chentiq in annesinde günümüz vardı envai çeşit yemek vardı sadece tostumu ve saltamı yedim. alkış istiyorum. sabahta bozmadım.
akşam;1 bardak haşlanmış az yağlı makarna
spor şimdilik yok birazdan leslie yaparım
Merhaba Esin çok memnun oldum
Kahveyi hiç sevmem :)) Ama akşamları bazen tokluk versin diye bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyorum. ARkadaşımın annesi 110 kilodan 85e bu kahve işe düştü bi gördüm kadını şok şok oldumÇok sık yapamasamda akşamları yapmaya çalışıcam.
Şimdi latteye baktımda 110 kalorimiş yaa. En azından 2-3 günde bir içcem iyi olacak :26:
Bugün diyette daha doğrusu dikkat etmem de tam tamına 3. günüm ilk 2 akşam karın guruldamalarından sonra bu akşam tık yok bakalım ALLAH ım inşallah böyle gider..
Bişi sorucam kızlar diyetlerimizde domatesi salatalığı bol miktarda yesek bişi olur mu yaa en azından onlarla doysak bari
Kuşhan diyeti kuş kadar mış yaaa :44:
Ne bilim çok az değil mi bunlar böle, gerçi ben çok acıkmadan ara yapmaya karşıyım ben ara öğün yapınca daha çok acıkıyorum yaa
Türk kahvesi var ya ondan bir çay kaşığını bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyosun pişirmeden yani. Ben çok acıktığmda akşam çok yemiyeyim diye nefes almadaan içiyorum valla tokluk verdiği kesin :)canım arkadasının annesinin kahve olayını anlamadım diyet ilk başta zorluyor ama sonra alışıyorsun canım bide biz sebzeyi bol yiyoruz tabi elimizden geldigince yagı tuzu az olaraktan dimi kızlar hepimiz adına demiş bulundumda :26:
ben sahsen kahvaltıda yemeye calışıyorum :)
canım bende ara ögünleri yapmayınca olmuyo
gecen hafta kuşan diyeti yapalım dedik ama ben ayak uyduramadım
bide bi listeye baglı kalamıyorum onu anladım benim kaşıgım kırıldı o yüzden :)))
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
Akşam:
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
Akşam:
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
kızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?