- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Türk kahvesi var ya ondan bir çay kaşığını bi çay bardağı ılık suda karıştırıp içiyosun pişirmeden yani. Ben çok acıktığmda akşam çok yemiyeyim diye nefes almadaan içiyorum valla tokluk verdiği kesin :)
Lattede bana tokluk veriyor aslında ama kalorisi yüksekmiş üzüldüm şimdi
Benim ne meyveyle aram iyi ne sebzeyle napcam böle bilmem abur cuburları yiye yiye şiştik böle.
Bu hafta eşim gündüzcü akşamları yemekte artık bişiler ayarlıcam bakalım en geçte 6 6.30 gibi yemek işini bitirmiş olmam lazım
ALLAH ım yardım et
Bende aynen evde ne varsa uydurmaya çalışıyorum. Mesala arada makarnada yemek lazım mış ama yağsız yoğurtlu felan. Makarnayı kolorili yapan şey soslarımış
Vücududu hepten kıtlık pisilojisine sokmamak lazım.
Az ama öz yemek lazım tabi
o güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya bahar
diyet zeytin ne oluyor anlamadim:44:
aksamki makarnanin miktari nedir
sporuna her zamanki gibi laf yok,tebrik ederim
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee
kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm
sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacak
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorum
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=q7gebZUF8SEO
Total Body Workout 1 bodyweight workout,Fitness Sculpt and tone eFit30 - YouTube
daha gönderebilirim,sen bunlara bi göz at,1 tanesini yapsan yeterli günde,300 kaloriye yakin yaktiriyor ve vücudu sekle sokuyor,kolay gelsin
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruz
tesekkürler cnm,
afiyet olsun yediklerinde sorun yok sporunuda yapsaydin süper olacakti neyse,yaparsin sen
muayyn hanimlar ne demek anlamadim :44:
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallah
bir avazdayi annem söylerdi bana
istedigin zaman takima gelip sohbete dahil olabilirsin,uzun zaman olmadi ama memnun oldum seni tanidigima
bu gün calisiyormusun sen
sabah az olmus,ögle hem az hem kalori olmus,aksam güzel olmus,sporunda iyi,mekikleri arttuir cnm,30 mekik olmaz en az 50-100 ile basla sen
ha simdi oldu
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalim
isvecleri bos verelim bence,en güzeli saglikli vermek
kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok ama
kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur
afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz desene
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:
emen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;
cuma ;
sabah 1 dilimkepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;2 ortaboy patates salatası yağsız
akşam;yeşil fasuye kıymalı
spor;45 dk leslie 30 dk. zumba 300 kalori düşelim cezadan 900-300:600 kaldı. onuda yukarıda açıkmalışrım bakınız önceki mesaj
cts;
sabah 1 dilimkepekliekmek 1 dilim peyir
öğle;2 dilim kepeli ekmek ile yapılmış 100 gr kaşar peynirli tost
(burada araya girmek ve şu açıklamayı yapmak istiyorum. bu sabah yengeölerde kahvaltdaydım daha sonra 5. takımdan chentiq in annesinde günümüz vardı envai çeşit yemek vardı sadece tostumu ve saltamı yedim. alkış istiyorum. sabahta bozmadım.
akşam;1 bardak haşlanmış az yağlı makarna
spor şimdilik yok birazdan leslie yaparım
ben bu sınav sistemini anlamıyorum ya bugün katiplik sınavına girdim noktalama işareti olmayacak dediler bende noktalamasız metinlere çalıştım bugün sınav yerine bi gittik metinler noktalamalı dediler bende noktalamalarıda yazdım onlarıda yazdıgım için vaktim çok gitti ana bi baktım noktalamaları saymamışlar onları metin düzgün görünsün diye koymuşlar bende onları yazdıgım için kelimelerim az oldu az yazmış sayıldım elendim ben şimdi napim he kızlar kafayı yedim yaaa kesin alıcanam diyordum yıkıldım yıkıldımben daha kendime gelemem bu olaydan sonra yaaaa moral hiçbişey kalmadı bende
sınavım açıklandı kazanamadım kızlar bu bende heyecan beni mahvediyor yaa off offfff
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinn, kendimi tanıtmıyorum çünkü yarın röpörtaj sırası bende yeni gelen arkadaşlar beni bol bol tanıyacaklar nasılsa:18:Okudum kabul ediyorum
Merhaba Helin maaşallah ben daha bi tanesini yapamadan sen gencecik yaşında 3 tane çocuk sahibi olmuşsun. Valla süper ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarına inşallah
Vee darısı başıma diyorummm
Bende paketin üzerine baktım ama yazmıyordu
emen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;
cuma ;
spor;45 dk leslie 30 dk. zumba 300 kalori düşelim cezadan 900-300:600 kaldı. onuda yukarıda açıkmalışrım bakınız önceki mesaj
cts;
(burada araya girmek ve şu açıklamayı yapmak istiyorum. bu sabah yengeölerde kahvaltdaydım daha sonra 5. takımdan chentiq in annesinde günümüz vardı envai çeşit yemek vardı sadece tostumu ve saltamı yedim. alkış istiyorum. sabahta bozmadım.
canım az fakat düzensiz olmuş menün zamanla oturtursun önemli değil fakat latteden vazgeçmen gerekebilir:26:Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
tekrar hoşgeldin, umarım iddanı kazanırsınMerhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
teşekkür ederim canımtopraksım menünü çok begendim
canım spor olayında haklısın ben de çok rahatsız oluyorum fakat hem regl hem de bronşit olunca üst üste zorlamak istemiyorum, zor nefes alıyorum zateno güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya bahar
diyet zeytin ne oluyor anlamadim:44:
aksamki makarnanin miktari nedir
sporuna her zamanki gibi laf yok,tebrik ederim
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee
kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm
sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacak
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorum
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=q7gebZUF8SEO
Total Body Workout 1 bodyweight workout,Fitness Sculpt and tone eFit30 - YouTube
daha gönderebilirim,sen bunlara bi göz at,1 tanesini yapsan yeterli günde,300 kaloriye yakin yaktiriyor ve vücudu sekle sokuyor,kolay gelsin
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruz
tesekkürler cnm,
afiyet olsun yediklerinde sorun yok sporunuda yapsaydin süper olacakti neyse,yaparsin sen
muayyn hanimlar ne demek anlamadim :44:
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallah
bir avazdayi annem söylerdi bana
istedigin zaman takima gelip sohbete dahil olabilirsin,uzun zaman olmadi ama memnun oldum seni tanidigima
bu gün calisiyormusun sen
sabah az olmus,ögle hem az hem kalori olmus,aksam güzel olmus,sporunda iyi,mekikleri arttuir cnm,30 mekik olmaz en az 50-100 ile basla sen
ha simdi oldu
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalim
isvecleri bos verelim bence,en güzeli saglikli vermek
kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok ama
kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur
afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz desene
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
merhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)
hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam
sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay
ara bir elma
oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir
ara 1 tane hurma
akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata
su 2 lt
spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım
ah canım çok sevindim, ben bebek haberlerine çok mutlu oluyorum:) Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, bizi habersiz bırakma, mutlaka gel sohbete bekleriz, hem fazla da kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, öptümkızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
Tekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
güzel olmuş canım, eline sağlıkkilo çizelgesi yaptım bakalım olmuşmu..
hızlı kilo verdiren diyetler sağlıksız oluyo, dediğin gibi yavaş ver yağdan ver, kalıcı olsun tatlımbi arkadaşımın önerisi üzerine isveç diyeti yapacaktım ama diyete bi baktım da one yaa öle bildiğin ölüm diyeti..ben içine küçük eklemeler yaparak kendi diyetimi oluşturmaya karar verdim..inşallah 1 hafta içerisinde sonuç alırım şöle 300-400 grm bile gitse mutlu oolacam artık...
bu arada başlangıç kilom 64 hedef kilom da 55...
merhabalar arkadaşlar ben de geldim aranıza..kısaca bahsedeyim kendimden
28 yaşında çalışan bir anneyim kızım 2 yaşında..ben doğumdan sonra 74 kilodan 64 e kadar düştüm ama burda tıkandı kaldı birde şimdi sigarayı bıraktım 2 ay oldu kilo almadım ama kilo vermemde durdu..tekrar kilo alırım diye korkumdan düzenli sporumu yapıyorum ama yemekten kesmeden yapınca kiloyu koruyorum sanırım bi türlü azalmıyor...neyse çok kararlı bir şekilde geldim aranıza inşallah kabul edilirim...
canım sporun en çok dikkatimi çakan şey oldu, tebrik ediyorum, öğlen hazırlıksız yakalnmasaymışsın daha iyi olurmuş ama yine de güzel menü fıstıkCuma menüm
Sabah Nesfit ( 1 su bardağı süte 4 yemek kaşığı nesfit )
Ara yok
Öğle
2-3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ( yağını süzdüm, iş yerinde başka yemek yoktu bende hazırlıksızdım mecburen yedim)
Cacık
1/2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam fırında balık
Bol salata
1/2 dilim ekmek
Su 3 lt yi rahat geçmişimdir.
Spor 10 dk trambolin, 45 dk leslie walk 3 mile, 30 mekik,
Mesajları saymadım hemen sayıyorum. 7
Öpüyorum sizi biraz mekik çekip işe gidicem görüşürüz...
vaaaaaaaaayyyyyyyyyy birileri çok iddialı, hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları:))))Tamam büyük zevkle kaptan.. Ama yüzdesi düşük gelen fazladan 500 kalori ve 200 mekik çeker. İddialı yani? Anlaştık mı? Daha heycanlı olsun...
anladım..bi sorun olmadıkca bildirim yaparım ya bu arada ilk 3te olmamıza da sevindimm
ben uyumuyodum Valla ama bizim cadıyı uyutmaya uğraşıyodum bu sıralarkimsecikler yok bebegim uyudularmı ne
Kaptan bak görceksin, bu hafta süper planlarım var. Bugün iş yerinde kendime diyet listesi hazırladım 1 aylık. Hafa sonu alış veriş de yapıcam ki hafta içi listeyi aksatmıyım diye. Bu hafta sonu düzgün bir spor programı da hazırlıycam kendime. Düzenli olarak yapıcaklarım ve süreleri, extradan yapacaklarım ve süreleri. Pazartesiden itibaren de disiplinli bir şekilde uygulamaya geçicem inşallah. Böyle 100 gr la 200 gr la ben sittin sene 58 olamam toparlanıyorum hemen. Regl megl de bahane değil tutcan kardeşim kendini. Sütlü tatlı bi tane halley iki tane sen diyettesin tatlı zaten yemişin yiceğin kadar bu hale gelmişsin daha ne yiyorsun. Hadi bi tane yedin 2. ne? Oh olsun ama iyi oldu bu 200 gr. beni çok gaza getirdi. Ha bu arada sözümü unutmadım merak etme. Cuma tekrar görüşürüz. ...
Berin26, merhaba!!! Aramıza hoş geldin. İnan bana çok şanslısın çok iyi bir takıma denk geldin. Yani geçmişi okuma imkanın oldumu bilmiyorum ama en kötü halimiz 3. lük söylemesi ayıp
Listeni beğendim, hele ki başlangıç için gayet güzel, tek dikkatimi çeken hiç ekmek olmaması. Özel bir diyet uyguluyorsan ve listende yoksa başka tabi. Listeni yazdıktan sonra altına gün içinde yaptığın spor ve süresini ayrıca içtiğin su miktarını da yazman gerekiyor.
Kızın için üzüldüm umarım önemli bişeyi yoktur, geçmiş olsun canım...
arkadaslar baktim,kesin sonuclar daha aciklamamis,fakat 3.lügümüz kesinlesti,tebrik ediyorum hepinizi,özel dönemlerinizde bile 3. oluyorsak daha ne olsun demi
haftanin ödülünü söylüyorum
hafta sonu 500 kaloriyi gecmeyecek kadar kacamak yapabilirsniz,500 kaloriyi gecen kacamaklara ceza verilecektir,bilginize
afiyet olsun
tekrar geçmiş olsun canımselam kızlar yaa cok üzgünüm kanama olduğu için sabahtan beri hastanedeydim daha yeni geldim kilo bildirimi de yapamadım bu konuda nasıl bi uygulama yapıldığını bilmiyorum ceza mı oluyo baska bisey mi.. artık neyse ona razıyımm
hos geldin cnm,gelde kucaklasalim
kizinin iyi olmasina sevindim,o kadar sikinti aldin ama saglikli olmasi hepsini unutturmustur
Gangamitin cok güzeldi,kemiklerin cikmis demeye getirmislerdir sanirim,ben öyle olmasini umuyorum yani
firsat buldukca gel ve yaptigin sporlardan bahset,yeni arkadaslarda motive olur sayende
cnm hangi tartiyla tartiliyorsan onunla bildirim yap lütfen,her hafta baska tartiyla tartimlma,yoksa seninde dengen degisir,bizimde
iyki paylasmissin cnm,yoksa ceza aliriz
bakmadim daha,bi bakim hele durum ne
her hafta ilk 3 te olan baska bir takim daha yok wuwum,emin ol
bizim takim gibisi yok yani
aksama bende musaitim tatlim,gelirsen sohbet ederiz:13:
daha bakmadim cnm,topraks bakmis ama,3 yüz galiba,bende bi bakim ona göre ödül verim takima
bu yoruma cok güldüm ya
kolay gelsin cnm,musait olursan gelirsin,hafta sonu kacirma sakin,sözün var unutma
teşekkürler tatlım, işyer,nden bilgisayarı taşıyorum bu seferde kızım uyumuyotoprak akşam gel buralar sensiz olmaz
hoşbulduk canım inşallah hep birlikte veririz kilolarımzı..hoş geldin canım aramıza bende bahar inşallah güzel saglıklı kilolar verirsinn
tebriklerben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
benim için her şey uygun bi sıkıntı yok.ben şartları okudum kabul ediyorumMerhaba kizlar,ben takim kaptani pegasustakimda bos yerimiz vardi ve uzun zamandir beklediginizi okuyunca cagirayim dedim,lütfen dikkatli okuyun ve kabul ediyorsaniz mesaj yazin:13:,kurallara uymak zorunludur
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun
5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin
6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...
simdilik hatirladiklarim,unuttugum varsa arkadaslar hatirlatir,eger sizede uyarsa tekrar hosgeldiniz
Merhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
]Merhaba kizlar,ben takim kaptani pegasustakimda bos yerimiz vardi ve uzun zamandir beklediginizi okuyunca cagirayim dedim,lütfen dikkatli okuyun ve kabul ediyorsaniz mesaj yazin:13:,kurallara uymak zorunludur
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun
5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin
6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...
lütfen okudugunuza ve kabul ettiginize dair mesaj yazin,veya kabul etmediginize,okuyup okumadiginizi bilmedigimden sürekli kopyalamak zorunda kalmayayim
simdilik hatirladiklarim,unuttugum varsa arkadaslar hatirlatir,eger sizede uyarsa tekrar hosgeldiniz
tesekkürler cnm,takim olarak her hafat derecedeyizsende buna katil derim
merhaba esin ben de özge.doğum sonrası sitresi kızım doğduktan 3 ay sonra ortaya çıkmaya başladı eşimin desteğiyle sporla hiç ilaç kullanmadan atlattım çok şükür..bazen yine gelenler geliyor ama onu da artık insan olmamıza veriyorumcanım önecelikle hoşgeldin. adım esin. 1 yaşında kızım var. emin ol burada doğum sonrası stresi yaşayan bir sürü arkadaş var bibirimizi anlama açısından süper bir yer. hem takım arkadaşlarımıda herbirini ayrı ayrı seviyorum.
tebrik ediyorum seni gerçektenemen kuş kadar kuşhan menülerimi yazıyorum;
cuma ;
cts;
bildiğim kadarıyla kremalarından ötürü o tarz şeyler biraz kalorili oluyor ama günde 1 bardağı geçmezse pekte sıkıntı olmayabilir..Okudum kabul ediyorum
Merhaba Helin maaşallah ben daha bi tanesini yapamadan sen gencecik yaşında 3 tane çocuk sahibi olmuşsun. Valla süper ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarına inşallah
Vee darısı başıma diyorummm
Bende paketin üzerine baktım ama yazmıyordu
ahh ahhh çocuk olunca böyle oluyo işte insan kendini unutuyor....canım uykusu düzensiz mi bir de kızın kaç yaşında...menünü beğendim bu arada ama ara öğünün yok ben çok acıkıyorum ara öğün yapmayıncagünaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
bu arada çok üzgünüm bir hafta sonu bile akşamları oturup bir keyif yapamıyorum dün bütün gün kızımla sokakta oyunlar oynadık iyice yoruldu akşam da bir güzel banyo yaptırıp yatırdım. Rahat rahat uyur da ben de bir cumartesi akşamı keyfi yaparım diye ama nerdeeeeeeeeee hanım yine 2 saatte uyudu, o kadar zamanda ben de uyuyorum tabi
neyse menümü yazıcam bu ara spor bana yalan olduhem regl hem bronşit birkaç gün daha yapamam
sabah
2 dilim tam buğday
light b. peynir küçük bir parça
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
2 nugıt ( nasıl yazılıyo unuttum tavuk işte kızlar yağsız tavada pişirdim)
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?