Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yaaa o kadar kasma kendini ya yakında alışırsın zaten bak çok hızlı vermek istemiyorum diyorsan ausun menüleride güzel oluyor bende artık auscum senin gibi yapmak istiyrum bu arada yardımmmmmm

makarna sade haslandıgında hafifmiş zaten tatlım bende makarnayı yogurtluyom karıştırıyom yiyom

ben bu sınav sistemini anlamıyorum ya bugün katiplik sınavına girdim noktalama işareti olmayacak dediler bende noktalamasız metinlere çalıştım bugün sınav yerine bi gittik metinler noktalamalı dediler bende noktalamalarıda yazdım onlarıda yazdıgım için vaktim çok gitti ana bi baktım noktalamaları saymamışlar onları metin düzgün görünsün diye koymuşlar bende onları yazdıgım için kelimelerim az oldu az yazmış sayıldım elendim ben şimdi napim he kızlar kafayı yedim yaaa kesin alıcanam diyordum yıkıldım yıkıldım ben daha kendime gelemem bu olaydan sonra yaaaa moral hiçbişey kalmadı bende

Son düzenleme:

dilekcigim kuşan diyeti gercekten kuş gibi olmus

günaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
bu arada çok üzgünüm bir hafta sonu bile akşamları oturup bir keyif yapamıyorum dün bütün gün kızımla sokakta oyunlar oynadık iyice yoruldu akşam da bir güzel banyo yaptırıp yatırdım. Rahat rahat uyur da ben de bir cumartesi akşamı keyfi yaparım diye ama nerdeeeeeeeeee hanım yine 2 saatte uyudu, o kadar zamanda ben de uyuyorum tabi

neyse menümü yazıcam bu ara spor bana yalan oldu hem regl hem bronşit birkaç gün daha yapamam

sabah
2 dilim tam buğday
light b. peynir küçük bir parça
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin

öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday

akşam
2 nugıt ( nasıl yazılıyo unuttum tavuk işte kızlar yağsız tavada pişirdim)
az makarna
yoğurt

su 1,5 lt

sınavım açıklandı kazanamadım kızlar bu bende heyecan beni mahvediyor yaa off offfff

canım sıkma canını, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Sen içini ferah tut fıstıkım:) çok gençsin daha hayat ne fırsatlar çıkaracaktır önüne güzin ablaya benzedim birden :))))

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinn, kendimi tanıtmıyorum çünkü yarın röpörtaj sırası bende yeni gelen arkadaşlar beni bol bol tanıyacaklar nasılsa:18:

canım cidden kuş kadar olmuş, bu arada gün muhabbetini atlatmışsın tebrikler canısı

canım az fakat düzensiz olmuş menün zamanla oturtursun önemli değil fakat latteden vazgeçmen gerekebilir:26:

tekrar hoşgeldin, umarım iddanı kazanırsın

topraksım menünü çok begendim
teşekkür ederim canım

canım spor olayında haklısın ben de çok rahatsız oluyorum fakat hem regl hem de bronşit olunca üst üste zorlamak istemiyorum, zor nefes alıyorum zaten

canım başarı hikayeni okudum tekrardan tebrik ediyorum ıspanağı nasıl ekmeksiz yiyosun bravo ben ekmeksiz çok zor yemek yerim((

4 kaşık açıklamanı okudum dolayısıyla menün güzel canım, sporda Maşallah çok iyi

ah canım çok sevindim, ben bebek haberlerine çok mutlu oluyorum:) Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, bizi habersiz bırakma, mutlaka gel sohbete bekleriz, hem fazla da kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, öptüm

canım menün her zamanki gibi çok dengeli:) spor konusunda seni anlayabiliyorum ben de dün kızın peşinde koşturmaktan pert oldum, hava çok güzel artık bahar gldi galiba, baharı çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))

kilo çizelgesi yaptım bakalım olmuşmu..
güzel olmuş canım, eline sağlık

hızlı kilo verdiren diyetler sağlıksız oluyo, dediğin gibi yavaş ver yağdan ver, kalıcı olsun tatlım

hoşgeldin canım, biz o teraziyi oynatırız yerinden sen üzülme

canım sporun en çok dikkatimi çakan şey oldu, tebrik ediyorum, öğlen hazırlıksız yakalnmasaymışsın daha iyi olurmuş ama yine de güzel menü fıstık

Tamam büyük zevkle kaptan .. Ama yüzdesi düşük gelen fazladan 500 kalori ve 200 mekik çeker. İddialı yani? Anlaştık mı? Daha heycanlı olsun...
vaaaaaaaaayyyyyyyyyy birileri çok iddialı, hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları:))))

anladım..bi sorun olmadıkca bildirim yaparım ya bu arada ilk 3te olmamıza da sevindimm

canım geçmiş olsun, en azından kilo bildirebilseydin çok iyi olurdu, neyse bundan sonra dikkat et güzelim
kimsecikler yok bebegim uyudularmı ne
ben uyumuyodum Valla ama bizim cadıyı uyutmaya uğraşıyodum bu sıralar

fıstık özeleştirine bayıldım, bu hafta iyi sonuç alırsın umarım :))

teşekkürler canım, ödül için

tekrar geçmiş olsun canım

ah canım ben de çok istiyorum ama su hanım beni mahvediyo

toprak akşam gel buralar sensiz olmaz
teşekkürler tatlım, işyer,nden bilgisayarı taşıyorum bu seferde kızım uyumuyo( geçeeeeeeeeeerrrrrrrr geçer daha öncekileeeeeeeeeerrrr gibi bu da geçerrrrr diye sezencim seslendi bana içimden

evet kızlar bizim su hatunu daha fazla zaptedemiycem, nay nay çalıcakmışım:)) o oynasında ben de kahvaltı hazırlıyım bari:))))
öpüldünüz
bugün gezmeye çıkabiliriz çocuklarla haberiniz ola

merhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla

dün yediklerim

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 fincan kahve
ara 3 kaşık yoğurdun içine 1 tutamm maydanoz 1 adet salatalık yedim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ara yarım kase yağsız çorba içtim
akşam yarım ızgara levrek bol bol salata
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim

spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)

hoş geldin canım aramıza bende bahar inşallah güzel saglıklı kilolar verirsinn
hoşbulduk canım inşallah hep birlikte veririz kilolarımzı..

tebriklerinşallah ben de bu hafta 2 kilo yu hedefliyorum çok gibi ama olsun
benim için her şey uygun bi sıkıntı yok.ben şartları okudum kabul ediyorum

merhaba arzucu ben özge..ben de yeni katıldımm takıma..benim hedefim 55 ama nisan 30 a kadar 59 un altına düşmem şart kızımın doğum günü var çünküresimlerde dombik dombik çıkmak istemiyorum...inşallah amacımıza ulaşırız..

menün de sporların da güzel canım..

benim de niyetim o zaten inşallah bu hafta ki hedefim 2 kilo ...

merhaba esin ben de özge.doğum sonrası sitresi kızım doğduktan 3 ay sonra ortaya çıkmaya başladı eşimin desteğiyle sporla hiç ilaç kullanmadan atlattım çok şükür..bazen yine gelenler geliyor ama onu da artık insan olmamıza veriyorumben de geleli daha iki gün oldu ama sevdim burayı takımdaki arkadaşlar samimi geldi bana..inşallah bi sıkıntı olmaz ve aranıza alınırım...

tebrik ediyorum seni gerçektenama ben ayrıca o kadarcık yemeyle ve enerjiyle o sporları yaptığın için tebrik ediyorum seni...

bildiğim kadarıyla kremalarından ötürü o tarz şeyler biraz kalorili oluyor ama günde 1 bardağı geçmezse pekte sıkıntı olmayabilir..

ahh ahhh çocuk olunca böyle oluyo işte insan kendini unutuyor....canım uykusu düzensiz mi bir de kızın kaç yaşında...menünü beğendim bu arada ama ara öğünün yok ben çok acıkıyorum ara öğün yapmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…