- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
merhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla
dün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 fincan kahve
ara 3 kaşık yoğurdun içine 1 tutamm maydanoz 1 adet salatalık yedim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ara yarım kase yağsız çorba içtim
akşam yarım ızgara levrek bol bol salata
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)
canım be kolay olan zumbalardan yapıyorum yaaa ötekiler beni de kaslarımıda yoruyo zaten kardiyo olarak koşu yapıyorum her sabah acık havada bide eliptik bisikletim var hafta da 3 gün de onu yapıyorum genelde plates yapıyorum ama bazen sıkıldığım da zumba yapıyorum hem kızım da dans ediyor benimle iyi oluyor...ekmeği dün bilinçli olarak yememezlik etmedim ama yiyesim gelmedi hiç artık bgn eklerim....günaydın canım ekmeksiz olmaz en az bir iki dilim ekmek ye bence sporunda iyi ma ben 50 dakıkı zumba yapıyorum sınrada dilim dişarı cıkıyor bu arada yasında 42 :)
günaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim
ara: 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.
bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz
2,5 litreden fazla su içtim
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )
7 mesajım var yanlış saymadıysam şimdilik bu kadar sevgiler
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek
ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek
1.5 lt su
spor 45 dakika hoca esliginde 45 dakika spor aletleriyle kendim yaptım
hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum dişarda hava mükemmel :)
baharcıgım hos geldin canım wuwumdan mesaj okumadım bugun bi sorun mu varki aceba ??
merhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)
hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam
sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay
ara bir elma
oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir
ara 1 tane hurma
akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata
su 2 lt
spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım
ben geldim kizlar
hemen dün yediklerimi yazayim,sonrada gecmisi okurum
sabah
1 dl ekmek,peynir,3 zeytin
ara
2 cilek
ögle
4 kasik tavugun ic organlarindan yapilmis kavurma türü,cokcok azicik yagla yaptim,1 dl ekmek,salata
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
1 kase yogurtlu ispanak,2 adet pirzola
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,200 mekik,10 dk hulahupreifen(bunu bir defada yapmadim,yani her düstügünde durmadan aldim ve cevirdim,10 dakika belimde tutamiyorum daha)
mesaj yine saymadim,yazik bana ya hep unutuyorum
bu arada basari hikayemi yazdim
merak eden varsa burdan bakabilir,cok heyecanliymis ya,her hafta bizim takim yazsa ne güzel olurdulinki veriyorum,tiklayin acilir,bu sayfayi en az haftada 1 kontrol edin,takimi ilgilendiren konular olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-793.html#post29629505
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee
kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm
kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur
Ne güldüm sabah sabah canım yaa...
Kaptana kargoyla , içli köfteler , su börekleri , baklavalar yolla sen bu hafta
çok güzel kilo vermişsin canım darısı başıma...ben hazırlanıyorum tatlım ben hazırlık öğrencisiyimbu yaşınma kadar hep erteledim ama artık istediğim mesleği okumaak istiyorum bakalım hayırlısı..elimden geldiği kadar paylaşımda bulunurum ben sadece çalışıyorum akşamları da eve gelince kız pek izin vermiyor pc başına oturmama ama elimden geldiği kadar girerim siteye...
Aramızda çalışanlar çok canım , onlarda fırsat buldukça giriyorlar , önemli olan buraları unutmadan bildirimde bulunmak , azıcıkta sohbet edersek fena olmaz hani
canım sen artık misafirliğe gittigin yerlerde bile kenini tutuyorsun benden sana kocamaaaan aferin ben olsam tutamazdım galiba cezayıda yerdim
Ya sorma canım , en dayanamadğım kısmı , masadaki yiyecekler , sonradan sunulan tatlılar değil de ; ev sahibinn ısrarı , gerçi bir kaşımı kaldırıyorum , 1 saat susuyor en azından
Merhaba Arkadaşlar ben Arzu.
Geçen sene gene bu takımda yarışmıştım hatta kk ye girince gene bir göz atarım kim var kim yok diye
Tekrar 4. takıma girmek beni çook mutlu etti ne yalan söyleyeyim inşallah 4. takımdan biri çağırır diye geçirdim içimden :)
Vee burdayım..
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse 25 yaşındayım 1.70 boyunda ve maalesef 70 kiloyum( Ama şimdilik :)
Geçen sene takım desteği ile 64 lere kadar düşmüştüm ahh ahh sonra işe girdim netimde yoktu derken çıkmak durumunda kaldım
Şu an da evdeyim netimde var veee artık bende aranızdayımmmm
Şu an çok mutluyum gerçekten
Hedefim 2.5 , 3 ay içinde 55 kiloya düşmek. Ama öncelikle 27 nisana kadar 64 kiloya düşmem lazım eşimle iddaya girdim kesin vermeliyim kaçarı yok
Hoşgeldin aramıza
Oooo oooo iddia varsa , hele de eşle girilmişse , tamamdır o iş arkadaş :13:
Haftada 1,5 - 2 kilo vermen gerekiyor ki olmayacak iş değil
Bismillah deyip ilk gün ki menümü paylaşayım sizlerle
Eşim 4-12 çalıştığı için gece geç yattıyoz sabah kalkamıyozBu hafta gündüzcü ama düzenli olur
Sabah yok
Öğlen: 2 dilim ekmek, 1 tavada yumurta, 4 zeytin, 1 bardak açık çay
Ara: 1 Fincan Latte (vazgeçilmezim-cafe crownın tokluk hissi veriyor sanki :))
Akşam: 1 Kase Yayla çorbası, bol bol domates salatalık, Yoğurt,1 dilim de tambuğday ekmeği
Ara: Akşam 9 gibi de aktivya meyveli yoğurt yemeyi planlıyorum.
Bu kadar yemek işi yeter.
Spor olarak ta 40 dk kadar yürüyüş, evde bek hareketleri, otur kalk meşhur hareketim :)) 20 tane kadar mekik daha yatarken kol hareketi bel hareketleri aklıma geldikçe yaparım
Metabolizmanı ne kadar erken çalıştırırsan o kadar iyi , erken yemeye çalış mutlaka bence .
Latte facia bence , hele hergün , orta boy bir latte 150 kalori , daha yararlı bir şeyden alsan bu kaloriyi , hani diyorum en azından 26 nisana kadar
günaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
bu arada çok üzgünüm bir hafta sonu bile akşamları oturup bir keyif yapamıyorum dün bütün gün kızımla sokakta oyunlar oynadık iyice yoruldu akşam da bir güzel banyo yaptırıp yatırdım. Rahat rahat uyur da ben de bir cumartesi akşamı keyfi yaparım diye ama nerdeeeeeeeeee hanım yine 2 saatte uyudu, o kadar zamanda ben de uyuyorum tabi
neyse menümü yazıcam bu ara spor bana yalan olduhem regl hem bronşit birkaç gün daha yapamam
sabah
2 dilim tam buğday
light b. peynir küçük bir parça
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
2 nugıt ( nasıl yazılıyo unuttum tavuk işte kızlar yağsız tavada pişirdim)
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
Afiyet olsun canım , güzel olmuş.
Geçmiş olsun bu arada çok
canım menün her zamanki gibi çok dengeli:) spor konusunda seni anlayabiliyorum ben de dün kızın peşinde koşturmaktan pert oldum, hava çok güzel artık bahar gldi galiba, baharı çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
AAynen bende , dün akşama kadar dışarıdaydık , yine de canım hiç eve girmek istemedi , ohhh miiiisss gibi hava.
merhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla
dün yediklerim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)
Canım bu takım zumba dansının doğduğu yer
Aramızda zumba yapmayan yok kadar az , hatta trambolin üzerinde mezdeke bile yapıyoruz
Ekmek mutlaka 1 er dilim en azından sabah ve öğle öğünlerine yerleştir bence
günaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
bu arada çok üzgünüm bir hafta sonu bile akşamları oturup bir keyif yapamıyorum dün bütün gün kızımla sokakta oyunlar oynadık iyice yoruldu akşam da bir güzel banyo yaptırıp yatırdım. Rahat rahat uyur da ben de bir cumartesi akşamı keyfi yaparım diye ama nerdeeeeeeeeee hanım yine 2 saatte uyudu, o kadar zamanda ben de uyuyorum tabi
neyse menümü yazıcam bu ara spor bana yalan olduhem regl hem bronşit birkaç gün daha yapamam
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
canım sıkma canını, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Sen içini ferah tut fıstıkım:) çok gençsin daha hayat ne fırsatlar çıkaracaktır önünegüzin ablaya benzedim birden :))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinn, kendimi tanıtmıyorum çünkü yarın röpörtaj sırası bende yeni gelen arkadaşlar beni bol bol tanıyacaklar nasılsa:18:
canım cidden kuş kadar olmuş, bu arada gün muhabbetini atlatmışsın tebrikler canısı
canım az fakat düzensiz olmuş menün zamanla oturtursun önemli değil fakat latteden vazgeçmen gerekebilir:26:
tekrar hoşgeldin, umarım iddanı kazanırsın
teşekkür ederim canım
canım spor olayında haklısın ben de çok rahatsız oluyorum fakat hem regl hem de bronşit olunca üst üste zorlamak istemiyorum, zor nefes alıyorum zaten
canım başarı hikayeni okudum tekrardan tebrik ediyorumıspanağı nasıl ekmeksiz yiyosun bravo ben ekmeksiz çok zor yemek yerim ((
4 kaşık açıklamanı okudum dolayısıyla menün güzel canım, sporda Maşallah çok iyi
ah canım çok sevindim, ben bebek haberlerine çok mutlu oluyorum:) Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, bizi habersiz bırakma, mutlaka gel sohbete bekleriz, hem fazla da kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, öptüm
canım menün her zamanki gibi çok dengeli:) spor konusunda seni anlayabiliyorum ben de dün kızın peşinde koşturmaktan pert oldum, hava çok güzel artık bahar gldi galiba, baharı çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
güzel olmuş canım, eline sağlık
hızlı kilo verdiren diyetler sağlıksız oluyo, dediğin gibi yavaş ver yağdan ver, kalıcı olsun tatlım
hoşgeldin canım, biz o teraziyi oynatırız yerinden sen üzülme
canım sporun en çok dikkatimi çakan şey oldu, tebrik ediyorum, öğlen hazırlıksız yakalnmasaymışsın daha iyi olurmuş ama yine de güzel menü fıstık
vaaaaaaaaayyyyyyyyyy birileri çok iddialı, hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları:))))
günaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim
ara: 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.
bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz
2,5 litreden fazla su içtim
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )
7 mesajım var yanlış saymadıysam şimdilik bu kadar sevgiler
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek
ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek
1.5 lt su
spor 45 dakika hoca esliginde 45 dakika spor aletleriyle kendim yaptım
hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum dişarda hava mükemmel :)
canım senin kız baya yoruyor seni yaaa allah yardımcın olsun fıstık
menün güzel bence fazlalık yok seytan ugramıyor sana :) aman uzak olsun bizim takımdan ya ama bugün benim etrafımda dolanıyo gibi
merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree
canım benim üzülme her işte bir hayır demekki hakında hayırlı degilmiş moralinide bozma oldu bitti artık takma kafanaben bu sınav sistemini anlamıyorum ya bugün katiplik sınavına girdim noktalama işareti olmayacak dediler bende noktalamasız metinlere çalıştım bugün sınav yerine bi gittik metinler noktalamalı dediler bende noktalamalarıda yazdım onlarıda yazdıgım için vaktim çok gitti ana bi baktım noktalamaları saymamışlar onları metin düzgün görünsün diye koymuşlar bende onları yazdıgım için kelimelerim az oldu az yazmış sayıldım elendim ben şimdi napim he kızlar kafayı yedim yaaa kesin alıcanam diyordum yıkıldım yıkıldımben daha kendime gelemem bu olaydan sonra yaaaa moral hiçbişey kalmadı bende
günaydın toprakcıgım senin prensesi az bana gönder de mıncıklıyım biraz :)günaydın hanımlar benim saatim 6:15 fakat saatler 1 saat ileri alınmıştı gece dolayısıyla saat 7:15 te,bir pazar sabahı kargalar uyanmadan ben menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
Gelelim benim dün yediklerime ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek
Ara:
Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
Ara:yok
Akşam:
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Tüm gün dışarıdaydım neredeyse , çok yürüdük.
Bir ara oğlum mızmızlandı onuda kucağıma aldım , düşünün yani sporu
Yürürken termal korsemi de giymiştim , eve geldim su gibi olmuşum
Su demişken ; 3 litreye yakın su içtim
Sınavına girdin sanırım akşam haberlerde duymuştum. Sıkma canını maalesef sınav sistemlerin çoğunda torpil işliyor ALLAH nasıl biliyo öyle yapsın onlarıben bu sınav sistemini anlamıyorum ya bugün katiplik sınavına girdim noktalama işareti olmayacak dediler bende noktalamasız metinlere çalıştım bugün sınav yerine bi gittik metinler noktalamalı dediler bende noktalamalarıda yazdım onlarıda yazdıgım için vaktim çok gitti ana bi baktım noktalamaları saymamışlar onları metin düzgün görünsün diye koymuşlar bende onları yazdıgım için kelimelerim az oldu az yazmış sayıldım elendim ben şimdi napim he kızlar kafayı yedim yaaa kesin alıcanam diyordum yıkıldım yıkıldımben daha kendime gelemem bu olaydan sonra yaaaa moral hiçbişey kalmadı bende
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim kaşar
domates, salatalık
çay
4 zeytin
öğlen
1 kase çorba
biraz yoğurt
2 dilim tam buğday
akşam
az makarna
yoğurt
su 1,5 lt
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinn, kendimi tanıtmıyorum çünkü yarın röpörtaj sırası bende yeni gelen arkadaşlar beni bol bol tanıyacaklar nasılsa:18:
canım az fakat düzensiz olmuş menün zamanla oturtursun önemli değil fakat latteden vazgeçmen gerekebilir:26:
t)
evet kızlar bizim su hatunu daha fazla zaptedemiycem, nay nay çalıcakmışım:)) o oynasında ben de kahvaltı hazırlıyım bari:))))
öpüldünüz
bugün gezmeye çıkabiliriz çocuklarla haberiniz ola
Menün çok güzel ve doyurucu gözüküyormerhaba kızlar....
dün yediklerim
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
merhaba arzucuben özge..ben de yeni katıldımm takıma..benim hedefim 55 ama nisan 30 a kadar 59 un altına düşmem şart kızımın doğum günü var çünkü resimlerde dombik dombik çıkmak istemiyorum...inşallah amacımıza ulaşırız..
bildiğim kadarıyla kremalarından ötürü o tarz şeyler biraz kalorili oluyor ama günde 1 bardağı geçmezse pekte sıkıntı olmayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?