Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım ekmeksiz olmaz en az bir iki dilim ekmek ye bence sporunda iyi ma ben 50 dakıkı zumba yapıyorum sınrada dilim dişarı cıkıyor bu arada yasında 42 :)

günaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine

öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal

1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle

akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim

ara: 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.

bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz

2,5 litreden fazla su içtim
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )

7 mesajım var yanlış saymadıysam şimdilik bu kadar sevgiler

Son düzenleme:
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum

sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su

kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek

ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek

1.5 lt su

spor 45 dakika hoca esliginde 45 dakika spor aletleriyle kendim yaptım
hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum dişarda hava mükemmel :)

günaydın canım ekmeksiz olmaz en az bir iki dilim ekmek ye bence sporunda iyi ma ben 50 dakıkı zumba yapıyorum sınrada dilim dişarı cıkıyor bu arada yasında 42 :)
canım be kolay olan zumbalardan yapıyorum yaaa ötekiler beni de kaslarımıda yoruyo zaten kardiyo olarak koşu yapıyorum her sabah acık havada bide eliptik bisikletim var hafta da 3 gün de onu yapıyorum genelde plates yapıyorum ama bazen sıkıldığım da zumba yapıyorum hem kızım da dans ediyor benimle iyi oluyor...ekmeği dün bilinçli olarak yememezlik etmedim ama yiyesim gelmedi hiç artık bgn eklerim....

merdiven cıkman cok güzelde baya yoruyor insanı benim evimde 8 kat hergün bir kat arttırak cıkıyorum bende :)

menün güzel bence tebrik ederim.

Herkese kocaman günaydınlar , keyifli pazarlar diliyoruuummm

Yine geçmişin derin sayfalarına gömüldüm sabah sabah , ben yokken ne çok konuşmuşsunuz

Zeynepcim , aralarda 4 kaşık makarna açıklamanı da okudum , ilk kez bu kadar çok beğendim yediklerini

Kedini aç bırakmamışsın , öğün atlamamışsın

Ben merak ediyorum , bakacağım şimdi kaptan

Yediklerin çok güzel helincim ama dikkat et , bu hafta büyümeyenbaby favori gibi duruyor

Sıkı kuşandı kılıçlarını.

Sağolasın kaptanım

Yok şimdi diğer takımlarda kim var kim yok , muhabbet nasıl bilemem de , hem ben buradaki sıcacık ortamdan gayet memnunum , hem de başarıdan

Kumpirde mayonezsiz hiçbirşeye benzemez benim için , vazgeçtim bu gün hakkımı başka şeyde kullanacağım , yarım kumpirden ödül mü olurmuş

canım senin kız baya yoruyor seni yaaa allah yardımcın olsun fıstık
menün güzel bence fazlalık yok seytan ugramıyor sana :) aman uzak olsun bizim takımdan ya ama bugün benim etrafımda dolanıyo gibi

bende sınav sonucunu hayra yormaya calışıyorum canım ya olmuyo bide yazdıgın kelime sayısını biraz daha asagıya cekmişler pislikler yaaa
ha bide baharı çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum demişsin bende seniçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum bebegimmm

Gelelim benim dün yediklerime ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek

Ara:

Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt

Öğle:

1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek

Ara:yok

Akşam:

Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran

Ara:

1 portakal
yağsız süt

Tüm gün dışarıdaydım neredeyse , çok yürüdük.

Bir ara oğlum mızmızlandı onuda kucağıma aldım , düşünün yani sporu

Yürürken termal korsemi de giymiştim , eve geldim su gibi olmuşum

Su demişken ; 3 litreye yakın su içtim

merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree

Kızına çok çok geçmiş olsun canım .

Zemzemle yıkanmış gibi ye çok güldüm

Şimdi tırank kadar çikolata demişsindi , tırnakların çok uzun mu

O kaçamaklardan kaptan sorumlu canım .

Onun dışında ekmek neden yemiyorsunuz hiçbiriniz yahu ?

Ekmeksiz diyet kas kaybına yol açar.

Sanada iyi pazarlar canım .

Ya iyi ki dün güzel yemişsin dedik , hemen aralar yok , öğle yok

canım senin kız baya yoruyor seni yaaa allah yardımcın olsun fıstık
menün güzel bence fazlalık yok seytan ugramıyor sana :) aman uzak olsun bizim takımdan ya ama bugün benim etrafımda dolanıyo gibi

Bugün dolanan şeytanları 500 cal lik ödülden sayarsın canım

merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree

Bende dün gezerken , kendime hiçbir şey almadım canım.

Sadece diyete başlamadan önce çok beğendiğim bir pantalon etek vardı , onun 38 bedenini almıştım bilerek , sezonda onu giyeceğim , öyle karşımda duruyor

Son düzenleme:
canım benim üzülme her işte bir hayır demekki hakında hayırlı degilmiş moralinide bozma oldu bitti artık takma kafana

günaydın toprakcıgım senin prensesi az bana gönder de mıncıklıyım biraz :)

menün gayet başarılı

emnün başarılı :) dün hastaneyle ugrastık öglenden sonra o yuzden öglei atladım :

Sınavına girdin sanırım akşam haberlerde duymuştum. Sıkma canını maalesef sınav sistemlerin çoğunda torpil işliyor ALLAH nasıl biliyo öyle yapsın onları

Menün güzel olmuş beğendim.nugıtı öğleye yerleştirsen akşamıda çorbayla yer değiştirseydin süper olurdu akşamı oldukça hafif tutmalıyız alsında

Röportajda nedir İlk defa duyuyorum

Evet öğlenleri kalktığımız için oldukça düzensz oluyor böyle bu hafta düzelicek inşallah bakalım

evet kızlar bizim su hatunu daha fazla zaptedemiycem, nay nay çalıcakmışım:)) o oynasında ben de kahvaltı hazırlıyım bari:))))
öpüldünüz
bugün gezmeye çıkabiliriz çocuklarla haberiniz ola

İyi gezmeler canım havada mis valla tam gezmelik :) Bende gezmek istiyorumm yaa

Menün çok güzel ve doyurucu gözüküyor

Merhaba canım sende hoşgeldinnnn Aynen fotolar bakıyorum valla kendimden utanıyorum 64 felan olim fotomu atarım

bildiğim kadarıyla kremalarından ötürü o tarz şeyler biraz kalorili oluyor ama günde 1 bardağı geçmezse pekte sıkıntı olmayabilir..

Evet canım ben baktım 110 kalori miş ama içine şeker atmıyorum kendi şekerine alıştım. Benim tatlı isteğimi azaltıyo ve tokluk veriyor aslında bakalım artık 2-3 günde bir içerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…