Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

auscugum şimdi okudum yazdıklarını gelince cevap veriyim özelden bana mesaj at bebegim :) :)

Biran kendimi kilo almak isteyenler takımda sandım [/B][/FONT][/COLOR]

1 lokmacık ama yaaaaaaaaaa

ben bunu beğendim aus tan ve senden bugün öğrendiğim birşey biber közlemesi hakikaten yağsızda yenebilecek güzel bir sebze. hemen listeme alıyorum bu pazar alışverişe çıktığımdabiberleri dolduruyorum.

Günaydın zeynepcim , listen çok güzel.Aynen devam

okudum az yıypn ustune kılo alırsak czası var ama baska tartıyla tartılmısım yanı
bndemı dıyetsyenın verdgı lısteyı uytgulayayım ama .... fazla yemek vermıs bna

Fazla değil işte onlar , sana öyle gözüküyor.
Uygula bak bir hafta , göreceksin sonucu.
Ben o kadar uzun liste yiyorum , hiç tartıda artı çıkmadım hiçbir hafta . Hem ben 34 yaşındayım , senin metabolizman benden daha hızlıdır

auscugum şimdi okudum yazdıklarını gelince cevap veriyim özelden bana mesaj at bebegim :) :)

banada at aus meraklıyımdır benn :)))))))))))))))))))

Tamam şekerler , ama siz bana burada yine aus deyin anlaştık mı :13:

Bende çıkıyorum , eşim geldi . Kahvaltı hazırlayayım

anlastık DDDDDDDDDDDDDD

günaydın kızlar hafta sonları pek gelemiyorum listemi yazıp çıkacağım hemen

sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ile tost
1 dilim t.buğday ekmeği bir domates

ara:
1 elma
2 kepekli galeta (küçük)
0.5 litre su

öğle
avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt (nane ve pulbiberli)
1 bardak su

ara
5 kuru kayısı
bir şişe maden suyu sade(içiliyor mu bilmiyorum)

akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2-3 kaşık yumurtalı ıspanak

sabah biraz dengesiz oldu farkındayım zeynep abla bende ekmeği senin gibi yapayım ama akşam 2 dilim ekmek çok olmaz dimi
:26:

selam kızlar

şimdi doktordan geliyorum, kendi kafama göre ilaç kullandım ama bronşitim geçmedi. Bir sürü ilaç aldım, bu hafta da çok spor yapamayabilirim çünkü üşütme, çok terleme dedi ben yine de arada kaçamak yaparım
tabi sigarayı da bırakıyosun dedi sanırım onun için de bir çare düşünmem gerek, zaten aklımdaydı fırsa bu fırsat bakalaım

dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon börek
çay
cuma klasiği

öğlen
yarım tavuk şiş sandviç
ayran

akşam
yarım tabak taze fasulye
1 kaşık pilav

su 2 lt
spor 20 dk trambolin

mesaj of yine unuttum bakayım :)))

inşallah düzelir canım ya akşamları yeller uçuyor burda yaaa bi ben oluyorum pooof

hala düzelmedi , TTnet almak için müracat ettiğimizde arayan arayanaydı, şimdi santralde sorun var diyolar başka bişey demiyolar. Bugün onlarla uğraşıcam öğleden sonra.

Sevgili takımdaşlarım kocaman tebrikler

Yine dereceye girmişiz ve 3. olmuşuz

1.lik elbette çok keyiflidir ama istikrarda en az onun kadar (bence daha da güzel ) güzeldir .

Her hafta derecedeyiz.

Çok sevindim dereceye girmemize , bu kadar az yemeyle 1. olamadıysak demek kiiiiii gerçekten aç kalarak zayıflanmıyormuş...

Zeynep ablacım benim adım Dilek , pokemonun adı Esin. Ama sen karıştırabilirsin, bana Dilek , Arzu, Sibel, Esin herşeyi diyebilirsin. Ben sana alıştım, önemli değil

aus adını söyle kız ne bu gizlilik devlet sırrı mı :52 : adını söylemezsen bende sana hürü derim

hürü mü o ne isim mi... Ha ha çok güzelmiş...

çook severim elif adını bir tane daha kızım olursa adını hep elif diye düşünüyordum ama olmadı :)

Benim kızımın adı da Elif Duru...

bu hafta her ne kadar baklava kaçamağım olmuş olasada bende birincilik için azmediyorum zeynep abla

Bence bu azim senin baklava cezanı azaltmaz Baharcım hazırla kendini cezaya

Pegasusla ilgili kısma çok güldüm

selam... menümü yazayım gecmise bakcm

sabah biraz peynir domates salatalık 4 zeytin 2 dilim ekmek

ara 1 elma

öğlen gün vardı, yarım gevrek 2 kasık patates salatası peynir salatalık biber (patates salatası ve gevrek listede var patates salatası 2 kasık dediği için 2 kasık yedim)

ara 1 muz

ara 1 su bardagı süt 1 dilim ekmek

akşam 4 kasık barbunya 4 kaşık ıspanak 2 kasık yoğurt 2 dilim ekmek

ara 1 elma

ara yarım bardak süt

madem yeni kural da geldi listeye tam uymanın vakti de geldi :))))

spor gündüz baya kosusturmaca aksam 200 mekik

su 2 lt
mesaj 28

evet canım ben de okurken yanlış mı gördüm dedim fakat gün içinde de ekmek yememişsin bence de zeynep gibi yap en kötü akşam bir dilim yersin:) bu arada naneli biberli yoğurt içine salatalık dilimleyince de güzel oluyor

tebrikler bravo senin menünü yazarken aklıma bu haftaki yeni uygulamayla sonunda hepimiz sağlıklı beslenicez süper olacak diye düşündüm ben bile listeye mi geçsem diye düşünüyorum

sen mit ajanıysam ben yandım her şey ortada maşallah insan biraz korkar şu sanal alemden di mi:))) isim resim eylem ne ararsan var

evet yapıldı canım evdeyım :))))))))))))))
çok sevindim

olsun tartı yanlışsa haftaya daha fazla kilo vermiş olursun, bi de bu menü işini ne yapıcan sen haftaya merak içindeyim

bal kaymak ceviz hımmmmmmmmmmmm :))))

biz bi de beraber çalışıyoruz tam yapışık ikiz:)) neyse bu ara su hanım yüzünden gece ayrılmak zorunda kalıyoruz o da bişey di mi

kesinlikle hatırlıyorum sen kendin kaşındın :))) menüne laf yok her zamanki gibi

iyi hafta sonlarııııııııııııı

menü ii görünüyo spor ve su da güzel

sabah ve öğlen cok az aksam biraz kacamak var dengesiz bi menü olmuş cnm

her zaman ki gibi çok az yemissin cnım daha düzenli ve ara öğünler de yemeye çalış bence kilo kaybında çok sey farkedceksin

o zaman bana yaz özelden

menü güzell olmus zeynep abla

okudum az yıypn ustune kılo alırsak czası var ama baska tartıyla tartılmısım yanı
bndemı dıyetsyenın verdgı lısteyı uytgulayayım ama .... fazla yemek vermıs bna

wuwum senin icin kurali tekrar yazayim,
sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacak,3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacak,ana ögünler gecistirme olmadan dolu dolu yenilecek,bu kurala uymayan arkadaslar 3 defa ikaz edilecek,yine uyulmazsa benim tarafimdan kimseye sorulmadan takimdan cikarilacak
yok ben buna uyamam diyen arkadaslar baska takimlara transfer olabilirler
umarim sende kabul edersin,

kizlar gecmise baktim cevap yazamicam
3.lükten dolayi 500 kalorilik ödülümüz var afiyet olsun
kizimin dogum gününü bu gün yapicam,misafir gelecek,tamizlikle ugrasiyorum
birde kaynanacigim gelecek:120::120:
duydumki diyet yapiyormus,bende lahmacun yapayim dedim

yediklerimi yarin yazarim,iyi hafta sonlari

yanlıs hatırlamıyorsam 90+ demistin eger öyleyse sabah 3 dilim ekmek normal yani benim gitttim doktor 90+ olanlara sabah 3 öğlen 2 aksam 2 toplam yedi diliim ekmek veriyo eger yanlıs hatırlıyorsam da kusura bakma cnım

gecmş olsun cnım menü ii görüüyo

Uf yaa bir sürü alıntı yaptım az önce hepsine cevap yazacaktım malzeme kamyonu geldi sayfayı kapattım hepsi gitmiş.Neyse aklımda kalanları yazayım bari

Topraksım dünkü menünde hiç ara yoktu hatırladığım kadarıyla pazartesiden itibaren aralarda zorunlu oldu unutma.

O karikatürü kim paylaşmıştı unuttum ama süperdi altına yorum yazmışsınız ya Bahardı galiba " ahanda Pegasus diye " bayıldım o yoruma çok güldüm hakkaten bu hafta 1. olamazsak ve düzenli beslenmezsek kaptan o yola başvurabilir...

Zeynep ablam yine isim krizine girmiş öldürdü beni yine...

Zeynep ablam kayınvalideciğine "ıyy" demiş , ona da çok güldüm. Allah ım inşallah bize gelinlerimiz damatlarımız "ıyyy " demez. Ben sevilen bir kayınvalide olmak istiyorum bakalım noolcaz?

Aus cum komşular senin peşini niye bıraktı kaçırmışım, kadınları perte mi çıkardın?

Rrapunzel hoşgeldin...Özlettin valla kendini, neyse bu hafta arayı kapatırız artık.

Kızlar hatırladıklarım bunlar, menülere yorum da yapacaktım , yorumlarım aklımda ama hangisi kimin menüsüydü karıştırdım şimdi geriye de dönemiycem bu günlük böyle olsun artık.

Dünkü menü

Sabah
1 küçük domat
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tam buğday ekmek
1 yemek kaşığı lor
bol maydanoz

Ara 2 etiform
1 kaşık yoğurt ( Sırf ara olsun diye yedim valla ne yalan söyliyeyim)

Öğlen
1 kase çorba
2 kaşık menemen
1 kaşık bulgur pilavı
1 dilim tam buğday ekmek

ara 1 portakal
1 tane eti form

Akşam

Arkadaşın bebeği oldu hayırlı olsuna gidicektik yemeğe vakit yoktu
1 dilim tam buğday ekmek
1 küçük ton balık ( yağını iyice süzdüm)
1 minik domat

Gittiğimiz yerdeki ikramların hiçbirini yemedeim

Gece 1 bardak ayran

Spor 30 mekik
10 dk trombolin
Su 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…