Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnn fıstık :) akşam oldu biraz :) ama

güzel canım menün yinede

biz sevgilimle daha şimdiden dipdibeyiz ilerisini düşünemiyorum ya

az ve öz fıstık yaa bende öle yicem bu hafta çünkü geçen hafta çok yedim galiba anneme sorarsan az yiyorum da bana sorarsan çok oldu

tarifin güzelmiş fıstık bende yapıp yiyim

merhaba herkese
kızlar sıkıntılarımız bitmiyo malesef kızımın ateşi öksürüğü geçmedi hala, iğnelerimiz yarın biticek yanında bide şurupta içiyoruz ikiside antibiyortik ve yüksek mg ları öyleyken iyileşme belirtisi yok .malesef ki kızımın bana en ihtiyacı olduğu zamanda bende hasta oldum dünden beri ateş,istifra,boğaz ağrısı ,öksürük bende de başladı.nasıl bi mikropsa ailecek kuşattı bizi .menümü yazmıyorum kızlar çünkü yer yemez hepsi gitti.zaten çok bişeyde yiyemiyorum boğazım berbat.çorba tarzı şeyler yemiştim ama dediğim gibi .yarın da geçmezse tekrar dr gidicez inşallah hasteneye yatmayız çok krkuyorum dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

menün çok güzel zeynep ablacımm

canım sabah
+1 dilim ekmeği sadece domateslemi yedin :44:

geçmiş olsun canım benim iyi olursun inşallah bırak bide sigarayı boşver çocuklarınada kötü örnek olursun öle

tamam pegasusum 5 ögun yapcam bahar takımda kalmak için cok az yemek yememıuz kabul edılmıomus ....

hazırım canım cezaya zaten :) bu hafta o 500 kalorilik ödülü ben kullanmıyorum

güzelmiş canım menün sporun eksik sadece oda zaten o koşuşturmaca bütün spora bedel bence

bendim canım o resimleri paylaşan :)

canım domat ne domatesmi :44::44:

geçmiş olsun canım yaa inşallah çabuk atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…