Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü az olmus artık bu sekil menülere ceza var ama sanırım sağlık problemi yüzünden böyle oldu

menü ve spor ii görünüyo

tam bi diyetisyen listesi olmuş güzel canım menün

ben,imki de diyetisyen listesi cnım

aynencanım ya bi benim menüm kötü galiba ondada öğlen calıştıgım için işde menüye uyamıyorum ya

güzel canım menün zeytin yerine neden fındık dedi diyetisyen :44::44:

benim doktorum bu sekilde öneriyo zeynep abla bide gizli seker ve kolestrol yüksek benim ona göre liste yaptı bende dısına cıkamıyorum

bendede kolestrol yüksek canım ya ama bizde ırsi zayıf olan kuzenlerimin bile hep yüksek kolestrolü doktor bana kolestrol için zayıfla dedi ama

zaten ölcuyo yagını kasını talıllere bakıoda ben daha cok kıssın ıstedım ama bna en az bunu verdı
kansızlık
demır eksklıgı var bole verdı bde ılaclarını ıc dedı kan ılaclarımı ıcmedım ama hergun et yıemem ben ufff((((

mecbur böle yicen canım ya saglıklı kilo vermek için :26:

merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün

merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün

hımm anladım zeynep abla ama sen toparlarsın fazlada kacrdgına ınanmıorum ben bıgunluk degısıklık oldu hem ...
alıs verısıde en kısa zamanda yaparsın cimcimenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…