iyi pazarlar hanımlar,
herkes iyidir umarım birkaç gündür sağlık problemleri yüzünden doğru dürüst giremedim.bugün biraz daha iyiyiz şükür.kızımın ateşi düştü artık öksürük kaldı oda genzi çok dolu sürekli geri akıntı yapıyor sanırım kuru kuru öksürüyo uykuda horlamaya başladı .burnuna serum fizyolojiklerden yaptırmıyor.bende buhar cihazının içine döküp yapıyorum ama fayda etmiyor sanki burnu açılmadı .bende antibiyotik kullanmaya başladım boğazımın ağrısı geçti çok şükür midemde düzeldi. dün yediklerimi yazayım hemen;
sabah:çeyrek simit,peynir,zeytin.şekersiz çay
ara:yarım muz
öğle:haşlanmış patates
ara:yarım muz
akşam :tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği
su :1,5 litre (çok içtim mi midem kalkıyodu birgün önceden epey bir yıprandığı için)
yarım röportaj sırası bende sanırım sabahtan kızımı kontrole götürecem doktara geldiğimde cevaplarım artık
kendinize iyi bakın mutlu pazarlar:)
menü ve spor ii görünüyoSelam kızlar hemen dünkü menümü yazayımevde çok iş var;
sabah;1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
ara;1 ç.b. Light süt yarım muz
öğlen; bulfurlu bi köfte var bizde nohutta var içinde 1 tabak ondan yedim yanında cin biber ve 1 dilim ekmek
ara; 3 adet bisküvi 1 ç.b. Süt
akşam; canım hiç bişey istemedi geçte olmuştu, yürüyüşten gelmiştim, o yüzden kocaman bir kase yoğurt içine 1 salatalık ekledim tuzsuz cacık yaptımonu yedim serin serin
ara; 3 kaşık asyanın muhallebisi
spor; 1 saat yürüyüş 6 km. Normal sporum 30 dk. Zumba geçen haftadan kalan cezam 600-300:300 kalori cezamn var
mesaj;6
su;2 litre
Dün yediklerim ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
Salatalık
Domates
Ara:
Beyaz leblebi ve kuru üzüm
Öğlen :
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
Yağsız peynir ve cevizli bol yeşillikli salata
Ara:
4 Çilek
yağsız süt
Akşam:
Tavuklu sandviç
Salata
Ayran
Ara:
Light sütle şekersiz kahve
Tüm gün dışarıdaydım , koşturmaca ...
Oturup durmadım ama özel bir spor yok
3 litre su.
az mıktarda ıcersen zararı olmaz canım yada yesıl cayına tarcın koy oda ıstah kesıo ama kızlar bısey dıcem bu dyestsyenın verdgı lısteolere yrum yapamıorumkı aus unkı ole zeynep ablanınkı oyle baska dyetsyen lıstesı varmı cgu dzgun olunca ınsan yrum yapamıo cnku hepsı ıı gzukuo:
menün güzel canım diyetisyen patatese izin veriyomu benim geçen sene gittiğim diyetisyen patetes,bezelye yedirtmiyodu hiç. sporda süper maşallah
bi an senin dünkü menün sandımoldum :)))
bnde uymaya calıscam da kılo alırım korkusu var
az mıktarda ıcersen zararı olmaz canım yada yesıl cayına tarcın koy oda ıstah kesıo ama kızlar bısey dıcem bu dyestsyenın verdgı lısteolere yrum yapamıorumkı aus unkı ole zeynep ablanınkı oyle baska dyetsyen lıstesı varmı cgu dzgun olunca ınsan yrum yapamıo cnku hepsı ıı gzukuo:
ii akşamlar bugun yine yogun ve yorucu gecti önce dısarı cıktım dısarda arkadası gördüm ewe gelcem dedi daha yeni gitti bende buraya geldim menümü yazıyım gecmise bakym
sabah 2 dilim ekmek 6 fındık (diyetisyen önerisi zeytin yerine) domates salatalık 2 kasık lor
ara 1 elma
öğlen 4 kasık pilav bi parça haslanmıs tavuk çok büyük değil 4 kasık kabak 2 kasık yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 2 dilim ekmek 1 tabak patates-köfte yemegi salata 2 kasık yoğrt
ara 1 muz
ara yarım bardak süt
su 2 lt olmustur
spor 200 mekik 1.5 saat yürüyüs
mesaj 10
benim doktorum bu sekilde öneriyo zeynep abla bide gizli seker ve kolestrol yüksek benim ona göre liste yaptı bende dısına cıkamıyorum
menün güzel canım diyetisyen patatese izin veriyomu benim geçen sene gittiğim diyetisyen patetes,bezelye yedirtmiyodu hiç. sporda süper maşallah
zaten ölcuyo yagını kasını talıllere bakıoda ben daha cok kıssın ıstedım ama bna en az bunu verdı
kansızlık
demır eksklıgı var bole verdı bde ılaclarını ıc dedı kan ılaclarımı ıcmedım ama hergun et yıemem ben ufff((((
mecbur böle yicen canım ya saglıklı kilo vermek için :26:
bunu verdgınde bn 86.5 kıloydum uygulamadım ama uygulıcam ıste bgun azcık bseler uyguladım ama tam olmadı zamanla otrcak lıste yerıne
bende öle düşünüyorum fıstıkzaten önemli olanda hep sürdürebilmekte
merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?