Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel canım menün bugün bende çok yürüdüm yorgunluktan ölüyorum şiimdi

canım liste çok güzel hoşuma gitti bende buna uymaya calışıcam

aaay canım dürümün çok güzel görünüyo eşin yedi hepsini ohh

güzel canım menün ne çok ne az tam dengeli ne güzel

çok güzel zeynep abla menün artık uyuyorsun listeye bu cuma sonuçlar nasıl olucak baklım sporunda çok güzel zeynep abla yine muhteşemsin

tekrar geçmiş olsun canım benim

Son düzenleme:
biraz geçiştirmeli olmuşta canın istememiş canım ondandır :13: güzel yoksa

yeni gelen kızlar birisi ılık suda türk kahvesini karıştırıp içince açlığı kestiğini söylemişti onu ben yapıp içiyorum o mideye bi zarar verirmi acaba :26::26::26:

yeni gelen kızlar birisi ılık suda türk kahvesini karıştırıp içince açlığı kestiğini söylemişti onu ben yapıp içiyorum o mideye bi zarar verirmi acaba :26::26::26:
az mıktarda ıcersen zararı olmaz canım yada yesıl cayına tarcın koy oda ıstah kesıo ama kızlar bısey dıcem bu dyestsyenın verdgı lısteolere yrum yapamıorumkı aus unkı ole zeynep ablanınkı oyle baska dyetsyen lıstesı varmı cgu dzgun olunca ınsan yrum yapamıo cnku hepsı ıı gzukuo :

ii akşamlar bugun yine yogun ve yorucu gecti önce dısarı cıktım dısarda arkadası gördüm ewe gelcem dedi daha yeni gitti bende buraya geldim menümü yazıyım gecmise bakym

sabah 2 dilim ekmek 6 fındık (diyetisyen önerisi zeytin yerine) domates salatalık 2 kasık lor
ara 1 elma
öğlen 4 kasık pilav bi parça haslanmıs tavuk çok büyük değil 4 kasık kabak 2 kasık yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 2 dilim ekmek 1 tabak patates-köfte yemegi salata 2 kasık yoğrt
ara 1 muz
ara yarım bardak süt
su 2 lt olmustur
spor 200 mekik 1.5 saat yürüyüs
mesaj 10

benim doktorum bu sekilde öneriyo zeynep abla bide gizli seker ve kolestrol yüksek benim ona göre liste yaptı bende dısına cıkamıyorum

hos geldın canım benım bu arada spor guzelll

her zamanki gibi güzel kaçamaksız listeye uygun bi menü :))

bi an senin dünkü menün sandım oldum :)))

menün güzel olmus cnım spor biraz az sanki

menü spor ve güzel görünüyo

menün güzel canım diyetisyen patatese izin veriyomu benim geçen sene gittiğim diyetisyen patetes,bezelye yedirtmiyodu hiç. sporda süper maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…